Το αντιγηραντικό λέιζερ της Tria είναι μια εναλλακτική λύση στο σπίτι του Fraxel

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς οι διασημότητες έχουν τέλειο δέρμα; Ακόμα κι αν το ξέρεις'πηδώντας από και προς τα αεροπλάνα, εργάζονταν 'μέχρι τις μικρές ώρες στο σετ, το κάπνισμα όπως οι καμινάδες και τα φορτία φορτηγών βαρέων μακιγιάζ; (Όλα τα πράγματα που θα μετατρέψουν το πρόσωπό μου βαρετό, στεγνό και καλυμμένο σε ζits μέσα σε ένα καυτό λεπτό.)

Ως επί το πλείστον, όχι, αυτοί'δεν γεννιέται με τέλεια επιδερμίδες. Υφηγητής'δεν είναι ανόητο! Αυτοί δουλειά σε αυτό. Και ευχαριστώ τον Θεό για τον Kim Kardashian, ο οποίος είναι πρόθυμος να μας ενημερώσει τι'είναι επάνω. (Εμείς'θα πάρετε τις συμβουλές της για το δέρμα και αφήστε τις αλεπούδες βλεφαρίδες και χείλη χείλη, "kay;") Σύμφωνα με Ζωή στο Χόλιγουντ:

Σε πρόσφατη συνέντευξή του Oprah, η ομορφιά αποκάλυψε το μυστικό της πορσελάνης της, χωρίς πόρους χροιά: παίρνει Fraxel. Ο Κιμ είπε: "Μου αρέσουν, κορίτσια, θα πρέπει να πάρετε ένα Fraxel λέιζερ στο πρόσωπό σας. Είμαι πραγματικά ανοιχτός για να ενημερώσω όλους τους φίλους μου και τις αδελφές μου ποιες είναι οι καλύτερες θεραπείες. & Nbsp;

Το Fraxel είναι το εμπορικό σήμα μιας θεραπείας για την εκ νέου επίστρωση δέρματος με λέιζερ που παίρνετε στον δερματολόγο'ή πλαστικό χειρουργό'και δουλεύει παρέχοντας μικρές τρύπες θερμότητας βαθιά μέσα στο δέρμα. Η θερμότητα σκουπίζει νεκρά και κατεστραμμένα κύτταρα του δέρματος και διεγείρει το σχηματισμό νέου κολλαγόνου, αλλά γιατί'που συμβαίνει μόνο μέσα από τις μικρές στήλες, το περιβάλλον δέρμα παραμένει άθικτο "που σημαίνει ότι υπάρχει'δεν υπάρχει χρόνος διακοπής. (Πίσω την ημέρα, η αναζωογόνηση σήμαινε να καίει όλο το δέρμα σας αμέσως και στη συνέχεια να περιμένετε εβδομάδες για να θεραπευτεί. Χρόνοι διασκέδασης!) Πόσες θεραπείες που χρειάζεστε εξαρτώνται από τον τύπο και την κατάσταση του δέρματός σας. μπορεί να εξισορροπήσει δραματικά τον τόνο του δέρματός σας, να διαγράψει τη χρωματισμό, να εξομαλύνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, να ελαχιστοποιήσει τους πόρους και ακόμη και να ξεθωριάσει τις ουλές.

Το μειονέκτημα είναι ότι κοστίζει μια αρκετά δεκάρα, οπουδήποτε από $ 1.000 έως $ 5.000 ανά σύνοδο (gulp). Έτσι, εκτός αν εσύ'ο Kim Kardashian, αυτό'είναι μια πολύ μεγάλη επένδυση. Οτι'Γιατί εγώ'μιλάμε σήμερα για την πρώτη εναλλακτική λύση στο σπίτι...

Το Tria Anti Aging Laser

Άνθρωποι, συναντήστε τον νέο φίλο μου:

Tria Skin Rejuvenating Laser, στο Amazon.ca.

OMG, αυτό'είναι μια φορητή συσκευή που σας επιτρέπει να κάνετε το ίδιο πράγμα στο σπίτι.

Το's εξακολουθεί να είναι ακριβό ($ 495), αλλά αυτό's που βασίζονται στην ίδια τεχνολογία με τις επαγγελματικές κλασματικές θεραπείες με λέιζερ: παράγει φως που δημιουργεί μικροσκοπικές βλάβες στο δέρμα, προκαλώντας την εξάλειψη των κατεστραμμένων κυττάρων και την παραγωγή νέου κολλαγόνου. Προφανώς, μπορούν't το κάνουν τόσο ισχυρό όσο το είδος του γραφείου (διαφορετικά θα μπορούσατε να βλάψετε τον εαυτό σας και η Health Canada δεν θα το εγκρίνει ποτέ), οπότε θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να λάβετε τα αποτελέσματα, αλλά το όφελος είναι ότι μπορείτε να κάνετε DIY ... ξανά και ξανά.

Μέχρι στιγμής's μόνο διαθέσιμο στον Καναδά και την Η.Β., όχι στις Η.Π.Α., και έχει εγκριθεί για χρήση στα μάγουλα, στο πηγούνι και στο μέτωπο και γύρω από τα μάτια και το στόμα. Το'Είναι ασφαλές για όλους τους τόνους του δέρματος, αλλά μπορεί't να χρησιμοποιείται σε δέρμα που περιέχει μόνιμο μακιγιάζ ή δέρμα που τατουάζ, μολύνεται, καίγεται ή κόβεται (ouchie).

Δύσπιστος? Ήμουν! Κανονικά, τα έγγραφα του δέρματος μου λένε αυτά τα gadgety πράγματα είναι τεχνάσματα και να μην χάνουμε το χρόνο ή τα χρήματα. Παρόλα αυτά, εγώ'Δεν είμαι ποτέ σίγουρος αν αυτό συμβαίνει επειδή πιστεύουν πραγματικά ότι ή αν θέλουν απλώς οι άνθρωποι να έρθουν στα γραφεία τους για τις θεραπείες αντί. Εδώ'ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Marilyn Denis τμήμα που μου έδωσε παύση, τουλάχιστον. Διαθέτει τον Δρ Sean Rice, πλαστικό χειρούργο του Τορόντο:

Αν εσύ'δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε, το βασικό απόσπασμα είναι:

"Το'είναι πολύ παρόμοια με τα λέιζερ που χρησιμοποιούμε στο γραφείο. Αν έρθετε στο γραφείο μου, έχουμε μερικά πολύ ακριβά λέιζερ που μπορούν να επαναλάβουν το δέρμα σας. Ένα από τα λέιζερ που έχουμε λέγεται κλασματικό λέιζερ, έτσι ώστε να ρίχνει μικροσκοπικά δοκάρια ενέργειας, "χρησιμοποιούμε διοξείδιο του άνθρακα" και αυτό πηγαίνει κάτω στο δέρμα και προκαλεί την αναγέννηση του δέρματος. Η Τρία το κάνει με την ελαφριά ενέργεια. Αρα εσύ'γυρίστε αυτές τις μικρές σφαίρες φωτός κάτω στο δέρμα. Αυτό προκαλεί το δέρμα να διαταραχθεί και να αναπτυχθεί ξανά. Καθώς αυξάνεται ξανά, το κολλαγόνο πυκνώνει και αρχίζει να παρατηρεί ότι οι μικρές λεπτές γραμμές αρχίζουν να εξαφανίζονται. Βοηθά πραγματικά με την υφή του δέρματος επίσης. Το άλλο πράγμα που κάνει είναι εκεί'με καφέ χρωστική ουσία βαθιά μέσα στο δέρμα και εάν μπορείτε να αναδημιουργήσετε το κολλαγόνο, η χρωστική ουσία θα έρθει στην επιφάνεια. "

Ετσι αυτός'το λέω αυτό κάνει δουλειά. Αφού άκουσα αυτό, σκέφτηκα, "Αν αυτός's στο πλοίο, εγώ'm επί του σκάφους. "

Το Tria αντιγηραντικό λέιζερ ωφελεί

Έτσι, εδώ είναι οι ισχυρισμοί. Η εταιρεία λέει ότι μπορείτε να περιμένετε να δείτε ορατή βελτίωση της υφής του δέρματος μετά από μόλις δύο εβδομάδες καθημερινής χρήσης (μία φορά την ημέρα). Υπάρχουν τρεις ρυθμίσεις. ανάλογα με το εάν χρησιμοποιείτε Χαμηλή, Μεσαία ή Υψηλή, κάθε περίοδος λειτουργίας διαρκεί από δύο έως 10 λεπτά. Οτι'Δεν υπάρχει πολύς χρόνος, σωστά?

Τα καλύτερα αποτελέσματα έρχονται μετά από μια πλήρη οκταδυτική θεραπευτική αγωγή (συνιστούν οκτώ εβδομάδες την ημέρα, τέσσερις εβδομάδες μακριά) και γίνονται όλο και καλύτερα όσο χρησιμοποιείτε. Λίγες εβδομάδες μετά το σήμα οκτώ εβδομάδων, εσείς'υποτίθεται ότι θα αρχίσει να βλέπει βελτιώσεις στον αποχρωματισμό και τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

Εδώ είναι μερικές φωτοβολταικές και afters από την ιστοσελίδα τους:

Θα ήταν'ήταν ωραίο να γνωρίζουμε πόσο καιρό χρειαζόταν αυτά τα αποτελέσματα, είτε ήταν μόλις οκτώ εβδομάδες ή και περισσότερο ... αλλά ακόμα. Αυτοί'εντυπωσιακή.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το λέιζερ Tria anti aging

Μου έστειλε τη δική μου Tria για δοκιμαστικούς σκοπούς (εκπληκτική εμπειρία της δουλειάς, ναι!), Έτσι εδώ'τι ξέρω από τη δίκη μου.

1. Φορτίστε και ενεργοποιήστε το. Όταν παίρνετε για πρώτη φορά το πακέτο σας στο ταχυδρομείο, εσείς'είστε όλοι ενθουσιασμένοι για να αρχίσετε να ανατινάξετε το πρόσωπό σας με ακτίνες λέιζερ αμέσως ... αλλά όχι τόσο γρήγορα. Εσείς'όχι μόνο χρεώσατε τη μονάδα για 2,5 ώρες, αλλά εσείς'Έχετε επίσης την ενεργοποίηση είτε καλώντας την Tria είτε επισκέπτοντας την ιστοσελίδα της. (Κέρδισε't εκκίνηση και θα παραμείνει σε λειτουργία κλειδώματος μέχρι να έχουν τον σειριακό αριθμό σας.)

Εδώ'τι μοιάζει με τη μονάδα στο φορτιστή με το καλώδιο.

Το καλώδιο είναι μόνο συνδεδεμένο στο φορτιστή, όχι η ίδια η συσκευή, έτσι δεν μπορείτε't πρέπει να ανησυχείτε για να πρέπει να είστε κοντά σε μια έξοδο, όταν εσείς'χρησιμοποιήστε το.

2. Πλύνετε το πρόσωπό σας. Μόλις αυτό'ρίξτε το πρόσωπό σας σε βάθος, αφού το Tria προορίζεται να χρησιμοποιηθεί σε καθαρό, ξηρό δέρμα. Συνιστούν να χρησιμοποιείτε το δικό τους καθαριστικό (το Tria Rejuvenating Laser Priming Cleanser), επειδή οποιοδήποτε υπόλοιπο μακιγιάζ ή αντηλιακό μπορεί να εμποδίσει το λέιζερ'αλλά θα πρέπει να είστε εντάξει για να χρησιμοποιήσετε το δικό σας πλύσιμο προσώπου, όσο εσείς'έχω κάτι που θα περικόψει και θα αφαιρέσει πλήρως αυτά τα συστατικά. Σε αντίθεση με πολλές άλλες συσκευές στο σπίτι, don 't't πρέπει να εφαρμόσετε μια γέλη ή οποιοδήποτε τύπο ορού, καθώς η συσκευή έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να γλιστρά εύκολα μέσα από το γυμνό δέρμα.

3. Επιλέξτε τη ρύθμιση. Όπως είπα, υπάρχουν τρία επίπεδα ισχύος και επιλέγετε αυτό που θέλετε πατώντας το κουμπί στην κορυφή.

Το χαμηλό είναι ένα πράσινο φως, το Μεσαίο είναι δύο πράσινα φώτα και το Υψηλό (φαίνεται εδώ) είναι τρία πράσινα φώτα. Πιθανότατα θέλετε να ξεκινήσετε το Low για την πρώτη εβδομάδα ή έτσι, έως ότου το δέρμα σας προσαρμοστεί στο λέιζερ. Μετά από αυτό, μπορείτε να φτάσετε σε ένα υψηλότερο επίπεδο θεραπείας. Όσο υψηλότερο πηγαίνετε, τόσο πιο γρήγορα θα έχετε αποτελέσματα. Αλλά don't να πάρετε πάρα πολύ νόστιμο σίγουρα αισθάνεστε όταν πηγαίνετε στο High. Το'δεν είναι ο χειρότερος πόνος στον κόσμο, αλλά αυτό'είναι ένα σαφές τσίχλα, και πρέπει να ασχοληθείτε με περισσότερη κοκκινίλα και ξηρότητα μετά. Περισσότερα για αυτό σε λίγο.

4. Μετακινήστε το λέιζερ στο δέρμα σας. Το φως βγαίνει από ένα στενό κάθετο παράθυρο στο πλάι:

(Γιατί στη γη ο αντίχειρά μου μοιάζει με νεκρό άτομο's σε αυτή τη φωτογραφία;) Τέλος πάντων, η συσκευή είναι τόσο έξυπνη ώστε το φως να βγαίνει μόνο όταν αυτό's που κρατιούνται επίπεδη ενάντια στο δέρμα σας? όταν το τραβάτε ή το κρατάτε σε γωνία, σταματά αυτόματα. Σταματά επίσης αν κρατάτε το λέιζερ για πολύ καιρό σε ένα σημείο "'σκοπός της ήταν να κρατάει το γλιστρώντας γύρω από το ένα στο άλλο. Καμία από αυτές τις διακοπές δεν είναι ενοχλητική, παρεμπιπτόντως. Ξεκινάει αμέσως πίσω από όπου έφυγα μόλις μόλις επιστρέψετε στη θέση σας. Αυτό απλά σας εμποδίζει να βλάψετε τον εαυτό σας ή να λάμψετε το φως στα μάτια σας. Δεν χρειάζονται γυαλιά με αυτόν τον τύπο.

Όσον αφορά το σημείο κίνησης του λέιζερ, διαιρούν το πρόσωπο σε τέσσερις ζώνες και συνιστούν να εργάζεστε σε μία ζώνη κάθε φορά μέχρι να ακούσετε έναν ήχο:

Επί χαμηλά, εσύ'θα ακούσετε ένα ηχητικό σήμα κάθε 30 δευτερόλεπτα, το οποίο σας λέει να μεταβείτε στην επόμενη ζώνη. Αφού ο χρόνος θεραπείας των δύο λεπτών λήξει, η συσκευή σβήνει αυτόματα. Το μέσο είναι ένα λεπτό ανά ζώνη (συνολικός χρόνος θεραπείας 4 λεπτών) και το High είναι 2,5 λεπτά ανά ζώνη (10 λεπτά συνολικού χρόνου θεραπείας).

5. Εφαρμόστε τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας σας. Ανάλογα με το επίπεδο που χρησιμοποιείτε, το πρόσωπό σας μπορεί να αισθάνεται λίγο ζεστό όταν εσείς'να γίνει. Αυτό υποτίθεται ότι θα απομακρυνθεί μέσα σε 30 λεπτά, αλλά μπορείτε να εφαρμόσετε προϊόντα ψύξης, ενυδατικά για να το ελαφρύνετε λίγο, όπως ομίχλη προσώπου, καταπραϋντικό ορό ή ενυδατική κρέμα, ή ορός αναγέννησης Tria Rejuvenating Laser. Μπορεί επίσης να πάρετε ερυθρότητα, που λένε ότι ξεφεύγει σε τρεις ημέρες, αλλά για μένα, κολλήσει πολύ περισσότερο. Παρατήρησα επίσης την προσωρινή φλεγμονή (πάει μακριά από τη νύχτα) και μια τραχιά, ξηρή, νιφάδα υφή του δέρματος. Το'Είναι καλύτερα να κάνετε τη θεραπεία σας το βράδυ, ώστε το δέρμα σας να έχει την ευκαιρία να ηρεμήσει μέχρι το πρωί. επίσης, don'Μην ξεχάσετε να εφαρμόσετε αντηλιακό θρησκευτικά πριν φύγετε έξω για να διατηρήσετε τα αποτελέσματά σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Tria ταυτόχρονα με δραστικά συστατικά όπως το γλυκολικό οξύ ή το Retin-A; Εξαρτάται πραγματικά από το βαθμό στον οποίο εσύ'αντιμετωπίζετε τις παραπάνω παρενέργειες. Αν το δέρμα σας είναι πραγματικά κόκκινο, ξηρό και λεπιοειδές, τότε τρίψτε το Retin-A στην κορυφή αμέσως μετά το isn'Θα σας κάνουμε κάποιες ευχαριστίες. Θα μπορούσατε να περιορίσετε τη συνηθισμένη σας χρήση στο μισό τόσο συχνά και να δείτε πώς πηγαίνει? ίσως να σας βρουν κανείς't χρειάζονται τα συστατικά καθόλου, ενώ εσείς'χρησιμοποιήστε το Tria.

Είναι ασφαλές να το χρησιμοποιείτε με συσκευές κόκκινου φωτός όπως το LightStim ή το Baby Quasar, ωστόσο. Το κόκκινο φως είναι πολύ επούλωση, έτσι ώστε αυτές οι θεραπείες μπορούν μόνο να βοηθήσουν.

Έτσι ... το λέιζερ Tria anti aging έχει αποτελέσματα?

Λοιπόν, έδωσα ένα πλάνο και νομίζω ότι πραγματικά κάνει ... εκτός από ένα μικρό πρόβλημα. Η μονάδα μου έσφιξε τη σκόνη για περίπου τέσσερις εβδομάδες, οπότε έπρεπε να σταματήσω νωρίτερα τη δίκη μου και να περιμένω άλλες δύο εβδομάδες για να φτάσει ένας αντικαταστάτης, κάτι που κάπως έσπασε όλη τη διαδικασία δοκιμών. Ναι, απλά ξαφνικά σταμάτησε να εργάζεται και δεν θα μπορούσε'δεν ενεργοποιείτε ακόμη και μετά από πλήρη φόρτιση. Από κάποια συζήτηση στο Internet, φαίνεται ότι έχουν κάποιο πρόβλημα με αυτό το συμβάν, αλλά θα αντικαταστήσουν τη μονάδα για σας δωρεάν, έτσι'δεν είναι σαν εσένα'να κολλήσει με ένα σπασμένο.

Στη δοκιμή μου ενός μηνός, παρατηρήσαμε κάποιες πολύ δροσερές αλλαγές στο δέρμα μου. (Λοιπόν, δροσερό όπως στο "αυτό'"δεν είναι" δροσερό, μου αρέσει να έχω κόκκινο, flaky δέρμα. "Αλλά δεν πόνο, κανένα κέρδος, έτσι;) Μόλις μετακόμισα στο High, πήρα πολλά κόκκινα, σχεδόν σαν ήπιο ηλιακό έγκαυμα. να δημοσιεύσει ότι στο Διαδίκτυο, οπότε σκεφτείτε το σαν μια δευτερεύουσα εκδοχή αυτού του τύπου:

Θα μπορούσα απλώς να το καλύψω με μακιγιάζ, αν και ήταν παράξενο να δούμε τη διαφορά στο χρώμα του δέρματος όπου σταμάτησε η ακμή του λέιζερ, όπως στα χείλη και στα μάτια μου. Δεν πρόκειται να ψέμα, όχι'Δεν το αγαπάς.

Μαζί με την ερυθρότητα, πήρα επίσης πολύ τραχύ δέρμα, έτσι μακιγιάζ didn'δεν πάει εκείνο το μεγάλο και το δέρμα μου didn't φαίνεσαι τόσο υγιές και ενυδατωμένο όσο θα ήθελα'Το άρεσε πολύ. Αλλά, αυτές οι αλλαγές σήμαιναν επίσης ότι δεν ήμουν'δεν λάμπει μόνο ένα φως στο πρόσωπό μου για τίποτα! Το μεγαλύτερο πράγμα που παρατήρησα ήταν ότι ένα σημείο στον ήλιο που έχω στο μάγουλο μου - ένα πραγματικά μεγάλο που πάντα μου σφάλλει - πραγματικά πήρε πιο σκούρα όταν χρησιμοποιούσα την Τρία. Αυτό σημαίνει ότι η βαφή αντιμετωπίζεται και αυξάνεται μέσω των επιφανειών του δέρματος προς απολέπιση. Τώρα, όταν το εξετάζω μερικές εβδομάδες αργότερα, αυτό φαίνεται να είναι ελαφρύτερο από την προ-Τρία. Δεν μπορώ'δεν σκέφτομαι εγώ'm φανταστείτε!

Ω, και αν και'δεν κυκλοφορεί στην αγορά ως συσκευή ακμής,'m αρκετά σίγουρος ότι είχα ZERO αδίστακτος σπυράκια κατά τη διάρκεια του μήνα, ακόμη και μέσω του χρόνου PMS.

Tria anti aging testimonials από άλλους ανθρώπους

Εγώ'm ακριβώς για να ξεκινήσει γύρο δύο με αυτό το κακό αγόρι, αλλά αν εσείς'μετά από κριτικές από άτομα που'το χρησιμοποιούσατε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, υπάρχουν κάποιες περισσότερες μαρτυρίες στο φόρουμ EDS. Εδώ είναι μερικές καλές:

Χρωματισμός, ομαλότητα, γλοιότητα: «Ήμουν σκεπτικός (αλλά αισιόδοξος) όταν αγόρασα την Τρία. Τίποτα δεν έχει εργαστεί ποτέ για μένα (εκτός από το Botox και τα συμπληρώματα), ακόμα και η Retin-A και η βιταμίνη C έδειξαν ελάχιστα αποτελέσματα. το χρώμα μου, αλλά πιο αξιοσημείωτα κάποια αδιευκρίνιστη βελτίωση, ίσως πιο ομαλή και γεμάτη δερματικό δέρμα. Κανείς δεν έχει παρατηρήσει αυτές τις αλλαγές εκτός από εμένα και αμφιβάλλω ότι θα ήταν ιδιαίτερα εμφανής σε μια φωτογραφία, ωστόσο θα έλεγα ότι οι βελτιώσεις είναι λεπτές αλλά ουσιαστικές !! ! Εγώ μπορώ't περιμένετε να δείτε ποια είναι τα μελλοντικά στάδια της θεραπείας. "

Δερματικός τόνος, γραμμές, πόροι, σύσφιξη: "Είμαι στη μέση του τρίτου γύρου και χρησιμοποίησα και χρησιμοποίησα ως επί το πλείστον το επίπεδο 2. Έπρεπε να είχα ανομοιόμορφο χρώμα αλλά τώρα το χρώμα του δέρματός μου είναι πολύ σαφές και ακόμη και ... Η γραμμή / ρυτίδα από την εξωτερική άκρη του ματιού μου εξαφανίστηκε Οι πόροι δεν είναι πολύ αισθητοί, ειδικά στα μάγουλα, όπου το δέρμα είναι απλά ομαλό Ο καπνιστής'το χείλος του έχει βελτιωθεί τόσο πολύ ήδη. Αγαπώ πραγματικά και μπορώ't να πάρει την αλλαγή στην περιοχή στις πλευρές του στόματος. Δεν υπάρχει άλλη γραμμή παρακμής, απλά ένα μαλάκωμα της περιοχής. Αυτό το σημείο που αισθάνομαι έχει πάρει πραγματικά χρόνια μακριά ... και συνεχίζει να βελτιώνεται συνεχώς όλη την ώρα. Αγαπώ την Τρία μου. "

Γραμμές, τόνος δέρματος, πόροι: "Παρατηρώ μια μείωση στον καπνιστή's γραμμές και αυτό'είναι πολύ ενθαρρυντικό! Συνολικά αισθάνομαι πραγματικά ότι το δέρμα μου φαίνεται πιο ανανεωμένο και εκλεπτυσμένο, και οι πόροι στη μύτη και τα μάγουλα μου είναι πολύ λιγότερο αισθητές. Εγώ'μόλις ξεκινήσατε το γύρο δύο και ανυπομονώ να δω τι συμβαίνει. "

Σημεία ηλικίας, γραμμές: "ΕΓΩ'Είχα τη μηχανή του θαυματουργού για ένα χρόνο τώρα και κέρδισα'δεν είναι χωρίς αυτό! Έχω εξαλείψει τα σημάδια ηλικίας μου στο πρόσωπό μου και τα χέρια μου και τις γραμμές μη καπνιστών μου και το 'πλευρά του στόματός μου' γραμμές μειώνονται. Αφήνω'το έβαλα αυτό τον τρόπο, το τελευταίο έτος, έχουν μειωθεί λόγω της Τρίας μου, αντί να γίνονται χειρότερα με την ηλικία. Εγώ'έχω κάνει μόνο μια θεραπεία οκτώ εβδομάδων στα χέρια και το λαιμό μου και το δέρμα στα χέρια μου έχει σφίξει σημαντικά. Ο λαιμός μου έχει ακόμα μερικά 'Τουρκία' δέρμα, αλλά αυτό, επίσης, έχει γίνει καλύτερο ... ακόμα και με μία πορεία θεραπειών. Έτσι, με λίγα λόγια, το πρόσωπό μου, ο λαιμός και τα χέρια μου φαίνονται καλύτερα αυτό το χρόνο από το τελευταίο. Όπως εγώ'm 60 τώρα, μπορώ'ζητήστε κάτι καλύτερο. "

Δερματικός τόνος, πόροι, ακμή, ουλές: "ΕΓΩ'm στην πρώτη μου διάλειμμα από οκτώ εβδομάδες της Τρίας, την οποία χρησιμοποίησα κυρίως στο δεύτερο επίπεδο. Εδώ είναι τα αποτελέσματα I'έχετε παρατηρήσει μέχρι τώρα. Σίγουρα έχω πιο ομοιόμορφο τον τόνο και τον χρωματισμό του δέρματος. Οι πόροι μου είναι μικρότεροι. εγώ δεν'Δεν το περιμένω αφού έχω λιπαρό δέρμα και ακόμη και στην ηλικία μου συνεχίζω να ξεσπάω. Τα μαύρα μάτια και οι λευκές κεφαλές έχουν μειωθεί και δεν είχα καθόλου αποκόμματα κατά τη διάρκεια των οκτώ εβδομάδων χρήσης της Τρίας .... Είχα περίπου πέντε μικρές ουλές icepick στην αριστερή πλευρά του πηγουνιού μου που πάντα ήθελα να ξεφορτωθώ,'δεν το κάνουμε. Λοιπόν, είναι όλοι πιο ρηχός και πιο ομαλός. "

Τόσο καλό, σωστά; Η Tria έχει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών, η οποία νομίζω ότι είναι πολύ λογικό χρονικό διάστημα για να το δοκιμάσετε και να γνωρίζετε εάν's που εργάζονται για σας.

Μπορείτε να αγοράσετε το TRIA Laser Rejuvenating Laser στο Amazon.ca.

Πες μου:

Είχατε ποτέ μια επαγγελματική θεραπεία με δέρμα λέιζερ?

Τι πιστεύετε για αυτήν τη συσκευή; το δοκιμάσατε ή θέλετε να το δοκιμάσετε?

Τι άλλο gadget δέρματος σας αρέσει / δεν σας αρέσει?

Leave A Comment

43 + = 51