Lea Michele, πριν και μετά

"Δεν μπορώ'δεν μοιάζει με πολλούς άλλους ανθρώπους, ξέρετε τι εννοώ; "είπε η Lea Michele στους Αρπιστής's Bazaar το 2011.

Χάρη στο ρόλο της στο show hit Χαρά, η ηθοποιός της Νέας Υόρκης είχε γίνει ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της Αμερικής παρά την αποκαλούμενη "ασυνήθιστη ομορφιά".

"Πόσα διευθυντικά στελέχη μου είπαν, 'Πάρτε μια εργασία μύτης. Εσείς'δεν είναι αρκετά αρκετά'? Αλλά αποδείξαμε ότι είναι λάθος. "

"Ήμουν ένα από τα μοναδικά κορίτσια στο γυμνάσιο που δεν το έκανα'να πάρετε ένα ", αποκάλυψε σε ένα GQ συνέντευξη. "Αν κάποιος το χρειάστηκε, μάλλον το έκανα, αλλά η μητέρα μου πάντα μου είπε, μεγαλώνοντας, 'Η Μπαρμπρά Στρέισαν δεν το έκανε'να πάρετε μια εργασία μύτης. Εσείς'μην πάρετε μια εργασία μύτης.' Και δεν το έκανα't. Γαμώστε αυτούς τους ανθρώπους. "

Λοιπόν λοιπόν λοιπόν. Έχουμε καταφύγει't ακούσει μια τόσο κατηγορηματική καταγγελία της πλαστικής χειρουργικής σε ολόκληρη την ιστορία της Πρώτης & Δευτέρας!

Αλλά το πράγμα είναι, δεν συμβαίνει't προσθέσετε. Αν εξετάσουμε τη Lea'η εξέλιξη της ομορφιάς με την πάροδο των ετών, τα φωτογραφικά στοιχεία μιλούν διαφορετικά και αντιφατικός ιστορία. 

Ρίξε μια ματιά:

Lea το 2006

Πριν Χαρά την ώθησε στη φήμη της, η Λέα έκανε ένα όνομα για τον εαυτό της στο Μπρόντγουεϊ ως νέος 20χρονος. Αυτό, μπορούμε ασφαλώς να υποθέσουμε, είναι η πραγματική μύτη της. Μπορούμε επίσης να δούμε τα φυσικά σγουρά μαλλιά της, τα οποία πάντα ισιώνει τώρα, και τα πολύ λευκά δόντια της.

Lea το 2007

Την επόμενη χρονιά, η Lea φαινόταν πολύ η ίδια. Λοιπόν, εκτός από τα επιθετικά λεπτυνόμενα φρύδια (όπως ήταν και το στυλ!). Κοιτάζοντας τα χείλη της, νομίζω ότι μπορούμε ασφαλώς να πάρουμε ενέσεις από το τραπέζι, καθώς ήταν πάντα αρκετά γεμάτοι.

Lea το 2009

Μόλις Χαρά η ομάδα του glam έφτασε! Το'δεν είναι το πιο εξελιγμένο βλέμμα, αλλά αυτό'είναι πολύ πιο γυαλισμένο, χάρη στο μακιγιάζ των ματιών, τα μεγάλα κύματα και τα πιο γερά φρύδια. Αυτή η φωτογραφία βρίσκεται στην ίδια γωνία με το πυροβολισμό του 2006 και η Lea'της μύτης φαίνεται να ταιριάζει (αν και'ήταν πιθανό ότι είχε κάνει την πρώτη της χειρουργική επέμβαση πριν-Χαρά). Το'Είναι ενδιαφέρον πώς απλά η ενίσχυση των φρυδιών φαίνεται να εξισορροπεί τα χαρακτηριστικά της!

Lea το 2010

Και εδώ'είναι μια πρόσοψη της Lea's πρόσωπο? ήταν εδώ 24. Εγώ νομίζω εμείς'εξακολουθεί να εξετάζει την αρχική μύτη της (και οτιδήποτε άλλο). Το στυλ είναι πραγματικά βασικό "αυτό ήταν πριν άρχισε να παίρνει περισσότερους κινδύνους με τα μαλλιά και το μακιγιάζ της!

Lea το 2011

Αυτή είναι η στιγμή που αρχίζουμε να την βλέπουμε να γίνεται περισσότερο ένα εικονίδιο ομορφιάς. Αυτά τα κτυπήματα είναι τόσο τέλεια και αξιολάτρευτα. αν υπήρχε ποτέ μια "Κοπή Ζωής" για τη Lea, αυτό'αυτό είναι! Και αυτό με φέρνει πίσω στο σημείο μου για την ισορροπία. Με τη βαριά περιθωριακή και μαύρη υγρή επένδυση, η μύτη της δεν συμβαίνει't φαίνεται "μεγάλο" σε όλα. (Το λέω ακόμα'αλλά είναι σίγουρα δύσκολο να το πω!)

Lea το 2012

Μέχρι το 2012, η ​​Lea είχε μεγαλώσει τα κτυπήματα (καθώς και τα φρύδια της) και πειραματίστηκε με τα μαλλιά και τα κραγιόν της ορχιδέας. Ειλικρινά, φαίνεται υπέροχη! Κανονικά, εγώ'm αντι-ψεύτικες βλεφαρίδες, αλλά νομίζω ότι εργάζονται σε αυτή την περίπτωση για να τραβήξει το βλέμμα επάνω.

Lea το 2013

Μερικές φορές, τα πειράματα ομορφιάς don'δεν το καταφέρνω αρκετά, και αυτό'τι εγώ'βλέπω εδώ. Θυμηθείτε, αυτά ήταν τα χρόνια Cara Delevingne, αλλά όχι κάθε πρόσωπο προορίζεται για φρύδια δηλώσεων ... για να μην αναφέρουμε τις gelled ρίζες! 

Lea το 2014

Το 2014, η Lea παρουσίασε μια ολοκαίνουργια εμφάνιση. Τα κτυπήματα επέστρεψαν, μαζί με πολλά κύματα (που δεν είδαν από το 2009) και τα ηλιοβασιλέματα. Μπορώ να θυμηθώ λέγοντας εκείνη την εποχή ότι φαινόταν πιο πανέμορφη από ποτέ, και εξακολουθώ να είμαι δίπλα σε αυτό! Εγώ'Απλά αναρωτιέμαι, τώρα, αν υπήρχαν περισσότερα σε αυτό. Αν εσύ'δεν είσαι σίγουρος τι εγώ'έλαβα, αυτό'μικρό οπωσδηποτε εμφανής στην επόμενη φωτογραφία...

Lea το 2015

Βλέπετε τι εγώ'βλέπω; Σίγουρα φαίνεται ότι η Lea πήρε μια νέα μύτη, ίσως κάποια στιγμή μετά Χαρά τελειώσει τη μαγνητοσκόπηση. Τα μάγουλά της φαίνονται επίσης πραγματικά γλυπτά, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι φυσιολογική απώλεια λίπους ήταν αυτή τη στιγμή 29. Με τα μαλλιά, εμείς'έχω ακόμα τα κτυπήματα αλλά αυτή's αφήνοντας τα κυριώτερα σημεία να μεγαλώσουν.

Το'αυτό είναι αστείο, αυτό μοιάζει σχεδόν με την ίδια Lea Michele από μόλις πριν από λίγα χρόνια! Είτε έτσι είτε αλλιώς, μου αρέσει το παιχνιδιάρικο του φούξια κραγιόν και υφή κύματα (με κτυπήματα ώθησε στη μία πλευρά).

Lea το 2016

Στη συνέχεια, η Lea άρχισε πραγματικά να ευνοεί αυτό το είδος hairstyle: super-straight και από το πρόσωπο, με ένα ισχυρό μέρος. Δεν μπορώ'Δεν ξέρω αν η καλλυντική χειρουργική είχε κάτι να κάνει με τη νέα της εμπιστοσύνη στην ομορφιά, αλλά εγώ'm μαντέψει ότι έπαιξε ρόλο! Το βλέμμα της εδώ είναι πολύ πολυτελές και λαμπερό ... Εγώ'Απλώς αναρωτιέμαι γιατί το κάτω χείλος της έχει χάσει ξαφνικά όγκο. Συνήθως, συμβαίνει το αντίθετο! Είναι το πιπίλισμα μέσα?

Μέχρι αυτή τη φορά, η Lea ήταν 30. Ντροπή για την ασυμφωνία χρώματος μεταξύ του λευκού προσώπου και του μαυρισμένου σώματος (aka "the Eagle"), επειδή μου αρέσει αυτό διαφορετικά! Η μπλε σκιά ματιών είναι διασκεδαστική με καθορισμένες βλεφαρίδες και ένα κομψό χτένισμα (αν και νομίζω ότι οι ουρές των φρυδιών της είναι υπερ-τσιμπημένες). Μπορούμε να δούμε τη μύτη της από την άλλη πλευρά, και ενώ διατήρησε το αρχικό της σχήμα, αυτό'είναι λιγότερο εμφανή συνολικά.

Lea το 2017

Ίδιο όνειρο ομορφιάς, διαφορετικό γεγονός! Η Lea καταδεικνύει ένα φαινόμενο Ι'Παρατήρησα ξανά και ξανά. Όσο πιο διάσημος παίρνετε, τόσο καλύτερη είναι η ομάδα ομορφιάς σας και το πιο γυμνό μακιγιάζ! Αλλά με φρέσκα στοιχεία όπως αυτή η ροζ σκιά (και καμία μάσκαρα καθόλου!). Από αυτή τη γωνία, η νέα της μύτη φαίνεται εξαιρετικά ευθεία.

Και ένα ακόμα για αυτό το χτένισμα! (Σου είπε'που αγαπάει αυτή τη στιγμή.) Τα πάντα έρχονται μαζί όμορφα εδώ, από τα τέλεια διαμορφωμένα φρύδια μέχρι το λεπτό μακιγιάζ στην κομψή επιλογή των σκουλαρικιών. Μπορούμε να δούμε λίγο περίγραμμα της μύτης, αλλά αυτό δεν συμβαίνει't λογαριασμό για το νέο petite tip.

συμπέρασμα

"ΕΓΩ'm υπερήφανος που είναι σε μια θετική παράσταση και να είναι μια φωνή για τα κορίτσια και να πω, 'Εσείς't πρέπει να μοιάζουν με όλους τους άλλους. Αγάπη ποιος είσαι.'"

Αυτή ήταν η Lea'η αφηγηματική ιστορία του 2010 και ξέρετε τι; Εγώ'Θα αγοράσει ότι ήταν ειλικρινής για να μην έχει πλαστική χειρουργική επέμβαση. Την εποχή εκείνη.

Ωστόσο, δεδομένου ότι Χαρά τυλιγμένο το 2015, φαίνεται ότι άλλαξε τη μουσική της. Αυτό είναι ένα πριν και μετά, όπου τα στοιχεία της χειρουργικής ρινοπλαστικής couldn't να είναι πιο σαφής. 

Και εκεί'δεν είναι καθόλου τρόπος'με το Photoshop, όπως πρότεινε Ανθρωποι το 2016. "Όταν οι άνθρωποι αλλάζουν τη μύτη μου'Είναι πολύ σαφές για μένα. Εγώ'μου αρέσει 'Οτι'δεν είναι η μύτη μου!' Αλλά δεν είναι'δεν το κάνουμε αυτό συχνά μαζί μου "εννοώ, εγώ'έχω δει καταστάσεις με άλλες διασημότητες όπου'Είναι επιθετικό το πόσα πράγματα παίρνουν ρετουσαρισμένα ή φωτοσπασμένα. Αυτό που νομίζω ότι οι οπαδοί αγαπούν να δουν για μένα είναι αυτό που πραγματικά μοιάζω και έτσι τα περιοδικά δίνουν μερικές φορές στους ανθρώπους τι θέλουν μαζί μου. Αυτοί'όπως και πάλι, 'Εμείς εμείς'Μόλις την αφήνω όπως είναι.'"

Εγώ, για ένα, δεν το αγοράζω αυτό'όπως η Ellie Goulding ξανά!

Δεν είναι εκεί'τι συμβαίνει με το να αλλάζεις γνώμη για την πλαστική χειρουργική, φυσικά. Το'είναι απλά δύσκολο να καταπιεί αυτά τα μηνύματα "όταν είσαι εσύ είσαι", όταν τα celebs γυρίσουν και αλλάξουν την εμφάνισή τους την πρώτη ευκαιρία! Δεν υπάρχει καμία κατάπληξη εκεί'υπήρξε μια απότομη άνοδος στους νέους που επιδιώκουν την αισθητική χειρουργική.

Πώς νιώθεις τη Lea'την εξέλιξη της ομορφιάς?
Ποιο από αυτά φαίνεται είναι το αγαπημένο σας?
Ποια "εργασία ομορφιάς" νομίζετε ότι αυτή'είχε κάνει?

Leave A Comment

37 − 32 =