Scary πράγματα που μπορεί να συμβεί στο πρόσωπό σας όταν χρησιμοποιείτε πάρα πολύ Botox

Λατρεύω τις βρετανικές εφημερίδες, πραγματικά το κάνω. Για δεύτερη φορά σε λίγο περισσότερο από έξι μήνες, το Daily Mail έχει κάνει μια ιστορία για το Botox και αυτό'δεν είναι το είδος του rah-rah, ο καθένας θα πρέπει να κάνει το είδος του κομμάτι σας'είναι πιθανό να βρεθεί πάνω σε αυτή την πλευρά της λίμνης.

Όχι, το άρθρο είναι για έναν συγγραφέα ομορφιάς που άρχισε να παίρνει ενέσεις Botox πριν από 18 χρόνια, σε ηλικία 29 ετών. (Θαυμάσια, ήταν για ένα άρθρο περιοδικού και επομένως μάλλον δωρεάν"αυτό'πώς να αρχίσετε να γαντζώνονται σε αυτά τα πράγματα, σας λέω!) Ούτως ή άλλως, στην αρχή δούλεψε ... αλλά τότε τα πράγματα πήγαν τρομερά λάθος αρκετά λάθος που αποφάσισε να τα εγκαταλείψει για καλό.

Τώρα εγώ'm δεν είναι πραγματικά εναντίον του Botox "heck, πήρα μόνο μερικοί σε μια εκδήλωση μέσα ενημέρωσης περίπου ένα μήνα πριν (I'θα δημοσιεύσετε σύντομα ένα βίντεο με μερικές συμβουλές από τα έγγραφα). Αλλά το γεγονός ότι μπορεί να αντιστραφεί και να σας κάνει πραγματικά να κοιτάξετε ΑΛΗΘΙΝΕΣ πραγματικά με φοβίζει. Αυτό είναι το πράγμα που κανείς δεν μιλάει. (Ή τουλάχιστον κανείς στη Βόρεια Αμερική.) Άφησε λοιπόν'μικρό!

Πιθανώς το πιο κοινό πράγμα που συμβαίνει όταν το Botox πηγαίνει στραβά είναι ένα μικρό πράγμα που ονομάζεται "Spocking". Όπως και στα φρύδια που το κάνουν αυτό:

Μισώ, μισώ, μισώ όταν βλέπω τις γυναίκες να πηγαίνουν γύρω με αυτά τα περίεργα φρύδια γιατί σημαίνει ότι οι γιατροί τους'μην κάνετε σωστή παρακολούθηση, προσωπικά, με φωτογραφίες πριν και μετά. (Προφανώς ένα ορισμένο ποσοστό του πληθυσμού θα "Spock", αλλά μπορεί να διορθωθεί με την έγχυση περισσότερων στο σωστό μέρος για να τα αφήσει πίσω.)

Και έπειτα υπάρχουν οι "γραμμές κυδωνιών" που έγραψα περίπου τον Μάιο. Σε κάποιο είδος αρρώστιας εκδίκησης, αυτές οι ΝΕΕΣ ρυτίδες αναπτύσσονται όταν παραλύετε τους γύρω μυς.

Σαν να μην ήταν't αρκετά, οι φτωχοί Daily Mail συγγραφέας άλλα θέματα. Το δοκίμιο της έβαλε το φάρμακο για να διορθώσει τη χαλάρωση κατά μήκος της σιαγόνας, αλλά άλλαξε τελείως το χαμόγελό της:

"Είχα συνήθως μια μεγάλη ακτίνα στην οποία το άνω χείλος μου έγινε αρκετά ευθεία. Τώρα, το άνω χείλος μου έπεσε στο κέντρο, χαρίζοντας στο χαμόγελό μου μια παράξενη, ελαφρώς κακόφημη καμπύλη".

Απαίσιος? Ζευγάρι που με τα φρύδια Spock και μπορείτε να τρομάξετε τα μικρά παιδιά.

Άλλες παράξενες παρενέργειες περιελάμβαναν ένα μέτωπο που έμοιαζε ακανόνιστα ομαλό, αλλά τα φρύδια που έγιναν "πολύ βαριά". Και μετά πήγε στον οδοντίατρο, αλλά δεν μπορούσε'μην ανοίγετε το στόμα σωστά επειδή ήταν, καλά, κατεψυγμένο. Και όχι από οτιδήποτε έκανε ο οδοντίατρος.

Τρελός! Εδώ είναι με Botox ("χωρίς ρυτίδες, αλλά χωρίς έκφραση", λέει ο Daily Mail):

Και εδώ είναι μετά την εγκατέλειψε:

Σοβαρά, οι μόνες ρυτίδες που παρατηρήσαμε στον πυροβολισμό που δεν μπορώ να εντοπίσω είναι γύρω από τα μάτια. (Και γειά σου; Αν τα μάτια σου δεν είναι't τσαλακώνουν λίγο όταν χαμογελάτε, μοιάζετε με έναν αλλοδαπό.) Επίσης, σημειώστε ότι το πρόσωπό της στη δεύτερη εικόνα είναι πιο γεμάτο't ξοδεύουν πάρα πολύ χρόνο στο γυμναστήριο επειδή το λίπος γεμίζει τις ρυτίδες, κυρίες!

Όσο για διασημότητες, Kylie'αδελφή τουΟ Dannii Minogue, ο οποίος είναι ένα μεγάλο αστέρι στο Ηνωμένο Βασίλειο και του οποίου το όνομα έχει ένα ζευγάρι πάρα πολλά συφωνητικά και φωνήεντα, είναι ίσως το μόνο που εγώ'Έχω επίγνωση του ποιος έχει καταγραφεί λέγοντας ότι εγκατέλειψε το Botox. (Πολλά άλλα αστέρια, όπως η Rachel Weisz και η Kate Winslet, έχουν μιλήσει εναντίον της, αλλά εγώ'Δεν ακούσατε αν το χρησιμοποίησαν και έπειτα σταμάτησαν ... ή απλά δεν το έκαναν καθόλου. Ή ίσως όλοι ψεύδονται.)

Εν πάση περιπτώσει, προφανώς ο Dannii παροτρύνθηκε από το facialist της να το εγκαταλείψει, επειδή στην πραγματικότητα έκανε την εμφάνισή της ΠΑΛΙΑ. Μπορείτε να πιστέψετε?

Εδώ's το Freeze Face πριν:

Και τώρα, au naturel:

Και πάλι, το είδος του σκάβουν τα μάτια γκρινιάζουν "εσείς?

Τώρα, προφανώς κάποια έγγραφα στο Ηνωμένο Βασίλειο τουλάχιστον αρχίζουν επίσης να συνειδητοποιούν ότι το "Botox 4 All" isn't απαραίτητα ένα καλό πράγμα. Ειδικά για γυναίκες ηλικίας 40 ετών και άνω. Σκέφτηκα ότι αυτό το απόσπασμα από το άρθρο ήταν ενδιαφέρον:

"Η Vicky Dondos της κλινικής Medicetics στο Λονδίνο λέει ότι είναι πολύ προσεκτική με το Botox με τους ηλικιωμένους πελάτες: Ένα εντελώς ομαλό μέτωπο μπορεί να δημιουργήσει μια τεράστια αντίθεση με οποιαδήποτε χαλάρωση και ρυτίδωση στο κάτω μισό του προσώπου, καθιστώντας το φαίνονται χειρότερα.

Το "Botoxing" μεταξύ των φρυδιών μπορεί τελικά να αυξήσει το χώρο μεταξύ τους, έτσι ώστε τα φρύδια να φαίνονται πολύ μακριά και το δέρμα να γίνει σαμμένο.

'Εγώ'm περισσότερο πεπεισμένο ότι το Botox λειτουργεί αναρωτιέται ως θεραπεία ομορφιάς για πάνω από 40s'

Επίσης, μερικοί γιατροί προσπαθούν να αυξήσουν τα φρύδια πάρα πολύ με Botox, αφήνοντας τα βλέφαρα να φαίνονται τεντωμένα και με πάρα πολύ ανατριχιαστικό δέρμα στην επίδειξη.

"Παρέχει ένα & # x201C; tugged & # x201D; εμφάνιση που είναι πολύ γηρασμένη. "

Απλά ουάου.

Δημοσιεύω όλα αυτά όχι επειδή δεν έχω'Δεν νομίζω ότι κάποιος θα έπρεπε ποτέ να πάρει το Botox, αλλά γιατί θέλω, αν το καταφέρετε, να συνειδητοποιήσετε τους κινδύνους και στη συνέχεια να λάβετε τεκμηριωμένη απόφαση. Αυτές τις μέρες, αισθάνεται ότι όλοι και η μητέρα τους προσφέρει βότσαλα Botox, αλλά αυτό'εξακολουθεί να είναι μια σοβαρή ιατρική διαδικασία. Και αυτό'πολύ, πολύ καλύτερα να υποβιβάσει παρά να υπερεκτιμηθεί. Εμείς'είδαν όλοι τους κλώνους Heidi Montag που δουλεύουν σε πλαστικούς χειρουργούς' ή ακόμα και δερματολόγους' γραφεία ... αφήστε τα να είναι μια προειδοποιητική ιστορία.

Έχετε δοκιμάσει ποτέ Botox?

Πιστεύετε ότι το Daily Mail ο συγγραφέας και ο Dannii Minogue φαίνονται καλύτερα με ή χωρίς το Bo?

Τι γίνεται με την Justine Bateman; είναι η προοπτική της αναζωογονητική ή νομίζετε ότι πρέπει τουλάχιστον να δοκιμάσει μια αντιγηραντική κρέμα?

Leave A Comment

77 − = 74