10 τελευταίες Clip στα γυαλιά ηλίου για άνδρες και γυναίκες Στυλ στη ζωή

Όταν έχετε γυαλιά με αριθμητικά στοιχεία υψηλής ισχύος, η έξοδος από τον ήλιο μπορεί να είναι πολύ ενοχλητική. Μπορείτε να φορέσετε γυαλιά ηλίου για να αποφύγετε την αντανάκλαση. Δεν μπορείτε να αφαιρέσετε τα γυαλιά σας και να μην φορέσετε γυαλιά ηλίου πάνω τους. Αγοράζοντας αριθμημένα γυαλιά ηλίου σας κοστίζει πολύ buck. Ένας λαμπρός εφευρέτης εφευρέθηκε αυτά τα κλιπ σε γυαλιά. Απλώς τα βάζετε πάνω από τα κανονικά σας γυαλιά. Μπορείτε να τα φορέσετε στην εργασία ή στο κολέγιο. Δεν πέφτουν. Υπάρχουν πολλά στυλ.

Κομψή και διαφορετικά γυαλιά ηλίου με κλιπ για σχέδια με εικόνες:

Αφήστε να εξετάσουμε τα κορυφαία 10 σχέδια Clip On Sunglasses.

1. Γυαλιά ηλίου Clip On Round:

Γύρος Clip On Sunglasses1

Κλιπ γυαλιά ηλίου έρχονται σε όλα τα σχήματα. Γύρου γυαλιά ηλίου είναι το πιο άρεσε σχήμα. Είναι έξυπνα και πολύ μέσα. Είναι κυκλικά και καλύπτουν τα γυαλιά εντελώς. Έρχεται σε καθολική εφαρμογή. Δεν δείχνει ότι είναι κλιπς.

2. Ορθογώνιο κλιπ για γυαλιά ηλίου:

Ορθογώνιο παραλληλόγραμμο Clip On Sunglasses

Αυτός ο τύπος γυαλιών ηλίου έχει ομαλές στρογγυλές άκρες. Αυτοί είναι έξυπνοι. Είναι ιδανικό για επίσημη εμφάνιση, η καθολική τοποθέτηση και το αιχμηρό σχήμα του προσδίδουν μια φοβερή εμφάνιση. Είναι κατάλληλο για άτομα όλων των ηλικιών.

3. Οβάλ Clip On γυαλιά ηλίου:

Ωοειδής Clip On Sunglasses

Ο κλιπ ωοειδούς σχήματος στα γυαλιά ηλίου είναι ως επί το πλείστον επίμηκες. Ήταν ένα μεγάλο χτύπημα στη δεκαετία του '90. Πηγαίνουν καλά σε τόσο casual και επίσημη εμφάνιση. Είναι πιο θηλυκά και ευαίσθητα.

4. Γυαλιά ηλίου με μεγάλα κλιπ:

Μεγάλο Clip On Sunglasses

Μεγάλο κλιπ για τα γυαλιά ηλίου έρχεται σε ένα μεγάλο φακό. Σκοπεύουν να καλύψουν πλήρως τα μάτια. Αυτό το ύφος προτιμάται από τους μεσήλικες. Είναι περισσότερο επωφελής για τα μάτια. Μοιάζουν λίγο αστείο, γιατί κανονικά γυαλιά δεν έρχονται σε μεγάλα μεγέθη.

5. Πολωμένο Clip On Sunglass:

Πολωμένο Clip On Sunglasses

Τα πολωμένα γυαλιά προορίζονται να σταματήσουν την είσοδο επιβλαβών ηλιακών ακτίνων UVA-B στα μάτια μας. Αυτά τα γυαλιά ηλίου έχουν τον ίδιο σκοπό. Είναι σκοτεινά και τέλεια και αντανακλούν τις βλαβερές ακτίνες.

Δείτε περισσότερα: Γυαλιά ηλίου Flip Up

6. Μαγνητικά Clip στα γυαλιά ηλίου:

Μαγνητικός Clip On Sunglasses

Συνήθως κλιπ για τα γυαλιά έρχεται με κλιπ για να κολλήσει στα γυαλιά. Τώρα μια μέρα, οι μαγνήτες χρησιμοποιούνται για να κολλήσουν στο πλαίσιο. Τα πλαίσια είναι κατασκευασμένα από μέταλλο για να κολλήσει ο μαγνήτης. Αυτό είναι καλό στυλ, καθώς δεν δείχνει τα κλιπ. Μοιάζει ακριβώς όπως τα γυαλιά ηλίου.

7. Ορατότητα ημέρας-νύχτας Κλιπ γυαλιών ηλίου:

Μέρα νύχτα vision Clip On Sunglasses

Η κάμερα ημέρας-νύχτας στην γυαλιά ηλίου χρησιμοποιείται με πολλούς τρόπους. Μπορούν να φορεθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας. Στην πραγματικότητα κανείς δεν φοράει γυαλιά ηλίου τη νύχτα. Αλλά υποθέστε ότι αν οδηγείτε και εισέρχεστε στο τούνελ, τα φώτα γίνονται χαμηλά και σκοτεινά, δεν μπορείτε να αφαιρέσετε τα γυαλιά σας γρήγορα, επομένως γυαλιά οράσεως ημέρας-νύχτας χρήσιμα σε αυτή την περίπτωση. Αυτό αποτρέπει τα ατυχήματα και τα προβλήματα.

Δείτε περισσότερα: Rimless γυαλιά ηλίου

8. Unbreakable Clip σε γυαλιά ηλίου:

Αθραυστος Clip On Sunglasses

Γυαλιά ηλίου φοριούνται στα μάτια. Σε οποιοδήποτε ατύχημα, το ποτήρι των γυαλιών ηλίου μπορεί να σπάσει και να εισέλθει στα μάτια σας. Αυτό μπορεί να σας κάνει να χάσετε το όραμά σας. Ως εκ τούτου, χρησιμοποιείται άθραυστο κλιπ για γυαλιά ηλίου. Μοιάζουν με τα κανονικά κλιπ στα γυαλιά ηλίου. Είναι κατασκευασμένο από ισχυρές ίνες.

9. Οδηγός ειδικού κλιπ για γυαλιά ηλίου:

Οδηγός Special Clip On Sunglasses

Το κλιπ οδήγησης σε γυαλιά ηλίου γίνεται για να διευκολύνει τον οδηγό. Έχουν κλίση κλίσης. Είναι παρόμοια με το κλιπ ημέρας-νυχτερινής όρασης στα γυαλιά ηλίου. Είναι ευρύτερα και ευρύτερα. Καλύπτουν τα μάτια σας καλά, μπορείτε να φροντίσετε τα μάτια σας από τη σκόνη. Αυτά τα γυαλιά μπορούν να σας δώσουν την άνεση να οδηγείτε για μεγάλη διάρκεια.

Δείτε περισσότερα: Γυαλιά ηλίου ανακλαστήρα

10. Universal Fit Clip στα γυαλιά ηλίου:

Παγκόσμιος Fit Clip On Sunglasses

Έχει φακό που ταιριάζει σχεδόν σε κάθε τύπο πλαισίου. Είναι κυρίως ορθογώνια με καμπύλες άκρες. Αυτό το στυλ είναι ιδανικό για να μοιραστείτε και να δώσετε. Είναι ωραία και πολύ αριστοκρατική.

Κλιπ γυαλιά ηλίου είναι φίλοι των ανθρώπων που φορούν αριθμημένα γυαλιά. Είναι έξυπνο και άνετο. Κάνει όλα τα έργα ακριβώς όπως τα κανονικά γυαλιά ηλίου. Μοιάζουν με τα κανονικά γυαλιά ηλίου.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

7 + = 9