Η Sheer Hyderation της Aveeno εκτοξεύεται σχεδόν από όλα τα κουτιά λοσιόν του σώματος μου

Την περασμένη εβδομάδα, η Simone μοιράστηκε μαζί σας μια αγάπη για το σώμα. Αυτή την εβδομάδα, αυτό'είναι η σειρά μου. 

(Γιατί τόσο τόση λοσιόν σώματος μιλάει; Το τέλος του Απριλίου φθάνει στο κρίσιμο σημείο της επείγουσας διάσωσης μετά το χειμώνα, τα ξηρά πόδια χρειάζονται HALP!)

Τώρα, τυχαίνει να είμαι αρκετά επιλεκτικός με τα προϊόντα εγώ'Θα βάλω στο σώμα μου. Έχω μοιραστεί μαζί σας τη βασική φιλοσοφία για την ασφάλεια του δέρματος; Το's με βάση την επιφάνεια. Δεν μπορώ'Τον άγχος πάρα πολύ για τα συστατικά που πηγαίνουν στο πρόσωπό μου, αλλά ανησυχώ για το σώμα μου, δεδομένου ότι εγώ'm χρησιμοποιώντας και απορροφώντας πολύ περισσότερο εκεί. Ακριβώς για να καλύψει ένα μηρό είναι, όπως, μια εβδομάδα's εφαρμογές ενυδάτωσης προσώπου! (Ειδικά οι μηροί ΜΟΥ).

Έτσι δεν ήθελα'χρησιμοποιήστε τον ορό του σώματος της βαζελίνης για τον οποίο μίλησε η Simone, γιατί'με υψηλό πετρέλαιο "ένα τεράστιο δέρμα όχι-όχι στα βιβλία μου. Εδώ'είναι ένα πιο εμπεριστατωμένο άρθρο σχετικά με αυτό, αλλά η ουσία του είναι: εμείς δεν'το μεταβολίζετε. Έτσι, λίγα σωματίδια πετρελαίου από τη λοσιόν του σώματος σας θα μπορούσαν θεωρητικά να επιπλέουν γύρω από το εσωτερικό σας κάνοντας τον Θεό να ξέρει τι, 'μέχρι το τέλος του χρόνου. Προσπαθώ επίσης να αποφύγω τα λάδια PUFA όπως η σόγια, το ηλιέλαιο, το αμύγδαλο κλπ., Καθώς οξειδώνουν και προ-γήρανσης. Περισσότερα για αυτό εδώ.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό'είναι δύσκολο να βρει μια λοσιόν σώματος που πληροί αυτά τα κριτήρια. 

Ή μήπως είναι? Επειδή γνωρίζουμε ότι η Aveeno μόλις βγήκε με μια νέα έκδοση του δημοφιλούς Daily Moisturizing Lotion, και αυτό'Έχω μία από τις καλύτερες λίστες συστατικών'είδατε από ένα mainstream mega-brand.

Το'που ονομάζεται Ημερήσια Ενυδατική Λοσιόν:

Λέξεις-κλειδιά: καθαρή, ενυδάτωση. Αυτή είναι μια αδελφή που δεν αντικαθιστά την αρχική λοσιόν καθημερινής ενυδάτωσης ή τη "DML" όπως την ονομάζουν. Το's αναπτήρα σε υφή και αίσθηση, και απορροφά πιο γρήγορα. Y'το γνωρίζω'μικρό απόλυτος.

Αλλά εξακολουθεί να ενυδατώνει πολύ. Ίσως ακόμα καλύτερα τώρα. Όπως και το πρωτότυπο, η ενυδάτωση διαρκεί για 24 ώρες και εδώ'τι κάνει αυτό:

Το νερό (eau), Dicaprylyl Ether, γλυκερίνη, καπρυλικό / καπρικό τριγλυκερίδιο, στεατικό οξύ, αβενά σατίβα (βρώμη) αλεύρι πυρήνα, κετυλική αλκοόλη, κετερυλική αλκοόλη, φαινοξυαιθανόλη, διμεθικόνη, καπρυλυλ γλυκόλη, καρβόμερ, κετεαρέθ-20, υδροξείδιο του νατρίου, , Κιτρικό οξύ.

Τα καλά νέα πρώτα. Σε αντίθεση με το DML, εκεί'Δεν υπάρχει πετρελαιοπηγή εδώ, woo! Και δεν υπάρχουν παράξενα έλαια. Εσείς'Θα αναγνωρίσετε επίσης το αλεύρι της γλυκερίνης και του καλαμποκιού ωμού ως συστατικά για το δέρμα σας. Dicaprylyl αιθέρας, καπρυλικό / καπρικό τριγλυκερίδιο και καπρυλυλ γλυκόλη είναι όλα χαμηλής τοξικότητας παράγοντες περιποίησης του δέρματος? Το στεατικό οξύ είναι ένα φυσικό λιπαρό οξύ. και οι κετυλο και οι κετεαρυλο αλκοόλες είναι μη ξηραντικές λιπαρές αλκοόλες. Επίσης ασφαλές: carbomer να σταθεροποιηθεί, κιτρικό νάτριο για να ρυθμίσετε το pH και το κιτρικό οξύ για να βοηθήσετε τον κύκλο κυττάρων του δέρματος.

Τώρα τα πράγματα που έχω'τ όπως τόσα πολλά. Η φαινοξυαιθανόλη είναι ένα συντηρητικό που έχει ένα παρόμοιο προφίλ ασφάλειας με τα μεθυλοπαραμπένια που πιθανώς επιλέχθηκαν επειδή οι άνθρωποι μισούν βλέποντας αυτή τη λέξη! Δεν μπορώ'Δεν αγαπάς αυτή τη διμεθικόνη'είναι εδώ, αλλά τουλάχιστον's κοντά στο κάτω μέρος της λίστας. το ίδιο με το ceteareth-20 (ανησυχίες σχετικά με την μόλυνση), το υδροξείδιο του νατρίου (άλλη λέξη για το lye). 

Αλλά όλα αυτά νομίζω'είναι ένας πολύ καλός κατάλογος συστατικών, θεωρώντας ότι αυτό είναι ένα φθηνό φαρμακείο και αυτό'είναι συνήθως ένα ναρκοπέδιο εκεί έξω!

Λατρεύω επίσης την άνεση της αντλίας:

Και εδώ'μια γρήγορη ματιά στην υφή.

Φαίνεται παχύ, αλλά πραγματικά δεν είναι't όταν αρχίζετε τη διάδοση. Αν εσύ'ψάχνετε για μια προσιτή λοσιόν σώματος χωρίς τη συνήθη λιπαρή αίσθηση, τότε η Sheer Hydration θα πρέπει σίγουρα να βρίσκεται στο ραντάρ σας!

Από που να αγοράσω

Βρείτε το Aveeno Καθημερινή ενυδατική κρέμα ενυδάτωσης σε:

Πείτε τη γνώμη σας

Ελέγξατε την Sheer Hydration ακόμα; Έχετε χρησιμοποιήσει το αρχικό DML; Τι'είναι η αγαπημένη σας ελαφριά λοσιόν σώματος?

Leave A Comment

13 + = 23