15 ελκυστικά και κομψά πορτοκαλί πουκάμισα για άνδρες και γυναίκες

Το πορτοκάλι είναι το χρώμα της ζήτησης κατά τη διάρκεια των φωτεινών καλοκαιρινών και ελαφρών εποχών. Σε αυτή τη σύγχρονη εποχή, το πουκάμισο έχει την κατάλληλη θέση του σε ράφια ρούχων ανδρών και γυναικών. Τα πουκάμισα είναι σχεδιασμένα τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες, προσαρμόζοντάς το σε διαφορετικό στυλ και σχήμα, όπως τα χρόνια και η πρόοδος της τεχνικής. Το μπροστινό μοτίβο πουκάμισων σύμφωνα με το Britishers και το Αμερικάνικο, όπου το μοτίβο πουκάμισων φόρεμα που ακολουθεί ο υπόλοιπος κόσμος προσαρμόζει τις προοπτικές του πουκάμισου σε διάφορα καινοτόμα σχέδια και μόδα.

Κορυφαία 15 πορτοκαλί πουκάμισα για άνδρες και γυναίκες:

Για να βουρτίσουμε το μυαλό μας σχετικά με τα κορυφαία 15 πορτοκαλί χρώμα πουκάμισα τύπους διαφορετικές αποχρώσεις του, αυτό το άρθρο θα βοηθήσει στη φύτευση του εγκεφάλου μας με διαφορετικούς τύπους πορτοκαλί χρώματος πουκάμισα.

1. Πουκάμισο φόρεμα μανγκό πορτοκαλί ανδρών:

Πορτοκάλι shirts

Τα πουκάμισα είναι τα ονόματα των Britishers. Είναι προσαρμοσμένο με μια ενιαία ενδυμασία μπροστινού ανοίγματος με ένα έγχρωμο ή λευκό κουμπί στο μπροστινό μέρος για τη στερέωση των δύο άκρων του πουκάμισου. Η ύφανση αυτού του απλά σχεδιασμένου πουκάμισου σε σκιά του πορτοκαλιού μάνγκο θα δημιουργήσει έναν συνδυασμό ισορροπίας χρώματος με ένα τυπικό γκρίζο παντελόνι για τους άνδρες.

2. Κοράλι Πορτοφόλι Αιθέρια ρούχα Unisex:

Κοράλλι Orange Causal Unisex Shirt

Coral πορτοκαλί είναι ένα ήπιο και ένα λεπτό χρώμα που συνδυάζεται με ένα άνετα σχεδιασμένο πουκάμισο με το μπροστινό άνοιγμα του κουμπιού. Αυτός ο τύπος πουκάμισων και φοριέται από άνδρες και γυναίκες προσαρμόζοντας το σχήμα. Το απλό κοραλλιογενές πορτοκαλί casual πουκάμισο μπορεί να επισημανθεί με δαντέλες ή με αφρώδη πέτρα που σχεδιάζεται ως γυναικεία στολή.

3. Πουκάμισο πορτοκαλί πλεκτό πουκάμισο:

Πορτοκάλι Pleated Tuxedo Men´s Shirt

Tuxedo άνδρες πουκάμισα έχουν μια επισήμανε κολάρο σε σύγκριση με άλλα επίσημα ανδρικά πουκάμισα, αυτό το πορτοκαλί χρώμα το κάνει να φαίνεται εξαιρετική από το άλλο χρώμα και με το σχεδιασμό των περιλαίμιων και των μανικιών με πιέτες. Οι μανσέτες σχεδιάζονται σε στρογγυλεμένες γαλλικές ή γαλλικές μανσέτες, που είναι το εξαιρετικό χαρακτηριστικό των πουκάμισων σμόκιν. Αυτός ο τύπος πουκάμισου μπορεί να συνδυαστεί με ένα τζιν ή ένα τυπικό λαμπερό παντελόνι.

4. Πουλόβερ πορτοκαλί πλεκτό πορτοκαλί πουκάμισο:

Κάηκε Orange French Placket Men´s Shirt

Η μπλούζα εμφανίζεται στο μπροστινό μεσαίο τμήμα του πουκάμισου για άνδρες, όπου το κουμπί είναι ραμμένο πάνω του. Αυτή η γαλλική καπέλα έχει μοναδική εμφάνιση αφού η πλάκα σχηματίζεται με το δίπλωμα του ίδιου υλικού πουκάμισου και της ραφής στο κέντρο που δίνει ένα συγχωνευμένο και γυαλισμένο φινίρισμα. Αυτή η θαμπός πορτοκαλί σκιά κάνει ακόμη πιο τέλεια και κομψή όταν οι γυναίκες το φορούν ως επίσημη ενδυμασία όπως φούστα A-line ή με κοστούμι σακάκι.

5. Φωτεινό πορτοκαλί παραδοσιακό πουκάμισο ανδρών:

ΛΑΜΠΡΌΣ Orange Traditional Placket Men´s Shirt

Αυτή η παραδοσιακή πλάκα σχηματίζεται με την τοποθέτηση ενός ξεχωριστού ίσιου υφάσματος που μπορεί να έχει το ίδιο χρώμα με το πουκάμισο ή ένα χρώμα αντίθεσης στο κέντρο και να τα ραμμένα στο υλικό του πουκαμίου που δίνει μια εξαιρετική εμφάνιση. Το φωτεινό πορτοκαλί χρώμα πουκάμισο μπορεί να είναι το καλύτερο παράδειγμα για την επίδειξη αυτού του τύπου πουκάμισο.

Δείτε περισσότερα: Γκρι πουκάμισο

6. Πουκάμισο πορτοκαλί πορτοφόλι της Oxford:

Οξφόρδη Cloth Orange Women´s Shirt

Το ύφασμα της Οξφόρδης είναι διαφορετικό στη μέθοδο ύφανσης από τη συνηθισμένη μέθοδο ύφανσης καμβά. Εδώ τα νήματα συνδυάζονται και υφαίνονται μαζί στον κλώνο. Αυτός ο τύπος ύφανσης είναι καλύτερος για το επίσημο πουκάμισο. Αυτό το ύφασμα, όταν χρησιμοποιείται για πορτοκαλί πουκάμισα, κάνει το χρώμα πιο φωτεινό και ευχάριστο για τα μάτια μας. Οι γυναίκες το φορούν ως επίσημο πουκάμισο καθώς και σε ημιτελικό πουκάμισο με ένα ζευγάρι λευκό τζιν.

7. Κλειδωμένο κουμπιά κάτω πουκάμισο Πορτοκαλί πουκάμισο ατόμων:

Κεκρυμμένος Button Down Collar Orange Men´s Shirt

Αυτό το είδος μοτίβο πουκάμισων έχει την ταυτότητά του λόγω του μοναδικού σχεδιασμού και του φινιρίσματος. Είναι παρόμοιο με το κουμπί πουκάμισο, αλλά η διαφορά είναι ότι τα κουμπιά που χρησιμοποιούνται για τη στερέωση των άκρων του κολάρου είναι κρυμμένα κάτω από το επιπλέον ύφασμα που συνδέεται με την κάτω επιφάνεια του περιλαίμιου.

8. Πτυσσόμενα μανσόν πορτοκαλί πουκάμισα μανικιών:

Αναδιπλωμένο Cuffs Orange Women Shirt

Πτυσσόμενη μανσέτα Πουκάμισα πορτοκαλί είναι πολύ άνετα και εύκολο να διαχειριστεί πουκάμισο που χρησιμοποιούνται από τις γυναίκες ως casual ή ακόμα και ως επίσημη φθορά. Ο τύπος του υλικού που χρησιμοποιείται είναι βαμβακερό ή λινό υλικό το οποίο συνδυάζεται με ένα ζευγάρι σορτς ή τζιν.

9. Πουκάμισο πορτοκαλί Unisex:

Στάση Collar Orange Unisex Shirt

Αυτό το πουκάμισο σχεδιασμένο για παππούδες είναι ένα από τα πιο συχνά φορεμένα casual και semi-formal πουκάμισα. Το κολάρο είναι στρογγυλεμένο χωρίς κανένα εξάρτημα κουμπιού. Οι γυναίκες μπορούν να συνδυάσουν αυτό το είδος πουκάμισου με ένα ζευγάρι φούστα ή ημιτελικό λευκό παντελόνι. Οι άνδρες ήθελαν να το φορέσουν με τζιν.

10. Πουκάμισο Ανδρική Πορτοκαλί Αντίβαρο:

Αντίθεση Collar Orange Men´s Shirt

Τα απλά πορτοκαλί πουκάμισα μπορεί να μην ταιριάζουν καλά για μερικούς άνδρες, γι 'αυτούς, αυτό το συνδυασμένο πουκάμισο συνιστάται. Τα περιλαίμια του πουκάμισου είναι γενικά λευκά και οι μανσέτες είναι επίσης λευκές με κουμπί αντίθεσης όπως το μαύρο ή το καφέ. Αυτό το έγχρωμο πουκάμισο δίνει εξαιρετική εμφάνιση.

Δείτε περισσότερα: Χρυσό άνθρωπος πουκάμισο

11. Πουκάμισο Πορτοκαλί Πουκάμισο:

Κλείσιμο Orange Men´s Shirt

Αυτός ο τύπος πουκάμισου προέρχεται από το Λονδίνο. Το κολάρο είναι απλωμένο σε όλη την οποία δίνει ένα κοίλο βλέμμα. Λόγω της εκτεταμένης κοπής, το μήκος του περιλαίμιου είναι μικρό. Αυτός ο τύπος σχεδίασης σε πορτοκαλί χρώμα με ζευγάρι ισοπαλία δίνει μια προοπτική "debonair gentlemen".

12. Αμάνικο Πορτοκαλί Πουκάμισο Γυναικών:

Αμάνικο Orange Women´s Shirt

Κατά τη διάρκεια μιας ηλιόλουστης ημέρας, οι κυρίες επιθυμούν να φορούν ζωντανά χρώματα ως επίσημη στολή και επίσης να φορούν καθημερινά. Ένα τέτοιο χρώμα είναι πορτοκαλί. Αμάνικο πορτοκαλί πουκάμισο με χαλαρή εφαρμογή το κάνει να φαίνεται ελκυστικό όταν φοριέται με την τυπική φούστα της σειράς Α.

13. Τυπωμένο Πορτοφόλι Casual Unisex Πουκάμισο:

Εντυπος Orange Casual Unisex Shirt

Το τυπωμένο πορτοκαλί πουκάμισο είναι ένα από τα πιο συχνά φοριούνται από αγόρια και κορίτσια κατά τη διάρκεια οποιουδήποτε beach party. Αυτό το τυπωμένο πουκάμισο δίνει μια δροσερή ματιά. Οι εκτυπώσεις μπορεί να είναι σε ηλιοβασίλεμα ή σε εκτύπωση camo.

14. Πουκάμισο πορτοκαλί μακρύς:

Πορτοκάλι Long Women´s Shirt

Τα μακρά πορτοκαλί πουκάμισα φοριούνται συνήθως από μικρά αγόρια και κορίτσια. Η κορυφή πέφτει κάτω από το ισχίο και μερικά σχέδια πέφτουν ακριβώς κάτω από το γόνατο όταν είναι σχεδιασμένα για κορίτσια. Το κολάρο του πουκάμισου δεν είναι άκαμπτο και μπορεί να διπλωθεί και να στρεβλωθεί σε οποιοδήποτε σχήμα.

Δείτε περισσότερα: Κίτρινο Shirt Mens

15. Μισό μανίκι μανίκι μανίκι Πορτοκαλί πουκάμισο:

Ήμισυ Puff Hand Sleeve Orange Women´s Shirt

Πουκάμισα μισά μανίκια πορτοκαλί πουκάμισα για κυρίες είναι πάντα μια κοινή φθορά για τις γυναίκες που είναι ζευγαρωμένο με ένα τζιν ή μια φανέλα τζιν. Η απόχρωση του πορτοκαλιού διαφέρει από το λαμπερό πορτοκαλί έως το κατιφέ. Οι άκρες του χεριού μπορούν να σχεδιαστούν με μαργαριτάρια ή πέτρες.

Το πορτοκαλί χρώμα είναι πολύ δύσκολο χρώμα που δεν ταιριάζει σε όλα τα χρωματικά χρώματα. Αναλύοντας το σχήμα του σώματος και την επιδερμίδα πριν πάρει ένα πορτοκαλί πουκάμισο είναι πολύ σημαντικό. Φορώντας μια κατάλληλη σκιά του πορτοκαλιού προσθέτει επίσης γοητεία στη στολή για κάθε ιδιαίτερη περίσταση. Ένα πορτοκαλί καμπύλο πουκάμισο κολάρο ή ένα απλωμένο πουκάμισο κολάρο είναι ένας κατάλληλος τύπος πουκάμισο για ένα συμβαλλόμενο μέρος σε αντίθεση θα ήταν ένα απλό καμπύλο κολάρο επίπεδη πουκάμισο κολάρο θα ήταν τέλεια στολή ως casual outfit.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

44 + = 48