14 καλύτερα χριστιανικά σχέδια τατουάζ με σημασίες Στυλ στη ζωή

Για τον ενθουσιώδη τατουάζ ένα τατουάζ είναι κάτι που περιγράφει μια ορισμένη κυρίαρχη όψη αυτού του προσώπου προσωπικότητα ή χαρακτήρα, είναι μια καλλιτεχνική απεικόνιση του ίδιου του ατόμου. Το τατουάζ είναι μια παλαιά παράδοση, φημισμένη μέχρι τα τελευταία χρόνια. Ευρέως γνωστό αυτό το σύνδρομο τατουάζ έχει διαφορετικούς τρόπους επικοινωνίας με τους ανθρώπους.

Όντας Χριστιανός, θέλετε να εμφανίσετε τον εαυτό σας περήφανο; Είναι δυνατό με τα χριστιανικά τατουάζ να δηλώνουν την πίστη και την πνευματικότητά σας ή στη μνήμη ενός απομακρυσμένου αγαπημένου. Χρησιμοποιώντας αυτά τα τατουάζ, ενισχύστε το επίπεδο της πίστης σας δείχνοντας στους μη πιστούς ότι είστε υπερήφανοι για την πίστη σας.

Χριστιανός tattoo designs

Επομένως τα χριστιανικά σχέδια δερματοστιξιών δεν είναι πολύ ασυνήθιστα, με τις μεγάλες κοινότητες χριστιανών διαθέσιμες σε όλο τον κόσμο, καθένα να χαίρεται τη θρησκεία τους με τον δικό τους τρόπο. Αυτά τα σχέδια είναι αρκετά συνηθισμένα, για παράδειγμα, ο σταυρωμένος σταυρός είναι σε μεγάλο βαθμό μέρος των κοινών σχεδίων τατουάζ. Οι άνθρωποι που επιλέγουν αυτά τα σχέδια έχουν συνήθως θρησκευτικό χαρακτήρα ή έχουν κάποια σχέση με τη χριστιανική θρησκεία.

Πολλοί Χριστιανοί έχουν ήδη αποφασίσει να πάρουν αυτά τα τατουάζ για να γιορτάσουν την ένωση τους με το Θεό. Εάν είστε άνθρωπος που θέλει να δείξει ότι δώσατε τη ζωή σας στον Ιησού, έπεσε σε αυτές τις ιδέες τατουάζ έχοντας μερικά δροσερά χριστιανικά τατουάζ που διατίθενται σε διαφορετικά στυλ, όπως τα τατουάζ που έχουν Προσευχή Χέρια, Δισκοπότηρο, Ιερή Καρδιά, Άγγελοι , Η Μαρία, οι Απόστολοι και μάλιστα ο ίδιος ο Ιησούς! Μπορείτε επίσης να πάρετε και άλλα στυλ τατουάζ, όπως τα σύμβολα όπως τα περιστέρια, οι άγγελοι που αγωνίζονται ενάντια στους δαίμονες στις σκηνές μάχης, οι αναφορές σε βιβλικές ιστορίες, οι σκηνές σταυρώσεως και πολλά άλλα.

Εκπληκτικά σχέδια χριστιανικών τατουάζ για άντρες και γυναίκες με σημασίες:

Δίδονται παρακάτω είναι μερικά από τα απλά και διάφορα σχέδια τατουάζ που υιοθετούνται από χριστιανούς με νόημα και εικόνες σε όλο τον κόσμο.

1. Χριστουγεννιάτικα παροιμίδια σχέδια τατουάζ:

χριστιανικά σχέδια τατουάζ

Τα παροιμιώδη σχέδια Τατουάζ είναι πιο σοφά άρεσε τόσο από τους άνδρες και τις γυναίκες. Οι άντρες συνήθως προτιμούν να έχουν μια ανδρική από τη φύση εισαγωγικά ή αποσπάσματα από το πώς κοιτάζει. Μπορεί να εκπροσωπείται όπως τα αποσπάσματα που είναι γραμμένα σε βιβλίο της Βίβλου και έχει το σχέδιο με ένα περιστέρι πουλί με προσευχή τα χέρια για να αντιπροσωπεύσει το γεγονός ότι αν κάποιος υποφέρει από οποιοδήποτε πρόβλημα τότε σίγουρα θα σωθούν από τον Ιησού Χριστό . Εκτός από αυτό, υπάρχουν πολλά σχέδια διαθέσιμα στο διαδίκτυο και μπορείτε να πάρετε τέτοια τατουάζ από την εγγραφή μέσω διαφόρων σε απευθείας σύνδεση sites.It είναι η καλύτερη σχέδια χριστιανική τατουάζ.

2. Μαρία Holding Baby Ιησού Τατουάζ:

Μαρία-κατοχή-μωρό-Ιησούς-τατουάζ

Οι Χριστιανοί έχουν πάντα μια χάρη της Μαρίας που κρατάει ένα μωρό Ιησού. Να πάρει ένα τατουάζ της Μαρίας φαίνεται να είναι πολύ όμορφο και ελκυστικό. Αυτό το τατουάζ ήταν πολύ δημοφιλές από την αρχαία περίοδο και σήμερα, οι Χριστιανοί προτιμούσαν περισσότερο να πάρουν αυτό το τατουάζ, καθώς αυτό θα απεικονίσει τη θρησκευτική πίστη τους σε μεγαλύτερο βαθμό. Αν θέλετε να έχετε αυτό το τατουάζ, προσπαθήστε να το πάρετε από έναν ειδικό δερματοστιξιών που θα δώσει μια τέλεια επαφή με αυτό. Εάν δεν είστε θρησκευόμενος αλλά θα θέλατε να έχετε ένα σταυροειδές τατουάζ τότε θα πρέπει να διερευνήσετε τους φυλετικούς σταυρούς και αυτά τα τατουάζ δεν έχουν ιδιαίτερο θρησκευτικό νόημα.

3. Σχέδια Χριστιανικής έμπνευσης για τατουάζ:

εμπνευσμένο τατουάζ

Τα πιο εμπνευσμένα αποσπάσματα θα αντιπροσωπεύουν την ισχυρή και ισχυρή πρόθεση αυτού του προσώπου. Εάν τα εμπνευσμένα αποσπάσματα είναι τατουάζ στο λαϊκό σώμα, θα είναι αυτο-κίνητρα και να πάρουν αυτο-έμπνευση για να πολεμήσουν ενάντια στους αγώνες που αντιμετωπίζουν με. Μέσα από αυτό το τατουάζ, μπορούν να ξεπεράσουν όλες τις συγκρούσεις τους και να πολεμήσουν αντίθετα για τα προβλήματά τους. Αν τα ισχυρά αποσπάσματα είναι τατουάζ στο στήθος σας, θα δώσει μια καλύτερη εντύπωση μεταξύ άλλων. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες ιδέες χριστιανικής τατουάζ για τα κορίτσια.

Δείτε περισσότερα: Γκέισα σχέδια τατουάζ για τις γυναίκες

4. Σχεδιασμός τατουάζ με μαύρο και γκρι μελάνι:

μαύρο-και-γκρι μελάνι-τατουάζ

Τα τατουάζ μπορούν να γίνουν σε πολλά χρώματα. Αν και μπορεί να γίνει σε πολλά χρώματα και στυλ, με ένα μαύρο και γκρίζο χρώμα τατουάζ χρώμα θα είναι καταραμένος παραδοσιακό. Από την αυγή και το σούρουπο, οι άνθρωποι θα αγαπούν να έχουν αυτό το μαύρο και γκρι τατουάζ χρώμα δεδομένου ότι θα πάρουν την αρχαία έννοια της κληρονομιάς τους μία φορά αν παίρνουν τατουάζ με αυτό το σχέδιο στα σημεία του σώματός τους, όπως τα άνω χέρια και τους καρπούς. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποκτήσετε διαφορετικές κατηγορίες χριστιανικών ιδεών τατουάζ.

5. Ο Ιησούς και ο Σταυρός Σχεδιασμός τατουάζ:

Ιησούς and the cross

Αναμφισβήτητα τατουάζ δεν ήταν ποτέ πολύ δημοφιλή μεταξύ της πιο αφοσιωμένης χριστιανικής κοινότητας. Ο ευσεβής έχει σίγουρα κοίταξε στο παρελθόν ο παλαιότερος λαός, αλλά με το πέρασμα των χρόνων οι άνθρωποι έχουν υιοθετήσει πολλούς νέους και σύγχρονους τρόπους αφοσίωσης. Τα τατουάζ είναι οδυνηρά για να πάρουν έτσι οι άνθρωποι δεν κάνουν μόνο για τη μόδα που το κάνουν επίσης ως μέσο πίστης. Αλλά επιλέγουν τα χριστιανικά σχέδια τατουάζ για να πάρουν τατουάζ.

Δείτε περισσότερα: Αιγυπτιακά τατουάζ

6. Το τελευταίο δείπνο του χριστιανικού τατουάζ:

το τελευταίο-δείπνο-χριστιανικό-τατουάζ-σχεδιασμό

Το τελευταίο δείπνο είναι κυρίως το σημαντικότερο γεγονός στη χριστιανική θρησκεία και δείχνει πώς ο Ιησούς προβλέπει τη δική του προδοσία από τον συμπολίτη του μαθητή που οδηγεί στο θάνατό του, αλλά από τη στιγμή που ο θάνατός του καθαρίζει την ανθρωπότητα από τις αμαρτίες είναι πολύ σημαντική. Το τελευταίο δείπνο είναι ένας τρόπος λατρείας ακόμη και σήμερα και να πάρει αυτό το τατουάζ είναι ένα μέσο καθαρού αφοσίωση. Είναι η καλύτερη κατάσταση της ζωής του Ιησού, έτσι ώστε οι άνθρωποι να πάρουν αυτά τα είδη των χριστιανικών τατουάζ στα χέρια τους.

7. Christian Beckoning Jesus Tattoo:

μαγεία Jesus

Αυτό το τατουάζ απεικονίζει τον Ιησού να σας υποκινεί στη βασιλεία των ουρανών και όπως λέγεται ότι μόνο η καθαρή καρδιά επιτρέπεται στη βασιλεία του Θεού και γι 'αυτό πρέπει να είμαστε από καθαρή πίστη για να πείσουμε πραγματικά τον γιο του Θεού. Ένα δύσκολο τατουάζ για να ολοκληρωθεί και χρειάζεται μια συνεδρίαση τουλάχιστον 5 ωρών για να ολοκληρωθεί τέλεια.

Δείτε περισσότερα: Ιρλανδικά σχέδια τατουάζ για τους άνδρες

8. Τολμηρή σταυροειδής χριστιανική τατουάζ:

τολμηρός cross

Ένα πιο σύγχρονο τατουάζ, αυτό το τατουάζ αγκαλιάζει ένα τρισδιάστατο φαινόμενο όπου ο σταυρός, το πιο σημαντικό σύμβολο της χριστιανικής θρησκείας, τρυπά το δέρμα του ατόμου που συνδέει το άτομο με το σταυρό μόνιμα. Είναι ένα από τα καλύτερα τρισδιάστατα χριστιανικά τατουάζ.

9. Τα χριστιανικά 3 Δ Σταυροί Τατουάζ Σχέδια:

ο 3D cross

Αυτό είναι ένα άλλο τρισδιάστατο χριστιανικό σχεδιασμό τατουάζ. Αυτός ο σταυρός είναι πιο καινούριο σχολικό είδος τατουάζ που μπορεί να καλύπτει ολόκληρο το σώμα του βραχίονα ή του πλευρικού μέρους. Ακριβώς η μόδα σήμερα αυτό το τατουάζ είναι ένα τέλειο σύμβολο στη χριστιανική θρησκεία.

10. Χριστούγεννα τατουάζ των αγγέλων:

Άγγελοι

Το χριστιανικό τατουάζ αγγέλου είναι ένα από τα καλύτερα στον κατάλογο των χριστιανικών σχεδίων τατουάζ. Οι άγγελοι θεωρούνται οι στρατιώτες του Θεού οι προστάτες της αλήθειας και της αθωότητας και να πάρουν ένα τατουάζ ενός αγγέλου είναι να ζητήσουν την προστασία τους. Υπάρχουν αρκετές εκατοντάδες άγγελοι για να επιλέξουν από αυτό επιλέγουν σοφά. Είναι τα τέλεια χριστιανικά σχέδια τατουάζ για τις γυναίκες.

11. Ανοίξτε την πληγή του Ιησού Σχέδιο τατουάζ:

ανοιχτό-του-ιεσου-τατουάζ

Πριν από έναν αιώνα, πάρα πολλοί άνθρωποι είχαν χριστιανικό τατουάζ καθώς αυτά τα τατουάζ θα κρύβονται από τους χριστιανούς κλήρους, εβραϊκές και μουσουλμανικές θρησκείες. Αυτά τα τατουάζ εκτιμήθηκαν και εκτιμήθηκαν από πολλούς χριστιανούς καθώς είχαν την πεποίθηση ότι φορούν αυτό το τατουάζ θα ενισχύσουν την πίστη τους ενάντια στους μη πιστούς. Σκεφτείτε ότι εάν υπάρχει αρνητικό πράγμα τότε υπάρχει ένα θετικό πράγμα. Είναι ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια των ιπποτών σταυροφόρων, ορισμένοι ιππότες θα έχουν ένα μικρό σταυρό στο τατουάζ που είναι εμποτισμένο στο χέρι τους. Είναι ένα από τα καλύτερα μικρά χριστιανικά σχέδια τατουάζ.

12. Ο σταυρός στα χέρια του τατουάζ:

ο cross across the hand

Ένα από τα πιο δύσκολα σχέδια τατουάζ αυτό το συγκεκριμένο σχέδιο δείχνει τον πόνο που ο Ιησούς ο γιος του Θεού πέρασε για να σώσει τον άνθρωπο από την αμαρτία. Ο σταυρός που διαπερνά την παλάμη συμβολίζει το καρφί που χρησιμοποιείται για να κρατήσει τον Ιησού στο σταυρό. Είναι ένα εξαιρετικά συμβολικό και ευσεβές τατουάζ.

13. Ο αναστημένος Σωτήρας με Σταυρό Τατουάζ:

ο risen savior

Ο ανυψωμένος σωτήρας είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο βασικά αλλά πιο καταξιωμένα σχέδια δερματοστιξιών που υιοθετούνται από ανθρώπους που έχουν συνειδητοποιήσει τη χριστιανική θρησκεία, η μοναδική σκίαση μαζί με τις λέξεις «αναστημένος σωτήρας» είναι κυρίως ένα από τα μόνα τατουάζ στον κόσμο που μπορεί να μιλήσει χίλιες λόγια. Αυτό είναι ένα από τα πιο όμορφα χριστιανικά σχέδια τατουάζ για πάντα.

14. Τριαντάφυλλο και σταυρο-χριστιανικό τατουάζ:

κομπολόι and cross

Αυτό το τατουάζ απεικονίζει την προσευχή καθώς περιλαμβάνει και το σταυρό και το ροζάρι που είναι η βάση για όλες τις προσευχές στη χριστιανική θρησκεία. Οι άνθρωποι που έχουν αφοσιωθεί πλήρως στη θρησκεία είναι κυρίως εκείνοι που παίρνουν αυτό το τατουάζ. Αυτό το χριστιανικό σχεδιασμό τατουάζ ταιριάζει απόλυτα στα μανίκια.

Μόλις αποφασίσετε να αποκτήσετε ένα χριστιανικό σχεδιασμό τατουάζ, θα ήταν καλό να ερευνήσετε το σχέδιο των σταυρών ή άλλο σχετικό με τη χριστιανική θρησκεία που διατίθεται με ποικίλες έννοιες πριν επιλέξετε την τέλεια.

Εικόνες Πηγή: 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14.

Leave A Comment

− 1 = 1