15 Διαφορετικοί τύποι κοσμημάτων αλυσίδας κολιέ | Στυλ στη ζωή

Για κάθε περίσταση, μια αλυσίδα κολιέ είναι μια καλή ιδέα για να βελτιώσετε το βλέμμα σας. Δεν υπάρχει τίποτα ήσυχο τόσο όμορφο όσο η αλυσίδα κολιέ ειδικά, αν είναι διακοσμημένα με ένα κρεμαστό κόσμημα. Πολύ λίγα κομμάτια κοσμημάτων είναι εξίσου ευπροσάρμοστα με το κολιέ αλυσίδας. Είναι ένα πλήρες κόσμημα που πρέπει να έχει στο κιβώτιο κοσμημάτων κάθε γυναίκας και μικρού κοριτσιού.

κοσμήματα αλυσίδων διαφορετικών τύπων-κολιέ-αλυσίδας

Αυτές οι αλυσίδες κολιέ έρχονται σε χρυσό, ασήμι, χαλκό, τιτάνιο ή οποιοδήποτε άλλο υλικό. Με βάση την ντουλάπα σας, πρέπει να αποφασίσετε ποιο μήκος κολιέ θα είναι το καλύτερο. Σήμερα, η χρήση της αλυσίδας κολιέ ως καθαρά διακοσμητικό στοιχείο είναι κάτι που θεωρείται δεδομένο.

Σχέδια αλυσίδας κολιέ:

Αν ψάχνετε να κάνετε τη δική σας ζωντανή ζαχαρωτή αλυσίδα λαιμού, αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει για να επιλέξετε το σωστό.

1. Πανέμορφη αλυσίδα κολιέ για άντρες και γυναίκες:

υπέροχη-κολιέ-αλυσίδα-1

Τα χρώματα των περιδέρων είναι ασημένια, χρυσά και πλατινένια κλπ., Αλλά τα στυλ ποικίλλουν. Ένα από τα δημοφιλή στυλ είναι η πανέμορφη αλυσίδα λαιμών. Ίσως να εκπλαγείτε να ακούσετε ότι τα περιδέραια της αλυσίδας έχουν περάσει εδώ και πολύ καιρό. Αυτή η αλυσίδα κολιέ έχει πολύπλοκο σχέδιο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες.

2. Κολιέ αλυσίδα φύλλων για εφήβους:

φύλλο-κολιέ-αλυσίδα-2

Η αλυσίδα κολιέ φύλλων διαθέτει ένα πανέμορφο, πραγματικό άσπνο φύλλο που ήταν ηλεκτρολυτικά επιχρυσωμένο με μακρόχρονο, γυαλισμένο φινίρισμα. Κάθε φύλλο είναι 100% μοναδικό καθιστώντας το ένα μεγάλο δώρο για έναν φίλο ή παράνυμφος! Αυτό το κολιέ φύλλων είναι ένα τέλειο εξάρτημα για κάθε είδους σας στολή. Τα αλυσιδωτά περιδέραια είναι ευρέως κατασκευασμένα για έφηβες και όλες τις ηλικίες των γυναικών. Ποικιλίες αλυσίδων κολιέ είναι διαθέσιμες στην ινδική αγορά και που γίνονται για τη ζωντανή εμφάνιση των ατόμων.

3. Ασημένιο αλυσίδα κολιέ με κρεμαστό μαργαριτάρι:

μαργαριτάρι-μενταγιόν-κολιέ-αλυσίδα-3

Στους αρχαίους, οι λαοί της ημέρας χρησιμοποίησαν επίσης χρυσά και ασήμι στα κοσμήματά τους και είναι χειροποίητα με μεγάλη χειροτεχνία. Αυτή η αλυσίδα κολιέ κρεμαστό μαργαριτάρι, το σύρμα περιέχει γεμάτες μικροσκοπικές πέτρες με διαμάντια που δίνουν την πρόσθετη ειδική θέα στους χρήστες. Αυτό το λαμπερό κρεμαστό μαργαριτάρι δίνει τη φωτεινή λευκή και ασημένια βασική αλυσίδα.

4. 5 στρώμα κολιέ αλυσίδα για τα κορίτσια:

5-στρωμένη-κολιέ-αλυσίδα-4

Η πολυεπίπεδη αλυσίδα κολιέ είναι ένα μοναδικό αξεσουάρ για την ενδυμασία σας. Αυτή η κλασική, λεπτή αλυσίδα σε διάφορα στυλ. Μπορείτε να επισυνάψετε ένα κρεμαστό κόσμημα. μπορεί να το φορέσει ως ένα πρόσθετο στρώμα με άλλο αλυσίδα κολιέ, ή ακόμη και το ίδιο μερικές φορές αρκεί. Από το πρώτο έως το τελευταίο στρώμα, μπορεί να τελειώσει με το ασημένιο υλικό. κάθε στρώμα είναι μοναδικό με τα στυλ του.

5. Chunky χρυσό αλυσίδα κολιέ για άνδρες:

χονδρό-αλυσίδα-κολιέ-5

Χοντρό αλυσίδα κολιέ σχεδιασμένο με βαρέως μετάλλου επιχρυσωμένο, το κέντρο της αλυσίδας περιλαμβάνει μαλακό ροζ έγχρωμο σύρμα σχεδιασμό με τέλειο φινίρισμα, μπορεί να γίνει με βαρύ ζυγίζω και κυρίως εστιάζω ή άνδρες. Οι αλυσίδες είναι σύνθετες και έχουν τέλειες άκρες. Οι αλυσίδες κολιέ προέρχονται από χάντρες και κέλυφος ηλικίες σε μυριάδες παραλλαγές που είναι διαθέσιμες σήμερα ακόμη και με πολύτιμα μέταλλα και πολύτιμους λίθους.

Δείτε περισσότερα: Σύντομη αλυσίδα

6. Απλή απλή αλυσίδα κολιέ σε Sterling Silver:

ανοιχτή αλυσίδα-6

Μια απλή αλυσίδα είναι να φορέσει μόνη της, με το αγαπημένο κρεμαστό κόσμημα, ή για στρωματοποίηση. Αυτό το απλό κολιέ δίνει τη θηλυκή, όμορφη εμφάνιση των λαών. Μπορεί να σχεδιαστεί με ασημένιο υλικό υψηλής ποιότητας και να κλείνει με ασημένιο ελατηριωτό δαχτυλίδι. Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες μπορούν να φορούν αυτήν την απλή κομψή αλυσίδα για κάθε είδους περίσταση και για καθημερινή χρήση.

7. Κολιέ αλυσίδα με κρεμαστό Lotus:

λωτός-κολιέ-αλυσίδα-7

Lotus κολιέ κρεμαστό κόσμημα είναι ασημένια και το κρεμαστό κόσμημα είναι χυτά με σκούρο ασήμι, αυτό το κρεμαστό κόσμημα σχεδίασης Lotus είναι μοναδικό, μπορείτε να φορέσετε αυτό το κρεμαστό κόσμημα με κάθε είδους αλυσίδα κολιέ. Αυτό το κρεμαστό με λουλούδια λωτού με ασήμι και είναι το ιδανικό σχέδιο για τους λάτρεις των λουλουδιών. Κοσμήματα αλυσίδες κολιέ μπορεί να φορεθεί από κανέναν. Απλά πρέπει να δώσετε προσοχή στο στυλ και το μήκος για να επιλέξετε αυτό που είναι το πιο κατάλληλο για εσάς.

8. Κολιέ αλυσίδα χρυσού:

χρυσό-ηλι-αλυσίδα-κολιέ-8

Το κολιέ χρυσού αλυσίδας δεν είναι απλά ένα στολίδι, αλλά εκφράζει και την προσωπικότητα και συμβολίζει τις πεποιθήσεις του φέροντος. Υπάρχουν αμέτρητα χρυσά περιδέραια της αλυσίδας είναι διαθέσιμα τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Αυτό το επίχρυσο κρεμαστό κόσμημα αλυσίδας κολιέ αλυσίδα δίνει ένα είδος πιο trendier σχέδιο σε σύγκριση με άλλα. Αυτό το μενταγιόν ηλίου δίνει την αίσθηση έμπνευσης για τον χρήστη

9. Παραδοσιακή αλυσίδα κολιέ λουλουδιών:

παραδοσιακό-λουλούδι-κολιέ-αλυσίδα-9

Το ασημένιο κολιέ αλυσίδας είναι μία από τις πιο κομψές μονάδες στην αγορά. Εκτός από την κομψότητα, έχουν έρθει σε διαφορετικά στυλ, δίνοντάς σας έτσι μια ευρεία γκάμα επιλογών. Αυτή η παραδοσιακή αλυσίδα κολιέ λουλουδιών σχεδιασμού είναι το κατάλληλο εξάρτημα για γαμήλιες τελετές και άλλες οικογενειακές λειτουργίες. Όμορφο κολιέ με αλυσίδες και κόκκινα κοράλλια δίνει την επιπλέον εμφάνιση κομψότητας από άλλα.

10. Βαρύ αλυσίδα κολιέ:

βαριά-κολιέ-αλυσίδα-10

Μαύρο κολιέ αλυσίδα είναι ότι θα πρέπει πάντα να φορούν ένα σκέλος. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια πολυεπίπεδη εμφάνιση, θα πρέπει να φορέσετε δύο περιδέραια διαφορετικού μήκους. Αυτή η βαριά αλυσίδα κολιέ έχει σχεδιαστεί με τα πολυεπίπεδα και σύνθετα σχέδια. Εάν πρόκειται να φορέσετε αυτό, αλυσίδα κατά τη διάρκεια ενός πάρτι το βράδυ, θα πρέπει να εξετάσει περιλαμβάνει ένα κρεμαστό κόσμημα.

Δείτε περισσότερα: Επιχρυσωμένες Αλυσίδες για Άνδρες

11. Αρκετά χρυσή αλυσίδα κολιέ:

όμορφη-επιχρυσωμένη-κολιέ-αλυσίδα-11

Αυτή η πολύ χρυσή αλυσίδα κολιέ έχει σχεδιαστεί με επιχρυσωμένο υλικό και το μικροσκοπικό μενταγιόν σε σχήμα καρδιάς έχει κρεμαστεί με τη χρυσή αλυσίδα τυλιγμένη με σύρμα. Αυτή η κρεμαστή αλυσίδα σε σχήμα καρδιάς είναι ένα τέλειο δώρο για τον φίλο σας και για το αγαπημένο σας πρόσωπο.

12. Emerald Necklace Chain:

σμαράγδι-κολιέ-αλυσίδα-12

Η σμαραγδένια αλυσίδα κολιέ διαθέτει ένα απόλυτα καθαρό και ζωντανό πράσινο χρώμα κολομβιανό σμαράγδι. Η διακριτική τους μπλε-πράσινη απόχρωση τους ξεχώρισε από τα άλλα σμαράγδια. το κρεμαστό κόσμημα είναι κομψό και μικρό, και αυτό είναι ένα τέλειο κρεμαστό κόσμημα για το layering κολιέ πάρα πολύ.

13. Τάση αλυσίδα κολιέ:

μοντέρνα-κολιέ-αλυσίδα-13

Επίχρυση αλυσίδα διακοσμημένη, τετράγωνη κατοπτρική σχεδίαση που διακοσμείται με σκούρο μωβ, άσπρη πέτρα. Αυτό μπορεί να γίνει με διαφανείς πέτρες διαμαντιού, κρυστάλλους βράχου και σχέδια καθρεφτών που χρησιμοποιούνται για να δώσουν μια κομψότητα στο λαιμό του χρήστη. Αυτή η μοντέρνα αλυσίδα κολιέ χρησιμοποιείται ευρέως από όλες τις ηλικίες των γυναικών και των κοριτσιών. Αυτό μπορεί να είναι ένα θαυμάσιο αξεσουάρ για τα φορέματα σας.

14. Blossom με αλυσίδα κολιέ:

λουλούδι-με-κολιέ-αλυσίδα-14

Αυτή η εξαιρετική αλυσίδα κολιέ θα έκανε ένα θαυμάσιο δώρο ή κάποιον που γιορτάζει ένα γενέθλιο, μια επέτειο ή ένα ορόσημο! Αυτό μπορεί να σχεδιαστεί με λεπτή αλυσίδα χρυσού και τρεις πλευρές της αλυσίδας, τοποθετούνται λουλούδια και συνδέονται με λεπτή αλυσίδα. Τα λουλούδια περιγράφονται σε φυσικά διαμάντια και πέτρες. Αυτό το άνθος με την αλυσίδα κολιέ είναι μια μοναδική συλλογή για τα ρούχα σας.

Δείτε περισσότερα: Χρυσή αλυσίδα με κρεμαστό κόσμημα

15. Κολιέ αλυσίδα άγγελος σε χρυσό:

χρυσό-άγγελο-φτερά-κολιέ-αλυσίδα-15

Κολιέ με αντίκες σε μια λεπτή αλυσίδα με χρυσό φινίρισμα, αυτά τα ευχάριστα λεπτομερή φτερά αγγέλου είναι φτιαγμένα από ορείχαλκο και έχουν υπέροχο αντίκα φινίρισμα. Κάθε φτερά αγγέλου κρέμεται από διαφορετικά μήκη μακριάς και βραχείας αλυσίδας τα οποία έχουν συνδεθεί με λεπτή ή ευρεία αλυσίδα. Το κρεμαστό κόσμημα αυτής της αλυσίδας είναι ήσυχο όμορφο, καθώς κάθε πτέρυγα κινείται απαλά ανεξάρτητα το άλλο.

Όταν φοράει μόνο μια αλυσίδα, είναι συνήθως πιο βαρύ, πιο τολμηρό. Η χρήση περισσότερων από μία αλυσίδων δίνει την εμφάνιση ενός κολιέ πολλαπλών αλυσίδων. Όποια και αν είναι η επιλογή που κάνετε για την στολή σας, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι θα βρείτε μια αλυσίδα που θα ταιριάζει με την ποιότητα, την εμφάνιση, την αίσθηση και το στυλ. Έχοντας μια ποικιλία από αυτά στο χέρι κάνετε ντύσιμο για κάθε περίσταση εύκολη και διασκεδαστική.

Leave A Comment

− 1 = 6