Naya Rivera, πριν και μετά

Αν εσύ'έχετε ποτέ κακή Naya Rivera για Kim Kardashian, να ενταχθούν στο σύλλογο. 

Η 29χρονη ηθοποιός και τραγουδιστής, γνωστός για την αναπαραγωγή της cheerleader Santana Lopez 'Χαρά,' μοιάζει με τον Κιμ τόσο πολύ, θα μπορούσαν σχεδόν να σχετίζονται. Εκτός από τη μακιγιάζ, τα μαλλιά και την αίσθηση της μόδας, φαίνεται ότι μοιράζονται παρόμοια &ύποπτα!και "γεμάτο" χαρακτηριστικά. 

Αλλά η Naya δεν έκανε'δεν φαίνεσαι πάντα τόσο Kardashian-ified. Αφήνω'να εξετάσει τον μετασχηματισμό ομορφιάς της. 

Naya το 2004

Η πρώτη μας φωτογραφία δείχνει τη Naya το 2004, όταν ήταν μόλις 17 χρονών. Τότε, είχε ένα μεγάλο mole στο πηγούνι της, το οποίο από τότε είχε αφαιρέσει. Τα μαλλιά της ήταν φυσικά σκούρα καφέ, και φαίνεται εξαιρετικά όμορφη και φρέσκια χωρίς ανιχνεύσιμο μακιγιάζ. 

Naya το 2009

Τώρα φτάσαμε γρήγορα στο 2009 και το ντεμπούτο του 'Χαρά.' Η Naya ήταν εδώ 22, σε μία από τις πρώτες μεγάλες εκδηλώσεις κόκκινου χαλιού της, και κράτησε το glam αρκετά χαμηλό κλειδί. Νομίζω ότι τα μαλλιά της θα μπορούσαν να βαμουν πιο σκοτεινά και τα δόντια τους λευκασμένα ... αλλά εκτός από αυτό, αυτή'απλώς φοράτε ψεύτικες βλεφαρίδες, μαύρη επένδυση και κάποια καθαρή στιλπνότητα και κοκκινίλα. Μια μακριά κραυγή από το κόκκινο χαλί της φαίνεται το 2016!

Naya το 2010

Η Naya χρησιμοποίησε για να έχει πολύ πιο διασκεδαστικό με το στυλ της, όπως μπορείτε να δείτε σε αυτό το 2010 πυροβολισμό. Το over-the-top updo είναι ένα είδος αξιολάτρευτο με τα κτυπήματα και το κόκκινο κραγιόν, αλλά εμείς'Δεν την βλέπω ποτέ σε αυτά τα πράγματα τώρα. Χωρίς βαριά βλεφαρίδες, θεμέλια ή περιγράμματα, το μακιγιάζ της φαίνεται πραγματικά φρέσκο. Έχει τέλεια δόντια!

Naya το 2011

Υποψιάζομαι ότι μέχρι το 2011, η Naya θα μπορούσε'έχετε υποβληθεί σε ρινοπλαστική για να περιορίσετε τη μύτη της. Αλλά τα χείλη της φαίνονται φυσικά και το μακιγιάζ της είναι ακόμα αρκετά ελαφρύ (εκτός από τις ψευδείς βλεφαρίδες). Τα μάγουλά της είναι γερά, αλλά δεδομένου ότι ήταν μόνο 24 εδώ, εγώ'θα δώσει 'το όφελος της αμφιβολίας!

Naya το 2012

Η αγαπημένη μου φωτογραφία Naya είναι αυτή από το 2012, όπου φορούσε πανέμορφο μακιγιάζ ροζ, μια αλογοουρά αλεπού και διασκέδαση, σκουλαρίκια μεγάλου μεγέθους. Τα χείλη της θα μπορούσε να ενισχυθεί (Ι'm κοιτάζοντας την κορυφή), αλλά γενικά, φαίνεται υπέροχη.

Εδώ'ένα άλλο άλμπουμ από το 2012 - η απόδειξη ότι η Naya χρησιμοποίησε για να φορέσει στην πραγματικότητα το χρώμα στα χείλη της! Η φούξια είναι καταπληκτική γι 'αυτήν. Τα μαλλιά είναι χαλαρά και φυσικά, και μοιάζει ότι μάλλον πήρε ένα μαύρισμα. Νομίζω ότι τα μάτια της αρχίζουν να φαίνονται πιο ευρύχωρα...

Naya το 2013

Τώρα εμείς'το 2013, και η Naya ήταν 26 ετών εδώ. Το πρώτο πράγμα που παρατηρείτε είναι προφανώς το μακιγιάζ. Όλοι κάνουμε τα λάθη μας και αυτό ήταν ένα από τα Naya's: τρελλές ψεύτικες βλεφαρίδες, βαριά ρουζ και κακή ανάμειξη, για να αναφέρουμε μερικά από τα προβλήματα εδώ. Αλλά βλέπω επίσης τα χείλη και τα μάγουλα (Restylane, ίσως;) και μια σφραγισμένη μύτη, που υποδηλώνει ρινοπλαστική. Επίσης, τα βλέφαρά της δεν είναι τόσο κουκούλα όπως ήταν το 2011 και το 2012.

Naya το 2014

Ήταν το 2014 που η Naya άρχισε να μεταμορφώνεται σε Kim Kardashian 2.0. Ξαφνικά, ήταν ξανθιά, με ελαφρύτερα φρύδια, και υιοθέτησε τον Κιμ's υπογραφή γυμνά χείλη, ψεύτικες βλεφαρίδες και βαριά περιγράμματα. Λόγω του τελευταίου, η μύτη της φαίνεται πολύ λεπτότερη, αλλά νομίζω ότι έχει επίσης τροποποιηθεί χειρουργικά. Και πάλι, παρατηρήστε πόσο μεγαλύτερο είναι τα μάτια της τώρα.

Naya το 2015

Αυτή η φωτογραφία του 2015 είναι ίσως η πιο προφανής απόδειξη για την Naya'η χρήση των πληρωτικών στα μάγουλά της. Ήταν μόνο 28 αυτή τη στιγμή, έτσι δεν μπορούσε't τα χρησιμοποιούσατε για να διορθώσετε μεγάλη απώλεια όγκου. Αντ 'αυτού, το Restylane άλλαξε πραγματικά το σχήμα του προσώπου, δεδομένου ότι εγχύθηκε γύρω από τους ναούς της, όλα μέσα από τα μάγουλα και φυσικά στα χείλη της. Το περίγραμμα υπερβάλλει το αποτέλεσμα, μαζί με ένα νέο ζευγάρι Instagram φρύδια και πιο σκούρο χρώμα μαλλιών. Δεν θα ήθελα'δεν εκπλήσσει αν είχε Botox στο μέτωπό της.

Naya το 2016

Φτάνοντας το 2016, η Naya έχει τώρα το στιλβωμένο στυλ ενός pro του κόκκινου χαλιού, αλλά για μένα, το πρόσωπό της έχει πάρει μια αρκετά τεχνητή εμφάνιση. Το'είναι η μύτη, η οποία είναι αφύσικα λεπτή και περιβάλλεται στο θάνατο, συν τα πληρέστερα χείλη (αν και'αναμφισβήτητα μια βελτίωση σε σχέση με την έκδοση του 2015). Νομίζω ότι το μακιγιάζ των ματιών και τα φρύδια έχουν βελτιώσει έναν τόνο και τα δύο είναι πολύ πιο μαλακά.

Η τελική μας εικόνα είναι αυτή που με ενέπνευσε να το κάνω αυτό πριν και μετά. Ω ΘΕΕ ΜΟΥ! Ξαφνικά, Naya'τα χείλη του είναι μεγαλύτερα από ποτέ, μαζί με γεμάτα μάγουλα, ένα εξαιρετικά ομαλό μέτωπο και αυτό που υποψιάζομαι ότι έχουν αφαιρεθεί τα βλέφαρα. Τίποτα για αυτό δεν φαίνεται φυσικό ... αλλά προφανώς αυτό δεν ήταν'το στόχο της.

συμπέρασμα

Αυτό είναι ένα πριν και μετά, όπου οι φωτογραφίες πραγματικά μιλούν για τον εαυτό τους. Νομίζω ότι μπορούμε ΟΛΟΥΣ να συμφωνήσουμε ότι τουλάχιστον η Naya έχει χτυπηθεί με υαλουρονικό οξύ στα χείλη, τα μάγουλα και τους ναούς της. Ωστόσο, υποψιάζομαι αυτό'δεν είναι όλη η δουλειά που είχε κάνει. Εκτός από την λεύκανση των δοντιών, νομίζω ότι μπορούμε να κοιτάξουμε τα στοιχεία της ρινοπλαστικής, του Botox και ενδεχομένως ενός ανελκυστήρα βλεφάρων (blepharoplasty) για να δώσουμε στα μάτια της μια πιο ευρεία ανοιχτή εμφάνιση.

Τι λένε οι ειδικοί; Σύμφωνα με τον Jason Emer, έναν καλλυντικό χειρούργο της Beverly Hills, «έχει σίγουρα ρινοπλαστική και πλήρωση στα μάγουλα και τα χείλη. Μπορεί επίσης να έχει εμφυτεύματα στα μάγουλά της». 

Εμφυτεύματα μάγουλα ;! Με το Restylane να είναι τόσο άμεσα διαθέσιμο (και το σημαντικότερο, μια μη μόνιμη επιλογή), δεν θα ήθελα'Δεν νομίζω ότι οι συλλογές θα πάνε τόσο μακριά. Αλλά κοιτάζοντας πάλι, αυτό'είναι σίγουρα δυνατό. Γνωρίζουμε ότι η Naya δεν είναι ξένη προς την πλαστική χειρουργική. Στα απομνημονεύματά της Συγνώμη δεν λυπάμαι, αποκάλυψε ότι προσφέρθηκε εμφυτεύματα στήθους για τα 18α γενέθλιά της. Έτσι λοιπόν οι υπόλοιπες καλλυντικές βελτιώσεις δεν θα ήταν καθόλου εφελκυστικές...

Πώς νιώθεις για τη Naya'την εξέλιξη της ομορφιάς?
Ποιο από αυτά φαίνεται είναι το αγαπημένο σας?
Ποια "εργασία ομορφιάς" νομίζετε ότι αυτή'είχε κάνει?

Leave A Comment

78 − = 68