Emma Watson, πριν και μετά

Η Emma Watson μπορεί να είναι μόνο 23, αλλά αυτή'είναι ένας παλιός επαγγελματίας στο περπάτημα στο κόκκινο χαλί. 

Χάρη στην 'Χάρρυ Πόττερ' σειρά ταινιών, η οποία έτρεξε από το 2001 έως το 2011, αυτή'ήταν στο δημόσιο μάτι από την ηλικία των εννέα ετών ", πράγμα που σημαίνει ότι όλα αυτά τα αμήχανα εφηβικά χρόνια καταγράφηκαν στη φωτογραφική μηχανή!

Εντάξει, στην Emma', ίσως δεν ήταν'ΤΑ αμήχανα ... αλλά φαίνεται πολύ διαφορετική τώρα. Αφήνω's ρίξτε μια ματιά στην εξέλιξη της ομορφιάς της όλα αυτά τα χρόνια και δείτε τι's άλλαξε.

Έμμα το 2001

Στην πρώτη μας φωτογραφία, η Emma είναι 11 χρονών, τι ένα χαριτωμένο παιδί! Εμείς'Έχεις τις φακίδες. εμείς'Έχω τα ευθύ, σκοτεινά φρύδια. Ακόμη και το χρώμα της τρίχας είναι ένας συνδυασμός με τη σκιά που φοράει σήμερα.

Emma το 2002

Η Emma ήταν 12 εδώ. είναι λάθος να έχεις φθόνο φρύδι; Ακόμη και προτού τα υπερπηδήσω στο '00, δεν το έχω'Δεν νομίζω ότι η δική μου ήταν πάντα όπως αυτή. Παρατηρήστε τα δόντια της (τα οποία αργότερα είχε καθορίσει) και τη μύτη της (η οποία πιθανότατα είναι ευρύτερη σε σύγκριση με τώρα).

Έμμα το 2004

Ευλογήστε την καρδιά της με τα σγουράκια και τα λουλούδια στα μαλλιά της, η Emma μοιάζει με αυτή'πηγαίνουμε στο χορό αντί για μεγάλη πρεμιέρα ταινιών. Μέχρι αυτή τη φορά, ήταν 14 ετών και ίσως είχε αναπτυχθεί λίγο στη μύτη της. Τα φρύδια της ήταν επιθετικά τσίμπημα (όπως ήταν η μόδα τότε), τι ντροπή!

Έμμα το 2005

Τώρα αυτό'το 2005 και η Emma είναι 15. Με το λεπτό Ombré της, ήταν χρόνια μπροστά από την τάση! Εκεί'δεν απονέμεται τίποτα για αυτό το βλέμμα "'όπως είναι φρέσκο ​​και όμορφο σήμερα όπως ήταν πριν από μια δεκαετία. Νομίζω ότι η μύτη της μοιάζει με την προηγούμενη φωτογραφία, έτσι κι εσύ?

Έμμα το 2007

Η μεγάλη αλλαγή εδώ είναι τα ελαφρύτερα μαλλιά και τα φρύδια! Τους τραβά μακριά, αλλά το ξεπλένουν. Ήταν 17 εδώ. Αν αλλάξει τη μύτη της από αυτό το σημείο (αυτό'είναι η πιο κοινή χειρουργική celeb), το έργο ήταν εξαιρετικά καλά.

Έμμα το 2009

Έως το 2009, η Emma μεγάλωσε. Η σκιά του χρώματος δείχνει και πάλι το υπέροχο δέρμα της, και μου αρέσει επίσης η τοποθέτηση του κοκκινίσματος.

Η Emma το 2010

Το κόψιμο των μαλλιών σας είναι ένα τελετουργικό πέρασμα για τόσους πολλούς αστέρες, και η Emma έκανε ακριβώς αυτό το 2010, ηλικίας 20. Φοράει αυτό το Pixie εκπληκτικά καλά! Το μακιγιάζ πήρε επίσης μια κομψή αναβάθμιση, με μαύρη επένδυση και ένα ελαφρύ ματ κραγιόν. Αλλά η κύρια αλλαγή στην ειδοποίηση είναι το χαμόγελό της. Τα δόντια της είναι όλα ίσια και ακόμα και τώρα, υποδεικνύοντας ότι κάποια καλλυντικά οδοντιατρικά έργα έγιναν, πιθανώς με καπλαμάδες.

Η Emma το 2011

Τα κοντά μαλλιά κολλήθηκαν γύρω από το 2011, με στυλ που ήταν ακόμα πιο τολμηρή. Αυτά τα καπνιστά χρυσά και τα κάρβουνα μάτια με κομμάτια λάμψη είναι ένα έργο τέχνης! Και το δέρμα της είναι άψογο. Το πρόσωπό της είναι ένας καλλιτέχνης μακιγιάζ'το όνειρο του!

Η Emma το 2013

Η Emma έχει πολύ καλή γεύση στο μακιγιάζ »'την βλέπω σε ψεύτικες βλεφαρίδες ή βαριά περιγράμματα! Αυτή η εμφάνιση είναι τόσο όμορφη και λεπτή και τελικά τα φρύδια της έχουν επιστρέψει στην προηγούμενη δόξα τους.

Ενημέρωση: Emma το 2014

Έως το 2014, Emma'το τρίχωμα της τρίχας είχε μεγαλώσει πολύ, κόβεται σε κοκαλιάρικα κωνικά άκρα. Σπάνια το φοράει στο κόκκινο χαλί, έτσι'Είναι ωραίο να δούμε! Το μακιγιάζ εξακολουθεί να είναι πολύ χαμηλό-κλειδί, με λεπτές επένδυση γατάκι για να τονίσει τα μάτια της.

Ενημέρωση: Emma το 2015

Τα τελευταία χρόνια, η Emma φορούσε πολλά κόκκινα κραγιόν, με φρέσκο ​​δέρμα, βρεγμένες βλεφαρίδες και καφέ σκιά. Το'είναι πιο κλασικό από μοντέρνο, αλλά ποτέ δεν φαίνεται υπερβολικό.

Ενημέρωση: Η Emma το 2016

Το 2016, η Emma έκοψε τα μαλλιά της σε αυτό το bob, και αυτό's υπερβολικά λατρευτός σε στυλ μισού στυλ, με ένταση στο μπροστινό μέρος. Λατρεύω τα αβίαστα vibes που φέρνει σε ένα κόκκινο χείλος και την ίδια επένδυση γατάκις όπως και το 2014.

Ενημέρωση: Η Emma το 2017

Αυτό μας φέρνει στο 2017, και μια Emma που φαίνεται πιο εξελιγμένη από ποτέ. Η εφαρμογή της καφέ σκιάς σε 360 μοίρες είναι μια περιπετειώδης επιλογή, αλλά οι φακίδες της και το αερόψυχο updo τη διατηρούν φρέσκο. Και εκεί'αυτό το τέλειο χαμόγελο και πάλι!

συμπέρασμα

Έτσι μπορούμε να αποδώσουμε τις αλλαγές στην Emma'η εμφάνιση της στη φυσιολογική διαδικασία ωρίμανσης από το tween σε νεαρό ενήλικα; Ή έκανε μια πιο μόνιμη διαδικασία?

Ενώ υπήρξαν φήμες ότι η Έμα είχε μύτη, εγώ'Δεν είμαι πεπεισμένος ότι συνέβη, κοιτάζοντας αυτές τις φωτογραφίες. Αν είχε κάνει κάποια αναμόρφωση, ήταν πολύ συντηρητική και είχε συμβεί ενώ ήταν ακόμα στην εφηβεία της!

Σχετικά με την πλαστική χειρουργική, η Emma είπε στην Elle: «Βλέπω το LA αρκετά τρομακτικό εξαιτίας αυτού», όλοι οι νέοι που έχουν πλαστική χειρουργική επέμβαση.'Δεν θέλω να μοιάζω με όλους τους άλλους. Δεν μπορώ'Έχω τέλεια δόντια, εγώ'μην κολλήσετε λεπτό. Θέλω να είμαι το άτομο που αισθάνεται υπέροχα στο σώμα της και μπορεί να πει ότι αγαπά και δεν θέλει να αλλάξει τίποτα. Το'είναι γελοίο ότι φαίνεται ένας τέτοιος μη ρεαλιστικός στόχος. Νομίζω ότι οι ηθοποιούς που είναι πραγματικά επιτυχείς είναι αυτοί που είναι άνετοι στα δικά τους δέρματα και εξακολουθούν να φαίνονται ανθρώπινοι ».

Την πιστεύεις?

Πώς νιώθεις για την Emma'την εξέλιξη της ομορφιάς?
Ποιο από αυτά φαίνεται είναι το αγαπημένο σας?
Ποια "εργασία ομορφιάς" νομίζετε ότι αυτή'είχε κάνει?

Leave A Comment

4 + 5 =