Reell Zellweger, Πριν και μετά

Εγώ δεν μπορώ ξεπεράστε αυτήν την εβδομάδα'πριν και μετά. Ήταν 17 (17!) Χρόνια πριν, ότι ο 44χρονος reell Zellweger μας είχε "γεια" στο Jerry Maguire. Τώρα, αν είπε "γειά σου", εγώ'αναρωτιέμαι: «Ποια είναι αυτή η γυναίκα που μιλάει για μένα;" Ό, τι κι αν αλλάξει's που έγιναν στην εμφάνισή της τελευταία »και εμείς'θα μπει σε λεπτομέρειες σε αυτά σε ένα λεπτό "'το έκανε σχεδόν αδύνατο να αναγνωριστεί ως το αστέρι της λίστας Α που ήταν κάποτε. Όποιος άλλος αισθάνεται αποχρώσεις της Τζένιφερ Γκρέι εδώ; Αν και ο renee παραμένει μια απίστευτα όμορφη γυναίκα, το makeover αυτό το drastic έχει να κάνει με μια κίνηση που περιορίζει τη σταδιοδρομία. Αυτή και η Jen θα πρέπει να συνομιλούν.

Αφήνω'ρίξτε μια ματιά στα μπουφέ και τα αστεράκια, και στη συνέχεια εμείς'Θα συζητήσουμε!

Το προηγούμενο

Η απόκτηση των πραγμάτων είναι ένα 34-year-old renee στις χρυσές σφαίρες του 2004, όπου αποδέχτηκε το Βραβείο Καλύτερης Ηθοποιίας Υποστήριξης για Cold Mountain:

Κλασικό renee όταν η καριέρα της ήταν στο αποκορύφωμά της και ήταν μια συνολική Αμερική's αγαπημένος τύπος. Ήταν επίσης γυρίσματα το δεύτερο Μπρίτζετ Τζόουνς περίπου αυτή την ώρα? Εγώ'm τείνουν να σκέφτονται έτσι, γιατί κέρδισε κάποιο βάρος για τις ταινίες και φαίνεται ότι το πρόσωπό της είναι λίγο πιο γεμάτο εδώ. Το φοράει πολύ καλά, κατά τη γνώμη μου. Φυσικά, αυτή'αυτό το σκανδιναβικό βλέμμα βλέποντας τα βαρύ μάτια, τα μάγουλα των μήλων και τα χείλη των μελισσών. Έτσι όμορφη και όχι η μέση ξυριστική μηχανή μπισκότων.

Το 2005, έγινε τυχαία μια μελαχρινή, προφανώς επειδή της άρεσε η ανωνυμία που της προσέφερε:

Κακή απόφαση, renee. Κακό. Το'είναι πάρα πολύ μονοδιάστατο σκούρου χρώματος και φαίνεται τελείως ξεροψημένο και ξηρό, ειδικά με εκείνες τις βρώμικες τρίχες μωρών. Νομίζω ότι η ξανθιά είναι πολύ ευγενέστερη στον τόνο της επιδερμίδας της. Το ξανθό είδος μαλακώνει τα πάντα, ενώ το καφέ κάνει κάθε λάθος ξεχωρίζει. Όσον αφορά το πρόσωπό της, εγώ'κοιτάζοντας την αψίδα των φρυδιών της και αναρωτιέμαι αν το Botox έχει αρχίσει. Νομιζεις?

Την επόμενη χρονιά, το 2006 ξανάρχισε ξανά (αν και χρειάστηκε μια ριζική αναζωογόνηση) και προφανώς με ένα πρόβλημα ροδόχρου ακμής:

Κοίτα, μοιάζει με αυτή'έχει μια πραγματική κακή φλόγα-up εδώ. Συμμερίζομαι απόλυτα, γιατί έχω και μείζονα στίγματα και ερυθρότητα. Νομίζω ότι έχει και κάποια συμπληρώματα στο άνω χείλος της σε αυτό το σημείο.

Μέχρι το 2008, τα πράγματα είχαν μετριάσει κάποιες όσον αφορά τόσο την ερυθρότητα όσο και τις ενέσεις (τουλάχιστον νομίζω):

Εκεί'είναι κάτι σαν Nicole Kidman για τη γωνία αυτή, δεν είναι't εκεί?

Μέχρι το 2009 (όταν έπληξε το μεγάλο 4-0), αυτό'είναι αρκετά σαφής renee χρησιμοποιεί Botox:

Αμιρίτης; Κανείς'το μέτωπο του ματιού είναι φυσικά ομαλό, ειδικά σε ηλικία 40 ετών; Ο τρόπος'Το αντανακλαστικό φως μου θυμίζει μια πλαστική κούκλα. Ακόμη ακόμα, εγώ'Μου ανησυχεί περισσότερο για το πουλί's'που συμβαίνει πάνω από το κεφάλι της. Τι διάολο...?!

Το τελευταίο μας "πριν" πυροβολισμό είναι από το 2010:

Εδώ, νομίζω ότι το Bo δεν είναι μόνο στο μέτωπο αλλά γύρω από τα μάτια, καθώς η έκφρασή της είναι λίγο σκληρή. Αλλά και πάλι, αυτή'ήταν πάντα μια αδέξια κόκκινη χαλί poser, έτσι....

Το μετά

Είσαι έτοιμος για αυτό? Εδώ'θα το ξανακάνετε σε ένα εκατομμύριο χρόνια?

Όχι'Δεν μοιάζει ακόμη και με το ίδιο πρόσωπο. Επιπλέον, μοιάζει πολύ Παλαιότερα πρόσωπο. Αλλά ο αναστημένος είναι μόνο 43 εδώ. Τι έκανε; Το λέξη στο δρόμο είναι τουλάχιστον ένα εμφύτευμα για το πηγούνι. Σύμφωνα με τον Δρ Brian Glatt:

Δεν φαίνεται να είχε ρινοπλαστική. Ενώ η απώλεια βάρους μπορεί να εξαλείψει σίγουρα την εμφάνιση ενός διπλού πηγαδιού, στην περίπτωση του renee, το πηγούνι είναι στην πραγματικότητα επίμηκες, κάτι που δεν μπορεί να αποδοθεί στην απώλεια βάρους Αν και δεν έχω αντιμετωπίσει την κυρία Zellweger, είναι αρκετά ασφαλές να πούμε με βάση αυτή τη φωτογραφία ότι είχε εμφύτευμα στο πηγούνι, το αποτέλεσμα είναι ελκυστικό, χωρίς να έχει μια ματιά που είναι πολύ αρρενωπό. για να κάνει τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της "pop", δίνοντας το πρόσωπό της σε μια εμφάνιση που είναι εντελώς εντυπωσιακή, ενώ το renee είχε πάντα μικρά μάτια, χάνοντας όγκο στα μάγουλά της μέσω της απώλειας βάρους, κάνει τα μάτια της περισσότερο Τίποτα στο σχήμα ή στη γωνία των ματιών της δεν έχει αλλάξει ούτε έχει τη θέση του στο φρύδι, εκτός από το πιθανό εμφύτευμα του πηγουνιού και τη συνεχιζόμενη χρήση Botox (αφού οι φωτογραφίες της Renee δείχνουν την ρυτίδα του στο μέτωπό της -όχι), φαίνεται ότι οι υπόλοιπες αλλαγές του προσώπου είναι απώλεια βάρους που σχετίζεται. "

Δεν ξέρω, εγώ'Δεν είμαι πλαστικός χειρούργος, αλλά δεν μπορώ'Δεν συμφωνώ αυτό'με όλη την ιστορία. Θέλω να πω, απλά κοιτάξτε το τελευταίο μας πλάνο, από μια εκδήλωση Giorgio Armani τον περασμένο μήνα:

Μια πολύ όμορφη γυναίκα, αλλά ποια είναι αυτή η γυναίκα; Αυτή είναι προφανώς διαφορετική στην περιοχή των ματιών και όχι μόνο στο πηγούνι's "κανονική γήρανση". Ο Δρ Benjamin Stong συμφωνεί μαζί μου: "Η πιο αισθητή αλλαγή είναι με τα μάτια της. Το Botox μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αλλάξει σημαντικά την εμφάνιση των ματιών και των φρυδιών του ενός ατόμου". Ποιος γνώριζε ακόμη ότι το Botox θα μπορούσε να το κάνει αυτό ;! Επίσης, παρατηρήσατε τις αλλαγές του δέρματος στις τελευταίες δύο φωτογραφίες; Εκεί'δεν υπάρχει περισσότερη κοκκινίλα, δεν υπάρχει περισσότερη κηλίδωση, δεν υπάρχουν πιο ξηρές ή άνισες υφές. Εγώ'είμαι σίγουρος ότι πήρε γυμνά, γιατί αυτή είναι η χροιά των ονείρων μου.

Η κατώτατη γραμμή

R.I.P., renee'του παλιού προσώπου. Εγώ'Θα σας λείψει! Το σκέφτομαι'Είναι ασφαλές να πούμε ότι αυτό ήταν το πιο δραματικό μας πριν και μετά τη μεταμόρφωση ακόμα. εγώ μπορώ't βοήθεια, αλλά αναρωτιέμαι ... γιατί; Έχω πλήρη ανάγκη για την αναζωογόνηση του δέρματος, επειδή η ροδόχρου ακμή είναι μια σκύλα και ακόμη και μερικές ενέσεις εδώ και εκεί για να επιβραδύνουν τα χέρια του χρόνου. Αλλά ένα εμφύτευμα για το πηγούνι; Όταν δεν υπήρχε τίποτα "λάθος" με το πηγούνι σας στην πρώτη θέση; Από τη δική μου γνώση, τα εμφυτεύματα πηγούνι δεν έχουν κάνει ποτέ γυναίκες ευνοϊκές. (Εκτός από το γεγονός ότι την κάνει ένα διαφορετικό πρόσωπο, renee's isn'το χειρότερο εγώ'αλλά γενικά, τους βρίσκω πολύ αρρενωπό.) Και ποτέ δεν θα καταλάβω ποτέ αυτά τα περίεργα κόμματα του κόμματος Botox, όπου τα χρησιμοποιείτε για να ανυψώσετε και να αλλάξετε τη μορφή κάποιου'τα μάτια, τα βλέφαρα και τα φρύδια. Ωραία, renee δεν't μοιάζει με ένα freak, αλλά και δεν το κάνει'δεν μοιάζει σαν renee. Γι 'αυτό το βρίσκω λίγο ανατριχιαστικό. Είμαι μόνος εδώ?

Έχετε το λόγο σας

Πιστεύετε ότι ο renee φαινόταν καλύτερα πριν ή μετά?

Ποιες διαδικασίες σκέφτεστε'είχε κάνει?

Πώς αισθάνεστε για τους ανθρώπους που αλλάζουν την εμφάνισή τους τόσο δραστικά?

Leave A Comment

+ 29 = 31