Tata Harper σχετικά με την εκκίνηση μιας φυσικής γραμμής φροντίδας δέρματος, τα αγαπημένα της προϊόντα και τις καλύτερες συμβουλές για το δέρμα

Εγώ'είμαι αρκετά σίγουρος ότι μέρος της επιτυχίας της Tata Harper Skincare είναι επειδή οι άνθρωποι πραγματικά θέλουν να είναι Tata Harper.

Ο επιχειρηματίας της Κολομβίας είναι μια λαμπερή διαφήμιση για τον πράσινο τρόπο ομορφιάς. Η επιδερμίδα της είναι απολύτως φωτεινή (ακόμη και χωρίς ίχνος θεμελίωσης), ακτινοβολεί με ενέργεια, και ο αγροτικός τρόπος ζωής της στον Βερμόντ ακούγεται θετικά ειδυλλιακός.

Τάτα'Το αγρόκτημα είναι επίσης έδρα της ομώνυμης γραμμής περιποίησης της επιδερμίδας που ξεκίνησε το 2010. Τα 100% φυσικά, πιστοποιημένα προϊόντα EcoCert είναι όλα χειροποίητα σε τοποθεσία, χρησιμοποιώντας πολλά συστατικά που καλλιεργούνται ακριβώς στην αυλή της. Αυτοί'είναι επίσης κομψά συσκευασμένα σε ανακυκλώσιμο πράσινο γυαλί, αποδεικνύοντας ότι τα "βιολογικά" και τα "πολυτελή" μπορούν να πάνε χέρι-χέρι.

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής της στο Τορόντο, γνώρισα προσωπικά την Τάτα και έμαθα όλα για το πώς άρχισε την αυτοκρατορία της ομορφιάς, την προσέγγισή της στην περιποίηση της επιδερμίδας και τι εμείς'Θα δούμε το επόμενο εμπορικό σήμα.

Πώς θα περιγράφατε την προσέγγισή σας στην περιποίηση της επιδερμίδας?

Αυτό που αντιπροσωπεύουμε είναι ο υψηλότερος βαθμός των βοτανικών, που αναμιγνύονται μαζί σε ένα πολύπλοκο τύπο και όχι απλές φόρμουλες με οποιονδήποτε τρόπο. 

Και τα προϊόντα μας είναι απόλυτα καθαρά. Έτσι, don 't't πρέπει να σκέφτονται "Ω, τι είναι αυτό το παράξενο χημικό;" ή "Τι πρόκειται να βαθμολογηθεί όταν αυτό'Μελετάται εδώ και 20 χρόνια από τότε που έχουν καταφύγει't το χρησιμοποιούσατε για μεγάλο χρονικό διάστημα; "

Πώς αρχίσατε να ενδιαφέρεστε για τα φυσικά προϊόντα?

Ξεκίνησα αυτήν την επιχείρηση επειδή ήμουν σε ένα ταξίδι με τον πατριό μου, ο οποίος είχε διαγνωστεί με καρκίνο πριν από περίπου 10 χρόνια. Έλαβε θεραπεία στις ΗΠΑ και τότε ζούσα στο Μαϊάμι. Πήγα μαζί του σε πάρα πολλούς γιατρούς γιατί έκανε πολλά ανατολικά και δυτικά φάρμακα. 

Τώρα, αυτός'είναι ένας επιζήσας για τον καρκίνο. Αλλά αυτό που συνειδητοποίησα κατά μήκος του τρόπου είναι ότι ο τρόπος ζωής, και οι μικρές επιλογές που κάνετε κάθε μέρα, επηρεάζουν τόσο πολύ την υγεία και την ευημερία σας. εγώ δεν'να το συνειδητοποιήσετε πριν από αυτό. 

Έτσι άρχισα να ξανασκεφτώ τα πάντα μετά από αυτή την εμπειρία μαζί του. Ξεκινήσαμε να αλλάζουμε το φαγητό μας, να τρώμε βιολογικά τρόφιμα, να αλλάζουμε τον τρόπο καθαρισμού του σπιτιού, αλλάζοντας τα σαμπουάν, τα κλιματιστικά και τα προϊόντα για το πρόσωπο. Το όλο θέμα.

Πώς αυτό οδήγησε στη δημιουργία της δικής σας γραμμής φροντίδας δέρματος?

Όντας Λατινική γυναίκα, μου αρέσει η ομορφιά. Όλες οι Λατινικές γυναίκες αγαπούν την ομορφιά. Για εμάς, αυτό'δεν είναι πολυτέλεια. Το'δεν είναι μια αγγαρεία που δεν κάνουμε't έχω χρόνο για. Το'είναι μια εμπειρία περιποίησης. 

Ήμουν σε θέση να βρει αντικαταστάσεις για σχεδόν όλα εκτός από την περιποίηση και το μακιγιάζ. Το μακιγιάζ είναι ακόμα ένα πρόβλημα, παρεμπιπτόντως. 

Για την περιποίηση του δέρματος, εγώ'd πηγαίνω στα καταστήματα όπου θα αγόραζα πάντα την ομορφιά, και θα ήταν σαν "Ναι, Τάτα, αυτό έχει άλγη." Ή αυξήθηκε, ή ορχιδέες, ή ότι ένα φυσικό συστατικό. 

Έτσι νομίζετε τα πάντα'Είναι φυσικό, αλλά στη συνέχεια γυρίζετε το κιβώτιο και αυτό'Το "PEG-30". Θα πήγαινα σπίτι και το Google. "PEG-30 Μια μορφή οξέος μπαταρίας." Προπυλενογλυκόλη. "Τι είναι αυτό;'s αντιψυκτικό που προστίθεται στα καλλυντικά προϊόντα. "

Και 'γώ το ίδιο'μου αρέσει, "Γιατί εγώ'Μήπως ξοδεύω μια περιουσία εδώ; "Ναι, έχουν άλγη ή οτιδήποτε άλλο, αλλά τότε το αναμιγνύουν με τους χαμηλότερους κοινούς παρονομαστές, τις πιο βιομηχανικές, φτηνές χημικές ουσίες.'το βάζω αυτό στο πρόσωπό μου κάθε μέρα?

Έτσι σκέφτηκα, "μπορώ't είναι το μόνο άτομο που ψάχνει υψηλή και χαμηλή για καλά προϊόντα. "

Τι δεν έγινε'Σας αρέσουν τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας στο κατάστημα υγιεινής διατροφής?

Ποτέ δεν ήμουν πραγματικά ο άνθρωπος που αγόρασε προϊόντα ομορφιάς, όπως κρέμα ματιών και τέτοια πράγματα, στο Whole Foods ή στα σούπερ μάρκετ. Οτι'όπου βρέθηκαν φυσικά προϊόντα. Επειδή η φυσική ομορφιά εξελίχθηκε με αυτόν τον τρόπο, έχει επισκιαστεί από τόσο μεγάλο σκεπτικισμό. Οι άνθρωποι πάντα αναρωτιούνται "Λειτουργεί; Κάνει αυτό που κάνει'τι θα έπρεπε να κάνει; " 

Η πραγματικότητα είναι ότι τα φυσικά προϊόντα που εισήχθησαν για πρώτη φορά στην αγορά δεν ήταν τα πιο high-end, δεν ήταν τα πιο πολυτελή, δεν ήταν τα πιο υψηλής ποιότητας. Έτσι'δεν αποτελεί έκπληξη ότι οι άνθρωποι είχαν κακές εμπειρίες.

Είναι η επωνυμία σας επικεντρωμένη σε συγκεκριμένα συστατικά?

Έχω αφιερώσει σχεδόν πέντε χρόνια της ζωής μου για να συνεργαστώ με οκτώ χημικούς που κάνουν αυτές τις φόρμουλες από το μηδέν. Όχι από μια βάση, όπως και η πλειοψηφία των εταιρειών, αλλά από το μηδέν. 

Η γραμμή μας δεν συμβαίνει't αναγκαστικά περιστρέφονται γύρω από ένα δραστικό συστατικό, όπως εμείς'συνηθίζεται να ακούει. "Ω, αυτό είναι μόνο για τη βιταμίνη C, ή ferulic οξύ, ή οτιδήποτε άλλο." Το'Είναι πραγματικά ένας συνδυασμός πολλών ενεργών. Γιατί πρέπει να είναι μόνο ένα?

Οι οροί μας, για παράδειγμα, έχουν 30 δραστικά συστατικά. Τα καθαριστικά μας περιέχουν 12 δραστικά συστατικά. Έτσι σε ένα μπουκάλι, εσύ'μπορεί να πάρει οφέλη από πολλά συστατικά, όχι μόνο ένα. 

Και τότε μπορείτε επίσης να είστε βέβαιοι ότι το υπόλοιπο της φόρμουλας και τα υπόλοιπα συστατικά που κανείς δεν μιλάει ή κανένας δεν επικεντρώνεται σε "είναι εξίσου καλό. Όπως τα συντηρητικά.

Τι χρησιμοποιείτε ως συντηρητικά?

Φέρνουμε πολλά συντηρητικά από τη Γερμανία. Είναι ένας από τους ηγέτες στην τεχνολογία συντήρησης. Διατηρούμε όλα τα προϊόντα μας με πράγματα όπως η ρίζα ραπανάκι και το ανισικό οξύ. Πράγματα που μερικές φορές είναι 20 φορές πιο ακριβά από τις συνθετικές εναλλακτικές λύσεις τους, αλλά αυτοί'καλύτερα για σας.

Βρήκατε φυσικές αντικαταστάσεις για άλλα κοινά συστατικά περιποίησης της επιδερμίδας?

Το'είναι το ίδιο με όλα τα άλλα. Εμείς δεν'Χρησιμοποιήστε την PEG-30 για να γαλακτωματοποιήσετε. Οι γαλακτωματοποιητές δεσμεύουν τα συστατικά νερού και ελαίου μαζί για να δημιουργήσουν κρέμες, έτσι ώστε να έχετε ένα γαλάκτωμα. 

Αντί να χρησιμοποιούμε τα τυπικά PEG, χρησιμοποιούμε κεριά από ελιές που προέρχονται από το Μιλάνο, ή τα ούλα που φέρουμε από δέντρα στη Σενεγάλη. 

Αρα εσύ'μπορούν να έχουν την ίδια πολυτελή υφή και την ίδια συντήρηση και οτιδήποτε άλλο, χωρίς όμως να έχουν συνθετικές χημικές ουσίες.

Πού κατασκευάζονται τα προϊόντα σας?

Το άλλο πράγμα που είναι πραγματικά μοναδικό για τη γραμμή μας είναι ότι κάνουμε πραγματικά τα προϊόντα μας. Εμείς δεν't outsourcing παραγωγή, όπως η πλειοψηφία των καλλυντικών γραμμών που απλώς αναθέτουν τα πάντα στους ίδιους πέντε κατασκευαστές συμβάσεων, είτε στο Λος Άντζελες ή έξω από τη Νέα Υόρκη.

Στην πραγματικότητα ζουν στο αγρόκτημα μου στο Βερμόντ και έχουμε μετατρέψει τρεις αχυροβιομάδες. Τους εξανεμίσαμε και αυτό's όπου έχουμε τα γραφεία μας και την εγκατάσταση παραγωγής μας.

Στο αγρόκτημα αναπτύσσουμε επίσης συστατικά που μπαίνουν στη γραμμή. Αναπτύσσουμε καλέντουλα, μεγαλώνουμε αρνίσια, μεγαλώνουμε λιβάδι, μεγαλώνουμε το μπούρακι και την αλφάλφα. Κάνουμε πραγματικά ένα σύνθετο. Το'με το όνομα "Estate-Grown Beauty Complex", και το συστατικό αυτό πηγαίνει σε όλα τα προϊόντα μας. 

Αναμιγνύεται με συστατικά που εισάγουμε από κάθε γωνιά της γης. Αυτή τη στιγμή εισάγουμε συστατικά από 48 διαφορετικές χώρες. 

Μερικές φορές, αυτό's αόρατο στους πελάτες. Αλλά για μας, αυτό'Είναι τόσο σημαντικό να είναι σε θέση να το κάνει, ώστε όταν οι πελάτες να τα πάρει, τα προϊόντα είναι φρέσκα. Και αυτοί'έγινε πριν από λίγες εβδομάδες αντί για έξι μήνες και αποθηκεύονταν σε μια αποθήκη.

Τι'είναι η καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας?

εγώ μπορώ't χωρίς το Regenerating Cleanser. Το'είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να καθαρίσετε το δέρμα σας χωρίς να βάλετε σαπούνι σε αυτό, ή να εξαντλείτε το δέρμα σας από την υγρασία. 

Το σαπούνι είναι ένας φτηνός τρόπος καθαρισμού του δέρματος επειδή φέρνει το pH πραγματικά, πραγματικά υψηλό. Ανοίγει το φράγμα και χάσατε όλη την ενυδάτωσή σας. Έτσι, αυτό το καθαριστικό διατηρεί τα επίπεδα ενυδάτωσης σας ανέπαφα.

Μετά από αυτό, εφαρμόζω την Ενυδατική Floral Essence, η οποία είναι ένα ενυδατικό τόνερ. Βοηθά στην ενίσχυση του υαλουρονικού οξέος.

Και στη συνέχεια έβαλα την Αναζωογονητική Ορός, η οποία είναι το κορυφαίο προϊόν μου. Αυτός είναι ο στόχος για τη βελτίωση των ινών κολλαγόνου με την επισκευή και την τόνωση του κολλαγόνου. Έχει 29 δραστικά.

Μετά από αυτό, το Συμπληρωματικό Σύμπλεγμα Θρεπτικών Ουσιών θα είναι το επόμενο πράγμα. Το's βασικά ένα πλήρες συμπλήρωμα πολυβιταμινών, αλλά τοπικά εφαρμοσμένο. 

Έτσι αναπληρώνει τις βιταμίνες, τα μέταλλα, τα ωμέγα, τα αμινοξέα και τα αντιοξειδωτικά. Το'όλα για την περιβαλλοντική γήρανση και αυτό'είναι ένα μεγάλο προστατευτικό για το δέρμα.

Κάνετε οποιαδήποτε περιποίηση δέρματος?

Μου αρέσει να κάνω όλο το πολυ-κάλυμμα πράγμα. Αγαπώ να βάλω την μάσκα Resurfacing παντού. 

Στη συνέχεια έβαλα την Καθαριστική μάσκα στη ζώνη Τ.

Το'δεν είναι κάτι που κάνω κάθε μέρα, αλλά θα πρέπει να τοποθετήσετε μάσκες μία φορά την εβδομάδα, τουλάχιστον. 

Τι'είναι το μεγαλύτερο λάθος που νομίζετε ότι κάνουν οι γυναίκες με το δέρμα τους?

Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι κάνουν κατάχρηση όξινων φλούδων. Ω Θεέ μου. Εκεί'είναι προφανώς ένας χρόνος για φλούδες. Ξέρετε, εάν έχετε μεγάλη ακμή, αν έχετε πολύ τραχύ δέρμα, ή αν θέλετε να φέρετε αυτό το λάμψη. Αλλά αισθάνομαι ότι οι γυναίκες τις χρησιμοποιούν πλέον υπερβολικά μέχρι το σημείο που τις χρησιμοποιούν καθημερινά. 

Αν το σκεφτείτε, αυτό'είναι ένα οξύ. Συνήθως ο στόχος της αντι-γήρανσης είναι να κάνει το δέρμα σας παχύτερο, για να κάνει το δέρμα σας πιο εύπλαστο, για να το καταστήσει πιο ανθεκτικό. Βασικά, με όλες αυτές τις φλούδες, εσείς'απλά το καθιστά λεπτότερο και πιο εύθραυστο.

Φανταστείτε εάν οδηγείτε ένα αυτοκίνητο πάντα στην πρώτη ταχύτητα. Καίτε τον κινητήρα. Οτι'τι ακριβώς'τι συμβαίνει. Υπάρχει μια ορισμένη διάρκεια ζωής στο μέγεθος της κυτταρικής ανανέωσης που έχετε, τα βλαστοκύτταρα, έτσι πρέπει πραγματικά να είστε προσεκτικοί με αυτό.

Τι θα πρότεινα αντί για οξέα?

Νομίζω ότι θα πρέπει να δοκιμάσετε ένα σχήμα που αναπληρώνει το δέρμα σας, το οποίο βοηθάει να το καταστήσει πιο εύπλαστο και δημιουργεί αντίσταση αντί να προσπαθεί να το ξεκαθαρίσει, το οποίο θα κάνει το οξύ με τη μακροχρόνια χρήση.

Οι άνθρωποι πρέπει να προσπαθήσουν να αγοράσουν προϊόντα που είναι πιο αναπληρωματικά, για να βοηθήσουν στην αύξηση της υγρασίας στο χόριο και να αναπληρώσουν τις ίνες κολλαγόνου που κάνουν την βάση του δέρματός σας πιο ανθεκτική και ισχυρή. 

Οτι'με την τελική στρατηγική, να κάνετε πραγματική αντιγηραντική δράση που έχει να κάνει με τη βελτίωση της δομικής υποστήριξης του δέρματός σας, αντί να προσπαθήσετε να αποκολλήσετε τόσο πολύ την επιφάνεια.

Υπάρχουν προϊόντα απολέπισης της γραμμής σας?

Το Regenerating Cleanser σας δίνει τόσο χημική όσο και φυσική απολέπιση, επειδή έχει σκόνη από σπόρους βερίκοκου που αφαιρεί όλο αυτό το νεκρό δέρμα'συσσωρεύεται κάθε μέρα. Έτσι, το δέρμα είναι συνεχώς αποσυμφορημένο. Και τότε's καθαρισμό με ροζ γαλλικά πηλό και ρόδι ένζυμα και γκρέιπφρουτ και neroli. Το'είναι πραγματικά αναζωογονητικό.

Η Μάσκα Αποκατάστασης είναι μια μάσκα απολέπισης, υδροξυλαμίνης. Έχει πολλά ένζυμα και πηλό για να καθαρίσει και να αποτοξινώσει το δέρμα. Βοηθά πραγματικά να φέρει αυτή την άμεση λάμψη στο πρόσωπο και αμέσως φωτίζει το δέρμα. Βοηθά επίσης να ελαχιστοποιήσετε τους πόρους και να εξομαλύνετε τον τόνο. Το'είναι ιδανικό για τα σπυράκια και ως κηλίδες κατά τη νύχτα λόγω της περιεκτικότητας σε σαλικυλικό οξύ του φλοιού της ιτιάς. 

Τι'είναι ο καλύτερος τρόπος για να θεραπεύσετε ή να αποτρέψετε τη γήρανση του δέρματος?

Να χρησιμοποιείτε προϊόντα που βελτιώνουν το κολλαγόνο σας. 

Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι μπερδεύονται επειδή υπάρχουν πολλά φανταχτερά λόγια όταν πρόκειται για αντι-γήρανση. Ξέρετε, εκεί'καθώς και τα αντιοξειδωτικά και οι βιταμίνες και οι φλούδες και όλα αυτά τα διαφορετικά πράγματα. 

Πραγματικά, το πιο βασικό είναι να χρησιμοποιήσετε προϊόντα που ενισχύουν το υαλουρονικό οξύ στο χόριο σας και συμβάλλουν στην οικοδόμηση της παχουλότητας. 

Εσείς'βασικά δημιουργώντας το κατάλληλο περιβάλλον για τις ίνες κολλαγόνου. Είναι αυτό το δίκτυο των ινών που κρατούν τα πάντα στη θέση τους. Αλλά'Είναι πραγματικά σημαντικό ότι βρίσκονται σε ένα περιβάλλον που είναι ευέλικτο και γελοίο, και αυτό'όπου το υαλουρονικό οξύ μπαίνει στο παιχνίδι. 

Έτσι θα έλεγα ότι η βαθιά υγρασία και η αποκατάσταση και η τόνωση του κολλαγόνου είναι οι απώτεροι στόχοι της αντι-γήρανσης και τι πρέπει να επικεντρωθεί κάποιος. 

Τα αντιοξειδωτικά είναι για την καταπολέμηση των επιπτώσεων της γήρανσης του περιβάλλοντος, και αυτό'είναι δευτερεύουσα.

Τι'είναι ο καλύτερος τρόπος για την καταπολέμηση της ακμής?

Η ακμή προφανώς επιδεινώνεται από το λιπαρό δέρμα, τους φραγμένους πόρους και ειδικά τα βακτηρίδια. Οτι'Γιατί αυτό'που ονομάζεται ακμή, επειδή καλούνται τα βακτήρια που προκαλούν τα σπυράκια P. acnes. Εκεί'είναι επίσης πολύ φλεγμονή. Όλες οι φλεγμονές οδηγούν σε βλάβη των ιστών, πρήξιμο, πόνο και ερυθρότητα.

Οι γυναίκες που ασχολούνται με την ακμή στα τέλη της δεκαετίας του '30, του '40 και του '50 έχουν αυτό το πρόβλημα και περνούν από έναν κύκλο ξηρών μπαλώματα ή'με εντελώς φλεγμονή. Και τότε μπορούν'δεν φροντίζετε πραγματικά τις ρυτίδες τους. Το'είναι ένα καταστροφικό πρόβλημα.

Το'ήταν δύσκολο για μένα όταν βλέπω πελάτες επειδή αγαπώ να πηγαίνω σε καταστήματα και να κάνω μαθήματα στα καταστήματα και τέτοια πράγματα να μην έχουν τίποτα για να τα βοηθήσουν. Είχαμε πολλά για τη θεραπεία των ρυτίδων, για να βοηθήσουμε στην ογκομετρία του δέρματος, να δώσουμε λάμψη στο δέρμα, να ενυδατώσουμε. Αλλά δεν είχαμε λύση για άτομα που είναι επιρρεπείς στην ακμή και επίσης ασχολούνται με την αντιγήρανση. Πρέπει να φροντίζουν τις κηλίδες τους καθώς και να προσπαθούν να απαλλαγούν από τις ρυτίδες ταυτόχρονα.

Και 'γώ το ίδιο'm super-ενθουσιασμένος για τη νέα διευκρινιστική οικογένειά μας. Το Clarifying Moisturizer είναι μια θεραπεία που θα σας βοηθήσει νόμιμα με την ακμή και όλες τις συνέπειες της ακμής, εκτός από την αντιμετώπιση όλων αυτών των αντιγηραντικών αναγκών. 

Τον Ιανουάριο, ξεκινάμε μια Spot Solution. 

Και τον Μάιο, βγαίνουμε με μια σαφή μάσκα. 

Τι νομίζετε ότι είναι λάθος με τις συμβατικές θεραπείες ακμής?

Αυτό που δημιουργήσαμε είναι μια γραμμή που δεν συμβαίνει't απαραίτητα περιστρέφεται, όπως τα περισσότερα προϊόντα ακμής, γύρω από επιθετικά, σκληρά συστατικά. 

Όπως και η ακετόνη. Οτι'βερνίκι νυχιών. Αυτό είναι σοβαρά πώς αντιμετωπίζεται σήμερα η ακμή. Ακετόνη, αλκοόλη, υπεροξείδιο βενζοϋλίου και αυτό το επίπεδο συστατικών. 

Όταν τα βάζετε στο δέρμα σας σε καθημερινή βάση, φανταστείτε! Το δέρμα σας είναι πάντα στεγνό, ο φραγμός είναι πάντοτε σε κίνδυνο, το δέρμα είναι πάντοτε λεπτό. 

Πώς μπορείτε να έχετε ενυδατωμένο, λαμπερό δέρμα που είναι απαλλαγμένο από ρυτίδες όταν εσείς'να ασχοληθείτε με αυτό, και εσείς'να το τοποθετήσετε ξανά?

Έτσι ναι, η σειρά μας έχει σαλικυλικό οξύ, αλλά έχει και συστατικά που σας βοηθούν με φλεγμονή, με ερυθρότητα. Όλα τα υποπροϊόντα που έχουν ακμή. Και θα σας βοηθήσει με τον κυτταρικό κύκλο εργασιών. 

Χρησιμοποιούμε το φλοιό ιτιάς και το χειμώνα, το οποίο είναι η πιο ισχυρή φυσική πηγή σαλικυλικού οξέος στην αγορά αυτή τη στιγμή. Ειδικά το εκχύλισμα χειμερινής γης. δηλαδή 100 τοις εκατό σαλικυλικό οξύ. Αυτά τα δύο πράγματα δίνουν μια ισχυρή αντιβακτηριακή δράση και βοηθούν στη μείωση της φλεγμονής. Προσθέσαμε επίσης ψευδάργυρο, ο οποίος βοηθά στη μείωση του σμήγματος και είναι αντιβακτηριακός. χαλκός, που βοηθά με φλεγμονή και είναι στυπτικό. και το θείο από το έλαιο των σπόρων μήλων, το οποίο είναι αντιμικροβιακό και αντιβακτηριακό.

Εκεί'είναι επίσης ένα μείγμα σούπερ φρούτων. Το'είναι ένα θεραπευτικό μείγμα. Το'δεν εστιάζουμε στην αποξήρανση του σπυριού, αλλά πραγματικά στην επούλωση του δέρματος. 

Περιλαμβάνει το εκχύλισμα saw palmetto, το οποίο είναι ένα από τα αγαπημένα μου επειδή μειώνει ουσιαστικά το σμήγμα κατά 54 τοις εκατό σε 28 ημέρες, το οποίο είναι ανήκουστο. 

Προσθέσαμε επίσης μούρο πιπέρι Tazman. Μοιάζει με πιπέρι, αλλά αυτό'είναι ένα μούρο και μειώνει την ενόχληση και την ερυθρότητα κατά 80% σε πέντε λεπτά. Έτσι έχει μια άμεση κατευναστική δράση στο δέρμα, κάτι που είναι απίστευτο. 

Χρησιμοποιήσαμε επίσης πολλά μοσχάρι στη φόρμουλα. Έχει συνήθως προστεθεί στα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας γιατί'είναι μια πλούσια πηγή τρανς ρετινοϊκού οξέος και έχει πολλά β-καροτένιο και βιταμίνη Α. Περιέχει όμως και πολλά Ωμέγα που στην πραγματικότητα θεραπεύουν πολύ το δέρμα, ειδικά το Ωμέγα-7. Το'είναι το πιο σημαντικό Ωμέγα για το δέρμα σας. Αυτή είναι μια από τις πλουσιότερες πηγές φυσικών ωμέγα-7 για να βοηθήσει στην αποκατάσταση των βλαβών των ιστών.

Το λάδι από σάντουιτς είναι ένα από τα πλέον εδραιωμένα αντιφλεγμονώδη λιπίδια, επειδή περιέχει πολύ οξυενικό οξύ που βοηθάει στην φλεγμονή και την ερυθρότητα. 

Και το πετρέλαιο από πεύκο παρέχει ένα πραγματικά ευρύ φάσμα αντιμικροβιακών ουσιών.

Εσείς'ένας μεγάλος ανεμιστήρας αιθέριων ελαίων. Πώς μπορούν να βοηθήσουν το δέρμα?

Τα αιθέρια έλαια είναι οι πιο συμπυκνωμένες μορφές κάθε εκχυλίσματος λουλουδιών. Αυτοί'εξαιρετικά, εξαιρετικά ενεργή. 

Η χρήση αιθέριων ελαίων για το δέρμα εξαρτάται από το αιθέριο έλαιο. Επειδή τα μόρια είναι τόσο μικρά και ελαφριά, αυτοί'όπως η νανοτεχνολογία από μόνα τους. 

Ως δραστήριοι, αυτοί'εκπληκτικά "διεισδύουν και μπαίνουν για να κάνουν ό, τι'υποτίθεται ότι πρέπει να κάνουν γιατί είναι'πολύ πολύπλοκα μόρια.

Στην Αποκλειστική Ενυδάτωση, προσθέσαμε πολλά αιθέρια έλαια που είναι αντισηπτικά, αντιβακτηριακά και αναλγητικά. Βοηθούν με την ταλαιπωρία και τον πόνο που σχετίζονται με την άσκηση αυτής της πίεσης όταν έχετε ένα ψεγάδι. Έτσι έχουμε λάδι από σπόρους καρότου, γεράνι, χαμομήλι, λάδι σπόρου κόλιανδρου και μούρο αρκεύθου. 

Πώς χρησιμοποιείτε αιθέρια έλαια για αρωματοθεραπεία?

Αρωματοθεραπεία για τη διάθεσή σας είναι ένα άλλο πράγμα εντελώς. Είναι εξαιρετικά ισχυρό. Εσείς'βασικά εισπνέοντας αυτά τα ενεργά μόρια. Η εισπνοή τους είναι το πώς θα έχετε το άμεσο όφελος. 

Έχουμε ένα όργανο που βρίσκεται στη βάση της μύτης μας. το'ονομάζεται ο οσφρητικός λαμπτήρας. Το όργανο αυτό βρίσκεται κοντά στην περιοχή του εγκεφάλου μας που ελέγχει τη διάθεση και το συναίσθημα. Οτι'γιατί μερικές φορές όταν μυρίζει τα τρόφιμα ή τα αρώματα, παίρνουμε αμέσως μια συναισθηματική αντίδραση. 

Οταν εσύ'εισπνεύστε μόρια που είναι γνωστό ότι σας δίνουν ορισμένες ψυχολογικές ή συναισθηματικές αντιδράσεις'είναι ο καλύτερος τρόπος για τον έλεγχο διαφορετικών ζητημάτων όπως το άγχος, το άγχος ή η ευερεθιστότητα. Ή μπορεί να είναι ηρεμιστική, για τους ανθρώπους που μπορούν'δεν κοιμούνται επειδή μπορούν'• Σταματήστε την κουβέντα στα κεφάλια τους. 

Απλώς εξαρτάται από αυτό που εσείς'στόχευση. Προφανώς, υπάρχουν διάφορα αιθέρια έλαια για να στοχεύσετε κάθε πτυχή της διάθεσης. Ο καθένας έχει τη δική του συχνότητα, δονήσεις και ενέργεια.

Μπορείτε να μας πείτε λίγο για τα μίγματα αρωματοθεραπείας σας?

Έχουμε Bedtime, έχουμε ένα μείγμα για το Stress, έχουμε ένα άλλο μείγμα για ευερεθιστότητα, το οποίο, παρεμπιπτόντως, είναι το αγαπημένο μου. 

Το νέο μίγμα ενέργειας προωθεί την εγρήγορση και τη ζωτικότητα. 

Διαθέτει 12 αιθέρια έλαια. Υπάρχει μια ολοκαίνουργια μελέτη που δείχνει την εξάντληση της ενέργειας από την τεχνολογία, όπως από τις οθόνες. Είμαστε συνδεδεμένοι με τις οθόνες όλη την ώρα, και αυτό εξαντλεί πολλή εσωτερική ενέργεια μας. Έτσι'σαν προστασία από αυτό. 

Έχει ευκάλυπτο που είναι διεγερτικό. Προσθέσαμε γεράνι γιατί σας βοηθά να διατηρήσετε τη θετική σας ενέργεια. Το'είναι πραγματικά συναρπαστικό. Το γεράνι είναι ένα από αυτά τα αιθέρια έλαια ότι εάν αισθανθείτε ποτέ κακό, αν εσείς'χαμηλά ή εσείς'σε μια κακή διάθεση, χρησιμοποιήστε γεράνι και θα σας σηκώσει αμέσως. Το λεμονόχορτο είναι εξαιρετικό για να μειώσει την κόπωση. Επαναφέρει αυτή την ενέργεια στο σώμα σας. 

Έτσι δεν πρόκειται για φροντίδα της επιδερμίδας's για την εισπνοή. 

Πώς συστήνετε τη χρήση του?

Αυτό που σας προτείνω είναι να το τοποθετήσετε στους παλμούς σας. Το πιο σημαντικό βήμα είναι να εισπνεύσετε, γιατί αυτό's πώς μπορείτε να πάρετε τα οφέλη από την αρωματοθεραπεία αμέσως. Πραγματικά εισπνέετε πέντε φορές. Μου αρέσει να το βάζω στις παλάμες των χεριών μου και στη συνέχεια να τα τρίβω μαζί για να το θερμαίνω και παίρνω πέντε βαθιές αναπνοές.

Το μείγμα ενέργειας είναι εξαιρετικό για το πρωί, όπως όταν γυμνάζεσαι και εσύ'όπως: "Εγώ'τόσο κουρασμένος, εγώ δεν'δεν θέλω να πάω στο γυμναστήριο. "Δοκιμάστε αυτό και θα σας δώσει το κίνητρο.Μετά το μεσημεριανό γεύμα, για αυτή την πτώση των μέσων ημερών ή αν ταξιδεύετε πολύ όπως εγώ.

Πολλοί άνθρωποι διστάζουν να στραφούν σε φυσικά προϊόντα επειδή'Έχετε ακούσει το δέρμα περνά μέσα από μια διαδικασία "καθαρισμού". Είναι αλήθεια ότι?

Ναι, μπορεί να συμβεί. Απολύτως. Το δέρμα σας πηγαίνει από το ένα άκρο στο άλλο, και αυτό's προσαρμογή. 

Αλλά δεν θα ήθελα't το λέω αυτό'ένας γενικός κανόνας. Όλοι δεν περνούν από αυτό. Πολλές φορές, αυτό'ειδικά όταν οι άνθρωποι είναι προσεκτικοί για το πώς εισάγουν φυσικά προϊόντα. Αν αρχίσουν να τα εισάγουν αργά, πιστεύω ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να μπαίνεις σε μια πιο υγιεινή ρουτίνα με το δέρμα σου. Αλλά το δέρμα σας μπορεί να αντιδράσει λόγω σοκ.

Ποια αποτελέσματα μπορούν να αναμένουν οι άνθρωποι κατά τη μετάβαση από τη συμβατική σε φυσική περιποίηση της επιδερμίδας?

Ένα από τα πράγματα που οι άνθρωποι αρχίζουν να παρατηρούν πότε'η χρήση φυσικών προϊόντων υψηλής ποιότητας είναι ότι εισχωρούν σχεδόν αμέσως στο δέρμα. Αυτοί're χαμηλού μοριακού βάρους, έτσι πραγματικά βυθίζονται μέσα.

Ένα άλλο πράγμα είναι η φωτεινότητα. Επειδή τα προϊόντα είναι πλήρως βιοσυμβατά, κάνουν το δέρμα σας να λάμπει. 

Επίσης, η πυκνότητα και η ολκιμότητα του δέρματος αρχίζουν να αλλάζουν. Το δέρμα σας γίνεται πιο υγιές αμέσως.

Κατάστημα Τάτα's επιλογές

Βρείτε Tata Harper Περιποίηση προσώπου σε:

Nordstrom & # x2022; Sephora & # x2022; Neiman Marcus & # x2022; Cult Beauty & # x2022; Η Αγορά Detox & # x2022; Birchbox & # x2022; Saks Fifth Avenue & # x2022; Net-a-Porter & # x2022; Birchbox & # x2022; Tata Harper Καλλυντικά

Έχετε δοκιμάσει οτιδήποτε από την Τάτα Χάρπερ?
Πώς νιώθεις για την Τάτα'της προσέγγισης του δέρματος?

Leave A Comment

52 − = 47