Πώς να αγοράσετε το Sephora VIB Sale (και τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς που θα αγοράσετε)

Σταματήστε τα πάντα, γιατί συμβαίνει η μεγαλύτερη πώληση ομορφιάς του έτους αυτή τη στιγμή

Όχι ότι χρειάζεστε ποτέ μια δικαιολογία για να επισκεφθείτε το Sephora, αλλά για περιορισμένο χρονικό διάστημα, το emporium ομορφιάς προσφέρει στους κορυφαίους πελάτες του 20% από τα πάντα στο κατάστημα και στο διαδίκτυο.

Επαναλαμβάνω: 20% έκπτωση. Χωρίς εξαιρέσεις. (Και δεν υπάρχει ελάχιστη αγορά.)

Αυτό είναι τεράστιο!

Κρατήστε κύλιση, γιατί εγώ'έχω όλες τις λεπτομέρειες που πρέπει να ξέρετε, ΠΛΗΡΩΣΤΕ έναν πλήρη κατάλογο αγορών των πιο αγαπημένων μου αγορών ομορφιάς Sephora.

Πώς να προκριθείτε

Για να μπορέσετε να λάβετε την έκπτωση 20%, πρέπει να είστε μέλος VIB ή VIB Rouge:

Για να είστε κατάλληλος για το VIB: Πρέπει να έχετε δαπανήσει C $ 350 / US $ 350 σε ένα ημερολογιακό έτος. (Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.)

Για να είστε κατάλληλος για το VIB Rouge: Πρέπει να έχετε δαπανήσει C $ 1.000 / US $ 1.000 σε ένα ημερολογιακό έτος. (Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.)

Αν έχετε καταφύγει't ακόμα, αυτό'Δεν είναι πολύ αργά. Μπορείτε ακόμα να περάσετε αρκετά για να καλύψετε ένα από τα ελάχιστα και στη συνέχεια να πληρείτε τις προϋποθέσεις για 20% ακόμη περισσότερο ομορφιά βρώμικο. 

Ημερομηνίες πώλησης

Η Sephora έχει χωρίσει τις ημερομηνίες, δίνοντας σε κάθε επίπεδο συμμετοχής τη δική της αποκλειστική περίοδο αγορών. 

4-7 Νοεμβρίου:Τα μέλη του VIB Rouge λαμβάνουν 20% έκπτωση στο κατάστημα και στο διαδίκτυο με τον κωδικό κουπονιού 20ROUGE.

11-14 Νοεμβρίου: Τα μέλη της VIB έχουν 20% έκπτωση στο κατάστημα και στο διαδίκτυο με τον κωδικό κουπονιού 20VIB.

Όλα αυτά συμβαίνουν στα καταστήματα της Sephora σε ολόκληρο τον Καναδά και τις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που βρίσκονται μέσα στο JCPenney και στο Sephora.com. (Αλλά όχι στο jcp.com.)

Τι να αγοράσω

Χρειάζεστε κάποιες ιδέες για το τι να αγοράσετε; Μπορώ να βοηθήσω με αυτό!

Τώρα θα ήταν πολύ καλή στιγμή να επενδύσετε σε αντικείμενα ομορφιάς μεγάλων εισιτηρίων, όπως ένα gadget καθαρισμού, μια συσκευή microderm, ένα στεγνωτήρα μαλλιών ή ένα σίδερο. Εγώ'έχετε επίσης μια μακρά λίστα προσωπικών αγαπημένων ομορφιάς που εγώ'Θα μοιραστώ ευτυχώς μαζί σας.

Ανατρέξτε στις παρακάτω προτάσεις μου:

Sephora Skincare επιλογές

Sephora μακιγιάζ επιλογές

Sephora Hair, Body & Nails Picks

Σχεδιάζετε να ψωνίσετε την πώληση VIB?
Τι's στη λίστα σας?

Leave A Comment

1 + 6 =