15 Νέα συλλογή πουκάμισων σχεδιαστών για άντρες και γυναίκες Στυλ στη ζωή

Μερικοί από τους κορυφαίους σχεδιαστές, όπως ο Karl Lagerfeld, ο Ralph Lauren, ο Chanel, ο Valentino, γνωρίζουν για τη μέτρια και πλούσια σχεδίαση των ενδυμάτων. Πουκάμισα που τεντώνονται με δημιουργικά σχέδια φέρνουν πολλοί σχεδιαστές αυτές τις μέρες εμπνευσμένοι από τον κορυφαίο σχεδιαστή που έχει ήδη δημιουργήσει ένα ορόσημο στον τομέα της δημιουργικότητας και της μοναδικότητας.

15 New Designer Shirts Collection for Men & Women

Ορισμένα από τα καλύτερα σχεδιασμένα πουκάμισα που είναι προσαρμοσμένα για άνδρες και γυναίκες έχουν εισαχθεί στη γνώση μέσω αυτού του άρθρου. εδώ είναι τα κορυφαία 15 πουκάμισα σχεδιαστών που διατίθενται στην αγορά και τιμολογούνται σύμφωνα με το μεμονωμένο εμπορικό σήμα και τη ζήτησή του. Για να επιλέξετε σοφά ένα πουκάμισο σχεδιαστή σύμφωνα με το σώμα του ατόμου και άλλα χαρακτηριστικά όπως Ύψος, το βάρος και κυρίως η ποιότητα του υλικού που ταιριάζει σε κάθε διαφορετική περίσταση είναι ένας κρίσιμος παράγοντας για την κατοχή ενός πουκάμισου σχεδιαστή.

 Τελευταίες μπλουζάκια σχεδιαστών μόδας για άνδρες και γυναίκες:

Ας δούμε τα κορυφαία 15 σχέδια σχεδιαστή πουκάμισα για αγόρια και κορίτσια με εικόνες.

1. Λευκό πουκάμισο σχεδιαστών με λωρίδες αντίθεσης:

άσπρο Designer Shirt with Contrast Strips

Το λευκό χρώμα πηγαίνει καλά με ένα casual και ως επίσημη φόρμα φθοράς. Με αυτό στη σκέψη, οι σχεδιαστές έχουν σχεδιάσει λευκά πουκάμισα με ταινία αντίθεσης στο κέντρο του πουκάμισου που ονομάζεται κουμπιά Placket και στα χρώματα και στις άκρες των χειροπέδων. Το χρώμα αντίθεσης μπορεί να είναι οποιουδήποτε χρώματος. Η πιο κοινή ταινία αντίθεσης είναι μαύρη μεταξύ ανδρών και γυναικών.

2. Πουκάμισο σχεδιαστών με φωτογραφία εκτύπωσης:

Σχεδιαστής Shirt with Photo Print

Οι άνθρωποι που τους αρέσει η απεικόνιση των εικόνων στα μπλουζάκια και τα πουκάμισά τους, τότε αυτό το είδος των πουκάμισων σχεδιαστών είναι το καλύτερο. Η εικόνα μπορεί να είναι γραφικής φύσης ή ταινίες αστέρες εικόνες που εξαρτάται από την προσωπική επιλογή κάποιου. Οι εικόνες έρχονται στο κέντρο του κέντρου όταν κουμπωθούν μέχρι την ολική εικόνα να μπορεί να απεικονιστεί.

3. Πουκάμισο σχεδιαστών με τσέπες:

Σχεδιαστής Shirt with Pockets

Τα πουκάμισα της τσέπης μαστού είναι στην πραγματικότητα ξεπερασμένη μόδα, αλλά στην πρόσφατη σύγχρονη εποχή τα πουκάμισα τσέπης έχουν γίνει με σχεδιασμένα πουκάμισα. Ένα παχιά βαμβακερό ή συνθετικό υλικό πουκάμισο επιλέγεται και στις δύο πλευρές του πουκάμισου ή στη μία πλευρά, τσέπες του ίδιου χρώματος είναι ραμμένες που κάνουν το πουκάμισο πιο μοντέρνο.

4. Floral Designer Shirt:

Ανθινος Designer Shirt

Floral σχεδιασμένα συνθετικά πουκάμισα είναι συνήθως φοριούνται από νεαρά κορίτσια και άνδρες ως casual ενδυμασία ή μπορεί επίσης να φορεθεί ως beach wear όταν το μέγεθος πουκάμισο είναι χαλαρά και baggy. Αλλά όταν το floral σχέδιο είναι αποτυπωμένο σε βελούδινο υλικό που φοριέται από τους άνδρες τώρα ημέρες ως μια νέα casual wear business.

5. Πουκάμισο Σχεδιασμένο με Αυτοκόλλητο Cartoon:

Πουκάμισο Designed with Cartoon Sticker

Τα ριγέ πουκάμισα που φαίνονται πολύ απλά μπορούν να σχεδιαστούν με αυτοκόλλητο γελοιογραφίας που έχει κολλήσει στο πουκάμισο είτε στη μία πλευρά του πουκάμισου είτε στο πάνω μέρος του πουκάμισου. Αυτό το σχεδιασμένο πουκάμισο φοριέται από νεαρά κορίτσια ως casual φθορά με ένα ζευγάρι legging ή τζιν.

Δείτε περισσότερα: Casual Shirts Για Ανδρες

6. Πουκάμισο με ριγέ σχεδιαστή με κολάρο stand-up:

Γυμνός Designer Shirt with Stand-up Collar

Αναβαθμίστε το χρωματικό σχέδιο που γίνεται όλο και πιο δημοφιλές αυτές τις μέρες, τόσο στην ανδρική όσο και στην γυναικεία ντουλάπα. Αυτό το κολάρο stand-up παρέχει μια άνετη αίσθηση από το κανονικό γιακά. Το κολάρο stand-up καλύπτει μόνο την περιοχή του κάτω λαιμού. Τα ριγέ πουκάμισα μπορούν να φορεθούν τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες. Ανυψώστε τα κοστούμια για τα βαμβακερά πουκάμισα.

7. Αστυνομία:

Αστέρι Printed Jean Designer Shirt

Τα πουκάμισα Jean είναι πάντα δημοφιλή μεταξύ κοριτσιών και αγοριών. Για να γίνει πιο μοντέρνο και οι μοντέρνοι σχεδιαστές αποφάσισαν να το κάνουν ελκυστικό με την εκτύπωση αστέρια γύρω από τα πουκάμισα, το σχήμα των αστεριών έρχεται σε μικρά έως μεγαλύτερα μεγέθη. Αυτά τα αστέρια τυπωμένα πουκάμισα είναι σχεδιασμένα για νεαρά κορίτσια και γυναίκες.

8. Πουκάμισα Σχεδιασμένο με Patch:

Κηλίδα Worked Designer Shirts

Τα μπλουζάκια Patchwork είναι πολύ εύκολο να το κάνουν στο σπίτι χωρίς να επενδύουν πολλά χρήματα με το να μπαίνουν σε ένα κατάστημα. Μόνο τότε χρειάζεται είναι σχεδιασμένο patch πήρε από για να αποθηκεύσετε και ένα πουκάμισο που χρειάζεται αλλαγή λόγω της μονότονη εμφάνισή του. Η εργασία έμπλαστρα μπορεί να είναι οποιαδήποτε εκτύπωση ζώων ή cartoon εκτύπωση ή οποιοδήποτε τύπο σχεδίου. Το έμπλαστρο μπορεί να κολληθεί ή να ραμψει πάνω στο πουκάμισο.

9. Δύο έγχρωμο σχεδιαστή πουκάμισο:

Δύο Colored Designer Shirt

Αντί να φοράτε ένα απλό μονόχρωμο πουκάμισο που γίνεται βαρετό όταν τακτικά. Για να αποφύγετε ότι οι άνδρες και οι γυναίκες μπορούν να δοκιμάσουν να φορούν πουκάμισα συνδυασμένα με το χρώμα τους. Μπλε ουρανό με σκούρο μπλε ή μαύρο με γκρι που είναι ο πιό κοινός συνδυασμός χρωμάτων.

10. Κουμπιά κάτω Πουκάμισο σχεδιαστή:

Κουμπιά Down Designer Shirt

Button down είναι ένα νέο trend πουκάμισο που χρησιμοποιείται ως επίσημα πουκάμισα. Το κολάρο κρατιέται στη θέση του με το μικρό κουμπί στην πλευρά που φαίνεται κάτω από τις πλευρές του περιλαίμιου. Το κολάρο φαίνεται άκαμπτο και άκαμπτο όταν κάμπτεται. Αυτό το πουκάμισο θα πάει καλά με ένα ζευγάρι επίσημη παντελόνι.

Δείτε περισσότερα: Αμάνικα πουκάμισα

11. Μανικετό σχεδιαστεί πουκάμισα:

Μικρή Designed Shirts

Σχεδιάστρια πουκάμισα που μπορεί να είναι floral print ή γεωμετρικές εκτυπώσεις που φαίνονται στις μανσέτες των πουκάμισων καθιστούν πιο κομψό και δίνει μια τεράστια διαφορά στα υπόλοιπα των άλλων πουκάμισων σχεδιαστών. Η σχεδίαση με περιχειρίδα έχει χρώμα αντίθεσης με το χρώμα του πουκάμισου το καθιστά πιο φωτεινό.

12. Συγκεντρωμένα Πουκάμισα Designer:

Συγκεντρώθηκαν Ending Designer Shirts

Συγκεντρωμένα πουκάμισα έχουν σχεδιαστεί δίνοντας μια αριστερή ματιά στη γωνία της κορυφογραμμής του κουμπιού, η οποία μοιάζει με τις φτέρνες ενός saree. Αυτό το σχεδιασμένο shirts πηγαίνει καλά για τους άνδρες και σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι jean.

13. Πουκάμισο σχεδιαστών μελισσών:

Μέλισσα Printed Designer Shirt

Τα τυπωμένα πουκάμισα μελισσών είναι το επόμενο πιο κοινό σχέδιο μετά τα αστέρια που τυπωμένα πουκάμισα. Ένα μικρό σχέδιο μελισσών που τυπώνεται σε σκούρο μπλε πουκάμισα πηγαίνει καλά για τους άνδρες. Μεγάλη εκτύπωση μελισσών πηγαίνει καλά για κυρίες με ζευγάρι τζιν.

14. Πουκάμισο σχεδιαστών λευκού χρώματος με κουμπιά:

Ξεθωριασμένος Effect Designer shirt with Push Buttons

Τα λευκά πουκάμισα είναι σχεδιασμένα ως επί το πλείστον σε ύφασμα τζιν καθώς οι χρωματικές επαφές εμφανίζονται καλά στο υλικό. Αυτό το σχεδιασμένο πουκάμισο είναι ένα πουκάμισο σχεδιασμένο με ομοιόμορφο τρόπο. Για τους άνδρες το μέγεθος και το μήκος του πουκάμισου είναι διαφορετικό σε σύγκριση με το πουκάμισο που είναι μεγαλύτερο.

Δείτε περισσότερα: Slim Fit φόρεμα πουκάμισα

15. Πουκάμισο σχεδιαστών κεντήματος:

Κέντημα Designer Shirt15

Κυρίες που τους αρέσει να δουλεύουν με κέντημα, δημιουργώντας ένα απλό πουκάμισο σε ένα πολύχρωμο σπειροειδές σχέδιο, κάνουν το πουκάμισο πιο ελκυστικό. Κυρίες και κορίτσια επιθυμούν να φορούν σχέδια κέντημα όπως τα λουλούδια, τα ζώα ή το σχέδιο φύλλων στα πουκάμισα. Οι άνδρες ήθελαν να φορούν το όνομά τους ή τα αρχικά τους ραμμένα στο πουκάμισο.

Σχεδιαστές πουκάμισα μπορεί να είναι είτε να δημιουργήσετε σε απλά να κάνει ένα απλό πουκάμισο σε ένα σχεδιασμένο σύντομο με τη χρήση πολύχρωμες κλωστές ή συνονθύλευμα κολλημένα στα πουκάμισα ή οι άνθρωποι που είναι πολύ ακριβή και ιδιαίτερα για το έργο φινίρισμα και την ποιότητα του σχεδιασμού δέκα είναι καλύτερο να πάρτε ένα σχεδιαστεί πουκάμισα από το κατάστημα. μπλε πουκάμισα ή μπλουζάκια που έρχονται σε επαφή μπορεί να πάρει μόνο από τα καταστήματα που αξίζει να κατέχουν στη ντουλάπα μας.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

− 2 = 1