12 απλοί κανόνες για την εξάλειψη των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια μόνιμα

Μαύρος κύκλος! Είναι δυνατή η οριστική κατάργηση; Εάν είστε κουρασμένοι ή ερεθισμένοι να ξοδεύετε πολλά χρήματα για τα διάφορα προϊόντα ή τις κρέμες για την αφαίρεση των μαύρων κύκλων μόνιμα τότε αυτό το άρθρο είναι για σας. Σήμερα, κάθε άτομο είναι πολύ ευαίσθητο στην ομορφιά και γι 'αυτούς ο μαύρος κύκλος προκαλεί μεγάλη ανησυχία. Καθώς διαταράσσει την εμφάνιση ενός ατόμου και σας κάνει να νιώθετε συνειδητά στο πλήθος. Ακόμα και αφαιρεί αυτό το αναζωογονητικό βλέμμα και σας δίνει μια χλωμό εμφάνιση. Οι μαύροι κύκλοι δίνουν μια εντύπωση κακής υγείας σε άλλους που δεν είναι σωστή. Έτσι τώρα μπορείτε να περιορίσετε μόνιμα τους μαύρους κύκλους χρησιμοποιώντας τα προϊόντα που διατίθενται στα σπίτια και τρώγοντας υγιή, ινώδη διατροφή με πολλά υγρά και νερό.

Αφαιρώ Dark Circles Permanently

Υπάρχουν πολλές αιτίες για τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σας, όπως το υπερβολικό υγρό κάτω από το δέρμα, το ακραίο κλάμα, η κληρονομική, η έλλειψη ύπνου, οι αλλεργίες, οι λοίμωξη, η ανεπάρκεια σιδήρου ή άλλες ασθένειες. Όπως γνωρίζετε, τα μάτια είναι το πιο αντιληπτό όργανο του σώματός μας, γι 'αυτό θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Σε αυτό το άρθρο θα εξηγηθεί πώς να περιορίσετε τους μαύρους κύκλους μόνιμα.

Απομακρύνετε μόνιμα τους μαύρους κύκλους από το πρόσωπο των γυναικών:

Εδώ είναι ορισμένοι αποτελεσματικοί τρόποι για να αφαιρέσετε τους μαύρους κύκλους για πάντα.

1. Χασμουρητό ροζέτα για να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους:

τριαντάφυλλο water 546

Πλεονεκτήματα:

Το τριαντάφυλλο νερό είναι ένα υπέροχο στυπτικό που ανανεώνει ομαλά το δέρμα και σας βοηθά να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους μόνιμα χωρίς πολλές παρενοχλήσεις. Η τακτική εφαρμογή ενυδατώνει το δέρμα και διατηρεί το επίπεδο ph επίσης.

Συστατικά:

Ένα κουταλάκι του γλυκού τριαντάφυλλο νερό, μισό κουταλάκι του κρύου γάλακτος και του βαμβακιού.

Διαδικασία εφαρμογής:

Ανακατέψτε τόσο τα συστατικά όσο και με βαμβάκι για βαμβάκι εφαρμόστε στη σκοτεινή περιοχή και αφήστε το για 15-20 λεπτά. Κατόπιν πλύνετε το με κανονικό νερό και αφήστε το να στεγνώσει. Εφαρμόστε δύο φορές την ημέρα για ταχύτερα αποτελέσματα.

2. Καταπληκτικές τσάντες πάγου για την αφαίρεση των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια:

Πάγος

Πλεονεκτήματα:

Αυτός είναι ένας δύσκολος τρόπος για να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους, καθώς ο πάγος είναι εξαιρετικά κρύος, λειτουργεί μεγαλοπρεπώς στο διασταλμένο δέρμα κάτω από τα μάτια, λειανώντας τα κύτταρα του αίματος και αφαιρώντας μόνιμα τα σκοτεινά μπαλώματα.

Συστατικά:

Μια λεπτή καθαρή πετσέτα με μερικά παγάκια

Διαδικασία εφαρμογής:

Τοποθετήστε μερικά παγάκια στην καθαρή πετσέτα ή πλένετε το πανί και τοποθετήστε τα κάτω από τα μάτια για 10-15 λεπτά το πρωί, αφού σηκωθείτε από τον ύπνο. Το κάνετε τακτικά το πρωί και δείτε τις αλλαγές στην εμφάνισή σας καθώς το αίμα ή τα υγρά αρχίζουν να αποσπώνται.

3. Υγιεινή διατροφή για την αφαίρεση των μαύρων κύκλων μόνιμα στο σπίτι:

Γονιμότητα diet

Είναι πολύ σημαντικό να τρώτε υγιεινή ισορροπημένη διατροφή, καθώς προσδίδει βασικές βιταμίνες και ανόργανα συστατικά και βοηθά να διατηρηθεί το δέρμα εύπλαστο και απαλό. Συμπεριλάβετε εποχιακά φρούτα και πολλά φυλλώδη λαχανικά, καθώς είναι μια καλή πηγή σιδήρου η οποία με τη σειρά της κρατάει το δέρμα λαμπερό και αφαιρεί σκοτεινά κομμάτια γύρω από τα μάτια.

4. Καλός ύπνος με σωστή στάση:

Να πάρει Enough Sleep Each Night

Είναι πολύ σημαντικό να έχετε επαρκή ύπνο καθημερινά, καθώς ο ανεπαρκής ύπνος σας προσδίδει πρησμένα μάτια και πάνω από το πέρασμα του χρόνου ξεκινούν οι μαύροι κύκλοι. Θα πρέπει επίσης να κοιμηθείτε σε σωστή στάση καθώς σας βοηθά να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους μόνιμα. Κοιμηθείτε στην πλάτη σας σε ευθεία γραμμή. διατηρώντας το κεφάλι ανυψωμένο χρησιμοποιώντας μαξιλάρι, ενώ το μυαλό σας καταπραΰνει, αυτό ενέκρινε τη ροή του αίματος και του υγρού. Αποφύγετε τον ύπνο πάρα πολύ στο κλιματιζόμενο δωμάτιο.

Δείτε περισσότερα: Shahnaz Hussain Συμβουλές για τους Dark Circles

5. Θαυμάσιο ελαιόλαδο για την αφαίρεση των μαύρων κύκλων:

ελιά oil

Πλεονεκτήματα:

Το ελαιόλαδο είναι δυναμικό, μεγάλο αντιοξειδωτικό και είναι πλούσιο σε ενυδατική κρέμα. Το λάδι περιέχει όλα τα απαραίτητα μέταλλα και βιταμίνες που βοηθούν στην απαλή απομάκρυνση των μαύρων κύκλων.

Συστατικά:

Δύο κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδου με τσίμπημα, αν κουρκούμη

Διαδικασία εφαρμογής:

Ανακατέψτε τόσο το συστατικό και στη συνέχεια σε ένα καθαρό πρόσωπο εφαρμόστε στην πληγείσα περιοχή. Αφήστε το για 10 λεπτά μόνο καθώς το κουρκούμη μπορεί να αφήσει μερικές κηλίδες. Καθαρίστε με κανονικό νερό.

Μπορείτε επίσης να κάνετε μασάζ με απαλή παρθένο ελαιόλαδο και να το αφήσετε όλη τη νύχτα. Την επόμενη ημέρα πλύνετε το κανονικό νερό και χρησιμοποιήστε καθημερινά για να αφαιρέσετε τους μαύρους κύκλους μόνιμα.

6. Σωστή αφαίρεση του μακιγιάζ:

Πλεονεκτήματα:

Αφήνετε το μακιγιάζ μέχρι τη νύκτα, επειδή οι μαύροι κύκλοι ίσως αρχίσουν να εμφανίζονται, μπορεί να αρχίσετε να ψάχνετε τα παλαιότερα από την ηλικία σας. Επομένως, είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε κάθε ένα από τα μακιγιάζ σας παρόμοιο με μάσκαρα, μάτι-βλεφαρίδες και μάτι γραμμικό πριν πάτε για ύπνο.

Συστατικά:

Καθαριστικό, Ήπιο πλύσιμο προσώπου και καθαρή πετσέτα.

Διαδικασία εφαρμογής:

Καθαρίστε το πρόσωπο και τα μάτια με καθαριστικό και βεβαιωθείτε ότι έχετε αφαιρέσει όλο το μακιγιάζ. Στη συνέχεια, με ένα ήπιο πρόσωπο ξεπλύνετε το πρόσωπο και αν χρειαστεί εφαρμόστε λίγο λοσιόν πριν πάτε για ύπνο. Η καλή πρακτική θα αφαιρούσε τους μαύρους κύκλους μόνιμα.

7. Άσκηση για να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους:

τέντωμα exercises to increase height 5

Η τακτική άσκηση βοηθά στη διατήρηση της λεπτής κυκλοφορίας του αίματος σε όλο το σώμα εκτός από την περιοχή του προσώπου, μειώνοντας τους κύκλους και επιβραδύνοντας ακόμη και την εμφάνιση των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια. Επίσης, αναζητήστε τη Γιόγκα, η οποία σας παρακινεί να αναπνέετε, να βγείτε από το φρέσκο ​​δέρμα και να την εκτελείτε σε τακτική βάση, θα βοηθούσε στη μόνιμη απομάκρυνση του μαύρου κύκλου.

8. Πατάτες για την αφαίρεση των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια:

potatto - homemade tips (2)

Πλεονεκτήματα:

Μια πατάτα περιέχει ζωτικούς λευκαντικούς παράγοντες και βοηθά στην αποφυγή των μαύρων κύκλων και μειώνει μόνιμα τους μαύρους κύκλους.

Συστατικά:

Δύο παχιά φέτες πατάτας ψύξη στο ψυγείο

Διαδικασία εφαρμογής:

Κόψτε δύο χοντρές φέτες πατάτας και ψύξτε για αρκετό καιρό. Στη συνέχεια τοποθετήστε το πάνω από τα μάτια καθώς καλύπτει την πληγείσα περιοχή. Αφήστε το για 10-15 λεπτά και σκουπίστε το με κανονικό νερό. Χρησιμοποιήστε το καθημερινά και εύκολα να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους.

9. Αναισθητοποίηση Ντομάτα και χυμό λεμονιού για να αφαιρέσετε τους μαύρους κύκλους μόνιμα στο σπίτι:

κάνει-λεμόνι-χυμό-βοήθεια-ακμή copy

Πλεονεκτήματα:

Η τομάτα διαθέτει ισχυρές λεύκανες ιδιότητες και ο χυμός λεμονιών είναι πλούσιος σε βιταμίνη C και ελαφρύνει αποτελεσματικά το δέρμα.

Συστατικά:

Ένα κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού και φρέσκο ​​χυμό ντομάτας

Διαδικασία εφαρμογής:

Ανακατέψτε ένα κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού με χυμό ντομάτας. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια του βαμβακιού εφαρμόζονται στους μαύρους κύκλους και αφήστε το να στεγνώσει. Στη συνέχεια ξεπλύνετε με κανονικό νερό. Εφαρμόστε το πρωί και το πρωί επίσης κατά τη διάρκεια της νύχτας για αποτελεσματικά αποτελέσματα αφαιρώντας τον μαύρο κύκλο μόνιμα.

10. Βιταμίνη Ε χάπι για την αφαίρεση των μαύρων κύκλων μόνιμα:

Βιταμίνη e capsules for skin

Πλεονεκτήματα:

Η βιταμίνη Ε είναι ένα υπέροχο αντιοξειδωτικό που βοηθά να κρατήσει το δέρμα φρέσκο ​​και νεανικό από πριν. Η συνηθισμένη χρήση βοηθάει στη μείωση των μαύρων κύκλων, των ρυτίδων και του πρηξίματος κάτω από τα μάτια .

Συστατικά:

Δύο χάπια βιταμίνης Ε

Διαδικασία εφαρμογής:

Αποκτήστε καψάκια βιταμίνης Ε. Διαστρέψτε προσεκτικά μια κάψουλα και βάλτε το στο δέρμα γύρω από τα μάτια. Πλύνετε καλά μετά από όχι λιγότερο από 10 λεπτά. Η μυρωδιά του είναι αφόρητη, αλλά είναι χρήσιμο να αφαιρέσετε τους μαύρους κύκλους μόνιμα χωρίς πολύ πόνο .

11. Πίνετε αρκετό νερό για να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους:

Δέρμα care tips - Woman water

Πίνοντας τουλάχιστον 8 -10 ποτήρια νερό είναι απαραίτητα για την ενυδάτωση του δέρματός σας. Εάν πίνετε περισσότερο νερό εάν βοηθάτε να ξεπλύνετε τις τοξίνες από το σύστημα και να μειώσετε τη συγκέντρωση άλατος γύρω από το μάτι, βοηθώντας σιγά-σιγά να αφαιρέσετε μόνιμα τον μαύρο κύκλο.

Απλά να έχετε κατά νου ότι πίνετε περισσότερο νερό και υγρά, εκτός από την προσπάθεια να διατηρήσετε την κατανάλωση όχι περισσότερο από 4 λίτρα την ημέρα.

Δείτε περισσότερα: Πώς να αφαιρέσετε τους μαύρους κύκλους σε 5 ημέρες

12. Θεραπεία φωτός λέιζερ για την αφαίρεση των μαύρων κύκλων μόνιμα:

Η θεραπεία με λέιζερ επανεμφανίζεται ξανά στο δέρμα και βαθμιαία μειώνει τους μαύρους κύκλους και τις ρυτίδες και κάνει τα μάτια σας να φαίνονται πιο όμορφα.

Εάν τα παραπάνω διορθωτικά μέτρα δεν λειτουργούν τότε, κοιτάξτε σε πιο επίμονη θεραπεία, για παράδειγμα χημικές φλούδες ή θεραπεία με φως λέιζερ. Αυτά μπορούν να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τους μαύρους κύκλους που εμφανίζονται με υπερχρωματισμό. Μπορεί επίσης να βοηθήσει να απομακρύνει τα εξωτερικά δοχεία που εμφανίζονται σε όλο το δέρμα και να σκουρύνουν την περιοχή.

Εδώ είναι οι κορυφαίοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους μόνιμα και να εμφανίζεστε πιο όμορφα από ποτέ. Έτσι, πάρτε τις συμβουλές και προσπαθήστε να τους εμπνεύσετε στην καθημερινή σας ρουτίνα και να φανείτε πιο όμορφο.

Leave A Comment

+ 19 = 27