15 φυσικές συμβουλές για τη μαύρη περιποίηση των μαλλιών Στυλ στη ζωή

Οι περισσότεροι από μας όπως το φυσικό μαύρο χρώμα των μαλλιών μας. Θέλουμε να το διατηρήσουμε και να διατηρήσουμε τα μαλλιά υγιή και δυνατά την ίδια στιγμή. Ωστόσο, πολλοί από εμάς αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της γκρίζας τρίχας με την ηλικία ή μερικοί από εμάς αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της φυσικής μαύρης τρίχας που γίνεται κοκκινωπό ή χάνεται το φυσικό της χρώμα. Χάνοντας το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας μπορεί να συμβεί λόγω πολλών παραγόντων. Μπορεί να είναι εσωτερική, όπως ακατάλληλη διατροφή, ορμονικές αλλαγές ή έλλειψη ύπνου. Μπορεί ακόμη και να είναι εξωτερική όπως η χρήση υπερβολικών προϊόντων styling ή θερμότητας ή να μην βουρτσίζετε τα μαλλιά σωστά.

Συμβουλές For black hair

Φυσικές Μαύρες συμβουλές περιποίησης μαλλιών:

Αλλά σήμερα θα σας δώσουμε 15 καλές και φυσικές συμβουλές για τη μαύρη περιποίηση των μαλλιών που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε και να διατηρήσετε το φυσικό μαύρο χρώμα των μαλλιών σας.

1. Λάδι μασάζ για μαύρα μαλλιά:

Αν σας αρέσει το πανέμορφο μαύρο χρώμα των μαλλιών σας και θέλετε να το διατηρήσετε, το πρώτο λάδι που έρχεται στο μυαλό σας είναι το λάδι αμλα. Μπορείτε να κάνετε καθημερινή μασάζ στο κεφάλι με λάδι amla και αυτό θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το μαύρο χρώμα των μαλλιών σας. Αυτές τις μέρες θα βρείτε διάφορα έλαια amla στην αγορά και αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα μαλλιά σας κατά τη διάρκεια όλων των εποχών. Μπορείτε να διατηρήσετε το λάδι amla πρακτικό και να το θερμάνετε λίγο πριν εφαρμόσετε στα μαλλιά. Εφαρμόστε αυτό το λάδι σε όλη τη διάρκεια της τρίχας και κρατήστε το για 20 λεπτά πριν ξεπλύνετε με ένα ήπιο σαμπουάν.

2. Συσκευασία μαλλιών για μαύρα μαλλιά:

Μπορείτε να αγοράσετε χρώματα μαλλιών φαρμακείο που έρχονται σε διάφορες αποχρώσεις όπως μπορντό, μαύρο κλπ. Ωστόσο, αν δεν σας αρέσει να χρησιμοποιείτε χρώματα μαλλιών υπεροξειδίου, τότε η μόνη επιλογή σας να κρατήσετε τα μαύρα μαλλιά σας και να αισθανθείτε μαύρα και δυνατά θα ήταν να χρησιμοποιήσετε μια σπιτική φυτική και Ayurvedic πακέτο μαλλιών που σας δίνει μια μαύρη ενίσχυση χρώματος και είναι επίσης υγιές για τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής σας. Εδώ είναι ένα καλό μαύρο πακέτο μαλλιών που μπορείτε να δοκιμάσετε. Οι ποσότητες αναφέρονται για μαλλιά μήκους ώμου. Μπορείτε να αυξήσετε τα συστατικά σύμφωνα με το πάχος και το μήκος της τρίχας σας.

  • ½ φλιτζάνι σκόνης amla
  • ½ φλιτζάνι σκόνη χέννας
  • 1 φλιτζάνι κτυπημένο ξινό τυρόπηγμα
  • ½ φλιτζάνι σκόνης από σπόρους φελούγγας
  • 1 αυγό χτυπημένο (προαιρετικό)

Ανακατέψτε τα και κρατήστε το μούσκεμα για 30 λεπτά πριν από την εφαρμογή. Αν δεν χρησιμοποιείτε αυγά τότε μπορείτε να απολαύσετε το μείγμα όλη τη νύχτα και στη συνέχεια να το εφαρμόσετε 20 λεπτά πριν το μπάνιο. Ξεπλύνετε με ένα ήπιο σαμπουάν. Στη συνέχεια, θα πάρετε τα επιθυμητά μαύρα μαλλιά χρώμα σας φυσικά χωρίς παρενέργειες.

Δείτε περισσότερα: Περιποίηση μαλλιών Συμβουλές για λιπαρό τριχωτό της κεφαλής

3. Χτένα σωστά:

Η χτένα είναι επίσης μια από τις καλύτερες συμβουλές για να σώσει το μαύρο χρώμα των μαλλιών σας. Για αυτό μπορείτε να χτενίζετε τα μαλλιά σας με μεγάλες οδοντογλυφίδες αντί για παχιά οδοντωτές χτένες. Αυτό θα βοηθήσει στην εξάπλωση του φυσικού ελαίου των ριζών σας καθ 'όλη τη διάρκεια της τρίχας. Αυτό θα δώσει φυσική λάμψη ώθηση.

4. Αποκοπή στη στυλ:

Πρέπει να μειώσετε το ποσό των προϊόντων για τα μαλλιά που χρησιμοποιείτε για τη διατήρηση της μαύρης τρίχας. Θα πρέπει να πάρετε τα άκρα σας κομμένα και να κόψει σωστά από καιρό σε καιρό για να διατηρηθεί από το να πάρει χωρισμένα άκρα. Αυτό θα σας βοηθήσει να κρατήσετε μαύρα μαλλιά σας στο φυσικό χρώμα και να λάμψει για πολύ. Θα το διατηρήσει επίσης υγιές.

5. Ειδικές θεραπείες κλινικής για μαύρα μαλλιά:

Εάν νομίζετε ότι τα μαλλιά σας χρειάζονται κάποια ειδική θεραπεία ή δεν μπορείτε να διακόψετε το στυλ ή την εφαρμογή θερμότητας στα μαλλιά σας, τότε θα πρέπει να συμβουλευτείτε τις θεραπείες που προσφέρονται από τις κλινικές ειδίκευσης. Μπορείτε να πάτε για θεραπείες όπως εντατική προετοιμασία ή αποκατάσταση κερατίνης. Αυτό εξοικονομεί επίσης μαύρα μαλλιά σας μόνιμα.

6. Μην περιμένετε να συμβουλευτείτε το γιατρό σας:

Αν αντιμετωπίζετε υπερβολική τριχόπτωση ή απώλεια φυσικού χρώματος από τα μαύρα μαλλιά σας ή αντιμετωπίζετε πρόωρο γκρίζο τρίχωμα, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν καλό τριχολόγο. Αυτός / αυτή μπορεί να σας προτείνει το σωστό σχέδιο διατροφής και επιπλέον συμπληρώματα που μπορεί να χρειαστεί το σώμα σας.

7. Amla και λεμόνι για τα μαύρα μαλλιά:

Μια από τις καλύτερες συμβουλές για τα μαύρα μαλλιά είναι να χρησιμοποιήσετε amla. Η Amla έχει αποδειχθεί ότι διατηρεί τα μαλλιά φυσικά μαύρα. είναι πολύ καλύτερο από το χρώμα των μαλλιών. Είναι ένας φυσικός τρόπος για να κρατήσετε τα μαλλιά μαύρα και υποθέτω ότι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα περισσότερα από τα έλαια τρίχας περιέχουν amla σε αυτό. Αναμίξτε σκόνη amla με νερό και λίγο χυμό λεμονιού και ξεπλύνετε τα μαλλιά σας καθημερινά με αυτή τη λύση για φυσικά μαύρα μαλλιά.

8. Ghee Με Mulethi Για μαύρα μαλλιά:

Οι μαύρες συμβουλές περιποίησης μαλλιών περιλαμβάνουν τη χρήση του ghee με το μουλέθιο. Χάσατε το ακτινοβόλο μαύρο χρώμα των μαλλιών σας και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε αυτή την άκρη για μαύρα μαλλιά. Ζεσταίνετε ghee με mulethi και χυμό amla και αφήστε το νερό να εξατμιστεί, αυτό που παίρνετε είναι το φυσικό περιεχόμενο που μπορεί να εφαρμοστεί ως μάσκα μαλλιών.

Δείτε περισσότερα: Πώς να γνωρίζετε τον τύπο τρίχας μου

9. Μάνγκο Για Μαύρα Μαλλιά:

Ο βασιλιάς των φρούτων μαζί με το πολύ νόστιμο βοηθά επίσης στην αποκατάσταση του φυσικού μαύρου χρώματος των μαλλιών. Τα άγρια ​​μάνγκο είναι τα καλύτερα για το σκοπό αυτό. Ξεκολλήστε μερικά άγρια ​​μάνγκο και προσθέστε μερικά φύλλα μάνγκο και τα μείγμα με λίγο λάδι. Τώρα αυτή η λύση πρέπει να κρατηθεί στον ήλιο για μεγάλο χρονικό διάστημα και αυτό που παίρνετε είναι μια καταπληκτική λύση για την ανάκτηση του χαμένου μελανιού μαύρου χρώματος των μαλλιών. Αυτή είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο χρήσιμες συμβουλές φροντίδας μαύρων μαλλιών.

10. Πέτρες μάνγκο για μαύρα μαλλιά:

Μια άλλη συμβουλή για φυσικά μαύρα μαλλιά είναι η χρήση πετρελαίου από πέτρες μάνγκο. Το λάδι είναι πολύ χρήσιμο για τους ανθρώπους που έχουν γκρίζα μαλλιά, αλλάζει μαγικά τα μαλλιά σε μαύρο χρώμα με κανονική χρήση.

μαύρος hair care tips

11. Χυμός πορτοκαλιού για μαύρα μαλλιά:

Αυτό το θρεπτικό φρούτο μπορεί να είναι πολύ καλά θεωρείται ένα φυσικό σπίτι θεραπεία για γκρίζες τρίχες. Ανακατέψτε το πορτοκάλι και προσθέστε λίγη σκόνη αμλα για να κάνετε μια πάστα και στη συνέχεια να την εφαρμόσετε στο τριχωτό της κεφαλής και σε καμία περίπτωση δεν θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε το χρώμα των μαλλιών. Αυτό είναι ίσως ένα από τα πιο χρήσιμα φυσικά μαύρα μαλλιά συμβουλές.

12. Χυμός λεμονιού με λάδι καρύδας Για μαύρα μαλλιά:

Αυτό είναι ένα μεγάλο και πολύ αρχαίο φάρμακο για τη θεραπεία του γκριζάρισμα των μαλλιών. Πάρτε το λάδι καρύδας ζεστό με τη θέρμανση αργά και στη συνέχεια πιέστε ένα λεμόνι στο λάδι. Εφαρμόστε το μείγμα στο τριχωτό της κεφαλής και μασάζ το πολύ καλά. Αυτή είναι ίσως η παλαιότερη αλλά πιο χρήσιμη συμβουλές φροντίδας μαύρων μαλλιών.

13. Φραγκοστάφυλο για μαύρα μαλλιά:

Μια από τις καλύτερες φυσικές συμβουλές μαύρης τρίχας είναι να χρησιμοποιήσετε αυτό το εκπληκτικό φρούτο. Πρώτα απ 'όλα ανακατέψτε την κόντρα φραγκοστάφυλο με μισό συμπυκνωμένο χυμό λεμονιού και εφαρμόστε αργά και σταθερά πάνω στο τριχωτό της κεφαλής, κρατήστε το για περίπου μία ώρα και στη συνέχεια σαμπουάν τα μαλλιά σας

14. Κρέμα κρεμμυδιών για μαύρα μαλλιά:

Τα κρεμμύδια έχουν θαυματουργή επίδραση στα γκρίζα μαλλιά. Για φυσικά μαύρα μαλλιά αλέστε το κρεμμύδι σε ένα μείγμα και θα πάρετε μια πολική πάστα κρεμμυδιού, εφαρμόστε αυτή την πάστα στο τριχωτό της κεφαλής που θα τρέφει τις ρίζες καθώς και τα ωοθυλάκια. Ξεπλύνετε την πάστα με ένα ήπιο σαμπουάν, η κανονική χρήση κρεμμυδιού έχει καλή επίδραση στα μαλλιά και διατηρεί τα μαλλιά μαύρα.

15. Καρότο Για Μαύρα Μαλλιά:

Το καρότο είναι πολύ χρήσιμο για τη διατήρηση της ανάπτυξης των μαλλιών και φυσικά μαύρο. Αντί να εφαρμόζετε χυμό καρότου πάνω από τα μαλλιά σας, η καλύτερη τεχνική είναι να πιείτε χυμό καρότου. Είναι μια ορατή θεραπεία για γκρίζες τρίχες και τα αποτελέσματα μπορούν να παρατηρηθούν αρκετά νωρίς. Είναι μια μεγάλη συμβουλή για φυσικά μαύρα μαλλιά.

Δείτε περισσότερα: Ξηρά μαλλιά συμβουλές περίθαλψης Αρχική διορθωτικά μέτρα

Τα παραπάνω αναφέρονται μερικές από τις καλύτερες συμβουλές για μαύρα μαλλιά. Χρησιμοποιώντας τα παραπάνω φυσικά φάρμακα τα αποτελέσματα είναι σίγουρα πυροβολισμένα και γρήγορα. Εάν υποφέρετε από την υποβάθμιση του χρώματος των μαλλιών, χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε από τις παραπάνω φυσικές συμβουλές μαύρης τρίχας και δοκιμάστε τα αποτελέσματα μόνοι σας.

Leave A Comment

97 − 96 =