10 χαριτωμένο ζευγάρι Lockets κοσμήματα σχέδια Στυλ στη ζωή

Τα ζευγάρια αυτές τις μέρες αγαπούν να φορούν μανταλάκια και να το επιδεικνύουν ως πράξη αγάπης. Τους δίνει μια αίσθηση αγάπης και τους κάνει να αισθάνονται ότι θα μείνουν μαζί μέχρι την αιωνιότητα.

χαριτωμένα ζευγάρια-μανταλάκια-σχέδια κοσμημάτων

Φορούν ακόμη και ταιριαστούς μανταλάκια ή μανταλάκια που συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο, δείχνοντας ότι ανήκουν ο ένας στον άλλο.

Διαφορετικοί τύποι κλειδαριών για ζευγάρια:

Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα lockets και ταιριάζουν lockets για τα ζευγάρια.

1. Matching Lockets για ζευγάρια:

ζευγάρι-lockets-ταιριάζουν-lockets-για-ζευγάρια

Αυτές οι μανταλάκια ταιριάζουν σε ένα ζευγάρι για την επέτειο του γάμου τους. Πρόκειται για ένα απλό σύνολο μανδάλων που μπορούν να φορεθούν από το ζευγάρι σε τακτική βάση και θα τους θυμίζουν κάθε φορά που το βλέπουν.

2. Κλειδαριές κλειδαριών και κλειδιών για ζευγάρια:

ζευγάρι-lockets-κλειδαριά-και-κλειδί-κολιέ-για-ζευγάρια

Αυτά τα μανδάλια κλειδώματος και κλειδιού στέλνουν ένα πολύ χαριτωμένο μήνυμα, όπως το ζευγάρι έχει το κλειδί για κάθε άλλη καρδιά. Τους θυμίζει την εγγύτητά τους και το άθλιο δεσμό που αγαπούν.

3. Κλειδαριές ζευγαριού πόρτας χόμπι σε χρυσό και ασημί:

ζευγάρι-κλειδαριές-hobbit-πόρτα-ζευγάρι-κολιέ

Αυτό είναι το κολιέ από το τέλειο ζευγάρι για τους οπαδούς του Lord of the Rings. Το στολίδι έχει πανομοιότυπες πόρτες χόμπιτ, οι οποίες μπορεί επίσης να υποδηλώνουν ότι μπορούν να εισέλθουν στις πόρτες της ζωής του άλλου. Αυτό είναι ένα πολύ χαριτωμένο παράδειγμα lockets για ζευγάρια δεδομένου ότι είναι μοντέρνα, καθώς και συμβολική.

4. Κοσμήματα για ζευγάρια Interlocks:

ζευγάρι-lockets-κοσμήματα-για-ζευγάρια-interlocks

Πρόκειται για ένα σχεδιασμό μενταγιόν καρδιάς που χωρίζεται σε δύο μέρη και κόβεται κατά τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται ότι τα δύο μανταλάκια ζευγαριού είναι κομμάτια παζλ. Τέτοιες κλειδαριές υποδηλώνουν ότι το ζευγάρι συμπληρώνει το ένα το άλλο και συμπληρώνει το ένα το άλλο.

5. Δύο τεμάχια καρδιά Locket για ζευγάρια:

ζευγάρι-κλειδαριές-δυο-ζευγαρωμένα-καρδιά-μασκότ

Αυτό θεωρείται ένα από τα πιο κομψά σχέδια για μανταλάκια ζευγαριού. Είναι φτιαγμένο από χρυσό και έχει ένα χαριτωμένο τριαντάφυλλο στην κορυφή. Σημαίνει ότι το ζευγάρι ένα κομμάτι της καρδιάς κάθε άλλης και είναι ατελής χωρίς το ένα το άλλο.

6. Locket φωτογραφία ζευγάρι με αλυσίδα σχεδίασης:

ζευγάρι-κλειδαριές-ζευγάρι-φωτογραφία-στολές

Αυτό έχει χώρο για μια φωτογραφία ενός ζευγαριού και δίπλα του το όνομα καθώς και η ημερομηνία κατά την οποία παντρεύτηκαν. Αυτό είναι ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο από ένα αγαπημένο πρόσωπο, καθώς σημαίνει ότι είναι καιρός από τότε που ήταν μαζί.

7. Κλιμακωτό ζευγάρι Heart Couple:

ζευγάρι-κλειδαριές-κλουβί-καρδιά-ζευγάρι-μενταγιόν

Πρόκειται για ένα όμορφο μενταγιόν που έχει ένα γράμμα προσαρτημένο σε μια κλουβί στην κλουβί. Η δομή της καρδιάς είναι αριστοκρατική. Όταν φοριούνται από ζευγάρια, προσδίδει μια γοητευτική ματιά στην ενδυμασία τους. Είναι γενικά ένα σχέδιο που προτιμάται για τους ανθρώπους που αναζητούν εξελιγμένα κοσμήματα.

8. Σημείωση για τη μουσική Ζευγάρι Locket με αλφάβητο:

ζευγάρι-κλειδαριές-μουσική-σημείωση-ζευγάρι-μενταγιόν

Αυτό το στολίδι συνιστάται για όλους τους λάτρεις της μουσικής. Επίσης, αυτό το στολίδι σημαίνει ότι κάποιος έχει προσθέσει μουσική στη σιωπηλή ζωή του άλλου. Μαζί με τη σημείωση, η επιστολή που είναι γεμάτη με πέτρες, δίνει μια βαριά ματιά.

9. Cupid ζευγάρια Locket κολιέ:

ζευγάρι-lockets-cupid-ζευγάρια-locket-κολιέ

Αυτό το έπαυλη με τόξο και βέλος είναι ένα μοναδικό είδος μανταλάκων για ζευγάρια. Απεικονίζει τον θεό της αγάπης, έρωτα, χτυπώντας το βέλος του στην καρδιά του άλλου, με αποτέλεσμα να ερωτεύονται ο ένας τον άλλον.

10. Κρεμαστά κρεμάστρες τροφίμων:

ζευγάρι-lockets-φαγητό-ζευγάρι-μενταγιόν

Αυτό είναι για όλους τους λάτρεις των τροφίμων εκεί έξω. Σχηματίζεται σαν ένα Oreo με μια καρδιά σε αυτό, αυτό είναι το πιο χαριτωμένο ζευγάρι από όλα. Είναι καφέ και άσπρο σε χρώμα και δίνει μια funky ματιά στο ενδυμασία κάποιου.

Τα ζευγάρια ζευγαριού φοριούνται από όλα τα ζευγάρια αυτές τις μέρες. Τα πιο διάσημα είναι κοσμήματα για ζευγάρια interlocks, ταιριάζουν lockets για ζευγάρια, ζευγάρια κολιέ locket, κλειδαριά και κλειδί κολιέ για ζευγάρια, και ούτω καθεξής.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

− 3 = 1