Ο χειρουργός καλλυντικών Stephen Mulholland για την Zerona, μια νέα θεραπεία καύσης λίπους

Όπως ανέφερα την Παρασκευή, εγώ'm δοκιμάζοντας το Zerona λέιζερ καύσης λίπους στο Τορόντο's SpaMedica.

Εσείς πιθανότατα έχετε πολλές ερωτήσεις. Στους κύκλους μου, εγώ'διαπιστώνοντας ότι πέφτουν σε ένα από τα δύο στρατόπεδα: είτε "Εσύ'πηγαίνετε να απογυμνώσετε σε ένα χάρτινο κορδόνι και αφήστε το λέιζερ να εκτοξεύσει το λίπος σας "πείτε τι;" ή "Πες μου τα πάντα και με σημάδεψε αμέσως!"

Σας υποθέτω'στην τελευταία ομάδα, σκέφτηκα ότι'd μοιράζομαι μαζί σας ένα Q & A που έκανα με τον Dr. Stephen Mulholland, πλαστικό χειρουργό και ιδιοκτήτη του SpaMedica. (Εάν το όνομά του ακούγεται γνωστό, ίσως τον έχετε δει στο CityLine.)

Τώρα ο Δρ. Mulholland δεν το κάνει'στην πραγματικότητα κάνουν τις θεραπείες ο ίδιος »'γίνεται από εκπαιδευμένο ιατρικό αισθητικό αλλά ως ιδιοκτήτης της κλινικής και μιας χώρας'οι κορυφαίοι εμπειρογνώμονες, αυτός's DEFINITELY στο γνωρίζουμε για τις τελευταίες συσκευές για τη διαμόρφωση σώματος.

Εδώ'είναι η χαμηλή πτώση σε ό, τι κάνει η Zerona και γιατί'το εισήγαγε στους ασθενείς του:

Γιατί αποφασίσατε να εισαγάγετε το Zerona στην πρακτική σας? Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνδρες και γυναίκες που έχουν δοκιμάσει κάθε δίαιτα με περιορισμένη επιτυχία ότι ήταν αναπόφευκτο να αναπτυχθούν τεχνολογίες μείωσης λίπους. Πρώτα ήρθαν οι τεχνολογίες εστιακής μείωσης, ή θεραπείες spot. Ωστόσο, η Zerona προκαλεί ομοιόμορφη απώλεια λίπους σε ολόκληρη την περιοχή που αντιμετωπίζεται, όπως και στην απώλεια λίπους μέσω της δίαιτας. Πάνω από το 90% των ανθρώπων αποκρίνεται και μπορούμε να εγγυηθούμε απώλεια 3-9 ίντσες. Αυτό σημαίνει ότι κάθε γυναίκα μπορεί να κατέβει σε ένα φόρεμα.

Πόσο καιρό έχει διατεθεί στον Καναδά?

Πώς λειτουργεί η θεραπεία? Η ψυχρή δέσμη λέιζερ που διέρχεται από το σώμα έχει ένα μήκος κύματος 635 nm και ιδιόκτητο παλμό που δημιουργεί μια μικροσκοπική οπή στη μεμβράνη των λιπαρών κυττάρων. Το τριγλυκερίδιο (λίπος) διαρρέει και επεξεργάζεται με ασφάλεια από τα λεμφικά και τα πεπτικά συστήματα. Απομακρύνεται από το σώμα. Δεκάδες εκατομμύρια των κυττάρων το κάνουν αυτό και η απώλεια των ίντσες.

Τι κάνει το Zerona διαφορετικό από τις προηγούμενες θεραπείες λίπους? Δεν υπάρχει κανένας πόνος ή ενοχλήσεις οποιουδήποτε είδους, χωρίς διακοπή, είναι γενικευμένη έναντι θεραπείας με επιτόπου & είναι εγγυημένη.

Ποιος είναι ένας καλός υποψήφιος για το Zerona? Οι περισσότεροι άνθρωποι θα χάσουν ίντσες με το Zerona, αλλά νομίζω ότι οι άνθρωποι που θα είναι οι πιο ευτυχισμένοι είναι αυτοί που φέρουν αυτά τα επιπλέον 10 ή 15 κιλά που απλά δεν φαίνεται να χάσουν αυτό το επιπλέον μέγεθος φόρεμα. Είναι επίσης καλύτερο για κάποιον που κάνει τις καλές επιλογές για τον τρόπο ζωής σας "εξαρτάται από εσάς για να διατηρήσετε το λίπος εκτός post-Zerona.

Ποιος ΔΕΝ πρέπει να έχει τη διαδικασία? Το Zerona δεν έχει δικαίωμα για κάποιον που είναι έγκυος, ο οποίος έχει προβλήματα ευαισθησίας στο φως ή που έχει μη ρεαλιστικές προσδοκίες.

Πού είναι οι ιδανικοί χώροι θεραπείας; Θα έχουν ορισμένες περιοχές του σώματος καλύτερα αποτελέσματα από άλλες? Το Zerona μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το λαιμό στα γόνατα. Λειτουργεί καλύτερα σε περιοχές που έχουν αυτό που θα έλεγα "wiggly". Λίπος.

Οι ασθενείς χρειάζονται έξι θεραπείες μέσα σε δύο εβδομάδες γιατί πρέπει να είναι τόσο συχνά? Παίρνουν έξι θεραπείες προγραμματισμένες κοντά για το Zerona για να ανοίξουν αποτελεσματικά τους πόρους. Αν αφήσετε περισσότερο από 48 ώρες μεταξύ [συνεδρίες], οι πόροι μπορούν να κλείσουν.

Υπάρχουν παρενέργειες? Όχι, απλώς απογοήτευση εάν οι προσδοκίες του ασθενούς δεν είναι ρεαλιστικές.

Ποια αποτελέσματα μπορούν να περιμένουν οι περισσότεροι άνθρωποι και πόσο γρήγορα είναι ορατά? Μπορείτε να περιμένετε [να χάσετε] 3 έως 9 ίντσες σε πολλαπλές περιοχές που θα είναι πολύ ορατές εντός των δύο εβδομάδων, αλλά θα βελτιστοποιηθούν σε ένα μήνα. Εξαρτάται από σας για να διατηρήσετε τον τρόπο ζωής που θα κρατήσει το λίπος από την επιστροφή. Ένα από τα πολύ καλά πράγματα για το Zerona είναι ότι τα λιπώδη κύτταρα δεν έχουν καταστραφεί ή αφαιρεθεί και είναι μια πολύ ήπια διαδικασία. Και ναι, μπορείτε να το επαναλάβετε.

Μείνετε συντονισμένοι για την επόμενη μου θέση σε αυτή τη σειρά "για τις φωτογραφίες, τις μετρήσεις ... και τις χαρτοπετσέτες που έπρεπε να φορέσω (όχι, εγώ'μην αστειεύομαι). Εν τω μεταξύ, επιτρέψτε μου να ξέρω αν εσείς'Έχω μια ερώτηση που έκανα't απάντηση ακόμα!

ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΩ: Έχω σχεδόν ξεχάσει να σας ενημερώσω για την τιμολόγηση. Το Zerona πωλείται σε ένα πακέτο έξι συνεδριών, μαζί με ένα συμπλήρωμα νιασίνης που ονομάζεται Curva (το οποίο βοηθάει στην απομάκρυνση του λίπους πιο αποτελεσματικά) για $ 2.999.

Leave A Comment

68 + = 74