15 Όμορφα και δημοφιλή ασημένια δαχτυλίδια για γυναίκες και άνδρες

Ένα δαχτυλίδι είναι γύρω από το συγκρότημα, συνήθως ένα μέταλλο, που φοριέται ως διακοσμητικά κοσμήματα γύρω από το δάχτυλο. Τα δαχτυλίδια είναι πιο συχνά κατασκευασμένα από μέταλλο αλλά μπορούν επίσης να κατασκευαστούν από οποιοδήποτε υλικό. μέταλλο, πλαστικό, πέτρα, ξύλο, κόκκαλο, γυαλί ή πολύτιμος λίθος. Αυξάνουν την ομορφιά του χεριού. Το ασήμι έχει χρησιμοποιηθεί ως πολύτιμο μέταλλο. Χρησιμοποιείται σε πολλές εφαρμογές εκτός του νομίσματος.

ασήμι rings

Είναι ένα όμορφο λαμπερό λευκό μέταλλο και χρησιμοποιείται στην κατασκευή κοσμημάτων. Τα ασημένια δαχτυλίδια φαίνονται όμορφα. Φορούν από άνδρες και γυναίκες. Ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή μέταλλα δαχτυλίδι του γάμου μέχρι τα μέσα του 1800, αλλά τώρα είναι πίσω στη μόδα.

Απλά ασημένια δαχτυλίδια Σχέδια κοσμημάτων με εικόνες:

Υπάρχουν πολλά σχέδια ασημένια δαχτυλίδια τα οποία όταν διακοσμηθούν θα κάνουν τον χρήστη να φανεί αξιοθαύμαστο.

1. Ασημένιο δαχτυλίδι λουλουδιών κρυστάλλου:

κρύσταλλο λουλούδι-ασημένιο δαχτυλίδι

Το floral σχέδιο είναι κοινό, αλλά αυτό το ασημένιο δαχτυλίδι λουλουδιών κρυστάλλου σχεδιάζεται με μοναδικό τρόπο. Έχει τρία λουλούδια καθένα από διαφορετικά χρώματα, κίτρινο, ροζ και μοβ. Βρίσκονται σε διαφορετικές θηλιές καθιστώντας το ένα μεγάλο δαχτυλίδι που είναι όμορφο. Έχει ακόμη και διαμάντια στο δαχτυλίδι που το κάνει να ακτινοβολείται. Αυτός ο πολύχρωμος ασημένιος δακτύλιος για κυρίες μπορεί να φορεθεί σε οποιαδήποτε στολή και στην προσθήκη μπορεί να ταιριάζει με τρία χρώματα στολή.

2. Spreading Leaf Silver Ring για τα κορίτσια:

φύλλο-εξαπλώνεται-ασημένιο δαχτυλίδι

Πρόκειται για ένα ασημένιο ασημένιο δαχτυλίδι που είναι ένα από τα είδη του. Ο ασημένιος δακτύλιος που διαδίδει φύλλα καλύπτει το ένα τρίτο του δακτύλου. είναι ένας μεγάλος δακτύλιος και είναι ακριβώς σχεδιασμένο ασημένιο γαμήλιο δαχτυλίδι. Έχει ένα βρόχο στο μέσο και το φύλλο εξαπλώνεται κλαδιά και στις δύο πλευρές. Τα φύλλα είναι γεμάτα με διαμάντια πάνω από τα οποία είναι αφρώδη. Θα φανεί σίγουρα αξιολάτρευτο στο χέρι της νύφης.

3. Πολύ Ειδικό Ασημένιο Δαχτυλίδι Crown για Γυναίκες:

κορώνα-ασημένιο δαχτυλίδι

Αυτό το ασημένιο δαχτυλίδι σε σχήμα στέμματος μπορεί να κάνει τον κομιστή να αισθάνεται σαν βασίλισσα. Έχει λαμπερά διαμάντια στο στέμμα που φαίνονται κομψά. Μπορεί να είναι προικισμένος από τον άνδρα στις γυναίκες της να την κάνει να νιώθει ξεχωριστή.

Δείτε περισσότερα: Όμορφα δαχτυλίδια της μύτης.

4. Χρώμα σε δαχτυλίδι από ασήμι:

ασημένιο δαχτυλίδι χρώματος

Αυτό το πολύχρωμο ασημένιο κυρία δαχτυλίδι έχει μια μεγάλη μωβ πέτρα στην κορυφή. Τα χρώματα στο δαχτυλίδι δεν είναι διάσπαρτα αλλά όμορφα πλαισιωμένα σε αυτό. Το δαχτυλίδι δεν έχει πολύπλοκα σχέδια αλλά με αυτά τα χρώματα φαίνεται υπέροχο. Το καλύτερο πράγμα είναι ότι μπορεί να πάει σε οποιοδήποτε χρώμα στολή. Θα φανεί δροσερό στους εφήβους.

5. Κλειδί και κλειδαριά απλά δαχτυλίδια αρραβώνων για ζευγάρια:

κλειδί-και-κλειδαριά-ασήμι-δαχτυλίδι

Αυτά είναι ασημένια δαχτυλίδια για ζευγάρια. Το κλειδί για το "He" και το μικρό δαχτυλίδι για το "She". Διακρίνονται από άλλα δαχτυλίδια εξαιρετικά δημιουργημένα. Αυτά είναι τα καλύτερα ασημένια δαχτυλίδια για ζευγάρια για να εκφράσουν την αίσθηση και να δείξουν στους άλλους ότι υπάρχει μόνο ένα για αυτό το κλείδωμα.

6. Ασημένιο δαχτυλίδι τόξο:

τόξο-σχήμα-ασημένιο δαχτυλίδι

Αυτό το τόξο δεν είναι για κοστούμια αλλά για δάχτυλα. Αυτό το ασημένιο δαχτυλίδι τόξο σχήμα είναι ένα μεγάλο δαχτυλίδι που είναι πανέμορφο. Έχει διογκωθεί σαν μικρές δομές γύρω από τα διαμάντια που το κάνουν να φανεί όμορφο. Αυτό το ασημένιο δαχτυλίδι τόξου σχήμα είναι τόσο μεγάλο που ακόμη και καλύπτει το πλευρικό δάχτυλο πάρα πολύ.

7. Λευκό και μαύρο μαργαριτάρι σύμπλεγμα ασημένιο δαχτυλίδι:

μαργαριτάρι-σύμπλεγμα-ασημένιο δαχτυλίδι

Τα μαργαριτάρια δίνουν μια βασιλική ματιά και όταν οι μαύροι και οι λευκοί συγκεντρωθούν μαζί προσθέτουν ύψος στην βασιλική εμφάνιση. Φαίνεται κομψό. Αυτό το ασημένιο δαχτυλίδι από μαργαριτάρι είναι ένα από αυτά και θα προσθέσει κομψότητα στο στυλ του.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια δαχτυλιδιών δαχτύλων.

8. Έργα τέχνης Ασημένια δαχτυλίδια Σχέδια για ζευγάρια:

τέχνη-εργασία-ασημένιο δαχτυλίδι

Αυτός ο ασημένιος δακτύλιος είναι τέλειος δακτύλιος για ζευγάρια για να κάνει υποσχέσεις αγάπης. Έχει δύο δακτυλίους όταν ενώνονται μαζί δείχνοντας ότι ο άνθρωπος δίνει την καρδιά του σε γυναίκα. Αστεία αλλά σούπερ κομψά ασημένια δαχτυλίδια.

9. Σχεδίαση ρετρό ασημένιο δαχτυλίδι:

ρετρό-ασημένιο δαχτυλίδι

Αυτό το δαχτυλίδι έχει ένα τριαντάφυλλο στην κορυφή με μια ρετρό εμφάνιση. Το τριαντάφυλλο λουλούδι είναι μαύρο με περίγραμμα του αργύρου. Είναι καλά σχεδιασμένο για να προσφέρει μια τέλεια κομψή εμφάνιση. Φορώντας αυτό το δαχτυλίδι σε μαύρο ρούχο θα κάνει τον κομιστή να φαίνεται κομψό.

10. κυρίες Ασημένιο δαχτυλίδι με μαύρη πέτρα:

ασημένιο δαχτυλίδι με μαύρη πέτρα

Μαύρο το βασιλικό χρώμα συνδέεται με αυτό το ασημένιο δαχτυλίδι. Έχει μια πολύ τολμηρή εμφάνιση με μια μεγάλη μαύρη πέτρα στο κέντρο και όμορφα μαύρα σχέδια στην σπειροειδή δομή του δακτυλίου.

11. Cross Ασημένια δαχτυλίδια για τους άνδρες και τις γυναίκες:

σταυρό-ασημένιο δαχτυλίδι

Τα σταυροειδή ασημένια δαχτυλίδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως γαμήλια δαχτυλίδια, δείχνοντας πίστη μεταξύ τους και με τον θεό. Το δαχτυλίδι ασημένιο μαύρο σταυρό είναι για τον άνδρα που φαίνεται σούπερ κομψό και δαχτυλίδι ροδάκινο για τη γυναίκα που φαίνεται όμορφη.

12. Χρυσή σχεδίαση δαχτυλιδιών:

χρυσό-ασημένιο δαχτυλίδι

Τόσο το χρυσό όσο και το ασήμι είναι πολύτιμα μέταλλα και όταν συνδυάζονται μεταξύ τους και μετά δεν υπάρχει αντιστοιχία γι 'αυτά, δίνουν μια απλή ματιά. Αυτό το χρυσό ασημένιο δαχτυλίδι έχει απλώς βρόχους που αναμιγνύονται το ένα με το άλλο που είναι ελκυστικό.

Δείτε περισσότερα: Δαχτυλίδια αρραβώνων τιτανίου.

13. Ασημένιο δαχτυλίδι σχεδιαστής λουλουδιών και φύλλων:

λουλούδι-και-φύλλο-ασημένιο δαχτυλίδι

Πρόκειται για ένα μοναδικό σχέδιο λουλουδιών και δαχτυλιδιών ασημένια φύλλα. Συνήθως τα δαχτυλίδια ανοίγουν στο κάτω μέρος αλλά ο δακτύλιος αυτός έχει χώρο στην κορυφή με λουλούδια και φύλλα που είναι ενσωματωμένα με διαμάντια. Θα καλύψει το διάστημα μεταξύ των πλευρικών δακτύλων και θα φανεί εκπληκτικό με το βλέμμα του.

14. Δαχτυλίδια βασιλιά και βασίλισσα ασημένια για γάμο:

βασιλιάς και βασίλισσα-ασημένιο δαχτυλίδι

Αυτό το σχέδιο ασημένιου δακτυλιδιού είναι πολύ χαριτωμένο. Θα κάνει κάποιον να αισθάνεται σαν βασιλιάς και βασίλισσα. Και τα δύο δαχτυλίδια έχουν σχήμα κορώνας, αλλά ο δακτύλιος του άνδρα είναι απλό ασήμι και το γυναικείο δαχτυλίδι έχει διαμάντια και κόκκινες πέτρες που το περιβάλλουν που μοιάζει όμορφο. Ο βασιλιάς και η βασίλισσα μπορούν να περπατήσουν μαζί δείχνοντας την απέραντη αγάπη τους για τον άλλον.

15. Vintage Silver Ring:

vintage-ασήμι-δαχτυλίδι

Αυτό το ασημένιο δαχτυλίδι από ασήμι είναι όμορφα σχεδιασμένο. Έχει σχέδια που είναι μοναδικά. Έχει λάμψη, εσωτερική λάμψη και φωτεινότητα. Θα φανεί υπέροχο στη νύφη.

Το ασήμι θεωρείται συνήθως χαμηλότερο από τον χρυσό και την πλατίνα, αλλά δεν είναι λιγότερο. Τα δαχτυλίδια έχουν διαμάντια, πέτρες πυρκαγιά που αναβοσβήνει με το λευκό μέταλλο που το κάνει να φαίνεται αξιαγάπητο. Ασημένιο δαχτυλίδι έχει τη δική του γοητεία και φοριέται από άνδρες και γυναίκες. Υπάρχουν ειδικά σχέδια ασημένια δαχτυλίδια για ζευγάρια γάμου. Ασημένιο δαχτυλίδι μπορεί εύκολα να φορεθεί σε ακόμη και επίσημες στολές χωρίς καμία ανησυχία ότι μπορεί να φανεί funky.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

2 + 2 =