100 όμορφα και καλύτερα σχέδια νυχιών για αρχάριους στο σπίτι

Τα σχέδια νυχιών είναι πολύ δημοφιλές μεταξύ των κοριτσιών αυτές τις μέρες. Μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορες μορφές αυτού εύκολα στο σπίτι εάν έχετε λίγα προμήθειες βιοτεχνίας μαζί σας. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ειδικά υλικά από τα καταστήματα deco και επίσης υπάρχουν διάφορα άλλα πράγματα που μπορούν εύκολα να εφαρμοστούν στα νύχια για να γίνουν πιο νευρικά. Εάν δεν σας αρέσει να βάζετε πολλά είδη πράξεων που μπορεί να είναι αρκετά δύσκολα και κάνει τα χέρια σας να αισθάνονται άβολα ή νομίζετε ότι μπορεί να αποβούν μακριά εάν κολλήσουν σε ρούχα, τότε υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

νύχι art designs

Μπορούν να γίνουν πράγματα όπως η σχεδίαση των μοτίβων χρησιμοποιώντας ένα πινέλο πάνω σε ένα επιλεγμένο χρώμα. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε φτηνές χαλκομανίες που μπορούν να μεταφερθούν χρησιμοποιώντας λίγο νερό. Θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε μερικές ειδικές βαφές νυχιών που έρχονται με αραιωμένα σωματίδια λάμψη και επίσης ολογραφικά σωματίδια των φύλλων. Αυτά μπορούν να εφαρμοστούν σαν ένα κανονικό κορυφαίο παλτό και ακόμα θα έχετε πολύ καλό αποτέλεσμα με αυτό. Αυτά είναι εύκολο να εφαρμοστούν σε σχέση με τα κανονικά χρώματα. Μερικές φορές τα απλά χρώματα μπορούν επίσης να είναι ένα δημοφιλές μανικιούρ για εσάς. Μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε διάφορα είδη πράξεων και ως εκ τούτου θα μπορείτε να τα κάνετε ακόμη και αν είστε αρχάριος ή ακόμα και αν δεν γνωρίζετε σωστά πώς να σχεδιάσετε.

Απλός and Easy Beginners Nail Art Ideas for Short and Long Nails

Απλές και εύκολες ιδέες για νυχτικές τέχνες για αρχάριους και μικρά νύχια:

Παρακάτω είναι οι κορυφαίοι 100 διαφορετικοί τύποι εύκολης και απλής σχεδίασης νυχιών που μπορείτε να δοκιμάσετε για διάφορες περιστάσεις. Αυτά γίνονται εύκολα ακόμα κι αν είστε αρχάριος. Για μερικές από τις τέχνες των νυχιών, θα χρειαστεί να αγοράσετε κάποια υλικά που μπορείτε να αγοράσετε από ειδικά καταστήματα. Εάν έχετε καλό χέρι στο σχέδιο τότε μπορείτε να δοκιμάσετε τα ελεύθερα μοτίβα που παρουσιάζονται παρακάτω βήμα προς βήμα.

1. Δοκιμάστε το σχεδιασμό νυχιών ηλιοβασιλέματος με τη χρήση υγράς άμμου polish polish:

100 όμορφα και καλύτερα σχέδια νυχιών για αρχάριους στο σπίτι

Αυτό είναι φοβερό νυχτερινό σχέδιο τέχνης θα σας υπενθυμίσει τη νύχτα και το ηλιοβασίλεμα. Αυτό έχει γίνει χρησιμοποιώντας Zoya Pixie καρφιά σκόνης Lacquer και βερνίκια νυχιών. Τα γυαλιστικά νυχιών φινιρίσματος με άμμο σας δίνουν ένα αποτέλεσμα της ζωής με άμμο, το οποίο φαίνεται σαν να εφαρμόσατε πραγματικά κάποια άμμο στα νύχια σας. Αυτά έχουν ξεκινήσει πρόσφατα στην Ινδία και είναι αρκετά δαπανηρή.

Ωστόσο, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το μοναδικό νυχιών χρησιμοποιώντας 2 χρώματα γυαλιστικών νυχιών άμμου, Μαύρο και Glitter βερνίκι νυχιών από Zoya σε πορτοκαλί ή κίτρινο χρώμα. Επιπλέον, σφουγγαρίστε ένα κόκκινο χρώμα ή ένα ροζ τόνο στο πάνω τμήμα. Χρησιμοποιήστε το μαύρο στη μέση. Μην χρησιμοποιείτε ένα κορυφαίο παλτό γι 'αυτό. Αυτό οφείλεται ουσιαστικά στο γεγονός ότι βλέπετε την λάμψη, που σπαταλάται διαφορετικά με ένα επιπλέον στρώμα προστατευτικού καλύμματος.

2. Μαύρα σχέδια Floral Nail Art:

100 όμορφα και καλύτερα σχέδια νυχιών για αρχάριους στο σπίτι

Τα λουλούδια είναι όλα διαφορετικά και μοναδικά, αλλά το μοτίβο είναι παρόμοιο με τέσσερα λουλούδια που κρέμονται μαζί σε κάθε καρφί σε ποικίλα μέρη. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το νυχιών χρησιμοποιώντας ένα χρυσό βερνίκι νυχιών ως βάση και μερικά μαύρα ειδικά γυαλιστικά. Χρησιμοποιήστε το ειδικό γυαλιστερό για να εξαλείψετε τα φυτικά σχέδια από μια συγκεκριμένη πλάκα σφράγισης. Φαίνεται πολύ όμορφο και εύκολο να το κάνει.

3. Σχεδιαστές νυχιών σχεδιαστής νυχιών:

100 όμορφα και καλύτερα σχέδια νυχιών για αρχάριους στο σπίτι

Αυτοί οι τύποι σχεδίων τέχνης νυχιών μπορούν να δημιουργηθούν χρησιμοποιώντας αυτοκόλλητες πινακίδες νερού του παραπάνω σχεδίου πάνω σε λευκό χρώμα βάσης. Πρέπει να ολοκληρώσετε αυτό το σχέδιο με μια καλή εφαρμογή κορυφαίας επίστρωσης διαφορετικά η όλη προσπάθειά σας θα σπαταληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το χρώμα των νυχιών μπορεί να έχει χρώμα Aztec όπως αυτό ή μπορείτε να καμαρώνετε τον αγαπημένο σας χαρακτήρα από οποιαδήποτε τηλεοπτική εκπομπή σε εφηβική μορφή, καθώς και ό, τι σας ταιριάζει καλύτερα.

4. Εύκολη μαύρη και κόκκινη Bling Sand Nail Art Design:

100 όμορφα και καλύτερα σχέδια νυχιών για αρχάριους στο σπίτι

Μπορείτε να δημιουργήσετε αυτό το νυχιών χρησιμοποιώντας γυαλιστικά νυχιών σε κόκκινο και μαύρο από zoya. Μπορείτε επιπλέον να δημιουργήσετε μοτίβα και να προσθέσετε κάποια σκουλαρίκια για το αποτέλεσμα Bling. Για το χρώμα των νυχιών, όπως βλέπετε, δύο δάχτυλα έχουν λουλούδια, ενώ τα άλλα τρία δεν το κάνουν, όχι ότι κλέβει μακριά την επίδειξη για λιγότερα.

5. Σφουγγάρι Effect Ηλιοβασίλεμα Nail Τέχνες με τη χρήση μετάλλων Finish Paint Nail:

100 όμορφα και καλύτερα σχέδια νυχιών για αρχάριους στο σπίτι

Αυτή η τέχνη νυχιών μπορεί να δημιουργηθεί εύκολα με τη χρήση 3 διαφορετικών χρωμάτων φινιρίσματος γυαλιστερότητας από υψηλής ποιότητας βερνίκια νυχιών και ένα σφουγγάρι. Θα χρειαστείτε μεταλλικά φινιρίσματα για αυτό το νυχιών. Χρησιμοποιήστε ένα κορυφαίο παλτό για να καλύψετε και να σφραγίσετε αυτό το σχέδιο. Το αποτέλεσμα είναι πολύ ombre όπως, οπότε όταν βαρεθείτε για το ίδιο μοναδικό σχέδιο χρώματος, αυτό είναι το εισιτήριό σας να ξεχωρίζετε για τους καλούς λόγους. Αυτό μπορεί να είναι ένα βλέμμα που παίρνετε μαζί με την παραλία για την ημέρα.

6. Trio Sand Nails Polish Art:

100 όμορφα και καλύτερα σχέδια νυχιών για αρχάριους στο σπίτι

Αυτή είναι μια άλλη τέχνη νυχιών που τελειώνει με άμμο με 3 διαφορετικά γυαλιστικά νύχια από το Zoya. Μπορείτε να δημιουργήσετε αυτόν τον σχεδιασμό χρησιμοποιώντας ταινίες scotch έτσι ώστε ένα χρώμα να μην μουτζουρωθεί στο άλλο. Παρόλο που μπορεί να σκεφτείτε ότι η βιολετί και το μπλε δεν διευθετούνται καλά μεταξύ τους, αυτό προφανώς δεν συμβαίνει πάντοτε, καθώς βλέπετε πόσο διαφορετικό είναι αυτό το βλέμμα και είναι εξίσου μοναδικό.

7. Απλά νύχια Splatter με KB Shimmer καραμέλα Cane Crush Nail Polish:

100 όμορφα και καλύτερα σχέδια νυχιών για αρχάριους στο σπίτι

Πρώτα τα κακά νέα, αυτή η τέχνη νυχιών έχει δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας το KB Shimmer Candy Cane που συνθέτει τα βερνίκια νυχιών που έχουν διαφορετικές χρωματιστές πούλιες σε αυτό. Αυτό το βερνίκι νυχιών μπορεί να μην είναι διαθέσιμο στην Ινδία. Ωστόσο, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα παρόμοιο φαινόμενο πιτσιλίσματος με χαλαρά πούλιες ή να χρησιμοποιήσετε μια βούρτσα τέχνης και να ρίξετε τα απαιτούμενα χρώματα στα νύχια αραιώνοντας λίγο κομμάτι βερνίκι νυχιών σε μια παλέτα που αναμιγνύεται με λίγο αφαίρεσης νυχιών ή ακετόνη. Οι επιλογές των χρωμάτων εδώ είναι εξαιρετικές και, όπως μπορείτε να δείτε καθαρά, οι ασπρόμαυρες αλληλοσυμπληρώνονται μεταξύ τους σε μια εξαιρετική νότα.

8. Crowstoes Voodoo Design Νυχιών:

100 όμορφα και καλύτερα σχέδια νυχιών για αρχάριους στο σπίτι

Αυτό είναι ένα εκπληκτικό βερνίκι νυχιών αν μπορείτε να πάρετε τα χέρια σας σε αυτό το ένα τότε αυτό το μανικιούρ είναι απλά ένα διάλειμμα μακριά. Το κορυφαίο παλτό είναι σημαντικό για αυτό, επειδή δεν θέλετε το glitter να πετάει παντού. Επίσης, το χρώμα του επάνω στρώματος πρέπει να είναι διαφανές για να φαίνεται άψογο. Ωστόσο, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα μανικιούρ που μπορείτε να συναντήσετε.

9. Awesome Stamping Nail Art για αρχάριους:

100 όμορφα και καλύτερα σχέδια νυχιών για αρχάριους στο σπίτι

Δεν πρέπει πάντα να είστε πολύ δημιουργικοί δημιουργώντας ταυτόχρονα μια τέχνη νυχιών. Αυτή η τέχνη νυχιών είναι ένα παράδειγμα αυτού. Χρησιμοποιήστε το ειδικό μπλε σφραγιστικό γυαλιστικό σας και το ανοιχτό μπλε χρώμα βάσης. Αυτό κυριολεκτικά έχει μόνο ένα χρώμα και εξακολουθεί να καταφέρνει να εντυπωσιάσει. Μιλάει τόμους για το πώς ακόμη και τα απλά πράγματα μπορούν να κάνουν θαύματα.

10. Εύκολη Striping Tape Nail Art Idea Σχεδιασμός:

100 όμορφα και καλύτερα σχέδια νυχιών για αρχάριους στο σπίτι

Αυτό μπορεί εύκολα να γίνει με τεχνική σφουγγαρίσματος και ταινία διαγράμμισης. Οι ταινίες νυχιών είναι εύκολα διαθέσιμες και με τα ηλεκτρονικά ψώνια να κάνουν τους γύρους, θα πρέπει να είναι τόσο εύκολη όσο η μέρα για να πάρετε τη λαβή ενός. Δοκίμασέ το!

11. Εύκολα σχέδια παζλ τέχνη νυχιών:

100 όμορφα και καλύτερα σχέδια νυχιών για αρχάριους στο σπίτι

Τα πορτοκαλί και λευκά polka κουκίδες εκπέμπουν μια πολύ ευχάριστη αίσθηση και μια ρετρό επαφή με τα νύχια. Μπορείτε να αθλήσετε αυτή την ματιά στα θεματικά πάρτι και να αποκτήσετε γρήγορη επαίνους. Μια πολύ μοντέρνα εμφάνιση νυχιών και πολύ εύκολο να κάνετε με τα εργαλεία διάσπασης.

12. Εύκολη γαλλική σχεδίαση Συμβουλές καρφιά:

100 όμορφα και καλύτερα σχέδια νυχιών για αρχάριους στο σπίτι

Μια όμορφη τέχνη νυχιών που μπορεί εύκολα να δημιουργηθεί με δύο χρώματα των βερνικιών νυχιών και τα εργαλεία διάτρησης. Τα δύο χρώματα επικαλύπτονται με το ροζ και το λευκό δίνοντας την εμφάνιση μια χαριτωμένη εμφάνιση. Μπορείτε να φορέσετε αυτό το χρώμα νυχιών σε τυχαία γεγονότα που δεν χρειάζονται πάρα πολλά από τα ντύνονται λεπτομέρειες.

Διαβάστε περισσότερα: Γαλλικά σχεδιαστικά σχέδια νυχιών

13. Σχεδιασμός νυχιών κερασιών φρούτων με Polka Dots:

100 όμορφα και καλύτερα σχέδια νυχιών για αρχάριους στο σπίτι

Θα δοκιμάσετε αυτό το σχέδιο νυχιών; Πρέπει να έχετε είτε αυτοκόλλητες ετικέτες νερού για τα μικρά κεράσια είτε μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε δωρεάν ζωγραφική χεριών ή μερικά εργαλεία διάσπασης. Όταν ουσιαστικά έρχεται κάτω από τα άσπρα και κόκκινα polka κουκίδες, αυτό το ένα δάχτυλο με τα δαμάσκηνα «ακριβώς τι παίρνει τη συμφωνία μακριά στο τέλος.

14. Εύκολα σχέδια για τα νύχια:

100 όμορφα και καλύτερα σχέδια νυχιών για αρχάριους στο σπίτι

Ο καλύτερος τρόπος να φανείτε απολύτως πανέμορφο με αυτό το χρώμα νυχιών είναι να βεβαιωθείτε ότι τα νύχια σας είναι αρκετά μακρυά, αλλιώς φαίνεται πολύ γεμάτο, πράγμα που δεν είναι αρκετά ευχάριστο που πρέπει να ξέρετε. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια καυτή φλόγα splatter τέχνη νυχιών χρησιμοποιώντας τα εργαλεία dotting σας. Δοκιμάστε αυτό το σχέδιο έξω.

15. Πολύχρωμο τέχνη νυχιών Leopard:

100 όμορφα και καλύτερα σχέδια νυχιών για αρχάριους στο σπίτι

Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το σχέδιο χρησιμοποιώντας διαφορετικά χρώματα των βερνικιών νυχιών. Χρησιμοποιήστε τα εργαλεία διάτρησης για να δημιουργήσετε αυτές τις εκτυπώσεις λεοπάρδαλης. Κρατήστε ένα σφουγγάρι γύρω για να δώσει αυτό το σχέδιο ένα τελειωτικό άγγιγμα αξίζει το χρόνο που ξοδεύετε βάζοντας όλα αυτά επάνω και φέρνοντας τους μαζί.

16. Όμορφη πολύχρωμα Σχεδίαση νυχιών Candy Splatter:

100 όμορφα και καλύτερα σχέδια νυχιών για αρχάριους στο σπίτι

Αυτό μοιάζει με μίνι DNA αποτελέσματα που οι γιατροί έχουν συνήθως γύρω από τα σπίτια τους που πειραματίζονται. Σε κάθε περίπτωση, καταφέρνει να εντυπωσιάσει εξίσου καλά όλα αυτά. Δοκιμάστε μικροσκοπικά κουκκίδες διαφορετικών χρωμάτων για να δημιουργήσετε ένα καρφί πιπίλας όπως το παραπάνω.

17. Cute Cup Cake σχέδια νυχιών:

100 όμορφα και καλύτερα σχέδια νυχιών για αρχάριους στο σπίτι

Χρησιμοποιήστε τη βούρτσα τέχνης νυχιών σας, μερικές χάντρες χαβιάρι και στρας για να δημιουργήσετε νύχια κέικ κύπελλο. Αυτά είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν. Θα χρειαστείτε το εργαλείο διάτρησης ή μια οδοντογλυφίδα για την καμπυλότητα του κέικ. Για τα Χριστούγεννα αυτή τη φορά, ξέρετε ακριβώς τι να κάνετε για να εντυπωσιάσετε την οικογένεια και τους φίλους σας και να είστε το κέντρο της προσοχής όλη την ώρα.

Διαβάστε περισσότερα: Cupcake Nail Art Designs

18. Εύκολη κατακόρυφη τέχνη νυχιών για αρχάριους:

100 όμορφα και καλύτερα σχέδια νυχιών για αρχάριους στο σπίτι

Το μόνο που χρειάζεται να έχετε γύρω είναι μια βούρτσα για να πάρετε τις τελείες τέλεια και διαφορετικές αποχρώσεις των χρωμάτων των νυχιών που συνδυάζουν καλά με το λευκό αρχικό χρώμα. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε αυτό το είδος της τέχνης νυχιών χρησιμοποιώντας κουκκίδες διαφορετικών χρωμάτων σε μια γραμμή με τα εργαλεία διάσπασης.

19. Εύκολο Polka Κομψή σχεδίαση νυχιών:

100 όμορφα και καλύτερα σχέδια νυχιών για αρχάριους στο σπίτι

Αυτό το βλέμμα είναι περισσότερο υδρόβιο και πολύ δημιουργικό σε αυτό. Διαθέτει τις δύο αγαπημένες αποχρώσεις του μπλε για τους περισσότερους. Αυτό είναι ένα άλλο εύκολο σχεδιασμό polka που μπορείτε να δοκιμάσετε χρησιμοποιώντας μόνο τα εργαλεία dotting σας και φαίνεται φοβερό.

20. Ιδέες Σχεδιασμού Νυχιών Χεριών:

100 όμορφα και καλύτερα σχέδια νυχιών για αρχάριους στο σπίτι

Αυτό μπορεί αν και, παραδεχόμαστε να πάρει λίγο δύσκολο να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε μόνοι σας, έτσι ώστε το καλύτερο που μπορείτε να βρείτε ένα apt καρφί νυχιών και αφήστε τους επαγγελματίες τους να εργάζονται για τα νύχια σας δάχτυλα σαν μια γοητεία. Αν έχετε καλά χέρια για να σχεδιάσετε τα νύχια, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το σχέδιο χρησιμοποιώντας ακρυλικά χρώματα και μια βούρτσα τέχνης νυχιών.

Διαβάστε περισσότερα: Floral Νυχιών Σχέδια

21. Blue Ombre Nail Art:

100 όμορφα και καλύτερα σχέδια νυχιών για αρχάριους στο σπίτι

Αυτή είναι μια εύκολη έκδοση των νυχιών Ombre χρησιμοποιώντας εργαλεία διάτρησης και χρώματα σε διαφορετική πυκνότητα από αποχρώσεις του μπλε. Το face shop είναι μία από τις καλύτερες εταιρίες καλλυντικών που κάνουν τους γύρους, έτσι μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η όμορφη εμφάνιση που παίρνετε από αυτό το χρώμα νυχιών θα παραμείνει για αρκετό καιρό.

22. Διαφορετικά Σχέδια Στυλό Νυχιών:

100 όμορφα και καλύτερα σχέδια νυχιών για αρχάριους στο σπίτι

Αυτό το χρώμα νυχιών έχει ουσιαστικά τα δύο χρώματα κρέμα και λευκό για να καυχηθεί. Αλλά, μπορείτε να επιλέξετε και διαφορετική βάση, εφόσον αλλάζετε τον τόνο των χρωμάτων προβολής. Αυτό είναι ένα εύκολο να κάνουμε τέχνη νυχιών Απόκριες χρησιμοποιώντας διαφορετικά αυτοκόλλητα καρφιών και σφράγιση. Ορισμένες δωρεάν ζωγραφική χεριών είναι επίσης εμπλεκόμενες. Χρησιμοποιήστε μερικές πούλιες από τετράγωνα σχήματα για επιπλέον διακόσμηση. Ωστόσο, αν δεν μπορείτε να πάρετε πινακίδες με τα απαιτούμενα σχέδια θα πρέπει να πάτε πλήρως ελεύθερο χέρι για αυτό.

23. Καλύτερες Νυφικές Τέχνες Νυχιών:

100 όμορφα και καλύτερα σχέδια νυχιών για αρχάριους στο σπίτι

Τα νύχια είναι καλά διαμορφωμένα και περιποιημένα, έτσι είναι ένα μεγάλο σημείο συν για να καυχηθείτε στο τέλος αν μας ζητήσετε. Αυτό είναι ένα παράδειγμα νυφικών ή νυφικών νυχιών σε στυλ γαλλικού τύπου. Ακρυλικά λουλούδια έχουν δημιουργηθεί και μερικά μαργαριτάρια έχουν χρησιμοποιηθεί με διαφανή γυαλιστερό.

Διαβάστε περισσότερα: Ινδικό Γάμος Νυχιών Art

24. Stencil Star Fashion Νυχιών Σχεδιασμός:

100 όμορφα και καλύτερα σχέδια νυχιών για αρχάριους στο σπίτι

Τα stencils δεν είναι ακόμη διαθέσιμα στην Ινδία, αλλά αν μπορείτε να δημιουργήσετε μερικά στένσιλ με ταινία scotch και ψαλίδι τότε θα είναι καλό για την τέχνη νυχιών. Μπορείτε να παραλείψετε το στένσιλ σε όλα τα δάχτυλα αν φτάσει σε ταραχώδες επίσης, και εξακολουθούν να καταφέρνουν να καυχηθούν μοναδικά στυλ σας. Μπορείτε επίσης να επαναχρησιμοποιήσετε το στένσιλ. Αυτός ο σχεδιασμός έχει δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας τεχνική σφουγγαρίσματος και σχεδιασμό με αστέρι.

25. Tribal Nail Art σχέδια για τα κορίτσια:

100 όμορφα και καλύτερα σχέδια νυχιών για αρχάριους στο σπίτι

Το αζτέκικο πράγμα που συμβαίνει παράλληλα είναι ένα τέτοιο επίδομα επίσης. Μπορείτε να δοκιμάσετε τα φυλετικά καρφιά με ελεύθερη ζωγραφική χεριών.

26. Νυχτερινή τέχνη νυχιών με το φιλί:

100 όμορφα και καλύτερα σχέδια νυχιών για αρχάριους στο σπίτι

Χρησιμοποιήστε ακετόνη για να εκτυπώσετε το χαρτί ειδήσεων σε καρφιά πάνω από ένα βασικό παλτό. Επιπλέον, χρησιμοποιήστε μερικές χαλκομανίες ή ένα κιτ σφράγισης για το σχέδιο του φιλί.

27. Σχέδια νυχιών Vintage Polka Dots:

100 όμορφα και καλύτερα σχέδια νυχιών για αρχάριους στο σπίτι

Μπορείτε να ομαδοποιήσετε την εμφάνιση με ένα λευκό ή ένα μαύρο φόρεμα για να κλέψετε την παράσταση με το πιο αδιάσειστο δυνατό τρόπο. Αυτό θα σας υπενθυμίσει τα 80's polka design dresses. Δοκιμάστε αυτό.

28. Σχέδια νυχιών Web και Αράχνης:

100 όμορφα και καλύτερα σχέδια νυχιών για αρχάριους στο σπίτι

Όλα τα δάχτυλα διαθέτουν διαφορετικό στυλ με αυτό και μπορείτε να το ροκάρει αυτό το βλέμμα για μεγάλο χρονικό διάστημα με ένα διαρκές κορυφαίο παλτό για να κρατήσει τα χρώματα στη θέση του. Δημιουργήστε αυτό το σχέδιο χρησιμοποιώντας πλάκες σφράγισης.

Διαβάστε περισσότερα: Διακοσμήσεις νυχιών Web Spiders

29. Φοβερή σχεδιασμό φιαλών νυχιών:

100 όμορφα και καλύτερα σχέδια νυχιών για αρχάριους στο σπίτι

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με αυτό το χρώμα των νυχιών είναι να έχετε κατά νου αν μπορείτε πραγματικά να πέτρατε στο μέγεθος των νυχιών σας. Αυξήστε τα εάν θέλετε διαφορετικά. Μια πολύ δημιουργική και καλλιτεχνική τέχνη νυχιών. Προσπαθήστε, αλλά βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να σχεδιάσετε καλά τα νύχια σας.

30. Kawaii Nail Art Paint:

100 όμορφα και καλύτερα σχέδια νυχιών για αρχάριους στο σπίτι

Το Kawaii σημαίνει χαριτωμένο ή αξιολάτρευτο στα ιαπωνικά. Μπορείτε να δοκιμάσετε χαριτωμένα σχέδια νυχιών όπως αυτό χρησιμοποιώντας καλής ποιότητας υλικά ντεκό νυχιών.

Διαβάστε περισσότερα: Kawaii Nail Art

31. Γαλλικά Σχέδια Συμβουλές Καρφιά:

100 όμορφα και καλύτερα σχέδια νυχιών για αρχάριους στο σπίτι

Δοκιμάστε ένα σχέδιο όπως αυτό για μια αλλαγή σε αυτά τα κανονικά σχέδια Γαλλικά tip.

32. Χαριτωμένα σχέδια νυχιών Panda:

100 όμορφα και καλύτερα σχέδια νυχιών για αρχάριους στο σπίτι

Αυτό αγαπά σχεδόν όλοι. Είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσετε καρφιά panda χρησιμοποιώντας εργαλεία διάσπασης. Εάν είστε εξίσου τεμπέληδες με το ζώο ή τουλάχιστον οι άνθρωποι σκέφτονται ότι είστε, αποδείξτε τους λάθος αναλαμβάνοντας τη κουραστική δουλειά να βάζετε αυτή την τέχνη της νυχιών στη ζωή ξεπερνώντας όλες τις παρενοχλήσεις που έρχονται με τον τρόπο.

33. Σχεδίαση νυχιών:

100 όμορφα και καλύτερα σχέδια νυχιών για αρχάριους στο σπίτι

Ένα σχέδιο τέχνης νυχιών ουράνιου τόξου δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Χρησιμοποιήστε εργαλεία διάτρησης για το πρόσωπο και τα σύννεφα. Χρησιμοποιήστε απογυμνωτές λάμψης για τα ουράνια τόξα.

34. Χειροτεχνία Χειροτεχνίας Νυχιών Χεριών:

100 όμορφα και καλύτερα σχέδια νυχιών για αρχάριους στο σπίτι

Δοκιμάστε αυτό το δωρεάν χέρι αποκριών χεριών χρησιμοποιώντας εργαλεία διάτρησης και βούρτσα τέχνης νυχιών. Χρησιμοποιήστε μερικά μαύρα Rhinestones για το σταυρό.

Διαβάστε περισσότερα: Απόκριες Χρώματα Νυχιών

35. Σχεδίαση ελεύθερου χεριού Vintage Red Rose:

100 όμορφα και καλύτερα σχέδια νυχιών για αρχάριους στο σπίτι

Αν αγαπάτε τα λουλούδια στο τέλος, αυτό το στυλ θα σας οδηγήσει σε έκκληση για μια επίδειξη ανεξάρτητα από το ποια στολή θα επιλέξετε. Είναι εξίσου καλό για μικρά και μεγάλα νύχια. Δοκιμάστε αυτό το σχέδιο νυχιών χρησιμοποιώντας μια απλή οδοντογλυφίδα και τα απαιτούμενα χρώματα.

36. Σχέδια νυχιών Pink Kawaii:

100 όμορφα και καλύτερα σχέδια νυχιών για αρχάριους στο σπίτι

Δοκιμάστε ένα Bling χαριτωμένο τέχνη νυχιών όπως αυτό εύκολα με πολλά Decos σε σχήμα αστέρι και καρδιά και μερικά στρας. Χρησιμοποιήστε επίσης λάμψη πάρα πολύ.

37. Διαφορετικός τύπος Tribal Nail Art Styles:

100 όμορφα και καλύτερα σχέδια νυχιών για αρχάριους στο σπίτι

Τα φυλετικά νύχια είναι εύκολο να δημιουργηθούν με αργά και σταθερά χέρια. Θα χρειαστείτε το μαύρο τζάμι σας και μερικά διαφορετικά χρωματισμένα βερνίκια νυχιών. Θα χρειαστείτε επίσης μερικές οδοντογλυφίδες. Χρησιμοποιήστε το αμβλύ άκρο μιας οδοντογλυφίδας για να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο χρώμα και μην χρησιμοποιήσετε αυτήν την οδοντογλυφίδα για άλλο χρώμα διαφορετικά τα χρώματα θα μπερδευτούν. Δοκιμάστε αυτό το!

38. Χαριτωμένα σχέδια νυχιών με αρκουδάκι:

100 όμορφα και καλύτερα σχέδια νυχιών για αρχάριους στο σπίτι

Μόνο ένα δάχτυλο διαθέτει το teddy, οπότε πρέπει να σιγουρευτείτε ότι έχετε το σωστό look για να ολοκληρώσετε τη συμφωνία σαν pro. Δοκιμάστε ένα χαριτωμένο σχέδιο teddy όπως αυτό χρησιμοποιώντας τα εργαλεία διάστικτός σας.

39. Λεοπάρδαλη και Zebra Εκτύπωση Σχέδια νυχιών:

100 όμορφα και καλύτερα σχέδια νυχιών για αρχάριους στο σπίτι

Τα χρώματα των νυχιών εναλλάσσονται, οπότε μόλις αποκτήσετε το σχέδιο, η δεύτερη φορά είναι πιο εύκολη στη διαχείριση. Αυτό μειώνει σημαντικά τον συνολικό χρόνο για το σχεδιασμό. Πρόκειται για μια ωραία καλλιτεχνική αντίληψη που περιλαμβάνει και τα εκτυπώματα των ζώων με ωραίο σχέδιο. Δοκίμασέ το.

40. Αγκαλιές & φιλιά (xoxo) Τέχνη νυχιών:

100 όμορφα και καλύτερα σχέδια νυχιών για αρχάριους στο σπίτι

Είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσετε και θα χρειαστείτε τα εργαλεία διάτρησης για το μοτίβο των χειλιών και την μαύρη λωρίδα τέχνης των νυχιών για το μοτίβο "XOXO". Αν πάντα υπήρξατε οπαδός της αμερικανικής τηλεοπτικής εκπομπής "Gossip Girl", θα ξέρετε ότι το XOXO είναι το μόνο που μπορείτε να επιθυμήσετε, τέλος, εχ?

41. Τέχνη:

100 όμορφα και καλύτερα σχέδια νυχιών για αρχάριους στο σπίτι

Μια τέχνη νυχιών φοίνικας είναι μια κλασική τέχνη νυχιών. Είναι πολύ εύκολο να σχεδιάσετε επίσης. Χρησιμοποιήστε μια ταινία με μαύρο χρώμα για τους φοίνικες και μερικά σφουγγάρι για το φόντο με διαφορετικά χρώματα. Έτσι, εάν πρόκειται να hop για μια παραλία για τις διακοπές στη συνέχεια δοκιμάστε αθλητικά αυτό το νυχιών τέχνη για να πάει με τα σορτς σας και φωτεινά χρώματα μπικίνι.

Διαβάστε περισσότερα: Τέχνη νυχιών φοίνικας

42. Χαριτωμένο Cat Paw Εκτύπωση Νυχιών Σχεδιασμός:

100 όμορφα και καλύτερα σχέδια νυχιών για αρχάριους στο σπίτι

Για όλους εκείνους που αγαπούν τις γάτες αυτή η τέχνη νυχιών είναι για αυτούς να δοκιμάσουν. Κάνετε τα πόδια χρησιμοποιώντας εργαλεία διάσπασης και επίσης το σχοινάκι για τα πρόσωπα της γάτας. Επιπλέον, χρησιμοποιήστε ορισμένα deco τόξα ή rhinestones για τα τόξα στα αυτιά της γάτας.

43. Σχέδια νυχιών μαύρου συμβουλίου:

100 όμορφα και καλύτερα σχέδια νυχιών για αρχάριους στο σπίτι

Αυτή είναι μια πλήρη παράξενη τέχνη νυχιών και μια αφηρημένη λίγο επίσης. Έχει ένα μήλο, κάποιο αριθμό, μερικά μαθηματικά σύμβολα και γράμματα. Θα το δοκιμάσετε; Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μερικά διαφανή επίστρωση ματ φινιρίσματος όπως φαίνεται στην εικόνα για να δώσετε ματ αποτέλεσμα στο μαύρο βερνίκι. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μαύρο ματ γυαλιστικό. Αυτό μπορεί να είναι αρκετά μια τέχνη νυχιών εάν επιθυμείτε να αθληθείτε πίσω στο σχολείο μαύρο νυχιών τέχνη του σκάφους.

44. Σχεδιασμός νυχιών με κηλίδες με κηλίδες στο κίτρινο:

100 όμορφα και καλύτερα σχέδια νυχιών για αρχάριους στο σπίτι

Οι γάτες είναι το αγαπημένο πολλών. Ορισμένοι από εσάς πρέπει να έχετε και κάποιους αφράτους φίλους. Τόσο γιατί να μην δοκιμάσετε ένα χαριτωμένο σχεδιασμό πρόσωπο γάτα σε κίτρινο σαν αυτό; Χρησιμοποιήστε τα εργαλεία διάτρησης για αυτό το σχέδιο. Χρησιμοποιήστε ένα μαύρο σχοινί για τα μουστάκια. Σφραγίστε το σχεδιασμό που δημιουργήσατε με ένα διαφανές κορυφαίο παλτό.

45. Despicable μου σχέδια νυχιών:

100 όμορφα και καλύτερα σχέδια νυχιών για αρχάριους στο σπίτι

Το πώμα έκθεσης είναι προφανώς το πορφυρό κακό minion που μοιάζει με το πώς βλέπουμε τη ζωή σχεδόν τα μισά από τα χρόνια μας - τόσο αναλογική, σωστά; Δοκιμάστε μια καταπληκτική τέχνη νυχιών όπως αυτή χρησιμοποιώντας τις βούρτσες τέχνης των νυχιών σας και τα εργαλεία διάτρησης.

46. ​​Όμορφη σχεδίαση νυχιών Smiley:

100 όμορφα και καλύτερα σχέδια νυχιών για αρχάριους στο σπίτι

Δεν μπορείτε να πάρετε κανένα νόημα από αυτή την τέχνη νυχιών, αλλά σίγουρα φαίνεται υπέροχη. Χρησιμοποιήστε τα εργαλεία διάτρησης για να δημιουργήσετε αυτή την τέχνη των νυχιών. Τα emoticons φαίνονται τελείως τελειωμένα, αν και το ροζ ίσως δεν ευνοεί κάθε χρώμα του δέρματος, οπότε παίρνετε τον κίνδυνο και βλέπετε πώς πηγαίνει στο τέλος. Θα το δοκιμάσετε?

47. Πυροτεχνήματα Νυχιών για τα κορίτσια:

100 όμορφα και καλύτερα σχέδια νυχιών για αρχάριους στο σπίτι

Μια πολύ κομψή τέχνη νυχιών. Η έκρηξη καρφιών και μπαμ νυχιών που απεικονίζουν το πώς ξεσπάσουν οι κροτίδες μπορεί να είναι αρκετά τέχνη νυχιών για το ερχόμενο Diwali. Θα το δοκιμάσετε?

48. Vintage Style Party Τεχνητών Νυχιών στο Κόκκινο:

100 όμορφα και καλύτερα σχέδια νυχιών για αρχάριους στο σπίτι

Δοκιμάστε ένα νυχτερινό νυχτερινό πάρτι χρησιμοποιώντας δύο χρώματα και ταινίες striping. Χρησιμοποιήστε εναλλακτικά είτε μαύρο είτε χρυσό ως βάση. Αφήστε το να στεγνώσει. Τοποθετήστε ταινίες διαγράμμισης με τη σειρά του σχεδιασμού που θέλετε και πιέστε ελαφρά. Χρησιμοποιήστε το χρώμα σε αντίθεση με αυτό. Προφυλάξτε προσεκτικά τις ταινίες και σφραγίστε το σχέδιο με ένα διαφανές γυαλιστικό.

49. Σχέδια νυχιών Candy Cane Toe:

100 όμορφα και καλύτερα σχέδια νυχιών για αρχάριους στο σπίτι

Αυτά τα νύχια είναι καλύτερα κατάλληλα για πόδια, επειδή τα νύχια των ποδιών είναι ευρύτερα. Ωστόσο, μπορείτε να δοκιμάσετε το ίδιο σχέδιο και για τα χέρια σας. Θα χρειαστείτε μια βούρτσα τέχνης για νυχιών και δεξιότητες ελεύθερης χέρι σταθερή ζωγραφική για αυτό.

50. Χριστούγεννα Santa Claus καρφιά σχέδια νυχιών:

100 όμορφα και καλύτερα σχέδια νυχιών για αρχάριους στο σπίτι

Μια τέχνη νυχιών καρφιών Santa Claus μπορεί να είναι χαριτωμένη για τον αθλητισμό για τον προσεχή Δεκέμβριο. Είναι εύκολο να δημιουργήσετε κι εσείς. Μερικές δοκιμές μπορούν να σας κάνουν να σχεδιάσετε τα τέλεια μικρά καλύμματα στα νύχια σας. Χρησιμοποιήστε το μαύρο κούμπωμα και το κόκκινο γυαλιστερό σας με το άσπρο βερνίκι για να δημιουργήσετε αυτά τα καπάκια. Χρησιμοποιήστε το εργαλείο διάτρησης για τη θερμότητα του καλύμματος. Χρησιμοποιήστε μια βελόνα για να κάνετε το χνουδωτό κεφάλι του καλύμματος. Θα το δοκιμάσετε?

51. Εύκολη σχέδια για τα νύχια Freehand για τους αρχαρίους:

Funky Free Hand Nail art

Αυτό είναι αρκετά funky. Δοκιμάστε αυτό με κανονικές μπογιές και μερικές ελεύθερες χεριές. Αυτό είναι εύκολο, αλλά θα πρέπει να το κάνετε προσεκτικά. Αν έχετε προβλήματα τότε μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό σε ένα κομμάτι χαρτί και μετά την εξάσκηση μπορείτε να το κάνετε αυτό με τα νύχια.

52. Σχέδια νυχιών αποκριών για αρχάριους:

Απόκριες Nail Design

Αυτό μπορεί να φορεθεί για Halloweens. Αυτό είναι αλήθεια, αρκετά εύκολο να το κάνουμε. Μπορείτε να το φορέσετε με σκούρα ρούχα. Αυτό το εύκολο πράγμα είναι ένα showy για πολλούς αρχάριους. Μπορείτε να το φορέσετε για τα μέρη. Μπορείτε επίσης να διασκεδάσετε με τους φίλους σας φορώντας αυτό.

53. Καλοκαιρινά σχέδια για τα νύχια:

Καλοκαίρι Nail design

Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ειδικά υλικά για να προχωρήσετε με αυτό. Αυτό μπορεί να φορεθεί με σχεδόν όλες τις μορφές ρούχων και δεν θα πρέπει να φορέσετε αυτό με μόνο κάποια συγκεκριμένα σηκωθείτε.

54. Απλό σχέδιο ροζ νυχιών για αρχάριους:

Ροζ nail art

Το χρώμα των νυχιών είναι πραγματικά απλό, το οποίο είναι ακριβώς αυτό που το καθιστά αριστοκρατικό επίσης. Έτσι, για να φέρετε το καλύτερο σε αυτό το βλέμμα, βεβαιωθείτε ότι έχετε τη σωστή σκιά πριν ξεκινήσετε και μην ξεχνάτε αυτό το κορυφαίο παλτό. Εάν θα ντυθείτε ως κάτι για ένα πάρτι κοστουμιών, μπορείτε να το δοκιμάσετε. Φορέστε μερικά αξεσουάρ με αυτό για να κάνετε αυτό ακόμη και showier.

55. Bugs Nail Art με σκοτεινό υπόβαθρο:

Σκοτάδι colored Design

Αυτό μπορεί να γίνει με σκούρα χρώματα και σκούρα χρώματα. Μπορείτε να κάνετε αυτό το τρομακτικό και επίσης funky ανάλογα με την επιλογή σας.

56. Τελευταία σχέδια καρφιών αράχνης για εφήβους:

Αράχνη Nail Design

Αυτό μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας υλικά και επίσης μπορείτε να το κάνετε αυτό με ελεύθερο χέρι. Όπως και εδώ, είναι αρκετά λαμπερό, αν και γίνεται εύκολα, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε αυτό ακόμα και αν είστε αρχάριος.

57. Funky Colored Hand Nails Designs:

Funky colored Nails

Αυτό μπορεί να είναι ένα funky πράγμα να κάνει. Αν έχετε χρόνο στο χέρι σας, τότε θα πρέπει να πάρετε τα πινέλα σας έξω και μερικά χρώματα και να αρχίσετε να το κάνετε αυτό για τον εαυτό σας. Αυτό μπορεί να είναι καλό για τα πάρτι αλλά και για κάθε άλλη κοπέλα νύχτα έξω. Εάν τολμάτε τότε μπορείτε να το κάνετε αυτό για το κολέγιο για εκείνους τους χρόνους που φοράτε κάτι που είναι funky.

58. Οι τελευταίες ιδέες απλών νυχιών:

Αργότερο Nail design

Αυτό είναι ένα πολύ girly πράγμα που κάνει τα κορίτσια να κάνουν. Αυτό είναι αρκετά εύκολο να το κάνετε ταυτόχρονα. Μπορείτε επίσης να το δοκιμάσετε αρκετά εύκολα. Μπορείτε να τα αγοράσετε από τα καταστήματα που τα πωλούν ειδικά. Στη συνέχεια, μπορείτε να πάρετε μια παλέτα και να βάλετε κάποιο χρώμα της επιλογής σας σε αυτό και να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία για να τα δημιουργήσετε.

59. Πολύχρωμα Polka Dot Σχέδια νυχιών:

Πόλκα Dot Nails

Μπορείτε να το κάνετε ξανά με τα εργαλεία που αναφέρονται για την παραπάνω εικόνα. Αυτό μπορεί να είναι αρκετά girly και μπορείτε να φορέσετε αυτό για τα μέρη. Αυτό μπορεί να συνδυαστεί με ρούχα polka και floral φούστες.

60. Απλό σχέδιο Polka Dot Nail Art για Γυναίκες:

Πόλκα Dot Nail design 2

Αυτό είναι αρκετά συνηθισμένο και μπορείτε να το κάνετε ακόμη και με το αμβλύ άκρο της οδοντογλυφίδας. Εάν θέλετε ένα εύκολο πράγμα που φαίνεται επίσης καλό, θα πρέπει να δοκιμάσετε κάτι τέτοιο. Αυτό ταιριάζει επίσης και στους περισσότερους τύπους ρούχων. Μπορείτε να φορέσετε αυτό με σχεδόν όλες τις μορφές φορέματα.

61. Νύχια απλής σχεδίασης νυχιών:

Ανθινος Nail Art

Floral εκτυπώσεις είναι αρκετά εύκολο να γίνει. Μπορείτε να δοκιμάσετε να σχεδιάζετε κάτι τέτοιο με τις βούρτσες και τον εξοπλισμό σας.

62. Μαύρο και άσπρο νύχια Art Design:

Μαύρος and white Nail Design

Funky εκτυπώσεις είναι αρκετά συχνές. Αυτοί οι τύποι των τυπωμένων υλών μπορεί να είναι καλό για τα κορίτσια που θέλουν να ντύνονται σε girly ρούχα. Αυτά είναι επίσης καλά αν θέλετε να φορέσετε κάτι που έχει βαριά εργασία zaree ή έχει κάποια λαμπερή έργα.

63. Gorgeous Nail Art for Weddings:

Υπέροχος nail art

Αυτό είναι ένα πολύ λαμπερό σχέδιο. Αν και αυτό είναι αρκετά εύκολο και μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό στο σπίτι, ακόμα και τότε μπορείτε να φορέσετε αυτό για σχεδόν όλες τις περιπτώσεις όπως πάρτι και κολλέγιο.

64. Νέο μοντέρνο σχέδιο νυχιών:

Νέος trendy Design

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια ελεύθερη ζωγραφική χεριών για να τα κάνετε αυτά. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε decals για να κάνετε αυτά ακόμα πιο επαγγελματικά. Αυτά μπορούν να φορεθούν για κανονικό αυτί και για πάρτι. Μπορείτε να τα φοράτε με polka και έντυπη στολή. Αυτό φαίνεται αρκετά girly. Μπορείτε επίσης να τα φορέσετε με άλλα υλικά όπως κεραμικά λουλούδια.

65. Τελευταία τέχνη νυχιών Χρησιμοποιώντας αυτοκόλλητα:

Νύχι art using decals

Μπορείτε να αγοράσετε αυτοκόλλητα και να τα χρησιμοποιήσετε. Αυτά είναι εύκολα μεταφερόμενα με καθαρό νερό και μπορείτε να τα φορέσετε για κανονική φθορά.

66. Σχεδιασμός ματ νυχιών για τα μέρη:

Ματ Nail Design

Αυτά μπορούν εύκολα να αγοραστούν αν ξοδέψετε λίγα δολάρια. Αυτές οι πέτρες είναι αρκετά δαπανηρές ανάλογα με το σχήμα και το χρώμα. Αν θέλετε κάτι για ένα πάρτι και θέλετε να δοκιμάσετε κάτι τέτοιο, τότε θα πρέπει να δαπανήσετε αρκετά χρήματα για να πάρετε αυτά.

67. Όμορφα σχέδια νυχιών Toe Toe:

Πόδι Nail design

Είναι εύκολο να γίνουν. Αυτά τα υλικά είναι συχνά διαθέσιμα στα καταστήματα χειροτεχνίας και μπορείτε να τα κάνετε εύκολα. Αυτά είναι αρκετά καλά για πάρτι. Μπορείτε να τα φορέσετε στο κολέγιο και να εργαστείτε.

68. Σχέδια νυχιών για νυχτερινά πάρτι:

Νύχτα Party Nail arts

Εάν έχετε πάρτι κοριτσιού, μπορείτε να δοκιμάσετε να φοράτε κάτι τέτοιο. Αυτό είναι πολύ εύκολο να γίνει. Θα είστε σε θέση να αθληθεί αυτό εύκολα. Μπορείτε επίσης να φορέσετε αυτό με ρούχα sequin.

69. Παραδοσιακά σχέδια νυχιών με πέτρες:

Πολλαπλές colored Nail art

Αυτό είναι πολύ εύκολο να γίνει. Μπορείτε να ακολουθήσετε την απλή διαδικασία του σφουγγαρίσματος ή του σφουγγαριού και στη συνέχεια να το κάνετε αυτό. Χρησιμοποιήστε μια ξεκάθαρη βάση για να προστατεύσετε αυτά και ένα κορυφαίο παλτό για να το σφραγίσετε. Μπορείτε να συνδυάσετε τα χρώματα όπως αυτό που θέλετε και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε ένα σφουγγάρι ή μια άκρη για να δημιουργήσετε αυτό το αποτέλεσμα. Αυτό μπορεί να φορεθεί με οποιαδήποτε πολύχρωμη στολή. Αυτό είναι αρκετά μοντέρνο και μπορείτε εύκολα να το φορέσετε με τους φίλους σας. Θα πρέπει να είστε σε θέση να αθληθεί αυτό με μεγάλη ευκολία.

70. Σχεδιασμός χαριτωμένων νυχιών:

Χαριτωμένος nail design

Μπορείτε να προσθέσετε πιο λαμπερό όταν φοράτε κάτι σαν αυτό. Αυτό είναι μοντέρνο και θα ταιριάζει στα περισσότερα κορίτσια. Μπορείτε να το φορέσετε με σχεδόν όλους τους τύπους floral εκτυπώσεις.

71. Μοναδικός Σχεδιασμός Νυχιών:

Μοναδικός Design

Μπορείτε να αθληθείτε αυτό το βλέμμα ακόμα και στους πιο δύσκολους τύπους νυχιών, χωρίς να κάνετε ολόκληρη τη διάταξη να μοιάζει με χάος. Αυτό μπορεί επίσης να γίνει εύκολα με επιλεγμένα χρώματα. Μπορείτε να φορέσετε αυτό για τα μέρη που συνεργάζονται με μερικές πολύχρωμες φούστες.

72. Σχέδιο τέχνης νυχιών:

Κόμμα wear Design

Αν έχετε καλά χέρια έλξης τότε να κάνετε κάτι τέτοιο δεν πρέπει να είναι ένα πρόβλημα αυτά είναι αρκετά εύκολο να κάνουμε. Μπορείτε να το φορέσετε εύκολα για τα μέρη. Οι ευχαριστίες που δίνουν το χρόνο μπορούν να γιορτάσουν με αυτό.

73. Εύκολη βαφή νυχιών για αρχάριους:

Εύκολο-Καλοκαίρι-Nail-Art-Σχέδια-1

Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα και φαίνεται αρκετά girly. Αυτό θα συνεχιστεί με σχεδόν κάθε καλοκαιρινή στολή. Μπορείτε να σχεδιάσετε μερικά φύλλα στις πλευρές χρησιμοποιώντας τις βούρτσες και τον εξοπλισμό σας. Στη συνέχεια, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάποιο κορυφαίο παλτό για να σφραγίσετε ότι άλλο μπορεί να πάρει βρώμικο.

74. Ευχαριστιών Τέχνη νυχιών Φθινόπωρο:

Ευχαριστία autumn nail art

Αυτό είναι πολύ εύκολο πράγμα. Ακόμα και οι αρχάριοι μπορούν να το δοκιμάσουν. Αυτό μπορεί να γίνει αρκετά εύκολα. Θα πρέπει να μπορείτε να το κάνετε αυτό με κανονικά χρώματα και χρώματα. Εάν έχετε μια λεπτή μυτερή βούρτσα τότε δεν θα πρέπει να είναι ένα πρόβλημα για να το κάνετε αυτό.

75. Διάφορα σχέδια νυχιών:

Διαφορετικός Nail design

Αυτό είναι ένα εύκολο πράγμα που μπορείτε να κάνετε και μπορείτε να το φορέσετε για ψώνια ημέρας με τους φίλους σας. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε επιλεγμένα χρώματα και χρώματα από το κιτ σχεδίασης και στη συνέχεια μπορείτε να το κάνετε εύκολα. Εάν ανησυχείτε ότι δεν έχετε καλά χέρια έλξης και μπορεί να μην είστε σε θέση να το κάνετε αυτό. Τότε μπορείτε να ασκήσετε αυτό σε ένα χαρτί και στη συνέχεια να το κάνετε αυτό στα χέρια σας.

76. Σχεδιασμένα με παχύ κόκκινο νυχιών με κοσμηματοπωλεία:

το κόκκινο Nail designs with Jewellers

Τα μαργαριτάρια μπορούν εύκολα να αγοραστούν από τα καταστήματα χειροτεχνίας. Θα σας κοστίσει πολύ λιγότερο και αυτά είναι αρκετά φτηνά. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε με ειδική κόλλα που επίσης μπορείτε να προμηθευτείτε από ειδικά καταστήματα εφοδιασμού και που δεν βλάπτει το σμάλτο. Αν νομίζετε ότι έχετε εύθραυστα νύχια, τότε πρέπει να χρησιμοποιήσετε παχιά παλτό βάσης προτού τα χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε να προσθέσετε κάποια ελεύθερη ζωγραφική χεριών σε αυτά. Αυτά είναι αρκετά εύκολα και εύκολα στον αθλητισμό. Μπορείτε επίσης να φοράτε μερικές μεταλλικές αλυσίδες μαζί τους. Μπορείτε να αγοράσετε αυτά από τα καταστήματα που πωλούν ειδικά αυτά.

77. Μαύρα σχέδια νυχιών με μαργαριτάρια:

Μαύρος Nail Design

Αυτό γίνεται πολύ εύκολα και μπορείτε να τα τοποθετήσετε πολύ με αυτόν τον τρόπο για να πάρετε την παρόμοια εμφάνιση. Αυτό μπορεί να συμβαίνει με σχεδόν οποιαδήποτε μορφή ρούχων. Αυτό είναι εύκολο να το κάνετε και μπορείτε να το φορέσετε για πάρτι. Μπορείτε επίσης να τα φορέσετε για τακτική εργασία, εάν διατηρήσετε το χρώμα βάσης ελαφρώς ουδέτερο. Μπορείτε να τοποθετήσετε κεντρικά τις χάντρες μαργαριταριών και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε τα κορυφαία παλτά για να δημιουργήσετε σχέδια. Αυτά είναι αρκετά εντυπωσιακά, αν θέλετε να φορέσετε αυτά για το κολλέγιο σας. Αυτό μπορεί επίσης να είναι καλό για φθορά με βαριά sarees ή κοσμήματα.

78. Ανοιχτό Ροζ Νυχτερινή Τέχνη με Rhinestones:

Φως Pink Nail art with Rhine stones

Αυτό μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε άλλο χρώμα που επιλέξατε. Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε ένα παχύ στρώμα από επάνω επίστρωση ή να χρησιμοποιήσετε ένα μόνο στρώμα και, στη συνέχεια, περιμένετε και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε άλλο για να σφραγίσετε αυτά τα πράγματα έτσι ώστε να μην πέσουν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλα υλικά deco μαζί με αυτό για να το δώσετε περισσότερο glam. Μπορείτε να φορέσετε πέτρες της Ρήνου με αυτό για να τους δώσετε περισσότερο κόμμα σαν εμφάνιση.

79. Zoya Nail art με τα μαργαριτάρια:

Zoya Nail art with Pearls

Αυτό μπορεί να φορεθεί για ένα πάρτι. Αυτό είναι στην πραγματικότητα αρκετά εύκολο να γίνει. Μπορείτε να το κάνετε αυτό ακόμα και αν είστε αρχάριος. Μπορείτε να φορέσετε αυτό για το κολλέγιο, καθώς μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε αυτά με τους φίλους σας για τους χρόνους που έχετε ένα κόμμα νύχτα κορίτσι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικές χαλκομανίες με αυτές. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε αλυσίδες και μικρές πέτρες Ρήνου σε αυτές. Αυτά μπορούν να φορεθούν με βαριά κοστούμια και επίσης με σιφόν sarees.

Εάν θέλετε κάτι που είναι εύκολο να κάνετε για πάρτι, θα πρέπει να το δοκιμάσετε. Μπορείτε να φορέσετε αυτό με μερικές λάμπες και επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα φύλλα με αυτά. Αυτό μπορεί να δώσει ένα διαφορετικό πλεονέκτημα. Διαφορετικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ολογραφικά υλικά ή κορυφαία παλτά τα οποία είναι αρκετά εύκολα διαθέσιμα αυτές τις μέρες.

80. Σχέδια νυχιών Glitter για οικογενειακές λειτουργίες:

Λάμψη Designs for Family functions

Ποιος δεν λατρεύει τα glitters; Πάνω από όλα τα κορίτσια τους αρέσει κάποιο λαμπερό αποτέλεσμα. Αυτό μπορεί να φορεθεί για τα μέρη. Μπορείτε να φορέσετε αυτό για το κολέγιο, καθώς μπορείτε να το ομαδοποιήσετε αυτό με τα φορέματα του κόμματός σας που έχουν φυλαχτό έργα τους. Εάν θέλετε τότε μπορείτε να φορέσετε αυτό για οικογενειακές λειτουργίες. Θα χρειαστεί να αγοράσετε κάποια χαλαρά λάμψη γι 'αυτό και στη συνέχεια μπορείτε να εφαρμόσετε τελική επίστρωση και απλά σκόνη σε αυτά για να δημιουργήσουν κάτι τέτοιο.

81. Awesome Beach Anchor Design Νυχιών:

Φοβερός Nail Paint

Αυτό μπορεί να είναι ένα συμβαλλόμενο μέρος. Αν θέλετε κάτι για μια επίδειξη ή θέλετε να αθληθείτε κάτι που νομίζετε ότι μπορεί να είναι καλό για εκείνους τους χρόνους που φοράτε στολή στολή, τότε θα πρέπει να φοράτε αυτό. Αυτό είναι σωστά ρυθμισμένο και μπορεί να είναι καλό.

82. Σχεδιασμός ανοιχτό ροζ και χρυσό νυχιών:

Φως Pink and Gold Design

Αυτό μπορεί να συνδυαστεί με κάτι που είναι αριστοκρατικό. Μπορείτε να το φορέσετε εύκολα και οι αρχάριοι μπορούν να το δημιουργήσουν. Αν θέλετε τότε θα πρέπει να προσπαθήσετε να προσθέσετε περισσότερα υλικά σε αυτό. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν δύσκολο επειδή τα υλικά μπορούν να κολλήσουν στα ρούχα και να βγουν μακριά. Έτσι πρέπει να τα φοράτε σύμφωνα με την ικανότητα άνεσής σας.

83. Σχέδια νυχιών Glitter για τα μακρά νύχια:

Λάμψη Nail Design

Επιλέξτε σωστά τι θέλετε να ορίσετε και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα σαφές κορυφαίο παλτό για να σφραγίσετε αυτά μέσα. Αυτό μπορεί να φανεί αρκετά girly αν φοράτε αυτό. Αυτό μπορεί να είναι καλό και για τα μέρη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε χρωματιστά glitters που θέλετε. Μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε χρώματα βαφής που ταιριάζουν στα ρούχα που θέλετε να φορέσετε για το πάρτι ή μια λειτουργία. Σε αυτές τις περιπτώσεις μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε βασικό χρώμα και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε τα πολύχρωμα glitters που θέλετε πάνω από αυτά.

84. Καλύτερο σχεδιασμό αγάπης νυχιών:

Αγάπη Type Nail Design

Αν επιλέξετε ένα χρώμα σωστά τότε μπορείτε να το φορέσετε χωρίς σχεδόν κανένα υλικό. Αυτό μπορεί να είναι καλό με σκούρο χρώμα ρούχα. Μπορείτε να φορέσετε αυτό όταν έχετε ένα σωστό μανικιούρ που γίνεται σε σας με σχεδόν οποιοδήποτε φορέματα και για περιστασιακές μέρες. Μπορείτε να φορέσετε αυτό το έργο και επίσης στο κολέγιο.

85. Σχεδιασμός νυχιών Diamond:

Διαμάντι nails Design

Αυτό μπορεί να είναι ένα καλό και νέο πράγμα που πολλοί άνθρωποι φοράνε. Αυτά είναι αρκετά δημοφιλή. Μπορείτε να τα αγοράσετε από καταστήματα και να τα φοράτε εύκολα. Αρκετά χρώματα υπάρχουν από επιλεγμένες σειρές που μπορούν να φαίνονται πολύ λαμπερές όπως αυτό.

86. Μαύρο Glitter Nail Art Design:

Ανθινος Printed Nail Design

Μπορείτε να το φορέσετε εύκολα. Είναι ένα πολύ απλό χρώμα αλλά μπορεί να φορεθεί με μερικά παλτά και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσει ένα κορυφαίο παλτό για να το κάνει πιο λαμπερό. Αυτό μπορεί να είναι καλό για καλοκαίρια. Ομάδα με εκτυπώσεις με λάμψη.

87. Matte Nail Polish Design:

Ματ Nail Design

Όλοι δεν θέλουν να χρησιμοποιούν υλικά. Εάν επιλέξετε ένα χρώμα που μπορείτε να φορέσετε και το οποίο είναι είτε ματ είτε γυαλιστερό, τότε μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε μερικές στρώσεις του και στη συνέχεια να το φορέσετε για πάρτι. Αυτό φαίνεται πολύ καλό. Μπορείτε να το φορέσετε για δουλειά, αλλά και για αγορές και για κολέγια.

88. Σχεδιαστής λευκού και κόκκινου χρώματος νυχιών:

άσπρο and Red Nail Paint

Μπορείτε να τα δοκιμάσετε με ένα πινέλο και μερικά χρώματα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια βούρτσα για να το κάνετε αυτό. Συνήθως αυτά είναι πολύ εύκολο να κάνουν και αρκετά κατάλληλο για τον αθλητισμό με σχεδόν κάθε είδους εξαρτήματα. Μπορείτε να το φορέσετε στο κολέγιο καθώς αυτό φαίνεται μοντέρνο και μπορείτε επίσης να το φορέσετε στα κόμματά σας.

89. Τα δημιουργικά σχέδια καλοκαιρινών νυχιών:

Καλοκαίρι Nail design

Αυτό είναι ένα πολύ εύκολο πράγμα για νυφικά κορίτσια. Μπορείτε να το φοράτε για καθημερινές περιόδους όταν πρόκειται να κάνετε ψώνια με τους φίλους σας. Μπορείτε επίσης να φορέσετε αυτό με σχεδόν όλες τις μορφές ρούχων. Μπορείτε να κάνετε κάτι παρόμοιο όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάτι για καλοκαίρια.

90. Neon Colored Paint Nail Art:

Νέο colored Paint

Μπορείτε εύκολα να το κάνετε αυτό ακόμα και αν δεν έχετε εμπειρία στην εκτέλεση τέτοιων τεχνών. Μπορείτε να το συνεργαστείτε με σχεδόν όλες τις μορφές floral ή polka ρούχα. Χρησιμοποιώντας τα χρώματα νέον θα φανεί αρκετά αρκετά για κάτι τέτοιο. Αυτό είναι πολύ λαμπερό και πολύ εύκολο όταν προσπαθείτε.

91. Χρώματα νυχιών για αρχάριους:

Νύχι paints for beginners

Αυτό είναι αρκετά μοντέρνο και μπορείτε να το κάνετε με οποιαδήποτε επιλεγμένα χρώματα. Μπορείτε επίσης να φορέσετε αυτό για όποιον παίρνει μαζί και μπορείτε επίσης να φορέσετε αυτό για τα μέρη. Αυτό είναι πολύ εύκολο να το κάνετε και ακόμη και οι αρχάριοι μπορούν να το δοκιμάσουν.

92. Σχεδιασμός νυχιών για κορίτσια κολλεγίων:

Νύχι Design for College Girls

Αυτό μπορεί να είναι κατάλληλο για πάρτι. Εάν είστε αρχάριος, τότε θα πρέπει να το δοκιμάσετε. Αυτό είναι εύκολο να γίνει. Τα ειδικά υλικά μπορούν να κολλήσουν αφού το κάνετε αυτό. Αυτό είναι αρκετά επιδεικτικό και καλό για ακόμη και φορούν εργασία ή φορούν κολέγιο.

93. Σχεδιασμός μεικτών χρωματιστών νυχιών:

Μικτός Colored Nail Design

Χρησιμοποιήστε ορισμένα επιλεγμένα χρώματα και αραιωμένους σχηματισμούς για να το δημιουργήσετε. Μπορείτε να ρίξετε με καλαμάκια επίσης. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μερικές ειδικές βαφές για να το κάνετε αυτό. Αυτά είναι ένα πολύ εύκολο πράγμα που ένα άτομο μπορεί να δοκιμάσει.

94. Ασιατική νυχιών για τις γυναίκες:

ασιάτης Nail Design

Αυτό είναι ασιατικό και μπορείτε να το κάνετε εύκολα στα χέρια σας. Θα χρειαστείτε αυτά τα διακοσμητικά υλικά και μπορείτε να τα διορθώσετε για να το κάνετε αυτό. Αυτό μπορεί να είναι καλό για ένα πάρτι και μπορείτε εύκολα να το κάνετε αυτό. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άλλα υλικά όπως πέτρες και μαργαριτάρια για να το κάνετε αυτό.

95. Σχέδια νυχιών χρησιμοποιώντας φύλλα:

Νύχι art designs Using Foils

Αυτό μπορεί να γίνει με ειδικά φύλλα και υλικά που μπορείτε να αγοράσετε από καταστήματα που τα πωλούν. Αυτά είναι εύκολο να εφαρμοστούν και να χρησιμοποιηθούν. Μπορείτε να το κάνετε αυτό ακόμα και αν δεν έχετε πολλά υλικά. Αυτό μπορεί να είναι καλό για ένα πάρτι.

96. Fimo New Νυχιών Σχέδια:

Φίμο Nail Designs

Αυτό είναι ένα πράγμα τύπου κόμμα και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Fimo εύκολα για να πάρετε αυτό ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα υλικά όπως φαίνεται στην εικόνα. Αυτό είναι εύκολο να γίνει και εύκολο να το κάνετε. Θα χρειαστεί να το κάνετε προσεκτικά και μπορείτε να αγοράσετε ειδική κόλλα για να κολλήσετε αυτά.

97. τελευταίο δωρεάν σχέδιο χεριών για παιδιά:

Ελεύθερος Hand Design

Αυτός είναι ένας άλλος λαμπερός συνδυασμός υλικών και χρωμάτων σε συνδυασμό με κάποια τεχνική ελεύθερων χεριών. Μπορείτε να φορέσετε αυτό για πάρτι και ακόμη και στο κολέγιο σας. Αυτό είναι πολύ εύκολο να γίνει και τα υλικά επίσης δεν είναι τόσο δαπανηρή.

98. Σχεδιασμός νυχιών για γατάκια:

Νύχι design for Parties

Αυτό ισχύει για όλες τις ώρες πάρτι που θέλετε να φορέσετε κάτι που είναι εύκολο να κάνετε και μπορείτε να αθληθείτε αυτό επίσης. Αν πρόκειται για μια λειτουργία, μπορείτε να κάνετε αυτό και να φορέσετε αυτό. Αυτό είναι επίσης καλό με έντυπη ενδυμασία. Μπορείτε να φορέσετε εύκολα αυτό.

99. Σχεδιασμός νυχιών με ειδικά υλικά:

Νύχι design with special materials

Αυτό μπορεί να γίνει με ειδικά υλικά που μπορείτε να αγοράσετε από καταστήματα χειροτεχνίας. Μπορείτε επίσης να πάρετε αυτά από καταστήματα που ειδικεύονται σε αυτό. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε αυτά, τότε μπορείτε να ζητήσετε κάτι από ένα σαλόνι. Θα είναι σε θέση να σας δώσει κάτι τέτοιο εύκολα.

100. Τέχνη νυχιών Fimo για γάμο:

Φίμο Nail art

Εάν είστε αρχάριος, τότε θα πρέπει να το δοκιμάσετε. Αυτό είναι πολύ εύκολο να γίνει. Μπορείτε να το κάνετε αυτό με μερικά φύλλα καθώς μπορείτε να το κάνετε με κάποιο Fimo. Αυτά είναι πολύ εύκολα διαθέσιμα και αρκετά φθηνά για να αγοράσουν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλα υλικά όπως μαργαριτάρια και πέτρες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε decals για να δημιουργήσετε κάτι τέτοιο.

Leave A Comment

44 + = 45