15 μικρά και μεγάλα σχέδια τατουάζ του Βούδα για τους άνδρες και τις γυναίκες

Σε κάποια παραδοσιακή κουλτούρα, τα θρησκευτικά τατουάζ είναι πολύ δημοφιλή. Οι άνθρωποι το έχουν χρησιμοποιήσει εδώ και χρόνια για να καθορίσουν τον εαυτό τους και επίσης να δείξουν στους άλλους την πίστη ή τον Θεό που επέλεξαν να ακολουθήσουν. Μερικά από τα πιο δημοφιλή θρησκευτικά τατουάζ είναι τα σχέδια τατουάζ του Βούδα. Έχουν βρεθεί κυρίως στους ασιατικούς πολιτισμούς συμπεριλαμβανομένων χωρών όπως η Κίνα, η Ταϊλάνδη, το Νεπάλ και η Ινδία.

Βούδας tattoo designs

Το πραγματικό όνομα του Βούδα ήταν ο Siddhartha Gautama και αφού πέτυχε τη φώτιση, οι άνθρωποι τον συνέδεσαν με ένα Θεό σαν το πλάσμα. με κάποιον που έχει υπέρτατη γνώση και μεγάλη δύναμη. Έτσι, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τατουάζ του Βούδα για να υποδηλώνουν πλούτο, ειρήνη και ευλογίες. Επίσης, αποτελούν ένα σύμβολο της διαφώτισης και της δύναμης του χαρακτήρα κάποιου. Τα καλύτερα σχέδια τατουάζ του Βούδα έχουν αναγραφεί στις ακόλουθες γραμμές.

Μοναδικό και Σημαντικό Σχέδια Τατουάζ Λόρδου Βούδα:

Τα σχέδια τατουάζ του Βούδα έχουν καταλήξει να είναι συνώνυμα της αγιότητας και της βαθιάς αίσθησης της ύπαρξης, γεγονός που σίγουρα θα ενίσχυε την αίσθηση θετικότητας μεταξύ των εραστών δερματοστιξιών. Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός επιλογών που είναι προσιτοί σε αυτούς από αυτή την άποψη, οι καλύτερες φωτογραφίες των οποίων απεικονίζονται παρακάτω.

1. Τατουάζ Golden Buddha On Arm:

χρυσό-βούδα-τατουάζ13

Τα λαμπερά αγάλματα του Βούδα είναι όλα τα αγαπημένα για τους ανθρώπους όλος ο κόσμος ως μια εξαιρετική εικόνα βουδιστικών μαθημάτων και ένα τατουάζ ενός λαμπρού Βούδα ωφελείται όσο το δυνατόν περισσότερο από τις μεγάλες αποχρώσεις. Οι τατουάζ του Βούδα με ένα λαμπερό χρυσό λούστρο μπορούν να οριοθετήσουν είτε ολόκληρο το σώμα ενός χεριού που σκέφτεται το χρυσό, είτε απλά το πρόσωπο. Σε κάθε περίπτωση, ο τεχνίτης τατουάζ σας μπορεί να χρησιμοποιήσει το φως και τη σκίαση περαιτέρω ενισχύοντας την καλύτερη καλή τύχη τους και να κάνει το τατουάζ σας λάμψη.

2. Γελώντας τέχνη τατουάζ του Βούδα:

γελώντας-buddha-τατουάζ-design10

Ένα ξεχωριστό μεταξύ της διαφώτισης του Βούδα είναι ο ευχάριστος κοιτάζοντας διαμορφωμένος κοιλιακός Βούδας όπως είναι γνωστός στους κινέζους μύθους. Αυτή η επιλογή περιγράμματος είναι λογική για τα άτομα που ψάχνουν για την ανέμελη παράδοση του Βούδα, σε αντίθεση με τον άλλο κόσμο. Είναι κατά προτίμηση γίνεται στο στομάχι, με τη λαβή του γάντζου σε σχέση με εκείνη του μεταφορέα, κάνοντας μια επίπεδη οπτική ευχαρίστηση. Κάποιος μπορεί επίσης να έχει το τατουάζ του προσώπου του Βούδα με μελάνη σε εναλλακτικά μέρη του σώματος, για παράδειγμα, το χέρι, τον ώμο, την πλευρά, το μεσαίο τμήμα, το πόδι ή τον καρπό. Είναι ένα από τα μεγάλα σχέδια τατουάζ του γέλιου Βούδα.

3. Σχεδιασμός Tattoo Wheel Mandala:

mandala-wheel-tattoo15

Μια τροχός Mandala, μοιάζει με τον τροχό της γέννησης και μετενσάρκωσης που δεν τελειώνει ποτέ στον Βουδισμό. Το Μαντάλα είναι ένα σχέδιο που μοιάζει με το μυαλό που οριοθετεί το σύμπαν, την οικοδόμηση και την διορατικότητα, έτσι κάνει μια υπέροχη, συναρπαστική και νευρώδη σαθρή διαμόρφωση για ένα βουδιστικό τατουάζ. Παρά το γεγονός ότι φαίνονται εντυπωσιακά σε σκοτεινό και αχνό, η αξιοποίηση της σκίασης σε ένα τατουάζ Mandala κάνει πραγματικά τα ξεχωριστά κομμάτια του σχεδίου που αναδύονται.

4. Βουδιστική τατουάζ μάντρας στο στήθος:

βουδιστικά-μάντρα-τατουάζ14

Τα βουδιστικά κραυγή αποτελούνται συνήθως από συγκεκριμένα μάντρα που ανακατασκευάζονται έχοντας κατά νου τον τελικό στόχο για να πραγματοποιήσουν φωτισμό, ώστε να πάρει ένα σημαντικό κομμάτι της αναφοράς να έχει σαν τατουάζ είναι μια θαυμάσια επιλογή. Μια γνωστή απόφαση για ένα τατουάζ βουδιστικής ικεσίας είναι οι εικόνες για το μάντρα «Om Mani Padme Hum», το οποίο χρησιμοποιείται εν μέσω σκέψης. Μια βουδιστική αναφορά μπορεί να γίνει με μελάνη οπουδήποτε στο σώμα και πολλά άτομα τα έχουν στο κάτω προς τα κάτω βραχίονα, στο μέσο τμήμα ή κάτω από το κλουβί των πλευρών

5. Σχεδιασμός Τατουάζ του Βούδα:

Βούδα-αποτυπώματα-σχεδιασμός12

Μια άλλη από μια ευχάριστη επιλογή μεταξύ των τατουάζ του Βούδα είναι η διαμόρφωση που υπογραμμίζει τις εντυπώσεις του Βούδα. Το περίγραμμα έχει μια απίστευτη προσφορά στην αβίαστα του, καθώς υποδηλώνει ότι κάποιος θα έπρεπε να πάρει μετά τον τρόπο που εμφανίστηκε από τον Βούδα και να οδηγήσει την ύπαρξη της ειλικρίνειας και της καλοσύνης. Οι απόγονοί του και οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο δείχνουν αγάπη για τα μαθήματά του σε διαφορετικές δομές, που έχει τατουάζ του Βούδα σε αυτά.

Δείτε περισσότερα: Devil Τατουάζ σχέδια για τους άνδρες

6. Πολύχρωμο τατουάζ του Βούδα στην πλάτη:

Πολύχρωμα Buddha Tattoos

Ένα τατουάζ του Βούδα αντιπροσωπεύει πάντα μια παράσταση ειρήνης, πίστης και προσευχής. Μιλάει επίσης για το διαλογισμό και στέκεται ως ιερό σύμβολο για όλους τους οπαδούς του. Οι ζωηρόχρωμοι τατουάζ του Βούδα δεν είναι απλώς ζωντανές για να εξετάσουν, αλλά περιέχουν και όλες τις ιδιότητες όπως αναφέρθηκαν. Είναι σαφώς μερικά από τα αγαπημένα και έχουν λάβει πολλά σχόλια από πολλούς.

7. Τατουάζ του Βούδα με μαύρο και άσπρο μανίκι:

Μαύρος and White Buddha Tattoos

Τατουάζ μαύρου και λευκού Βούδα φαίνονται απλά και απλά, αν και μιλούν τη γλώσσα της ομορφιάς, της ειρήνης και της αγάπης. Εκείνοι που θέλουν να δώσουν στους εαυτούς τους μια απλή αλλά κομψή εμφάνιση θα πρέπει πραγματικά να χρησιμοποιήσουν αυτό το σχέδιο τατουάζ για τον εαυτό τους.

8. Σχεδιασμός τατουάζ Floral Buddha:

Ανθινος Buddha Tattoo

Οι τατουάζ του Βούδα δεν είναι απλά δημοφιλείς μεταξύ των ανδρών αλλά και των γυναικών. Το Τατουάζ Floral Buddha είναι ένα από αυτά. Είναι θαυμάσιες και πολύ ωραίες να δούμε. Περιέχει απλά την εικόνα του Βούδα που περιβάλλεται από λουλούδια. Είναι καλύτερο να φορεθεί στο πίσω μέρος των ώμων. Ξεχωρίζει, φαίνεται υπέροχο και πολύ ευχάριστο.

9. Τατουάζ του Βούδα:

Βούδας Symbols Tattoo

Τα σύμβολα του Βούδα Τατουάζ σημαίνει τα σύμβολα που χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση με τον Βούδα. Οι άνθρωποι που ακολουθούν τον Βουδισμό έχουν χρησιμοποιήσει αυτό. Μιλάει πολύ σοφία και είναι πραγματικά ένα από τα καλύτερα σχέδια του Βούδα που θα δει κανείς τα τελευταία δύο χρόνια. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια τατουάζ του Βούδα.

10. Bodhi Tree Τατουάζ Βούδας Τα σχέδια για τον ώμο:

Bodhi Tree Buddha Tattoo

Το Τατουάζ του Βούδα Δέντρο Bodhi φαίνεται θαυμάσιο στο δέρμα. Είναι πράγματι ένα εξαιρετικό σχέδιο για τατουάζ. Έχουν μεγάλη σημασία και νόημα από το δέντρο του Bodhi κάτω από το οποίο ο Βούδας έλαβε φώτιση. Είναι φορεμένο από πολλούς ανθρώπους και επίσης άρεσε από πολλούς. Είναι ο καλύτερος σχεδιασμός τατουάζ του Βούδα.

Δείτε περισσότερα: Τατουάζ για ζευγάρια

11. Τατουάζ Dharma για τα κορίτσια:

dharma-wheel-tattoo-11

Ο τροχός του Ντάρμα είναι μια άλλη διάσημη απόφαση και η κάθοδος μεταξύ των τατουάζ του Βούδα, η οποία είναι μια εικόνα των μαθημάτων του Βούδα και επιπλέον της ίδιας της θρησκείας. Ο τροχός προσφέρει εκπληκτική απρόβλεπτη εμφάνιση, γεγονός που το καθιστά ένα επίκεντρο.

12. Ολόκληρος ο διάλογος σώματος Σχέδια τατουάζ του Βούδα:

Γεμάτος Body Buddha Tattoos

Ένα τατουάζ του Βούδα με πλήρη σώμα δίνει στο άτομο ένα πολύ κομψό και ξεχωριστό βλέμμα. Είναι πολύ δημοφιλές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς ανθρώπους. Οι άνθρωποι που είναι απόλυτοι οπαδοί του Βούδα θα πρέπει πραγματικά να αναλάβουν αυτό το σχέδιο, καθώς αυτό θα τους δώσει μια πολύ θρησκευτική και πνευματική εμφάνιση.

13. Παραδοσιακά σχέδια τατουάζ του Βούδα με το χέρι:

Παραδοσιακός Buddha Tattoo

Τα παραδοσιακά τατουάζ του Βούδα είναι αυτά που αντιπροσωπεύουν το πρόσωπο του Βούδα. Είναι μια παράσταση της πίστης και της πίστης προς τους άλλους και επίσης κηρύττει την ιδεολογία που ακολουθεί ο Βούδας.

14. Τατουάζ Μπλε Βούδας Μανίκι:

Μπλε buddhatatto

Τα μπλε τατουάζ του Βούδα φαίνονται φωτεινά, πολύχρωμα και ζωντανά. Σημαίνουν την καθαρότητα και την ειλικρίνεια. Δεδομένου ότι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό κάποιου όταν σκέφτονται ένα τατουάζ του Βούδα είναι η εικόνα του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνει το τατουάζ να φαίνονται ατρόμητοι και τολμηρές. Ένα μπλε τατουάζ του Βούδα είναι πολύ μοναδικό και εκπληκτικό να κοιτάξει κανείς.

15. Σχέδια τατουάζ του Βούδα Lotus:

Λωτός Buddha Tattoo

Ο Βούδας συσχετίζεται συχνά με έναν λωτό. Ως εκ τούτου, ένα σχέδιο τατουάζ του Βούδα μαζί με ένα λωτού μπορεί να κάνει μεγάλη επιλογή. Μιλάει τη γλώσσα της εξουσίας και της καθαρότητας. Φαίνεται καταπληκτικό στο δέρμα και είναι επίσης πολύ δημοφιλές μεταξύ του βουδιστικού πλήθους.

Δείτε περισσότερα: Carpe Diem εικόνες τατουάζ

Τα τατουάζ του Βούδα αποσκοπούν στην επανάληψη των διδασκαλιών αυτού του απίστευτου πρωτοποριακού και προπονητή. Τα τατουάζ δεν ευνοούνται απλά από τους υποστηρικτές του βουδισμού, αν και ένας μεγάλος αριθμός ατόμων που έχουν εμπιστοσύνη σε μια οριστική αλήθεια της ζωής, πρέπει να κατακτήσει όλα τα βάσανα της ζωής για να φτάσει στη φάση της σωτηρίας ή νιρβάνα. Αυτά τα τατουάζ μπορούν να συμβολίζουν την άψογη ομορφιά. Η βουδιστική κοινωνία και το πλαίσιο πεποιθήσεων είναι ένα στιλβωμένο και αγαπημένο σε όλο τον κόσμο.

Leave A Comment

5 + 1 =