10 φωτογραφίες της Kate Beckinsale χωρίς μακιγιάζ Στυλ Στο LIFe

Αυτή η εξαιρετικά γνωστή διασημότητα του Χόλιγουντ είναι μια ντίβα στη σημερινή βιομηχανία που ασχολείται και στην πραγματικότητα ταλαντεύτηκε τις καρδιές τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών σε όλο τον κόσμο με τους πολλούς ρόλους που έχει παίξει πάνω από την πολύ ευημερούσα καριέρα της. Είναι πραγματικά δει ότι οι άνθρωποι που επιλέγουν να είναι καλύτερα μοντέλα σε όλο τον κόσμο και αφιερώνουν τον εαυτό τους να κάνουν τη διαφορά μαζί με το να βάλουν όλο το χρόνο και την ενέργεια τους στη δουλειά τους είναι οι άνθρωποι που πραγματικά το κάνουν στη ζωή.

Αντισταθμισμένη αντιστάθμιση:

Καίτη Bekingsale without makeup 1

Αυτή η φωτογραφία που απομακρύνθηκε από την Kate Beckinsale χωρίς μακιγιάζ είναι μια από τις πιο ζωντανές εικόνες όταν πρόκειται για την ομορφιά της Kate, επειδή η Kate είναι μια φυσικά όμορφη κυρία που στην πραγματικότητα στέκεται ως είδωλο σε εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

No Makeie Selfie:

Καίτη Bekingsale without makeup 2

Αυτό το makeie selfie της Kate Beckinsale χωρίς μακιγιάζ είναι μια φωτογραφία που πήρε για προσωπική μνήμη, αλλά όπως κάθε προσωπικότητα φωτογραφίες της εξαπλώνονται όπως wildfire στο διαδίκτυο κάτω από τα αποσπάσματα του «δεν μακιγιάζ selfie".

Outlook Day:

Καίτη Bekingsale without makeup 3

Οι φωτογραφίες της Kate Beckinsale χωρίς μακιγιάζ αγαπούν την αθλητική ενόχληση γιατί την κάνει να αισθάνεται πολύ πιο άνετα με το σώμα της και αυτή η εικόνα είναι η απόδειξη αυτού του γεγονότος επειδή δείχνει ότι η Kate απολαμβάνει την ημέρα της χωρίς προηγούμενες επιπλοκές.

Δείτε περισσότερα: Rita Ora χωρίς μακιγιάζ

Ο μινιμαλιστής:

Καίτη Bekingsale without makeup 4

Η Kate δεν είναι όπως κάθε άλλη διασημότητα και αγαπά να απολαύσει την μινιμαλιστική εμφάνιση που είναι μια ματιά που υποστηρίζει μόνο το μικρότερο makeup. Ίσως μια μάσκαρα και κραγιόν είναι όλη αυτή η ηθοποιός χρειάζεται για κακές καταστάσεις.

Μαλακή ματιά μακιγιάζ:

Επί the set of 'Absolutely Anything'

Αυτή η εμφάνιση μακιγιάζ της Kate Beckinsale υιοθετεί την μαλακή πλευρά της Kate, καθώς αγγίζει μια πιο θηλυκή νότα που κάνει την καρδιά κάθε ανθρώπου να παραλείπει ένα ρυθμό και καθώς παρατηρήσατε ότι υπάρχει απολύτως ένα άγγιγμα μακιγιάζ στο πρόσωπό της.

Φωτογραφική μηχανή:

Καίτη Bekingsale without makeup 6

Αυτή η φωτογραφία που τραβήχτηκε από την Kate ήταν μια άλλη εικόνα που εξαπλώθηκε σαν πυρκαγιά γιατί δείχνει πόσο φυσικά όμορφη και φιλική προς την κάμερα αυτή η εκπληκτική ηθοποιός είναι στην πραγματικότητα.

Δείτε περισσότερα: Julianne Hough χωρίς μακιγιάζ

Ευθεία από μια ταινία:

Καίτη Bekingsale without makeup 7

Αυτή η φωτογραφία λήφθηκε από την Kate ενώ βρισκόταν σε σειρά για μια ταινία που ήταν ένα κομμάτι μακριά. Μπορείτε να δείτε ότι ο στυλίστας της χρησιμοποίησε πολύ ελάχιστο μακιγιάζ για να δείξει την εμφάνιση αυτής της γυναίκας στην υψηλότερη κλίμακα.

Ένας άλλος απογυμνωμένος Σετ:

Καίτη Bekingsale without makeup 8

Η Kate δήλωσε πολύ ανοιχτά ότι θα προτιμούσε να έχει μια υγιεινή ζωή και να παραμείνει όμορφη από το να χρησιμοποιεί καλλυντικά στο σώμα της μόνο για να την βλάψει μακροπρόθεσμα. Παρόλο που ένα συγκεκριμένο ποσό μακιγιάζ χρησιμοποιείται σε κάθε ηθοποιό και ηθοποιό όταν το γκονγκ στην οθόνη, για την Kate είναι μια πολύ ασήμαντη ποσότητα.

Δεν μακιγιάζ φωτογραφία πυροβολούν:

Καίτη Bekingsale without makeup 9

Η Kate είναι ένα άτομο που έχει γίνει ένα πρότυπο για τις γυναίκες παντού επειδή έχει υιοθετήσει τη φυσική της εμφάνιση χρησιμοποιώντας μάλλον καλλυντικά για να φανεί καλό. Είτε στην οθόνη είτε εκτός οθόνης, η Kate ήταν πάντα άτομο που έχει υιοθετήσει τη φυσική της εμφάνιση και αυτό δεν είναι μάταιο γιατί είναι μία από τις πιο όμορφες κυρίες που πραγματικά είναι μέρος της βιομηχανίας του Χόλιγουντ.

Δείτε περισσότερα: Ellie Goulding χωρίς μακιγιάζ

Ακτινοβόλο χαμόγελο:

Kate-Bekingsale-χωρίς-μακιγιάζ-10

Η Kate είναι γνωστή και για το χαμόγελο της, η οποία είναι η τέλεια προσθήκη στα ήδη τέλεια χαρακτηριστικά της.

Το Διαδίκτυο είναι το καλύτερο μέρος για να δείτε πραγματικά για σας σε σχέση με την ομορφιά που Kate Beckinsale πραγματικά ακτινοβολεί ακόμη και στην κάμερα. Μπορείτε να δείτε ότι είναι μια πολύ φυσική όμορφη κυρία ακόμα και στη φωτογραφική μηχανή και αγαπά να καμαρώνει τη φυσική της ομορφιά έτσι ώστε ο κόσμος να βλέπει και να εμπνέεται από το γεγονός ότι μια κυρία τόσο ψηλά στη βιομηχανία είναι στην πραγματικότητα τόσο κάτω στη γη

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

77 + = 83