Έχεις ακμή; Αυτό το μπουκάλι της καθαρής βιταμίνης Α θα μπορούσε να είναι το νέο σας BFF

Θυμηθείτε πώς σας είπα, το 2010, για να αγοράσετε κάποιο λάδι από συκώτι για το δέρμα του και ειδικότερα τα πλεονεκτήματα της ακμής?

Λοιπόν, το μηδέν. Εγώ'έχω πάρει ένα νέος συμπλήρωμα για το καλύτερο μέρος του τρέχοντος έτους, και αυτό'Ώρα σας έδωσα μια ενημέρωση. Ακριβώς όπως το λάδι από συκώτι, αυτό'πήρατε τη βιταμίνη Α που λειτουργεί τόσο καλά ώστε να αποφεύγονται οι κηλίδες και να κρατάτε το δέρμα νεανικό, αλλά κανένα από τα άλλα αμφισβητήσιμα συστατικά'θα σας πω για ένα δευτερόλεπτο).

Εδώ'είναι ο μικρός άντρας που's βρέθηκε ένα σπίτι στο σχήμα μου:

InterPlexus NutriSorb Μια υγρή βιταμίνη Α, στα Amazon.com και Vitacost.

Το'είναι καθαρή, υγρή βιταμίνη Α και nope, I haven'δεν αλλάξατε τη μουσική μου καθόλου για τα οφέλη αυτού του συστατικού. Για να ανακαλύψετε, εδώ είναι μερικά από τα πολλά πράγματα που κάνει η βιταμίνη Α...

Η βιταμίνη Α ωφελεί

  • Βοηθάει στην αφομοίωση των βιταμινών D και K. (Χωρίς τη βιταμίνη Α, αυτά τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά δεν είναι't εργασία επίσης.)
  • Το's που απαιτούνται για την κανονική λειτουργία των ανοσοποιητικών και αναπαραγωγικών συστημάτων.
  • Διατηρεί τα μάτια σας υγιή και μπορεί να μειώσει τις πιθανότητές σας να εμφανίσετε εκφυλισμό της ωχράς κηλίδας, νυχτερινή τύφλωση και άλλες οπτικές διαταραχές.
  • Το'είναι ένα κρίσιμο θρεπτικό συστατικό για τη διατήρηση υγιών οστών, δοντιών, αίματος και γενετικού υλικού μας, το ριβονουκλεϊνικό οξύ (RNA).
  • Μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση μιας υγιούς λίμπιντο.
  • Αντιτίθεται στα οιστρογόνα (η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων μας είναι σε μεγάλο βαθμό οιστρογόνο) και προάγει τη σύνθεση της προγεστερόνης.
  • Βοηθά στη σύνθεση πρωτεϊνών και επιτρέπει στις πρωτεΐνες να αφομοιώνονται πιο αποτελεσματικά. (Η έλλειψη πρωτεϊνών σχετίζεται με τη γήρανση και τη γήρανση του δέρματος.)
  • Βοηθά στη διατήρηση της ακεραιότητας του δέρματος και των βλεννογόνων κυττάρων. (Διαβάστε: σας βοηθά να μείνετε νέοι!)
  • Βοηθά στην απομάκρυνση των δερματικών παθήσεων όπως η ακμή, το έκζεμα, τα χείλη και η πιτυρίδα.

Προφανώς, τα τελευταία κομμάτια είναι αυτά που εμείς'ενδιαφέρει περισσότερο, αλλά το θέμα είναι ότι αυτό'όλα τα συνδεδεμένα. Εάν τα προβλήματα του δέρματός σας είναι αποτέλεσμα ανεπάρκειας βιταμίνης Α (και συχνά είναι), διορθώνοντας το ότι εσείς'επίσης να πάρει υγιέστερο στο εσωτερικό, πάρα πολύ.

Διαιτητικές πηγές βιταμίνης Α

Ξέρω τι εσύ'ξανασκεφτείτε. "Γιατί μπορεί να'Δεν φορτώνω απλά πηγές τροφίμων όπως αυτές για να θεραπεύσω την ακμή μου; "

Εγώ'Μη χτυπάτε φρούτα και λαχανικά, αλλά πρέπει να ξέρετε ότι υπάρχουν δύο μορφές βιταμίνης Α:

Συγγνώμη για την οπτική.

Πολλοί άνθρωποι καθαρίζουν πραγματικά την ακμή τους μόνο από το να έχουν μια δόση του ήπατος μία ή δύο φορές την εβδομάδα, αλλά καταλαβαίνω πλήρως αν η ιδέα αυτού μετατρέπει το στομάχι σας. Οτι'Γιατί το Nutrisorb A είναι ένα μεγάλο stand-in. Τα συστατικά είναι το νερό, η γλυκερίνη και η ρετινόλη με τη μορφή παλμιτικής ρετινόλης, η οποία προέρχεται από έλαιο ήπατος χαλιμποτίου.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Nutrisorb A

Κάθε μικρό μπουκάλι (αυτό's περίπου το ίδιο μέγεθος με ένα μπουκάλι Ddrops, αν εσείς'δοκιμάσατε αυτά) είναι γεμάτο με καθαρό υγρό που διανέμει από την πτώση.

Μπορείτε να το πάρετε είτε προφορικά είτε τοπικά.

Πραγματικά, άφησε'να μιλήσουμε λίγο περισσότερο για τη δοσολογία, θα το κάνουμε?

Δοσολογία βιταμίνης Α

Μια σταγόνα Nutrisorb A περιέχει 2.500 IU ρετινόλης και είναι επίσης το συνιστώμενο ημερήσιο "εξυπηρετικό" μέγεθός τους. Σύμφωνα με τον Δρα Ray Peat: "Ο μέσος άνθρωπος είναι πιθανό να είναι υποθυρεοειδής και να χρειαστεί μόνο 5.000 μονάδες την ημέρα".

Πιθανότατα, θα χρειαστεί να παίζετε με τη δόση μέχρι να βρείτε τι λειτουργεί για εσάς. Πολύ λίγη βιταμίνη Α και κερδίσατε't διορθώστε τα θέματα του δέρματός σας, αλλά πάρα πολύ και μπορεί να καταστείλει τον θυρεοειδή έτσι πρέπει να βρείτε ισορροπία. Σε γενικές γραμμές, όσο υψηλότερο είναι ο μεταβολισμός σας (λειτουργία του θυρεοειδούς), τόσο υψηλότερες θα είναι οι διατροφικές σας και συνεπώς οι ανάγκες για βιταμίνη Α. Το άγχος και η έκθεση στο φως, είτε σε εξωτερικούς χώρους είτε σε έντονο φωτισμό εσωτερικού χώρου, μπορεί επίσης να αυξήσει την ανάγκη σας για βιταμίνη Α.

Τοξικότητα βιταμίνης Α

Σε γνώριζε'να είστε περίεργοι για αυτό, καθώς οι άνθρωποι συχνά φρικάρουν για την υποτιθέμενη τοξικότητα της λήψης βιταμίνης Α. Και πάλι, αναβάλλω αυτό το απόσπασμα από τον Δρ Ray Peat:

«Οι τοξικές επιδράσεις των εξαιρετικά μεγάλων δόσεων, όπως 500.000 έως ένα εκατομμύριο IU, φαίνεται να προέρχονται είτε από οξειδωτικές διεργασίες (τάγγισμα) που εμποδίζονται από επαρκή βιταμίνη Ε είτε από αντιθυρεοειδή αποτελέσματα. για να μειώσω τείνουν να συσσωρεύουν καροτένιο στους κάλους μου, αυτό συμβαίνει όταν η λειτουργία του θυρεοειδούς είναι χαμηλότερη, μειώνοντας την ανάγκη για βιταμίνη Α ... Οι κάλλοι στις παλάμες ή τα πέλματα σας θα πρέπει να χρησιμεύσουν ως ένδειξη του πότε οι ιστοί σας είναι κορεσμένοι με βιταμίνη Α Περίπου 100 IU βιταμίνης Ε θα βοηθήσουν στη διαφυγή της βιταμίνης Α από την οξείδωση και πιθανόν να μειώσουν την απαίτησή σας γι 'αυτό ».

Προφανώς αυτό δεν είναι ιατρική συμβουλή, αλλά πιστεύω ότι οι κίνδυνοι της τοξικότητας είναι αρκετά χαμηλοί στις δόσεις μας'(5000 IU καθημερινά). Όπως λέει ο Δρ Peat, αν εσείς'ανησυχείτε πολύ, πάρτε ένα συμπλήρωμα βιταμίνης Ε και παρακολουθήστε τις παλάμες των χεριών σας για σημάδια συσσώρευσης καροτίνης (ένα πορτοκαλί χρώμα).

Τι γίνεται με άλλα συμπληρώματα βιταμίνης Α?

Δεν συνιστώ πλέον λάδι από συκώτι μπακαλιάρου ή άλλες μορφές ιχθυέλαιου ή συμπληρώματος βιταμίνης Α, εκτός από το Nutrisorb A.'επειδή είναι'όλα τα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα (PUFA), τα οποία οξειδώνονται γρήγορα στο σώμα μας και δεν συμβάλλουν σε τίποτα από τον καρκίνο έως τις ορμονικές ανισορροπίες μέχρι τη φλεγμονή και την επιταχυνόμενη γήρανση. Τους αποφεύγω με κάθε κόστος. (Μα αυτό'ίσως άλλο άρθρο για άλλη μια μέρα.) Το Nutrisorb A περιέχει όχι μόνο μηδενικά PUFAs, αλλά γιατί'είναι ένα micellized, με βάση το νερό σύνθεση, αυτό'επίσης, χωρίς τα σκληρά χημικά και απορρυπαντικά που χρησιμοποιούνται στη διαδικασία γαλακτωματοποίησης για άλλα συμπληρώματα βιταμίνης Α.

Πού να το αγοράσετε

Μπορείτε να βρείτε το InterPlexus Nutrisorb A στο Amazon.com και το Vitacost.

Έχετε το λόγο σας

Έχετε δοκιμάσει το Nutrisorb A?

Έχει βιταμίνη Α από άλλες πηγές έκανε τη διαφορά για το δέρμα σας?

Τι άλλο βοήθησε να ασχοληθείτε με την ακμή, το έκζεμα ή την πιτυρίδα?

Leave A Comment

26 + = 35