14 Καλύτερα Σχέδια Τατουάζ Sun για Άνδρες και Γυναίκες Με Σημασίες Στυλ στη ζωή

Ο πανίσχυρος ήλιος είναι η πηγή της ζωής και του φωτός σε αυτόν τον πλανήτη που συνδέεται με τη ζωή και δημιουργεί έμπνευση από αυτή την ίδια πηγή, έχουν διατυπωθεί πολλές ιδέες για τη χρήση του ήλιου ως μελάνης. Ένας ήλιος πάντα αντανακλούσε τα δικαιώματα. Ακόμα και στις καυτές ακτίνες της θερμότητας, απλά δεν μπορεί να αντισταθεί, αλλά να θαυμάσει τον μαγευτικό βασιλιά της θερμότητας, τον ήλιο. Το τατουάζ είναι η πρόσφατη διαφημιστική εκστρατεία της νέας γενιάς. Δεν υπάρχει καμία διακοπή από το να εκμεταλλεύεται κάθε πηγή της τέχνης.

ήλιος tattoo designs

Όλα ξεκίνησαν με τον ήλιο να θεωρείται θεός από πολλές από τις προηγούμενες φυλές που υπάρχουν, μερικοί από τους σημαντικότερους είναι Inca ή Αζτέκων. Ο ήλιος που ταιριάζει με την αληθινή αίσθηση και νόημα του όρου θεός μπορεί να εξηγηθεί και να διαφωτιστεί σε τίποτα περισσότερο από απλές εικόνες. Για μια μεγάλη χειρονομία, για μια ισχυρή προσωποποίηση, τίποτα δεν μιλά καλύτερα από έναν λαμπερό ήλιο που λάμπει ακριβώς πίσω σε σας. Ίσως, αυτός είναι ο λόγος για τον «ήλιο» τατουάζ έχουν κερδίσει τόσο πολλή δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια. Ένας καλύτερος τρόπος για πορτρέτα royalty και κομψότητα που υποστηρίζονται από δύναμη και δύναμη δεν έχει ποτέ συσκευαστεί καλύτερα από τη ζεστή λάμψη του χρυσού ήλιου.

Καλύτερες τατουάζ του ήλιου για τους άνδρες και τις γυναίκες με τις σημασίες:

Πρέπει να γνωρίζετε για αυτά τα παρακάτω 14 καλύτερα σχέδια τατουάζ ήλιο για τους άνδρες και τις γυναίκες με έννοιες και εικόνες που ποτέ δεν πηγαίνει τάση μακριά.

1. Phoenix Στο κτίριο:

Φοίνιξ in building Tattoo

Το Φοίνιξ είναι μια ιστορία μυστηρίου και μυστηρίου, όπου η μυθολογία μιλάει για ένα όμορφο πουλί με καύση χρώματος που πεθαίνει με έκρηξη σε μια έντονη φλόγα και στη συνέχεια γεννά τον εαυτό του από τις ίδιες τις στάχτες του προηγούμενου σώματός του. Σε αυτή την εικόνα ο ήλιος συνδέεται με τις φλόγες που εκρήγνυνται καθώς το φοίνικας με τα φτερά του εξαπλώνεται φαίνεται να πετάει προς τον φλεγόμενο ήλιο. η σιλουέτα του πουλιού είναι ακόμα μια συνοδεία αυτού του σχεδίου τατουάζ του ήλιου. η χρήση των χρωμάτων προσθέτει μια λαμπρή αφή στο βλέμμα.

2. Κολάζ με τη Σελήνη Sun Tattoo:

Κολλαγόνο with the moon Tattoo

Τα σχέδια τατουάζ Sun επίσης κυμαίνονται σε αυτό το σετ όπου μπορεί κανείς να συγχαρώ τον ήλιο προσθέτοντας άλλα ουράνια σώματα σε αυτό σαν αυτήν την τέχνη τατουάζ που εμπλουτίζει τον ήλιο και την ημισέληνο μαζί. Ο ήλιος φαίνεται ήρεμος, ενώ το φεγγάρι φαίνεται ήρεμο, ίσως λίγο αναστατωμένο. Οι ακτίνες του ήλιου που απεικονίζονται εδώ είναι όμως λαμπρές και πολύπλοκες. Ακόμα κι αν αυτή η εικόνα είναι αυστηρά σε μια ενιαία απόχρωση, για να προσθέσετε μπαχαρικό σε αυτό το βλέμμα μπορεί κανείς εύκολα να προσθέσει χρώμα και απόχρωση σε αυτό το βλέμμα.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια τατουάζ μπαμπάς

3. Τατουάζ ρολογιών ηλίου:

Ήλιος clock Tattoo

Η περίπλοκη σκίαση που εμφανίζεται στο πρόσωπο του επίσημου ήλιου φαίνεται μαλακή και παραγωγική, καθώς το γυμνό πρόσωπο του ήλιου με τα μάτια του κλειστά αποκαλύπτει τις ακτίνες που εκπέμπουν από αυτόν, το αιχμηρό τρυπάνι σαν φλόγες που κοιτάζει απόλυτα σε συγχρονισμό με την εικόνα. Υπάρχουν δύο τύποι ακτίνων που απεικονίζονται εδώ, κάποιο σχήμα βελόνας και κάποιο τρυπάνι. Αυτό που κάνει αυτή την εικόνα λίγο αφηρημένη είναι η χρήση αριθμητικών που περιβάλλουν τον ήλιο μάλλον λέγοντας μια ιστορία για τον Θεό του ήλιου και τις παλαιότερες ημέρες που θα απεικονίζεται ο χρόνος μέσα από αυτόν.

4. Κλασικό έργο του ήλιου Σχέδια τατουάζ:

Αζτέκων work of art Tattoo

Το Αζτέκων είναι μια αρχαία φυλή, ο ισχυρός ήλιος που παίζει σημαντικό ρόλο στις θρησκευτικές τους κουλτούρες. ο ήλιος ζωγραφισμένος ή με μελάνι εδώ φαίνεται απολύτως εξοργισμένος, καθώς οι Αζτέκοι ζωγράφισαν τον ηλιακό αθλητισμό μέσα σε αυτόν ορισμένους ορισμούς και πρότυπα. Το τατουάζ που σχεδιάζεται εδώ είναι σε αποχρώσεις από σφυρήλατο σίδερο ή ψημένη λάσπη που φαίνεται να είναι αρκετά τηγανισμένη ώστε να σπάει αθλητικές ρωγμές και σχισμές μέσα του. Αυτό είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα σχέδια τατουάζ ήλιο για τους άνδρες.

Δείτε περισσότερα: Ρολόγια τατουάζ σχέδια για τους άνδρες

5. Fun Σχέδια τατουάζ Sun:

Διασκέδαση sun

Εδώ είναι μια διασκεδαστική ιδέα τατουάζ για ένα μαγευτικό στοιχείο. Μια από τις μεγαλύτερες πηγές φωτός που δίνει αυτή τη γη μπορεί να είναι γεμάτη δύναμη και κομψότητα, αλλά μερικές φορές ακόμη και ο βασιλιάς θερμότητας αφήνει να χαλαρώσει και γι 'αυτό η έννοια του τατουάζ του ήλιου είναι διαφορετική και διασκεδαστική από άλλες. ενώ σε άλλους ο ήλιος απεικονίζεται καλυμμένος στην εξουσία και όλα τα σοβαρά, εδώ ο ήλιος φαίνεται διασκεδαστικός και εύθυμος. Το ανοιχτό κίτρινο χρώμα διογκώνει επίσης το ίδιο.

6. Υψηλά διακοσμημένα:

Βαριά ornamented Tattoo

Τα ηλιόλουστα τατουάζ μπορούν να γίνουν αρκετά διακοσμητικά όπως το σχέδιο που απεικονίζεται εδώ που αναδεικνύει τις προεξέχουσες αποχρώσεις της διακοσμητικής ομορφιάς. Το τσάκρα από μόνη της έχει τα στολίδια που δείχνουν καθαρά ότι οι ακτίνες του ήλιου λάμπουν λαμπρά. Τα μάτια κλειστά και οι φακίδες στο μάγουλο του αυτό το τατουάζ του ήλιου πηγαίνει έξω με τις φλόγες, η διακοσμητική πτυχή κάνει την ορθή κρίση του με την δημιουργική πλευρά σε αυτή την εντυπωμένη τέχνη.

Δείτε περισσότερα: Οικογενειακά τατουάζ

7. Φωτεινό τατουάζ ήπια όπλα για τα κορίτσια:

ΛΑΜΠΡΌΣ star

Ο ήλιος είναι ο λαμπρός και ο μεγαλύτερος αστέρας όλων των εποχών και για να απεικονίσει αυτό το όμορφο τοπίο έχει χαραχθεί πάνω από το αντιβράχιο του, όπου το κάτω μέρος είναι καλυμμένο με συρματόπλεγμα μοιάζει ο ίδιος και ο ήλιος κρατιέται στην κορυφή που λάμπει λαμπρά. Ο ήλιος εδώ είναι κωμικός καθώς βγαίνει από μωβ ακτίνες που αναμειγνύονται μέσα στη μάζα ζεστής κίτρινης λάμψης.

8. Bottom Sun Tattoo Design:

Βράχος bottom

Ποιος θα μπορούσε ποτέ να σκεφτεί ότι κάτι τέτοιο όμορφο μπορεί να γίνει από έναν απλό κόμβο στον αστράγαλο. Ωστόσο, αυτό είναι ένα κλασικό απλό τατουάζ που γίνεται χωρίς επιπλοκές και παρόλο που μπορεί να φαίνεται απλό, εξακολουθεί να κατέχει την ίδια αρχή όπως και πριν. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα μικρά σχέδια τατουάζ ήλιο για τις γυναίκες.

9. Aztec Tattoo του Ήλιου για τους άνδρες:

Αζτέκων ball of power

Ως εραστής της τέχνης των Αζτέκων, ο ήλιος στην ακόλουθη τέχνη τατουάζ γίνεται με ακρίβεια, όπου έχει δοθεί ένα πρόσωπο, μια άποψη, μια άποψη που το κάνει πιο ζεστό όχι μόνο από τη θερμοκρασία αλλά και από τη συνδετικότητα. Το επίσημο πρόσωπο του ήλιου μας βοηθά να ενωθούμε με τον εαυτό του πιο εύκολα από τους άλλους.

10. Το μισό ηλιακό μοντέλο:

ο half part

Ένα μοναδικό τατουάζ είναι πάντα πιο δελεαστικό από την αρχική ιδέα και αν αυτή η μοναδικότητα έρχεται τυλιγμένη σε ένα πακέτο αυτής της μισής μισής καρδιάς που θερμαίνει γυμνό πίσω ήλιο, το ένα είναι απλό αριστερό άφωνο. Ο κύκλος μέσα στις ακτίνες δείχνει ένα εξωτερικό περίγραμμα με επένδυση με μοτίβο ήλιου με τις μισές ακτίνες να εμφανίζονται στη δεξιά πλευρά του. Κάθε σκέλος της ακτίνας διαχωρίζεται περαιτέρω από την άλλη μέσω διαφόρων σχεδίων.

11. Πυρκαγιά κόκκινα ηλιοθεραπεία:

Καύση red

Ο ήλιος αντικατοπτρίζει τη δύναμη και ποιος καλύτερος τρόπος για να απεικονίσει ότι από ένα φλογερό κόκκινο ήλιο λαμπερό ζεστό και ισχυρό. Αυτό το επάνω τατουάζ πίσω είναι μια από τις διάφορες μορφές τέχνης τατουάζ ήλιος όπου, αν και το βασικό σχέδιο διατηρείται κοντά στην απλότητα, το χρώμα στην τέχνη μιλάει χίλιες λέξεις. Οι ακτίνες του ήλιου όμως προς το τέλος μαυρίζουν δημιουργώντας μια σύγκριση του φεγγαριού μέσα.

12. Το ζεστό Glaze Arm Tattoo Design:

ο warm glaze

Κάποιος μπορεί επίσης να πάρει ένα τατουάζ του ήλιου μέσα από ένα τατουάζ συγκρότημα πέρα ​​από τους δικέφαλους μυς, σαν αυτό το πρόσωπο. Εδώ η κύρια εστίαση είναι ο ήλιος και παρ 'όλα αυτά υπάρχουν συμπληρωματικά μοτίβα που σχηματίζονται από κάτω για να αναδείξουν την ουσία της κομψότητας. Ο ήλιος που περιπλανιέται από τα παραπάνω απεικονίζεται στη συνέχεια, αγκαλιάζοντας τον κομψό του εαυτό.

13. Tribal Sun Art Για παιδιά:

Φυλής art

Αυτή είναι μια μορφή φυλετικής μορφής σχεδιασμού τατουάζ του ήλιου, όπου ο ήλιος γίνεται υποστηρίζοντας τα φυλετικά ένστικτα της τέχνης. Αυτό ισχύει για έναν καλό ώμο ή γυμνό τατουάζ πίσω και αν κοσμημένο με τα σωστά χρώματα αυτό μπορεί να μετατραπεί σε ένα παραδεισένιο έργο τέχνης. Αυτό είναι το τέλειο σχέδιο τατουάζ ήλιο για τους άνδρες στο χέρι.

14. Τατουάζ αυχένος αυχένα:

Λάμψη sun

Αυτό είναι ένα μαγευτικό τατουάζ ήλιο με τα σχέδια swishing που σχεδιάζονται σε αυτό. Ένας ήλιος ήταν πάντα μια πηγή φωτός και δύναμης και ως εκ τούτου, ο ήλιος σε αυτό το τατουάζ αντιβράχιο μπορεί να δει λαμπερό φωτεινό. Η επιδέξιος σκίαση σε διάφορα μέρη έχει κάνει με επιτυχία τα τατουάζ επισημάνσεις φαίνεται σαν να χάνεται ζεστασιά. Κάποιος μπορεί ακόμη να προσθέσει μια ένδειξη χρώματος σε αυτό για να αναδείξει την έννοια. Είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια τατουάζ του ήλιου για τα κορίτσια.

Αυτά τα ζωγραφισμένα σχέδια με μελάνι και παρατίθενται σε αυτό το άρθρο μιλούν με την αληθινή αίσθηση της προσθήκης παραλλαγής στα όμορφα τατουάζ του ήλιου.

Leave A Comment

− 1 = 3