15 Παραδοσιακά σχέδια και έννοιες τατουάζ του αετού

Οι αετοί είναι σύμβολα εξουσίας, εξουσίας και δύναμης. Είναι οι πιο δυνατοί από όλα τα πουλιά, ανεβαίνοντας τον υψηλό ουρανό ενώ ζουν στα χαμηλότερα. Όπως και το πουλί, το τατουάζ του συμβολίζει επίσης τη δύναμη. Αυτά τα τατουάζ επιλέγονται τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες. Η αγριότητα και η βασιλική φύση του πουλιού είναι εμφανή στα μάτια του και σε διάφορες στάσεις. Όλες οι κουλτούρες δέχονται τον αετό ως το καλύτερο είδος πουλιών. Αφού καθιέρωσε αυτήν την υπεροχή μεταξύ του είδους του, ο αετός αντιπροσωπεύει επίσης περισσότερη εξουσία από το λιοντάρι.

Αετός Tattoo Designs

Έτσι σχέδια αετού τατουάζ είναι μια μεγάλη επιλογή αν θέλετε να διακηρύξετε τον εαυτό σας ως το άλφα. Το τατουάζ του αετού έχει διαφορετικές έννοιες. Αυτό το τατουάζ αετού είναι να πάρει μοντέρνα αυτές τις μέρες μεταξύ των νέων ειδικά τους συλλόγους. Με διάφορες αποχρώσεις και χρώματα, τα αετό τατουάζ δίνει μια ζωντανή εμφάνιση.

Διαφορετικοί τύποι δερματοστιξιών αετού για άνδρες και γυναίκες με εικόνες:

Εδώ είναι μια συλλογή από όμορφα σχέδια αετών τατουάζ με εικόνες και έννοιες για τις γυναίκες και τους άνδρες για σας.

1. Καταπολέμηση σχεδιασμού τατουάζ του Eagle Sleeve:

best-αετός-τατουάζ-σχέδια-και-σημασίες11

Αυτή η έννοια του τατουάζ αετού είναι δύναμη, δύναμη, υπερηφάνεια και νίκη. Ο αετός που φτιάχτηκε σε αυτό το τατουάζ αντιπροσωπεύει τη νίκη σε πολέμους. Αυτό το τατουάζ πραγματοποιείται σε μεγάλο βαθμό από τους μαχητές, τους στρατιωτικούς και τους πολεμιστές κλπ που πολεμούν στην πρώτη γραμμή. Αυτό το είδος τατουάζ εκτελείται σε χώρες όπως η Περσία, η Γαλλία, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Γερμανία, η Ρωσία κλπ. Αυτές οι χώρες έχουν συμβολίσει τον αετό ως ανώτερη αρχή. Το τατουάζ φέρει επίσης τις λέξεις μαχητής πολέμου σε ελκυστικές γραμματοσειρές.

2. κρανίο με αετό τατουάζ στην πλάτη:

best-αετός-τατουάζ-σχέδια-και-σημασίες10

Αυτό το σχέδιο τατουάζ αετού για τους άνδρες φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον καθώς είναι ένας συνδυασμός κρανίου, αετού και του ήλιου. Είναι ένα κύριο κομμάτι που εκφράζει δύναμη. Όλα τα σύμβολα που χρησιμοποιούνται στο τατουάζ συμβολίζουν τη δύναμη, τη δύναμη και τη νίκη. Το πολύχρωμο τατουάζ δίνει μια θαυμάσια εμφάνιση και ένα ισχυρό μήνυμα. Συμβολίζει επίσης τη νίκη στο κακό. Ο ήλιος πίσω από τον αετό σημαίνει επίσης την άνοδο μιας νέας ημέρας μετά το τέλος του κακού. Αυτό το τατουάζ ταιριάζει καλύτερα στην πλάτη και στο στήθος.

Δείτε περισσότερα: Wolf τατουάζ για τους άνδρες

3. Tettoo Fighting Fighting για τους άνδρες:

best-eagle-τατουάζ-σχέδια-και-σημασίες12

Αυτό το τατουάζ αετού στο στήθος δείχνει ένα φίδι και ένα αετό. Το φίδι και ο αετός βρέθηκαν να είναι οι εχθροί του άλλου. Αυτό το τατουάζ σημαίνει τον πόλεμο ανάμεσα στη σοφία και το πάθος καθώς και την εκδίκηση και την ηθική. Αυτό το τατουάζ πραγματοποιείται ιδιαίτερα από ανθρώπους που έχουν περισσότερους εχθρούς, παλαιστές και μπόξερ. Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται στο τατουάζ το καθιστούν πιο ζωντανό. Αυτό το τατουάζ μεταφέρεται έντονα στην πλάτη ή στο στήθος καθώς απαιτεί ευρεία περιοχή για να το καταστήσει αποτελεσματικό. Είναι ένα από τα trendy τατουάζ που πραγματοποιούνται σε όλο τον κόσμο.

4. Αμερικανική σημαία αετών σχεδίαση τατουάζ στο χέρι:

Αετός as America

Για τους πατριώτες Αμερικανούς, ένας αετός με αμερικανική σημαία είναι ένας εξαιρετικός σχεδιασμός για τατουάζ. Όπως είναι γνωστό από όλο τον αετό είναι το αμερικανικό επιλεγμένο σύμβολο για το κοινοβούλιο τους. Έτσι ένας αετός με αμερικανική σημαία δείχνει την υπεροχή τους ως χώρα. Οι χρήστες αυτού του είδους τατουάζ είναι ως επί το πλείστον οι μαχητές και στρατιωτικοί της χώρας αυτής. Αλλά αυτό το τατουάζ γίνεται επίσης ιογενή μεταξύ της νέας γενιάς της Αμερικής για να δείξει σεβασμό προς το έθνος τους.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια Tattoo Dragon

5. Τατουάζ Αιγυπτιακού Αετού:

Ενα Egyptian eagle tattoo

Οι Αιγύπτιοι είδαν τον αετό όχι μόνο ως σχήμα εξουσίας αλλά και ως σύμβολο προστασίας. Αποδόθηκαν σε αυτό οι πατρογονικές επισημάνσεις της εξουσίας και της κηδεμονίας. Έτσι, αρκετά προστατευτικά φυλακτά που κατασκευάστηκαν από τα αιγυπτιακά αθλητικά σύμβολα του αετού. Το αιγυπτιακό τατουάζ αετού είναι επομένως μια εξαιρετική επιλογή ως προστατευτικό τατουάζ. Αυτό είναι ένα από τα παγκοσμίως διάσημα αετό τατουάζ για τους άνδρες και τις γυναίκες.

6. Σχεδιασμός τατουάζ κεφαλής αετού:

Αετός head tattoo

Μόνο το κεφάλι του αετού είναι αρκετό για να πάρει το μήνυμα της εξουσίας και του ελέγχου σε ανθρώπους. Μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε το κεφάλι λεπτομερές και χρωματισμένο ή να το κρατά απλό με μια φυλετική εμφάνιση. Κάνοντας το λιγότερο φανταχτερό είναι πάντα η καλύτερη επιλογή, καθώς δεν προσελκύει περιττή προσοχή και διατηρεί ακόμα τη δική της κάτω από τα μάτια ελέγχου.

7. Αετός τατουάζ στο στήθος με κείμενο:

Αετός tattoo with words

Μπορείτε να προσθέσετε λέξεις στο σχεδιασμό σας ενός αετού τατουάζ. Βοηθά να καταστεί πιο προφανές το νόημα που πηγαίνετε. Ο αετός αντιπροσωπεύει μια σειρά από έννοιες οι οποίες τελικά περιστρέφονται γύρω από την εξουσία και την εξουσία. Η προσθήκη λέξεων στο τατουάζ σας βοηθάει στην εκκαθάριση οποιασδήποτε σύγχυσης μπορεί να προκύψει σχετικά με τον ιδιαίτερο συμβολισμό του.

Δείτε περισσότερα: Τατουάζ Ταύρος Σημασία

8. Σχεδιασμός τατουάζ φτερών αετού:

Αετός feather tattoo

Μια άλλη εξαιρετική ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα αετό φτερό στο σχεδιασμό σας και όχι ολόκληρο το πουλί. Η δύναμη και η εξουσία του αετού πηγάζει από την ικανότητά του να πετά πάνω από άλλα πτηνά. Έτσι ένα αετό φτερό είναι ένα κατάλληλο σύμβολο της δύναμης της πτήσης του. Βοηθά στην εκπροσώπηση της υπεροχής, της εξουσίας και όλων των άλλων τυπικών αναπαραστάσεων του αετού με παρόμοιο τρόπο.

9. Μικρό αετό Dreamcatcher Τατουάζ:

Ενα eagle with a dreamcatcher

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι αετοί θεωρούνται μεγάλοι προστάτες σε πολλούς πολιτισμούς. Ένας αετός με έναν κατακτητή ονείρων αρπάζει σε αυτή την πτυχή του αετού. Οι γκρίζες αποχρώσεις του αετού την καθιστούν πιο ελκυστική, μαζί με τα σκοτεινά φτερά. Αυτό το τατουάζ πραγματοποιείται ευρέως στην πλάτη, τη χαμηλότερη πλάτη και το στήθος από τους άνδρες. Η γυναίκα μελάνι στην πλάτη και στη μέση. Εάν τατουάζετε αυτό το είδος γενναίων τατουάζ αετού στην πλάτη σας που μπορεί να συμβολίζει ότι είστε ο καλύτερος προστάτης.

10. Τατουάζ ανδρών πετώντας αετός στο πλευρικό σώμα:

Ενα eagle in mid flight

Ένας αετός στα μέσα της πτήσης με τα φτερά του εξάπλωση φαίνεται τρομακτικό. Κάνοντας τα μάτια του άγρια ​​και τα ράμφη του ανοιχτά, σαν να φωνάζουν σε κάποιο αόρατο αντικείμενο, μπορείτε να δώσετε στο σχέδιο ένα βλέμμα που λέει ότι δεν είστε κάποιος που πρέπει να μπερδευτείτε. Μπορείτε να προσθέσετε χρώμα και άλλα στοιχεία για να κάνετε το τατουάζ πιο ελκυστικό. Αυτό είναι εξαιρετικό πετώντας αετό τατουάζ για τους άνδρες με περίπλοκα σχέδια για το συνολικό σώμα.

11. Ένας αετός πλήρους μήκους σε ένα τατουάζ υποκατάστημα στο χέρι:

ΕΝΑ full length eagle perched on a branch

Μια πλευρά που αντιμετωπίζει αετός, με τα τεράστια φτερά της σε απλή όψη, σκαρφαλωμένο σε ένα υποκατάστημα παρέχει μια τρομερή θέα, η οποία καταφέρνει να δούμε βασιλική επίσης. Πολλοί πολιτισμοί θεωρούν τον αετό ως ηλιακά ζώα. Ο συμβολισμός τους περιλαμβάνει υγεία, παροχή και ενέργεια. Η τοποθέτηση ως τατουάζ είναι μια εξαιρετική επιλογή!

12. Μια ταυρομαχίες Φυλετικές τατουάζ:

ΕΝΑ tribal eagle with spread wings

Η πιο θαυμάσια όψη του σώματος του αετού, μετά τα μάτια του, είναι τα φτερά του. Είναι τεράστιες, μεγαλύτερες από τις πτέρυγες άλλων πουλιών. Ο λόγος είναι απλός. Ο αετός πετά πάνω από το μέσο πουλί. Έτσι, ένας αετός με διαδεδομένα πτερύγια καθιστά ακόμα πιο προφανές το μήνυμα της εξουσίας και της υπεροχής.

13. Tettoo Eagle Face στο βραχίονα:

best-αετός-τατουάζ-σχέδια-και-σημασίες13

Αυτό το τατουάζ κεφάλι αετού στα χέρια είναι ένα λαμπερό κομμάτι να πάρει τη δημοτικότητα. Ο αετός σε αυτό το είδος τατουάζ σημαίνει αθωότητα και θα εξουσία. Οι άνθρωποι που είναι ατρόμητοι και είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιεσδήποτε καταστάσεις φέρνουν γενναιόδωρα αυτό το τατουάζ. Αυτό το τατουάζ πραγματοποιείται ευρέως στους ώμους με τη χρήση διαφόρων χρωμάτων. Ο σκούρος μαύρος αετός με μελάνη δίνει επίσης μια μοναδική και ελκυστική εμφάνιση.

14. Tribal Flaming Eagle Σχέδια Τατουάζ:

best-αετός-τατουάζ-σχέδια-και-σημασίες14

Αυτό το τατουάζ αετό είναι πολύ δημοφιλές μεταξύ των Αμερικανών. Είναι ένα Native American τατουάζ που χρησιμοποιείται από τους φυλετικούς κάστες που κατοικούν εκεί. Έχουν πνευματική σημασία και σημαίνουν ισχυρή σύνδεση των φυλών με τη φύση. Ο αετός σε αυτό το τατουάζ σημαίνει έντονα δύναμη και δύναμη. Το σκούρο μαύρο χρώμα με κόκκινες φλόγες το κάνει πιο ελκυστικό. Μεταφέρεται ιδιαίτερα στους ώμους και στην πλάτη.

15. Τατουάζ ματιών και έννοιας:

τα καλύτερα-αετό-τατουάζ-σχέδια-και-σημασίες15

Αυτό το μικρό τατουάζ αετού είναι ιδιαίτερα δημοφιλές μεταξύ των νέων. Ο αετός ακόμα και όταν πετάει ψηλά στον ουρανό είναι σε θέση να βρει το λεία του στο έδαφος. Έτσι, αυτό το τατουάζ αετού σηματοδοτεί γενναιότητα, σαφήνεια, εστίαση και όραμα. Υπό την παρουσία οποιουδήποτε κινδύνου, ο αετός είναι το μόνο πουλί που πετά ελεύθερα στο ηλιακό φως. Αυτό το τατουάζ πραγματοποιείται από ανθρώπους που έχουν ένα σαφές όραμα. Αυτό το τατουάζ είναι πολύ εμποτισμένο από τους ανθρώπους που σχετίζονται με στρατιωτικές, παιχνίδια γυρίσματα κλπ. Η κύρια εστίαση σε αυτό το τατουάζ είναι τα μάτια του αετού. Οι άνθρωποι που έχουν αντιμετωπίσει μεγάλες αντιξοότητες στη ζωή παίρνουν αυτό το είδος του τατουάζ με μελάνι στον ώμο ή την πλάτη τους.

Τα σχέδια δερματοστιξιών του αετού είναι επομένως πολύ ελκυστικά. Οι αετοί σύμφωνα με ορισμένους φιλοσόφους είναι το σύμβολο της αγνότητας, της δύναμης και της ομορφιάς. Ως εκ τούτου, οι άνθρωποι που παίρνουν αυτό το τατουάζ με μεμβράνη έχουν σαφή εστίαση, τη σαφήνεια, σωστή επιλογή και θέληση. Είναι επίσης γνωστά ως το ηλιακό ζώο που σημαίνει υγεία, ενεργειακή ζωτικότητα και παροχή.

Leave A Comment

− 9 = 1