10 αόρατες εικόνες της Priya Anand χωρίς μακιγιάζ Στυλ στη ζωή

Το Priya Anand είναι ένα από τα καθημερινά κοινά πρόσωπα των ταινιών της Νότιας Ινδίας που τροφοδοτούν κυρίως τους κινηματογράφους Telegu και Tamil. Από την παιδική ηλικία, η Anand είχε τα μάτια της στη βιομηχανία του κινηματογράφου, αλλά προφανώς δεν ήταν το παραστατικό κομμάτι που της γοητευόταν, αλλά το τεχνικό κομμάτι. Πηγαίνοντας στο εξωτερικό για να ολοκληρώσει την τελική της εκπαίδευση, επιστρέφει στο Chennai της Νότιας Ινδίας για να συμμετάσχει σε κάποια μοντέλα μέσω της οποίας τελικά πήρε το μεγάλο σπάσιμο της στις ταινίες. Πάντα μια όμορφη αίσθηση στην οθόνη, στην πραγματικότητα έρχεται κάτω από τους μηδενικούς χρόνους μακιγιάζ όταν μπορούμε πραγματικά να αξιολογήσουμε αν ένας ηθοποιός είναι πραγματικά όλα αυτά και κάποια άλλα.

Όμορφες εικόνες της Priya Anand χωρίς μακιγιάζ:

1. Το Forever Diva:

priya anand without makeup

Κοιτάζοντας όμορφα ως συνήθως, αυτή η ντίβα που βγήκε σε μια όμορφη πορτοκαλί μπλούζα φαινόταν απολύτως ωραία καθώς επέλεξε μια μινιμαλιστική εμφάνιση. Ίσως να έλειπε από την επαγγελματική φινέτσα της εμφάνισής της στην οθόνη, αλλά μια μικρή επένδυση ποτέ δεν έβλαψε κανέναν ούτως ή άλλως. Καθώς έθεσε τα ξεθωριασμένα ροζ μάγουλα της έφεραν τα χαρακτηριστικά της ακόμα περισσότερο.

2. Το τέλειο χαμόγελο:

priya anand without makeup 21

Ένας ζεστός ήλιος φίλησε λάμψη απλώνεται στο πρόσωπό της καθώς αυτή η όμορφη ηθοποιός χαμογέλασε ευρέως από το μάγουλο στο μάγουλο. Το πρόσωπό της δεν είχε μακιγιάζ για τον εαυτό της εκτός από ένα μικρό χρώμα στα χείλη για να τονίσει τα χαρακτηριστικά της. Η ατέλεια του δέρματός της ήταν εμφανής στην ομαλή υφή που την έκανε να φανεί πραγματικά όμορφη.

3. Πηγαίνοντας περιστασιακά:

priya anand without makeup 3

Επιλέγοντας για μια τεμπέλικη εμφάνιση αιτιακής ημέρας, η Anand ενέπνευσε τη μέντα και τη γαλάζια δεξαμενή της με την καθημερινή απλή μπλε τζιν. Πήγε με μια ματιά μακιγιάζ, αλλά τα μαλλιά της που πέφτουν γλυκά πέρα ​​από τον ώμο της ήταν στυλ και τελειοποιηθεί, όπως έθεσε με ένα τεράστιο γέλιο.

4. Όλα τα χαμόγελα 1:

????????????????????????????????????

Πάντα μινιμαλιστικός, η Priya Anand σε αυτή την εικόνα είχε μια ελαφριά επένδυση για τα μάτια που περιγράφει τα μάτια της, προβάλλοντας τα αφρώδη χαρακτηριστικά της ως απαλή απόχρωση που κυλούσε στα χαμογελαστά χείλη της. Ντυμένος παραδοσιακά σε ένα εξωφρενικό κοστούμι, αγόρασε το χρυσό ψημένο δέρμα της.

5. Όλα τα χαμόγελα 2:

priya anand without makeup 5

Εδώ έχουμε μια άλλη χαμογελαστή εικόνα του πάντα αδιάβροχου Anand. Καθώς χαμογέλασε γλυκά για την κάμερα, αγωνιζόταν το αληθινό της χρώμα χωρίς κανένα μακιγιάζ, αλλά τα αιχμηρά χαρακτηριστικά της την καθιστούσαν ακόμα όμορφη, με ή χωρίς μακιγιάζ.

6. Κουίζ:

priya anand without makeup 6

Ένα πλούσιο δέρμα με αίσθηση φωτεινότητας και φυσικής αύρας, η Priya Anand στο λευκό φόρεμα της έμοιαζε μάλλον δελεαστική ακόμα και χωρίς το μακιγιάζ στο πρόσωπό της. Η σαφήνεια του δέρματός της ήταν αμέσως εμφανής καθώς το μαλακό της χαμόγελο την έκανε να ξεχωρίζει από το πλήθος. Διαχωρίζοντας και βουτώντας τα μαλλιά της σε ένα μεσαίο τμήμα, άφησε φυσικό σαν το πρόσωπό της.

Δείτε περισσότερα:  Zarine Khan Pics χωρίς μακιγιάζ

7. Εκδήλωση εκκίνησης Id:

priya anand without makeup 7

Αυτό είναι ένα από τα γεγονότα που παρακολούθησε η Priya Anand όπου αποφάσισε να κάνει σε ένα όμορφο βελούδινο ροζ παραδοσιακό κοστούμι που ταιριάζει και ταιριάζει με ακτινοβόλα χαρακτηριστικά της. Τα μαλλιά της ήταν διακοσμημένα γλυκά, καθώς το καθαρό και πεντακάθαρο δέρμα της λάμπει έντονα. Καθώς περνούσε το χρόνο της για διασκέδαση και λαχτάρα, κοίταξε τον φυσικό εαυτό της, την ομορφιά και τη χάρη ενωμένα.

8. Τοποθέτηση:

????????????????????????????????????

Για άλλη μια φορά βλέπουμε την Priya σε μια ακόμα αιτιακή συνάντηση, αθλητική μια απλή στολή παράλληλη κορίτσι. Ωστόσο, δεν είναι το άγριο μοτίβο μπλουζάκι της ή το μπλε τζιν τζιν της που την κάνουν να την δούμε αξίζει τον κόπο, αλλά το όμορφο άψογο πρόσωπο της. Ένα ελαφρύ παγωτό ροζ επιδείνωσε τα χείλη της καθώς το δέρμα χωρίς μακιγιάζ άπλωσε λαμπρά.

Δείτε περισσότερα:  Κρήτη Σανόν χωρίς μακιγιάζ

9. Λήψη μπαλκονιού:

priya anand without makeup 9

Λαμβάνεται από ένα από τα ταινία της φωτογραφήσεις, εδώ βλέπουμε την ομορφιά που στηρίζεται απέναντι σε ένα μπαλκόνι κιγκλίδωμα αναζητώντας ηρεμία και συλλέγονται. Από την εικόνα μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι δεν έχει μακιγιάζ για τον εαυτό της.

10. Ο Νικητής του παιχνιδιού Selfie:

priya anand without makeup 10

Είναι σαφές ότι κυριαρχεί στο παιχνίδι selfie, η τελευταία εικόνα της ομορφιάς την συμπεριλαμβάνει στην αγγελική της αύρα, αθλητική με ένα ωραίο λευκό φόρεμα, με τα μαλλιά της να καμφθούν και να στυλιστούν από κάθε πλευρά της. Με μια ελάχιστη απαραίτητη απόχρωση, τραβάει το γυμνό χωρίς μακιγιάζ.

Δείτε περισσότερα: Shraddha Kapoor Φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

+ 14 = 17