15 Τελευταίες χρυσό σχέδια κολιέ σε 15 γραμμάρια Στυλ στη ζωή

Έχετε πάει σε αυτά τα υπέροχα χρυσά περιδέραια που γίνονται σε μόλις 15 γραμμάρια. Αυτός είναι ένας πολύ αποδοτικός τρόπος αγοράς κοσμημάτων. Ο χρυσός είναι το πιο περιζήτητο στοιχείο κοσμημάτων για όλους τους ανθρώπους. Θα βρείτε αυτό ως το καλύτερο πράγμα που οι άνθρωποι θα δαπανήσουν χρήματα για. Αλλά αν θέλετε κάτι όμορφο και δεν θέλετε να δαπανήσετε πάρα πολλά χρήματα σε αυτό, τότε η κατοχή αυτών των στοιχείων χρυσού σε 15 γραμμάρια είναι η καλύτερη επιλογή.

Καλύτερα σχέδια κολιέ χρυσού σε 15 γραμμάρια:

Ρίξτε μια ματιά μερικά κορυφαία 15 σχέδια χρυσό κολιέ σε 15 γραμμάρια για το αγαπημένο σας,

1. Floral κολιέ σε 15 γραμμάρια:

Ανθινος Necklace in 15 Grams

Εδώ είναι ένα υπέροχο χρυσό σχέδιο κολιέ σε 15 γραμμάρια που μπορούν να φορεθούν για τις λειτουργίες. Το σχέδιο floral κολιέ έχει ένα κεντρικό στρογγυλό μενταγιόν με αιχμές και κρεμασμένες χρυσές χορδές. Οι χάντρες από χρυσό μέχρι το κολιέ κάνουν την εμφάνισή της εκπληκτική.

2. Beaded χρυσό κολιέ σε 15 Gms:

Χάντρες Gold Necklace in 15 Gms

Δοκιμάστε αυτό το όμορφο κολιέ χρυσού 15 γραμμαρίων που φαίνεται κομψό και κομψό. Το χρυσό κολιέ με δύο χορδές χάνεται σε υπέροχη απόσταση. Οι χάντρες χρυσού αλλάζουν σε μέγεθος από μεγάλες σε μικρές. Αν θέλετε να δώσετε στη μητέρα σας, στη συνέχεια, πάρτε αυτό το χρυσό περιδέραιο σε 15 γρ. Για τη μητέρα σας την ημέρα της πολύ ιδιαίτερης μητέρας της, αυτή θα εκτιμήσει σίγουρα αυτή την επιλογή.

3. Choker στυλ 15 gm Σχεδιασμός κολιέ:

Σφικτό περιδέραιο Style Necklace in 15 Grams

Αυτά τα σχέδια 15 gm χρυσό κολιέ είναι πολύ παραδοσιακά και θαυμάσια να φορούν για σημαντικές λειτουργίες και τελετές γάμου. Το κολιέ στυλ χρυσό στιλβωτικό φαίνεται πολύ ωραίο δεδομένου ότι καλύπτει την περιοχή του λαιμού. Μπορείτε να πάρετε αυτό το βαριά αναζητούν κολιέ για μια καλή τιμή σε χρυσό 15 γραμμαρίων.

4. Κολιέ μενταγιόν λουλουδιών σε 15 Gms:

Λουλούδι Pendants Necklace in 15 Gms

Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το πολύ χρυσό περιδέραιο σε 15 γραμμάρια για ένα εντυπωσιακό κόστος. Το κολιέ έχει μικρά λουλούδια ως κρεμαστά γύρω από αυτό. Το μέγεθος των λουλουδιών αλλάζει από το κέντρο στο πλάι. Αυτό είναι ένα ωραίο κολιέ για δυτική αλλά και παραδοσιακή ενδυμασία.

5. Κολιέ από χρυσό και γρανάτη σε 15 Gms:

Χρυσός and Garnet Necklace in 15 Gms

Αν θέλετε κάτι που είναι παραδοσιακό τότε αυτά τα σχέδια χρυσό μακρύ κολιέ σε 15 γραμμάρια είναι αυτό που πρέπει να αγοράσετε. Αυτό το κολιέ έχει γρανάδα πολύτιμους λίθους καθώς και σμαράγδια σε αυτό για να συμπληρώσει το χρυσό. Αυτό το καθιστά πολύ ωραίο με τα μακριά σκουλαρίκια επίσης.

6. Κολιέ σχεδιασμού ναού σε 15 Gms:

ναός Design Necklace in 15 Gms

Αυτό το κολιέ σχεδίου ναού είναι ιδανικό για ανθρώπους που αγαπούν το νότιο ινδικό στυλ κοσμήματος. Το κρεμαστό κόσμημα του κολιέ έχει την εικόνα του Θεού σκαλισμένο μέσα του. Η χρήση πράσινων και κόκκινων χάντρες προσθέτει μια ωραία πινελιά σε αυτό το υπέροχο μενταγιόν.

7. Στρώμα κολιέ σε 15 γραμμάρια σε 15 Gms:

Επίπεδη Necklace in 15 Grams in 15 Gms

Πάρτε μια ωραία εμφάνιση με αυτό το στρωμένο σχέδιο κολιέ σε σχέδιο χρυσό κολιέ σε 15 γραμμάρια. Αυτό το στρωμένο κολιέ έχει τέσσερις σειρές αλυσίδων που έχουν διαφορετικό μέγεθος. Το χαριτωμένο κρεμαστό κόσμημα καμπάνας κάθε στρώματος προσθέτει μια ωραία εμφάνιση στο κολιέ.

8. Μαργαριτάρι κολιέ χρυσό σχέδια 15 γραμμάρια:

Μαργαριτάρι Necklace in 15 Grams

Μπορείτε να πάρετε μια δήλωση κομμάτι κοσμήματος σε μαργαριτάρι και χρυσό που φαίνεται πολύ εντυπωσιακό με την παραδοσιακή ενδυμασία. Το χρυσό περιδέραιο εντός 15 γραμμαρίων είναι δυνατό με γυάλινες χάντρες και πολύτιμους λίθους για να προσθέσετε χρώμα. Τα συμπληρωματικά σκουλαρίκια είναι υπέροχα καθώς είναι μεγάλα σε μέγεθος και φαίνονται ωραία με lehengas και άλλες παραδοσιακές ινδικές φθορά.

9. Κολιέ Jhumka Design σε 15 Gms:

Τζούμκα Design Necklace in 15 Gms

Αυτό το κολιέ Jhumka σχεδιασμού είναι υπέροχο καθώς είναι εντός του βάρους 15gm. Οι λεπτομέρειες αυτού του κολιέ είναι τέλεια με τα σκουλαρίκια. Αυτό το κολιέ 15 γραμμαρίων είναι μακρύ με το μενταγιόν μεγάλο στη μέση.

10. Μοντέρνο σχέδιο κολιέ σε 15 Gms:

Μοντέρνο Necklace Design in 15 Gms

Μπορείτε να πάτε για κάτι που είναι μοντέρνο και ακόμα φαίνεται τέλειο με την ινδική φθορά. Το μοντέρνο κολιέ χρυσού μέσα σε 15 γραμμάρια είναι σχεδιασμένο με λουλούδια και βρόχους string. Αυτός ο βρόχος είναι που κάνει το σχέδιο πολύ λεπτό ταυτόχρονα. Αυτό μοιάζει απλό αλλά καταγράφει την προσοχή στο πλήθος.

Δείτε περισσότερα: 30 Gm Gold Κολιέ Σχέδια

11. Κολιέ σχεδιασμού μανγκό σε 15 Gms:

Μάνγκο Design Necklace in 15 Gms

Εδώ είναι ένα ωραίο ινδικό στυλ κολιέ που βασίζεται στο σχεδιασμό μάνγκο. Το σχέδιο μάνγκο έχει πράσινο και ροζ πολύτιμους λίθους που το καθιστούν κομψό. Αυτό το κολιέ πηγαίνει πολύ καλά με σάρες και ινδική φθορά. Τα χρώματα μαζί με το χρυσό είναι μεγάλα για λειτουργίες. Συνδυασμός πράσινου και σκούρου ροζ χρώματος δίνει εξαιρετική εμφάνιση στο κολιέ σας, οι άνδρες μπορούν να πάρουν αυτό το ένα σχέδιο για τη γυναίκα τους επίσης.

12. Μαύρο πέτρα χρυσό κολιέ μέσα σε 15 Gms:

Μαύρος Stone Designs in 15 Grams

Αυτό το παραδοσιακό σχέδιο κολιέ με μαύρες πέτρες είναι επίσης κάτι που μπορείτε να αγοράσετε. Το χρυσό κολιέ κάτω από 15 γραμμάρια αξίζει επίσης την τιμή. Τα σχέδια που χρησιμοποιούνται εδώ περιλαμβάνουν λουλούδια και λεπτομέρειες για το παγωνάκι. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για οποιαδήποτε από τις λειτουργίες του γάμου ή τις θρησκευτικές τελετές που παρακολουθείτε ή μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το μοτίβο και στο πάρτι.

Δείτε περισσότερα: Χρυσά σχέδια κολιέ σε 40 γραμμάρια

13. Κολιέ αστέρι χρυσό κάτω από 15 γραμμάρια:

Αστέρι Gold Necklace

Δοκιμάστε αυτό το υπέροχο χρυσό κολιέ αστέρι σχεδιασμένο από 15 γραμμάρια χρυσό. Το λεπτό σχέδιο κολιέ έχει ένα ωραίο μενταγιόν στο κέντρο. Η πλευρά του περιδέρματος έχει τέσσερα αστέρια που έχουν ενσωματωθεί σε αυτό. Αυτό είναι ένα ωραίο κολιέ για τη σύγχρονη γυναίκα. Αυτό είναι κλασσικό σχεδιασμό που δίνει καλύτερη επίδραση στην στολή σας.

14. Κολιέ στυλ αλυσίδας:

Αλυσίδα Style Necklace

Εδώ είναι ένα ισχυρό κολιέ αλυσίδα βρόχο που φαίνεται παχύ και βαρύ. Το κολιέ 15 γραμμάρια είναι ιδανικό και για το πορτοφόλι, καθώς είναι οικονομικό. Μπορείτε να φορέσετε αυτό για επίσημη ενδυμασία με χρήση γραφείου. Αυτό δεν μπορεί να φορεθεί για παραδοσιακές λειτουργίες, αλλά είναι ιδανικό για φθορά σχεδιαστών. Αυτός που γίνεται με βαριά φινίρισμα στο περιδέραιο δίνει πιασάρικη προσοχή των θεατών.

Δείτε περισσότερα: 5 γραμμάρια χρυσό κολιέ σχέδια

15. Κίτρινο χρυσό κολιέ:

Κίτρινος Gold Necklace

Αυτό το πανέμορφο εκπληκτικό κολιέ σε κίτρινο χρυσό με πράσινο πολύτιμους λίθους είναι ιδανικό για τη μοντέρνα γυναίκα. Οι στριφογυρισμένες γραμμές του κολιέ τοποθετούνται σε οβάλ με πολύτιμους λίθους. Σίγουρα θα φανείτε εκπληκτικό σε αυτό το κομμάτι στυλ choker. Αυτό είναι το καλύτερο δώρο για τη νύφη σας την ημέρα δέσμευσης.

Τα σχέδια χρυσού κολιέ σε 15 γραμμάρια είναι καλύτερα για την τιμή και τις μορφές που είναι διαθέσιμες. Μπορείτε να πάρετε τα περιδέραια σε στυλ choker ή μεγάλο μήκος too.if έχετε σχεδιάσει να προικισμένος στο αγαπητό ή αγαπημένο σας τότε αυτό το σχέδιο χρυσό περιδέραιο σε 15gms θα είναι ωραία επιλογή για την ημέρα σας σε ειδική βραδιά.

Leave A Comment

44 − = 36