K-Beauty εμπειρογνωμόνων Christine Chang Στις επόμενες μεγάλες τάσεις φροντίδας δέρματος

Αν εσύ'είστε οπαδός της ομορφιάς της Κορέας ή της τηλεοπτικής εκπομπής της πραγματικότητας 'Δεξαμενή καρχαρία'τότε ίσως να είστε εξοικειωμένοι με την Christine Chang και τη Sarah Lee. 

Οι επιχειρηματίες K-beauty, που συναντήθηκαν πριν από μια δεκαετία ως ασκούμενοι στο L'Oréal στην Κορέα, ξεκίνησε το ηλεκτρονικό τους κατάστημα, Glow Recipe, τον Νοέμβριο του 2014. Η αποστολή τους; Για να φέρει τα πιο αποτελεσματικά και φυσικά κορεάτικα προϊόντα φροντίδας της επιδερμίδας σε πελάτες που γνωρίζουν την ομορφιά στη Βόρεια Αμερική.

Λίγο περισσότερο από ένα χρόνο μετά την έναρξη της ιστοσελίδας τους, η Christine και η Sarah πήραν την ευκαιρία να ξεκινήσουν την εκκίνηση τους στους γνωστούς για το "Καρχαρίες" 'Δεξαμενή καρχαρία.' Γρήγορη κίνηση προς τα εμπρός έως τις 9:00 για να τις παρακολουθήσετε σε δράση:

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, εμφανίζεται μπροστά από την παράσταση'9 εκατομμύρια τηλεθεατές άλλαξαν τα πάντα. Σήμερα, η συνταγή Glow έχει χαράξει μια θέση ως ένα από τα πιο επιτυχημένα (και μόνο φυσικά εστιασμένα) K-ομορφιά e-tailers στις ΗΠΑ.

Πριν από μερικούς μήνες, έφτασα στην ιστορία της Christine για ένα άρθρο στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού FLARE (το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ). Συζητήσαμε για όλα τα πράγματα κορεάτικης περιποίησης επιδερμίδας και επομένως αν εσείς'είναι περίεργο για τις τελευταίες, πιο καυτές καινοτομίες προϊόντων, εδώ'είναι η σέσουλα!

Ποιο ήταν το υπόβαθρό σας πριν ξεκινήσετε τη Συνταγή Glow?

Η Sarah και εγώ ξεκινήσαμε τη σταδιοδρομία μας στο L'Oréal στην Κορέα. Δουλέψαμε στη βιομηχανία ομορφιάς στην Κορέα για αρκετά χρόνια, και στη συνέχεια μετακόμισε στην αμερικανική έδρα. Συνδυασμένη, έχουμε πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη και εμπορία προϊόντων και στις δύο χώρες. Νομίζω ότι αυτό μας δίνει μια πραγματικά μοναδική προοπτική.

Πέντε μήνες για την επιχείρησή σας, οντιστοιχθήκατε 'Δεξαμενή καρχαρία.' Τι συνέβη?

Κερδίσαμε ένα επεισόδιο 'Δεξαμενή καρχαρία' τον Δεκεμβριο. Νομίζω ότι παιδιά στον Καναδά έχουν την αρχική έκδοση του 'Δεξαμενή καρχαρία,' που ονομάζεται 'Δράκων's Den,' σωστά? Ο καρχαρίας που μας πρόσφερε μια επένδυση ήταν ο Robert Herjavec. 

Γιατί νομίζετε ότι η κορεατική ομορφιά έχει γίνει τόσο δημοφιλής στον Καναδά στις ΗΠΑ?

Το σκέφτομαι'είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Η Κ-ομορφιά κέρδισε πρώτα την αξιοπιστία της με τις κρέμες BB. Ήταν μια γέφυρα για την περιποίηση του δέρματος από την αγορά μακιγιάζ, γι 'αυτό ήταν τόσο καινοτόμες. Ήταν σχετικά με την προσφορά επιδόματα περιποίησης της επιδερμίδας σε κάτι που είχε επίσης κάλυψη και SPF.

Τότε, ήταν κάπως όπως "τι'"και όλες αυτές οι καινοτομίες, όπως οι μάσκες των φύλλων και οι μάσκες από καουτσούκ, άρχισαν να έρχονται και να προκαλούν ενδιαφέρον. Έτσι υπήρχε αυτό το δεύτερο κύμα.

Εσωτερικά, η κορεατική αγορά είναι επίσης εξαιρετικά ανταγωνιστική. Σε όλη τη βιομηχανία ομορφιάς, οι εταιρείες προέρχονται πάντα από κορεάτες κατασκευαστές όταν θέλουν κάτι πραγματικά καινοτόμο στην περιποίηση της επιδερμίδας. Η τοπική αγορά βρίσκεται σε έναν τόπο όπου βρίσκεται's σε υπερδιέγερση, εξαιτίας ενός πελάτη με μεγάλη φροντίδα της επιδερμίδας και μιας πολύ κατανοητής αγοράς. Η Sarah και εγώ πάμε πίσω στην Κορέα κάθε λίγους μήνες, και εμείς'κάθε φορά. Εκεί'είναι κάτι εκπληκτικό και νέο κάθε φορά.

Τι κάνει τα κορεατικά προϊόντα ομορφιάς μοναδικά σε σύγκριση με τα προϊόντα της Βόρειας Αμερικής? 

Οι κορεατικές εταιρείες είναι πραγματικά καλοί στο να φέρνουν νέα συστατικά, νέες έννοιες και νέες υφές. Το'είναι αξιοσημείωτο το πόσο δημιουργικοί είναι αυτοί. Δεν υπάρχουν πραγματικά όρια. Εδώ στη Βόρεια Αμερική, οι γυναίκες τείνουν να είναι πιο πρακτικές και να καθοδηγούνται από αποτελέσματα. Οι εταιρείες μπορούν να πουν: "Ω, έχουμε μια ιδέα, αλλά ίσως να μην είναι σωστό για αυτόν τον πελάτη." Στην Κορέα, τίποτα δεν συμβαίνει επειδή ο Κορεάτης καταναλωτής είναι τόσο τολμηρός και τόσο πρόθυμος να δοκιμάσει τα πράγματα στο δέρμα της. 

Στη συνταγή Glow εστιάζετε στην περιποίηση της επιδερμίδας. Γιατί?

Η φροντίδα του δέρματος είναι πραγματικά όπου τα βασικά στοιχεία της ομορφιάς της Κορέας βρίσκονται. Το μακιγιάζ είναι υπέροχο και υπάρχουν μερικά συμπαγή μαξιλάρια μαξιλαριού και τέτοια πράγματα, αλλά ειλικρινά, οι σκιές δεν είναι't πραγματικά εδώ ακόμα. Η καρδιά της συνεχίζει να είναι η φροντίδα του δέρματος και η δημιουργία προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας με καινοτόμους τρόπους.

Τι νομίζετε ότι είναι η επόμενη μεγάλη τάση στην κορεατική περιποίηση επιδερμίδας?

Το ονομάζουμε "skintertainment". Έτσι, η φροντίδα του δέρματος σε συνδυασμό με την ψυχαγωγία. Το μεγάλο πράγμα για την K-ομορφιά δεν είναι't ότι υπάρχουν 10 βήματα ή δύο βήματα, ή ότι έχουμε κρέμες σαλιγκαριού. Οτι'είναι ακριβώς η κορυφή του παγόβουνου. Το'είναι πραγματικά για τις διασκεδαστικές υφές και τις έννοιες επόμενης γενιάς. Κάνουν αυτή την εκπληκτική εμπειρία φροντίδα της επιδερμίδας να είναι διασκεδαστική και αισθητηριακή σε σχέση με τη δουλειά.

Πόσο σημαντική είναι η κάθαρση?

Ο καθαρισμός είναι το θεμέλιο μιας καλής, σταθερής ρουτίνας φροντίδας δέρματος. Ο διπλός καθαρισμός πραγματοποιείται απολύτως, όπου και εσείς'χρησιμοποιώντας τον συνδυασμό ενός ελαίου και ενός καθαριστικού αφρού. Εσείς'στοχεύετε όλο το μακιγιάζ με βάση το πετρέλαιο και το αντιηλιακό με το καθαριστικό του πετρελαίου σας και απομακρύνετε τη ρύπανση και τη βρωμιά με το κανονικό καθαριστικό. Το'Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι το δέρμα σας έχει καθαριστεί πλήρως, έτσι ώστε τα επόμενα βήματά σας στην περιποίηση της επιδερμίδας να μπορούν πραγματικά να διεισδύσουν όπου χρειάζονται.

Μάρκες της Βόρειας Αμερικής που πωλούν έλαια καθαρισμού'Συνήθως προτείνουμε ένα δεύτερο βήμα. Χρειάζεται όλοι ο καθαριστής αφρού?

Νομίζω ότι κάθε εταιρεία διστάζει να συστήσει να χρησιμοποιήσει πάρα πολλά βήματα, γνωρίζοντας ότι οι πελάτες δεν είναι'Δεν αγαπάς να το κάνεις αυτό. Αλλά κάνει τη διαφορά.

Ποιες είναι οι αγαπημένες σας νέες καινοτομίες καθαρισμού?

Για κάποιο χρονικό διάστημα, τα καθαριστικά ήταν ανυπολόγιστα "υπήρχαν τα ίδια παλιά καθαριστικά αφρού, και δεν ήταν'πράγματι μια κατηγορία στην οποία υπήρχε μεγάλη καινοτομία. Αλλά εκεί'είναι μια κίνηση νέων καθαριστικών που μας αρέσει να ονομάζουμε "cleansertainment".

Πρόσφατα, ξεκινήσαμε να μεταφέρουμε το καθαριστικό φασολιών Bean Bubble Bean. 

Αυτοί'τα μικρά παστέλ χρώματα φασόλια που συνθλίβετε στα χέρια σας, και στη συνέχεια τα βυγίζετε και μετατρέπονται σε αφρό. Έχουν όλους τους καθαριστικούς παράγοντες, αλλά χωρίς το νατριούχο lauryl και laureth sulfates που μπορεί να είναι σκληρό στο δέρμα.

Ο ανθρακούχος καθαρισμός είναι σαν το Perrier για το πρόσωπό σας. Υπάρχουν καθαριστικά που φυσαλίδες όταν πληρούν το νερό για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα. Το'είναι μεγάλη. Η δράση είναι πολύ αισθητηριακή. Ταυτόχρονα, το αφρώδες νερό υποτίθεται ότι είναι εξαιρετικό για το δέρμα σας, γιατί'το οποίο είναι γεμάτο με μέταλλα. Έτσι υπάρχουν πολλά οφέλη γι 'αυτό, αλλά αυτό'είναι επίσης μια πολύ διασκεδαστική εμπειρία. 

Τα καθαριστικά νεφών, τα οποία ονομάζονται επίσης καθαριστικά marshmallow, είναι μαστιγμένα, καθαριστικά moussey που συνήθως περιέχονται σε βάζα. Απλώς παίρνετε μια σέσουλα και αφρίζετε το στο χέρι σας. Το's κυριολεκτικά σαν υφή marshmallow. Απλά καταφύγουμε't βρήκε ένα με τη σωστή λίστα συστατικών ακόμα. Το μεγαλύτερο μέρος που έχουμε'έχετε δει parabens μέσα τους, και εμείς δεν't μεταφέρουν προϊόντα με parabens.

Υπάρχουν οποιεσδήποτε καινοτομίες στα έλαια καθαρισμού?

Έχουμε ένα καθαριστικό πετρέλαιο από το Whamisa που είναι πραγματικά δημοφιλές γιατί's που έχει υποστεί ζύμωση. Η ζύμωση είναι μια διαδικασία που ξεκίνησε στην Κορέα, όπου ζυμώνετε τα συστατικά της φροντίδας του δέρματος σας για να βοηθήσετε να αποσταγμίσετε την ισχύ, αλλά και να διαλύσετε συστατικά για καλύτερη απορρόφηση. Το λάδι είναι πολύ ελαφρύ, και αυτό'χωρίς ορυκτέλαιο, που είναι πολύ, πολύ σπάνιο για τα έλαια καθαρισμού.

Τι γίνεται με τη μάσκα; τι's μετά τις μάσκες φύλλων?

Αρχίσαμε πρόσφατα να μεταφέρουμε μια μάσκα ματιών. Το'είναι το σχήμα μιας ρουφηξιάς που θα βρείτε στο μαξιλάρι σας συμπαγές, αλλά αυτό's που είναι προ-εμποτισμένο με AHA και βιταμίνη Β. Εάν το σβήνετε, αρχίζει πραγματικά να αφρίζει. 

Αυτοί'είναι καινούρια στην αγορά, οπότε δεν θα ήθελα'δεν τους καλώ ακόμα μια κατηγορία, αλλά νομίζω ότι η αυτο-αφριστική δράση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να φουσκώσει είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα και κάτι που εμείς'βλέποντας περισσότερα από αυτά.

Οι μάσκες ψεκασμού εμπνέονται από την παράδοση στα λουτρά της Κορέας όπου πηγαίνετε μαζί με τη μαμά ή τη γιαγιά σας και ξεπουρίζετε γάλα σε όλο το πρόσωπό σας μετά τον καθαρισμό. Το's που υποτίθεται ότι βοηθούν στην αναδόμηση του δέρματος. Το γάλα έχει γαλακτικό οξύ σε αυτό, γι 'αυτό επιτυγχάνει αυτό το αποτέλεσμα. 

Έτσι, μια εταιρεία που ονομάζεται Blithe έχει δημιουργήσει αυτή τη νέα κατηγορία που ονομάζεται splash masks. Το'είναι ένα μικρό μπουκάλι που έχει 30 χρήσεις σε αυτό, και αυτό'ένα επιταχυνόμενο μείγμα γαλακτικού οξέος, συστατικά αναδόμησης του δέρματος και βοτανικά. 

Μυρίζει φανταστική. Εσείς απλά πατάτε όλο το πρόσωπό σας, γεμίστε το και εσείς'καλό να πάει. Συνήθως, σας προτείνουμε ως μάσκα, οπότε μετά τη ρουτίνα καθαρισμού βράδυς, θα χρησιμοποιούσατε αυτό και, στη συνέχεια, θα προχωρήσετε στη φροντίδα της επιδερμίδας σας. Τον τελευταίο καιρό, εμείς'Το χρησιμοποιούσατε επίσης ως καθαριστικό πρωινού ενός βήματος.

Αναφέρατε το ζυμωμένο λάδι καθαρισμού. Είναι η ζύμωση κάτι που εσείς'βλέπετε και σε άλλα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας? 

Νομίζω Whamisa's Organic Flowers Olive Leaf Mist είναι ένα τέλειο παράδειγμα. Το'Αυτή η όμορφη φόρμουλα με ένα φύλλο ελιάς αναρτημένο στη μέση. 

Ο λόγος για τον οποίο το φύλλο της ελιάς μπορεί να παραμείνει φρέσκο ​​στον τύπο χωρίς μια σειρά συνθετικών συντηρητικών επειδή υπάρχουν μόνο φυσικά συντηρητικά σε αυτόν τον τύπο. το'οργανικό και πιστοποιημένο με EcoCert είναι λόγω της ζύμωσης. 

Επί 'Δεξαμενή καρχαρία,' μιλήσατε για πιεσμένο ορό. Αυτή είναι μια άλλη μεγάλη τάση?

Απολύτως. Ο συμπιεσμένος ορός είναι στην πραγματικότητα το νούμερο ένα προϊόν στην περιοχή μας. Το προϊόν στο οποίο παρουσιάσαμε 'Δεξαμενή καρχαρία' ήταν ο ορός Blithe Tundra Chaga Pressed. 

Μόλις πήγε βαλλιστικά μετά, επειδή νομίζω ότι οι άνθρωποι αγαπούν το γεγονός ότι'αυτό το πραγματικά αποτελεσματικό multi-tasker. Το'είναι ορός και ενυδατική κρέμα σε ένα. Έχει τη συγκέντρωση ενός ορού, με 60% chaga εκχύλισμα μανιταριών, αλλά αυτό'είναι μια πολύ παρήγορη, ενυδατική φόρμουλα. Έτσι είναι πραγματικά το καλύτερο και των δύο κόσμων. Το'το καλύτερο για την αντιγήρανση, αλλά λειτουργεί για οποιοδήποτε τύπο δέρματος. 

Οποιεσδήποτε άλλες μεγάλες προβλέψεις για την κορεατική φροντίδα δέρματος?

Νομίζω ότι οι πιεσμένοι οροί θα συνεχίσουν να είναι μεγάλοι. Εμείς'βλέπετε επίσης μια νέα κατηγορία που ονομάζεται "λάμπαλα", η οποία είναι σύντομη για την "φωτεινή αμπούλα". Αυτοί είναι οροί, αλλά πιο συγκεντρωμένες εκδόσεις που αφήνουν το δέρμα δροσερό και λαμπερό. 

Περισσότερα από την Christine στο Instagram και στο GlowRecipe.com.

Είσαι ένας ανεμιστήρας Κ-ομορφιάς?
Δοκιμάσατε τίποτα από τη συνταγή Glow?
Τι's το αγαπημένο σας κορεατικό προϊόν φροντίδας δέρματος?

Leave A Comment

9 + 1 =