Το SkinCeuticals Blemish + Age Defense είναι βασικά ένας θαυματουργός ορός

Το'δεν είναι μυστικό πώς αισθάνομαι για την Retin-A. Αν εσύ'Έχω διαβάσει τις θέσεις μου για το γιατί να το χρησιμοποιήσω, και πως να το χρησιμοποιήσετε, ξέρετε ότι το σκέφτομαι's ίσως το καλύτερο αντι-ager γύρω. Τουλάχιστον, πιο έξυπνο και (για εμάς καναδούς) φθηνότερο από το να φυσάμε $ 100 ή περισσότερο σε μια πλούσια, φανταχτερά κρέμα ρυτίδων που κέρδισε'δεν είναι τόσο ισχυρή και μπορεί ακόμη και να φράξει τους πόρους σας.

Αλλά η Retin-A isn'τέλεια. Για ένα, σας κάνει να το δέρμα τρελό ευαίσθητο στον ήλιο. (Και αυτό το αποτέλεσμα είναι αθροιστικό'δεν έχει σημασία τι ώρα της ημέρας ή της νύχτας την εφαρμόζετε.) Στο παρελθόν, εγώ'βρήκα τον εαυτό μου ανόητα σε μία παραλία χωρίς αναπλήρωση του αντηλιακού, και το πρόσωπό μου έγινε κόκκινο και χτύπησε σαν σκύλα. Το πραγματικό έξυπνο, το Michelle, όπως και το ηλιακό έγκαυμα, θα βοηθήσει στην προσπάθειά σας να εξαλείψετε τα σκοτεινά σημεία.

Έτσι, αυτό το καλοκαίρι, αποφάσισα να αποσύρω από τη χρήση της Retin-A εντελώς, δεδομένου ότι περνούσα πολύ χρόνο εδώ:

(Wah! Θέλω να πάω πίσω.) Τέλος πάντων, απλά δεν ήταν'δεν αξίζει τον κόπο να ευαισθητοποιήσω το πρόσωπό μου τόσο πολύ στον ήλιο, δεδομένου ότι περνούσα πάνω από πέντε, έξι ώρες την ημέρα έξω και θα'πάντα ανησυχούσα για το αν έκανα καύση.

Μια άλλη εξέλιξη στην εμμονή μου ομορφιά ερευνά είναι μερικά νέα factoids εγώ'έχω πάρει για το πώς Retin-A μπορεί να μην είναι τόσο ασφαλές όσο νομίζουμε ότι είναι. (Eeks! Bone ασθένεια;) Αυτό αξίζει μια ολόκληρη θέση από μόνη της, οπότε μείνετε συντονισμένοι. Νομίζω ότι η βραχυπρόθεσμη χρήση είναι ωραία, αλλά μακροπρόθεσμα; Εγώ'Δεν είμαι σίγουρος.

Τώρα, λοιπόν, θα ήθελα να σας παρουσιάσω το τσίμπημά μου:

SkinCeuticals Blemish + Age Defense στην Amazon.ca, Amazon.com, Bliss, DermStore και Skin Care Rx

Αυτός είναι ο τελευταίος καφέ-εμφιαλωμένος ορός για να κάνει τον τρόπο του στο ιατρείο μου. (ΕΓΩ'm είδος σαν ένας τρελός επιστήμονας με αυτά τα πράγματα, συνήθως εγώ'θα εφαρμόσει κάποιον συνδυασμό στρωμάτων αυτού, το Phloretin CF ως αντιοξειδωτικό μου και το πιστό συμπάραμά μου HydrExtreme για ενυδάτωση.)

Αυτό είναι ένα μείγμα διοϊκού οξέος, σαλικυλικού οξέος, LHA, γλυκολικού οξέος και κιτρικού οξέος. Αφήνω's επανεξετάζουμε σύντομα αυτό που κάνει ο καθένας:

Ξέρω τι εσύ'σκέφτεστε ότι είναι πολύ οξύ! Αλλά σας υπόσχομαι, αυτό'δεν είναι σκληρή. Έχω πιο ευαίσθητο δέρμα από ό, τι οι περισσότεροι, και όταν ξεκίνησα αρχικά για αυτό, μόνο μία φορά την ημέρα το βράδυ, έκανε το δέρμα μου λίγο νυσταγμένο γύρω από τη μύτη. Τίποτα σημαντικό. Το δέρμα μου συνηθίζει στο προϊόν μέσα σε μια εβδομάδα περίπου, και εγώ'το χρησιμοποιούσατε δύο φορές την ημέρα χωρίς προβλήματα ξηρότητας.

Πήρα ακριβώς αυτό το κομμάτι του μπουκαλιού μου, ώστε να μπορείτε να δείτε αυτό που μοιάζει μέσα. Το'είναι ένα σταγονόμετρο και ο τύπος είναι ένα εντελώς διαυγές υγρό υγρό. (Αγαπάμε το'δεν είναι μια βαρειά, λιπαρή κρέμα!) Χρειάζεστε μόνο τέσσερις έως πέντε σταγόνες σε καθαρό, ξηρό, γυμνό δέρμα "λίγο πηγαίνει πολύ μακριά. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μία ή δύο φορές την ημέρα.

Και υπάρχουν κάποιες πολύ καλοί λόγοι για τους οποίους θα θέλατε. Μια διπλή τυφλή κλινική δοκιμή οκτώ εβδομάδων σε άνδρες και γυναίκες ηλικίας 35+ το βρήκε's ως ​​αποτελεσματική ως 0,025% τρετινοΐνη (Retin-A) για τη γήρανση και την ακμή, και στην πραγματικότητα ΒΕΛΤΙΩΣΗ στη βελτίωση του τόνου του δέρματος, την κηλίδωση και τη μείωση του συνολικού αριθμού των τραυμάτων ακμής.

Μια άλλη μελέτη σε αρσενικά και θηλυκά ηλικίας 18 έως 40 ετών δεν διαπίστωσε στατιστικά σημαντική διαφορά μεταξύ αυτής και συνταγής 1% κλινδαμυκίνης ή 5% βενζοϋλοϋπεροξειδίου.

Εντυπωσιακό, έτσι; (Και υπόσχομαι, αυτό είναι #notanad.)

Τώρα εγώ'δεν αγωνίζομαι με ακμή εκτός από το περίεργο προεμμηνορυσιακό υποβρύχιο που δεν έρχεται ούτε καν στο κεφάλι προτού να ηρεμήσει δυο μέρες αργότερα έτσι μπορώ'Δεν σχολιάζουμε πάρα πολύ για όλα τα οφέλη ακμής. Ή ίσως μπορώ; Αισθάνομαι ότι το δέρμα μου είναι καλύτερο / πιο καθαρό αυτές τις μέρες σε σύγκριση με μερικούς μήνες πίσω στην Retin-A, στην πραγματικότητα, έτσι πιθανότατα'μια συσχέτιση. Ίσως'επειδή το Retin-A STILL πραγματικά με στεγνώνει, ακόμα και μετά από μήνες χρήσης του, ενώ σε αυτό έχω την αίσθηση ότι το φραγμό του δέρματός μου είναι πιο άθικτο και δεν το κάνω't συνεχώς έχουν ένα στρώμα νεκρών κυττάρων του δέρματος για να αφαιρεθεί.

Όσο για την αντιγηραντική πλευρά, εγώ δεν'Δεν ξέρω για τις γραμμές αλλά εγώ'm ευχαριστημένος με το δέρμα μου'του τόνος και της έλλειψης θαμπώνουν τον τελευταίο καιρό. Επιπλέον, εγώ'άκουσε από τον Δρ Neal Schultz (τον τύπο του DermTV) και από τον Δρ Adrienne Denese, και τους δύο δερματολόγους της Νέας Υόρκης, σχετικά με τα οφέλη του γλυκολικού οξέος ως συστατικού κατά της γήρανσης. Έχουμε την τάση να πιστεύουμε ότι το μόνο που κάνει είναι η απολέπιση, αλλά αυτό'δεν είναι αλήθεια. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι ένα άμεσο απόσπασμα από τον Schultz: "Δεν υπάρχει'Οτιδήποτε Ρετίνη-Α δεν το κάνει γλυκολικό't. "

Ξέρω ότι ο ορός αυτός περιέχει κάτι περισσότερο από γλυκολικό αλλά με βάση την εμπειρία μου μέχρι στιγμής, νομίζω ότι's σε κάτι!

SkinCeuticals Blemish + Age Defense στην Amazon.ca, Amazon.com, Bliss, DermStore και Skin Care Rx.

Πες μου:

Ελέγξατε αυτό το προϊόν (ή οτιδήποτε άλλο από το SkinCeuticals)?

Χρησιμοποιείτε ρετινοειδή για ολόκληρο το χρόνο ή τα εγκαταλείπετε το καλοκαίρι όπως και εγώ?

Τι νομίζετε για το γλυκολικό οξύ ως συστατικό κατά της γήρανσης και όχι μόνο για απολέπιση?

Leave A Comment

76 + = 84