10 Εικόνες από Amber Χωρίς Μακιγιάζ Στυλ στη ζωή

Amber Heard, από το Ώστιν, Τέξας είναι μια από τις πιο όμορφες ηθοποιούς στο Χόλιγουντ αυτή τη στιγμή. Αυτή η ξανθιά έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους καλύτερους στον τομέα της βιομηχανίας και έχει κάνει για τον εαυτό της σε αυτόν τον κόσμο της γοητείας και των φώτων. Έχει ζεστό ένα πραγματικά γλυκό πρόσωπο, που δεν φαίνεται να αφήνει το μυαλό σας εύκολα. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε για μερικές από τις καλύτερες στιγμές της Amber Heard, όταν εντοπίστηκε χωρίς να φορέσει καθόλου μακιγιάζ. Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα (top10) χωρίς εικόνες μακιγιάζ της Amber Heard.

1. Το Θεϊκό Hairstyle:

Κεχριμπάρι Heard without makeup1

Η Amber Heard έχει φυσικά όμορφα μαλλιά και γεννήθηκε πιθανότατα μαζί της. Τα μαλλιά της την καθιστούν πιο ελκυστική και όμορφη. Ταιριάζει τέλεια στο πρόσωπό της και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτή η εικόνα χωρίς μακιγιάζ μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι μία από τις καλύτερες Amber Heard χωρίς φωτογραφίες μακιγιάζ ποτέ.

2. Happy Mornings:

Amber-Heard-χωρίς-μακιγιάζ5

Ο καθένας θα έχει ένα υπέροχο πρωί, αφού φτάσει στο φυσικό όμορφο πρόσωπο του Amber στην αρχή της ημέρας. Αυτή η φωτογραφία του Amber είναι τόσο εντυπωσιακή ώστε ο καθένας σίγουρα θα ερωτευτεί τη φυσική του ομορφιά. Με την εμφάνιση του περιστασιακού τρόπου ζωής και της μηδενικής εξάρτησης από τα προϊόντα ομορφιάς, η Amber γίνεται πολύ περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα στο Χόλιγουντ, η οποία είναι σχεδόν στυλ και μακιγιάζ.

3. Εμπλοκή κατά την οδήγηση:

Κεχριμπάρι Heard without makeup3

Σε αυτή την εικόνα της Amber, μπορούμε να δούμε την πραγματική της ομορφιά. Αποκαλύπτει hr φυσικά όμορφο πρόσωπο, καθώς φαίνεται λίγο κουρασμένος. Ακόμα κι αν είναι λίγο εξαντλημένη, καταφέρνει να φανεί αρκετά ελκυστική και να δώσει στο φακό της κάμερας μια ξέγνοιαστη ματιά. Είναι ένα από τα καλύτερα Amber Heard χωρίς μακιγιάζ εικόνες.

4. Πρωινές βόλτες:

Κεχριμπάρι Heard without makeup4

Η Amber εντοπίζεται συχνά στους δρόμους και παρουσιάζει τη φυσική της ομορφιά. Αυτή η εικόνα δεν είναι τίποτα διαφορετικό. Πήρε, ενώ η κεχριμπάρι κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό της και βγήκε για γρήγορη οδήγηση. Αυτή η εικόνα αποκαλύπτει το εντελώς φυσικό όμορφο της Amber.

5. Η ματιά Brunette:

Κεχριμπάρι Heard without makeup2

Η Amber εντοπίστηκε αθλητική το φυσικά ελκυστικό πρόσωπο της στο φως ημέρας μαζί με τα καφέ βαμμένα μαλλιά της. Έχει το τέλεια τολμηρό πρόσωπο που θα λιώνει τις καρδιές και το ξέγνοιαστο hairstyle της κάνει την εμφάνισή της πολύ όμορφη από ότι είναι.

Δείτε περισσότερα: Lindsay Lohan χωρίς μακιγιάζ

6. Μια άλλη μέρα στο LA:

Κεχριμπάρι Heard without makeup6

Αυτή η φωτογραφία της Amber ελήφθη, ενώ επρόκειτο να επισκεφτεί την καφετέρια ευρεσιτεχνίας μαζί με το σκυλί της αφού τελείωσε κάποια ψώνια. Σε αυτήν την εικόνα της, μπορούμε να εξετάσουμε προσεκτικά την πραγματική ομορφιά της Amber. Το δέρμα της είναι απόλυτα άψογο και γι 'αυτό η γυναίκα αυτή δεν χρειάζεται να εξαρτάται από τη μάσκαρα.

7. Spotted ενώ ψώνια:

Κεχριμπάρι Heard without makeup7

Εδώ έχουμε μια άλλη όμορφη εικόνα της Amber χωρίς κανένα μακιγιάζ καθόλου. Εντοπίστηκε αθλητικά με μια περιστασιακή αίσθηση ενδυμασίας και η φυσική της ομορφιά φαινόταν να κολλάει στο πρόσωπό της όλη την ώρα. Όποτε είναι εκτός οθόνης, της αρέσει να διατηρεί χαμηλό προφίλ.

Δείτε περισσότερα: Kate Winslet Δεν μακιγιάζ

8. Διατηρώντας τον τρόπο ζωής του Hipster:

Κεχριμπάρι Heard without makeup8

Η Amber Heard είναι ίσως μια από τις πιο φυσικές ομορφιές της Hollywood. Της αρέσει να δείχνει πολύ φυσικά την ομορφιά της και είναι αρκετά σίγουρη ότι οι θαυμαστές της θα ήθελαν τη φυσική της πλευρά πολύ περισσότερο από ό, τι είδαν την οθόνη.

9. Amber και Dave:

Amber-Heard-χωρίς-μακιγιάζ9

Η Amber έσπασε με τον Dave Franco. Η Amber φάνηκε να είναι πολύ φυσική. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι θα πρέπει να ψάχνουν για περισσότερη Amber ακούσει χωρίς να συνθέτουν τις εικόνες αντί για εικόνες Amber Heard μακιγιάζ.

Δείτε περισσότερα: Emily Blunt μακιγιάζ

10. Κουνιστό Δευτέρα πρωινά:

Amber-Heard-χωρίς-μακιγιάζ10

Το Amber Head είχε εντοπιστεί κουνώντας τα τυπικά πρωινά της Δευτέρας με στυλ. Αυτή είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εικόνες χωρίς μακιγιάζ της Amber Heard, οι οποίες δείχνουν καθαρά πόσο όμορφη είναι αυτή η γυναίκα.

Η Amber Heard είναι μάλλον μια από τις ωραιότερες γυναίκες στον πλανήτη. Μπορεί να φανεί εντελώς εκπληκτική χωρίς να προσπαθεί, καθώς είναι ευλογημένη με τεράστια φυσική ομορφιά.

Εικόνες Πηγές 1, 4.

Leave A Comment

+ 60 = 65