10 καλύτερες αίθουσες τατουάζ στην Ινδία Στυλ στη ζωή

Να πάρει ένα μόνιμο σχέδιο σε ένα σώμα μπορεί να είναι ένα πράγμα που πολλοί άνθρωποι θεωρούν κάνει αυτές τις μέρες. Για αυτό πρέπει να πάτε σε εμπειρογνώμονες που μπορούν να σας καθοδηγήσουν σε όλη τη διαδικασία και να το κάνετε με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείτε να είστε άνετα αθλητικά.

Υπάρχουν διάφορα τατουάζ στην Ινδία από όπου μπορείτε να πάρετε ένα μόνιμο σχεδιασμό μελάνι γίνει στο σώμα σας. Υπάρχουν εκατοντάδες τέτοιων καταστημάτων σχεδόν σε κάθε γωνιά μιας πόλης που είναι μικρό ή μεγάλο και ακόμα μπορείτε να τα φέρετε φτηνά από εμπορικά κέντρα και άλλα τοπικά καταστήματα. Υπάρχουν επίσης πολλοί άνθρωποι που κάνουν αυτά σε προσωπική βάση και μπορούν να τα κάνουν αυτά για εσάς με πολύ χαμηλό κόστος και στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αυτοί οι άνθρωποι δεν κατέχουν καταστήματα αλλά εξυπηρετούν τους πελάτες με δική τους ευκολία. Μπορείτε επίσης να κλείσετε τις περιόδους σύνδεσης από αυτές. Ωστόσο, οι άνθρωποι συνήθως επιθυμούν να κλείνουν περιόδους από γνωστά καταστήματα, όπου μπορείτε να πάρετε έναν επαγγελματία εμπειρογνώμονα και σε περίπτωση προβλήματος μπορείτε να επιστρέψετε στο κατάστημα και να μιλήσετε το πρόβλημα στον καλλιτέχνη. Αυτοί οι άνθρωποι βρίσκουν πιο βολικό. Μπορείτε να δοκιμάσετε και αυτό. Σε μερικά καταστήματα θα βρείτε επίσης ειδικούς και τους βοηθούς τους που εργάζονται, οι οποίοι είναι επίσης αρκετά καλοί με την εργασία που κάνουν επειδή το κάνουν επαγγελματικά σε έναν αριθμό πελατών.

Θα πάρετε επίσης κάποιον που μπορεί να σχεδιάσει έθιμο σχέδια για σας και θα σας καθοδηγήσει, επίσης, μέσα από όλη τη διαδικασία από το να πάρει το σχέδιο που σχεδιάζεται με τον κατάλληλο τρόπο για να πάρει αυτό στο σώμα του ατόμου με την προετοιμασία της θέσης του σώματος με τα καθαριστικά τους και άλλα αλκοολούχα προϊόντα, αλλά και αποξεσάζοντας τα μαλλιά της θέσης. Στη συνέχεια έβαλαν το stencil που έχει προετοιμαστεί ανάλογα από ένα φύλλο μελάνης και στη συνέχεια μπορείτε να ελέγξετε αυτό ως προς το αν η θέση είναι άνετη για σας για να αθλητισμό ή όχι. Πρέπει επίσης να θυμάστε ότι η λήψη ενός τατουάζ έχει ορισμένα μειονεκτήματα. Εάν σχεδιάζετε να πάρετε κάτι σε σκούρα χρώματα όπως τα αρχαία σχέδια τότε μπορεί να είναι δύσκολο να το αφαιρέσετε καθώς μπορεί να αφήσει ίχνη μελανιού ακόμη και αν χρησιμοποιείτε λέιζερ για να το αφαιρέσετε. Έτσι θα πρέπει να είστε άνετοι με τα χρώματα και το σχέδιο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Τα καλύτερα τατουάζ Σαλόνια στην Ινδία:

Παρακάτω είναι τα 10 δημοφιλή τατουάζ στην Ινδία από όπου μπορείτε να πάρετε το σχεδιασμό σας γίνει.

1. 3D Tattoo Studio Δελχί:

Τατουάζ places in india1

Αυτό το στούντιο έχει μια εξειδίκευση και εκτός από το να κάνει νέα σχέδια και επίσης μπορεί να κάνει έθιμο για νέα σχέδια για σας. Η διεύθυνση αυτού του καταστήματος είναι η Defense Colony, Delhi, A-454, 110024 και ανήκει και διευθύνεται από τον Gupt Ram. Είναι ένας από τους καλύτερους καλλιτέχνης τατουάζ στην Ινδία.

2. Lokesh Verma Devil'z Tattoo Center:

Τατουάζ places in india2

Αυτό είναι στο Δελχί και μπορείτε να πάρετε τις λεπτομέρειες σχετικά με τα σχέδια και τις τιμές από την ιστοσελίδα τους. Αυτό είναι ένα πολύ διάσημο μέρος από όπου μπορείτε να πάρετε την τέχνη σας. http://www.tattoosnewdelhi.com/.

Δείτε περισσότερα: Τατουάζ στο Καλκούτα

3. KDz τατουάζ του Δελχί:

Τατουάζ places in india3

Αυτοί είναι πολύ επαγγελματίες άνθρωποι από τους οποίους μπορείτε να πάρετε ένα σχέδιο που γίνεται από. Δημιουργούν προσαρμοσμένα σχέδια σχεδιάζοντας κάτι που μπορείτε να είστε άνετα αθλητικά. Μπορείτε επίσης να πάρετε οδηγίες σχετικά με την επιλογή των χρωμάτων. Το κατάστημά τους είναι το μεγαλύτερο και μπορείτε εύκολα να πάρετε οποιοδήποτε είδος έργου τέχνης που γίνεται από αυτούς τους καλλιτέχνες. Εκπαιδεύουν επίσης τους ανθρώπους, όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω εικόνα, αν θέλετε αυτό ως επάγγελμα. Μπορείτε να πάρετε περισσότερες πληροφορίες από την ιστοσελίδα τους http://www.kdztattoos.com/.

4. Angel Tattoo Design Studio του Δελχί:

τα καλύτερα-τατουάζ-σαλόνια-στην-ινδία-4

Έχουν έθιμο κάνει κάθε σχέδιο τατουάζ που θέλετε να αθλητισμός στο σώμα σας. Η διεύθυνση αυτού του καταστήματος είναι G-17/1, Rajouri Garden, 110027 .

5. Τατουάζ δέρμα τέχνης στο Δελχί:

Τατουάζ places in india5

Διατηρούν καλή υγιεινή και έχουν επίσης αρκετούς βοηθούς για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε το σχέδιο και τα χρώματα. Είναι πολύ γνωστά και η διεύθυνσή τους είναι το Ανατολικό Δελχί, απέναντι από το Dayanand Vihar, το Pankaj Plaza Center S-3 Shop στον 2ο όροφο. Ελέγξτε την ιστοσελίδα τους για περισσότερες πληροφορίες http://www.artnskintattoos.com. Είναι επίσης ένας από τους καλύτερους καλλιτέχνης τατουάζ στην Ινδία.

Δείτε περισσότερα: Καλύτερος καλλιτέχνης τατουάζ στη Μπανγκαλόρ

6. Αιώνια έκφραση, Μπανγκαλόρ:

Αιώνιος Expression, Bangalore

Εάν θέλετε να πάτε σε ένα γνωστό κατάστημα στο Bangalore για το σχεδιασμό σας, τότε αυτό είναι το κατάστημα όπου μπορείτε να πάρετε το σχεδιασμό σας γίνεται από. Αυτό είναι ένα από τα δημοφιλή τατουάζ στο Ινδία.

7. Σαλόνι Tattoo του Andy Anjuna Goa:

τατουάζ parlours in india

Για τα κομματικά ζώα της Γκόα που θέλουν να πάρουν ένα σχέδιο από έναν γνωστό καλλιτέχνη που έχει κάνει πολλά καλλιτεχνικά και δημιουργικά έργα τέχνης σε πολλούς από τους πελάτες του, μπορούν να επισκεφτούν αυτό το μικρό σαλόνι όπου έχουν πολύ καλές συνθήκες υγιεινής.

8. Brahma Tattoo Design Place στο Μπανγκαλόρ:

τα καλύτερα τατουάζ-ινστιτούτα-8

Αυτό είναι ένα πολύ γνωστό στούντιο και ήταν το πρώτο που άνοιξε στην πόλη. Μπορείτε να πάρετε τους πιο εκπαιδευμένους καλλιτέχνες εδώ και επίσης θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε προσαρμοσμένα σχέδια. Μπορείτε να δείτε τα στοιχεία τους από ολόκληρο τον ιστότοπο και να γνωρίζετε για τις τιμές. http://www.bramhatattoostudio.in

9. White Star Studio Καλκούτα:

τα καλύτερα τατουάζ-ινστιτούτα-9

Αυτό βρίσκεται στο Salt Lake City, στον τομέα 3 και η διεύθυνση τομέα είναι ib-150. Αν θέλετε να πάρετε ένα σχέδιο που γίνεται από έναν γνωστό καλλιτέχνη και επίσης επιθυμούν να έχουν καλές συνθήκες υγιεινής, τότε αυτό είναι ένα κατάστημα όπου μπορείτε να πάρετε το σχεδιασμό σας έθιμο και γίνονται από. Θα θέλατε επίσης τις σωστές συνθήκες υγιεινής που διατηρούν. Οι καλλιτέχνες και οι βοηθοί εδώ θα σας δώσουν επίσης οδηγίες για την επιλογή ενός σωστού σχεδίου ή του χρώματος. Αυτό είναι επίσης ένα από τα καλύτερα τατουάζ στο Ινδία.

Δείτε περισσότερα: Καλύτερος καλλιτέχνης τατουάζ στον κόσμο

10. Moksha Tattoo Studio Γκόα:

Τατουάζ places in india9

Όπως όλοι γνωρίζουμε ότι η Γκόα είναι ένα συμβαλλόμενο μέρος στη χώρα. Υπάρχουν πολλά σαλόνια εδώ που μπορείτε να πάρετε το σχεδιασμό σας από εδώ. Moksha είναι ένα πολύ γνωστό σαλόνι μεταξύ άλλων. Έτσι, εάν θέλετε να κάνετε το σχεδιασμό σας από ένα φημισμένο κατάστημα, αυτό μπορεί να είναι το κατάστημά σας. Αυτό είναι στο Calangute Beach Road, Near Baga Circle, Arpora, Calangute, GA 403516. Ειδικεύονται σε όλους τους τύπους σχεδίων και μπορούν επίσης να δημιουργήσουν ένα σχέδιο για την καταλληλότητα σας. Είναι επίσης ένας από τους καλύτερους καλλιτέχνης τατουάζ στην Ινδία.

Leave A Comment

39 − = 29