10 καλύτερες μαύρες και άσπρες τέχνες νυχιών | Στυλ στη ζωή

Είστε τρελοί για το σχεδιασμό νυχιών; Πάντα δοκιμάσατε τα μαύρα και άσπρα σχέδια νυχιών; Το μαύρο και άσπρο είναι ο ζωτικός συνδυασμός χρωμάτων, το μείγμα χρωμάτων που πάντα φαίνεται καλό σε όλα, ανοίγοντας από την διακόσμηση του σπιτιού, τα ρούχα σας και ιδιαίτερα τα νύχια σας. Αναμφίβολα, ψάχνετε για μια σειρά από κομψά και κομψά νύχια που αναζητούν και στη συνέχεια το ασπρόμαυρο είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να πάτε.

Αυτό είναι ένα μείγμα χρωμάτων που είναι συνεχώς στη μόδα καθώς και στο στυλ. Πηγαίνει σχεδόν με όλα τα πράγματα και σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται να είναι καταπληκτικό. Είναι ιδανικό τόσο για την εκπληκτική όσο και για τις επίσημες εκδηλώσεις, διαφορετικά, πιο χαλαρή συγκέντρωση με καθημερινές ενέργειες. Μπορείτε να δοκιμάσετε πολλά διαφορετικά στυλ καθώς και σχέδια από τα 2 χρώματα - λωρίδες, κουκκίδες, λάμψη, γεωμετρικές εκτυπώσεις, συν.

Μαύρα και άσπρα σχέδια νυχιών:

Τώρα, παρακάτω έχω εξηγήσει μερικά από τα μοναδικά και καλύτερα μαύρα και άσπρα σχέδια νυχιών. Είναι οι εξής:

1. Jeweled Nail Art:

μαύρος and white nail art

Αυτό το νυχτερινό σχέδιο τέχνης είναι πολύ μοντέρνο καθώς και έξυπνο. Το απλό κριτήριο είναι ότι μπορεί να ολοκληρωθεί σε ευρεία καρφιά. το αρχείο σε τετράγωνη μορφή είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα. Είναι ένας καλός τρόπος για να καυχηθεί το λεγόμενο "δωμάτιο" στα νύχια σας.

2. Φρέσκο ​​χιόνι:

Μαύρος And White Nail Art2

Αυτά μπορεί να είναι τα πιό χαλαρά νύχια σε ολόκληρη αυτή τη συνέντευξη. Ένα σύνθετο λαμπερό μαργαριτάρι γυαλιστερό και αστραφτερό άκρες αστραφτερό δημιουργούν αυτά τα νύχια φαίνεται μόλις τώρα χιονισμένο. Εκπληκτικός!

3. Art νυχιών λουλουδιών:

Μαύρος And White Nail Art3

Σε αυτό το σχέδιο δημιουργείται ένα λουλούδι στα νύχια σας. Αυτά τα είδη σχεδίων νυχιών θα σας προσφέρουν κάτι μοναδικό βλέμμα. Μπορείτε να επιλέξετε διάφορα είδη λουλουδιών που ποικίλουν σε μεγέθη συν τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσετε. Σε αυτό, ο καλλιτέχνης χρησιμοποιεί τριχρωματικό βερνίκι νυχιών: μαύρο, λευκό και μπλε. Αυτό είναι απλό αλλά ελκυστικό.

4. Μαύρο και άσπρο μαρμάρινο νάιλον στροβιλισμού νυχιών:

Μαύρος And White Nail Art4

Πάντοτε επιλέγετε ένα νερό σε θερμοκρασία δωματίου και μην ξεχνάτε να προστατεύετε το δέρμα γύρω από το καρφί με ταινία ή μια λιπαρή κρέμα για να διευκολύνετε την αφαίρεση των υπόλοιπων γυαλιστικών.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια τέχνης πεταλούδων

5. Χρησιμοποιήστε τα ρούχα επίδρασης:

Μαύρος And White Nail Art5

Υπάρχουν πολυάριθμα αποτελέσματα στιλβωτικά νυχιών που μπορούν να ληφθούν στην αγορά όπως το φαινόμενο Crackle, το μαγνητικό αποτέλεσμα, το φαινόμενο Croc, το χρώμα που αλλάζει στιλβωτικά κ.λπ. Μπορείτε απλά να τα εφαρμόσετε για γρήγορη και ανόμοια εμφάνιση νυχιών.

6. Παραμονή Πρωτοχρονιάς:

Μαύρος And White Nail Art6

Πολύ σύντομα από τότε που επιλέγετε να πάτε ασπρόμαυρα δεν υποδηλώνει ότι δεν μπορείτε να περιβάλλετε τη διασκέδαση με το μανικιούρ σας. Τα αστραφτερά αστέρια καθώς και η λάμψη προσθέτουν χαρούμενη αίσθηση.

Δείτε περισσότερα:  Cande Cane Nail Art

7. Τέχνη νυχιών Zebra:

Μαύρος And White Nail Art7

Τα νύχια Zebra φαίνονται φοβερά, ενώ γίνονται σωστά καθώς και με ακρίβεια. Αυτό είναι ένα ζώο εκτυπώνει την τέχνη νυχιών που φαίνεται εξαιρετικά κομψό όταν γίνεται σωστά! Αυτό λειτουργεί καλύτερα στα μικρά καρφιά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εκτυπώσεις νυχιών zebra με διαφορετικούς τρόπους εξαρτάται από τη διάσταση του δωματίου που θα προσπαθήσετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καθαρό, καθαρό βερνίκι νυχιών ως κάλυμμα βάσης.

8. Polka Dots:

Μαύρος And White Nail Art8

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το ενιαίο. Αυτή η τέχνη νυχιών polka dot φαίνεται κομψή και κομψή με ένα λευκό καθαρό περιβάλλον, σχεδιασμένο από μικροσκοπικές μαύρες κουκίδες. Αυτό είναι πολύ απλό για να το εκτελέσετε. Το κύριο πράγμα είναι να παρακολουθήσετε τη μόδα είναι να χρησιμοποιήσετε ένα διαφορετικό υπόβαθρο συν το polka dot στο δαχτυλίδι δάχτυλο.

Δείτε περισσότερα:  Ακρυλικά νύχια στο σπίτι

9. Νύχια γλυκόριζας:

Μαύρος And White Nail Art9

υπνωτίζω από αυτά τα μαύρα και άσπρα ρίχνουν τα νύχια. Εάν αυτό φαίνεται σαν ένα στυλ που μπορείτε να δείτε φυσικά κουνισμένο "όλο το εικοσιτετράωρο, σας προτείνουμε να περάσετε σε μια ριγέ πινακίδα για να επιταχύνετε τη μέθοδο.

10. Νύχια γάτας:

Μαύρος And White Nail Art10

Για να αποκτήσετε αυτό το βλέμμα, δημιουργήστε μια άσπρη στρογγυλή άκρη για το πρόσωπο καθώς και προσθέστε δύο μικρά τρίγωνα για τα αυτιά. Προς το παρόν τραβήξτε 2 μαύρες κουκίδες για τα μάτια και 1 για μύτη. Σχεδιάστε το στόμα και τα μουστάκια της γάτας. Εκτελέστε κουκίδες σε όλα τα επιπλέον καρφιά. Κορυφή παλτό τα νύχια σας για να κολλήσει στο σχέδιο σας.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

8 + 1 =