Δοκιμάστε αυτό το πορτοκαλί και μαύρο μαθήματα τέχνης νυχιών για αποκριές

Από τότε που άρχισα να χρησιμοποιώ βερνίκι νυχιών, εγώ'ήταν πάντα εκείνο το κορίτσι που ταιριάζει με τα νύχια της στις διακοπές της. Χριστούγεννα: κόκκινο και πράσινο. Πάσχα: παστέλ. Ημέρα του Καναδά: κόκκινο και άσπρο. Αγ. Παττυ's: πράσινο, πράσινο και πράσινο ... παίρνετε την παραλλαγή μου.

Προφανώς εγώ'm κάνει ένα θέμα Απόκριες πάρα πολύ. Εκτός από μια κράτηση: το πορτοκαλί και το μαύρο δεν είναι σίγουρα η κορυφαία επιλογή μου όταν πρόκειται για συνδυασμούς χρωμάτων. Αλλά δεδομένου ότι δεν έχω πραγματικά καμία εξουσία για να αλλάξω την αναιμία που είναι το αποχρώσεις του Halloween, προσπάθησα να κάνω ένα νυχτερινό σχέδιο τέχνης που ήταν όσο το δυνατόν πιό δυνατό.

Ο, τι χρειάζεσαι

Βήμα πρώτο

Εφαρμόστε το αγαπημένο σας παλτό. Χρησιμοποιώ το Sally Hansen Miracle Cure ($ 7.64 στο Well.ca). Μετά από αυτό στεγνώστε, εφαρμόστε ένα πορτοκαλί βερνίκι.

Βήμα δυο

Η ζωγραφική της μαύρης λωρίδας είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο εύκολο να κάνει ελεύθερο από ό, τι φαίνεται "υπόσχεση". Το πλάτος θα εξαρτηθεί από τη βούρτσα της Πολωνίας που χρησιμοποιείτε. Ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε μια ωραία ευθεία χωρίς να χρησιμοποιήσετε ταινία είναι να ξεκινήσετε την επιδερμίδα σας και να σύρετε τη βούρτσα με ένα γρήγορο εγκεφαλικό επεισόδιο μέχρι τις άκρες σας.

Pro συμβουλή: Μην είστε τσιγκούνης με το μαύρο βερνίκι. Θέλετε να έχετε αρκετό στην βούρτσα για να καλύψετε ολόκληρο το μήκος του νυχιού σας με ένα πάτημα. Διαφορετικά, θα πρέπει να επιστρέψετε και να προσπαθήσετε να συνδέσετε τέλεια τη γραμμή για να την ολοκληρώσετε.

Βήμα τρίτο

Για να φτιάξω τις κουκίδες, χρησιμοποίησα Quo από τον Orly's εργαλείο Dotter Duo Instant Artist (μικρότερο κουτάβι). Αυτό που κάνει αυτό το προϊόν τόσο μεγάλο είναι ότι σας παρέχει δύο κουκίδες διαφορετικού μεγέθους. Επιπλέον, αυτό's metal, ενώ πολλά άλλα εργαλεία διάσπασης είναι πλαστικά, τα οποία μπορεί αργά να παραμορφωθούν με την πάροδο του χρόνου και να σας αφήσουν με θλιβερή εμφάνιση polka dots.

Εάν δεν διαθέτετε ένα εργαλείο διάσπασης, μην ανησυχείτε! Εγώ ξέρω έχετε ένα στυλό. Κάθε στυλό που μπορεί να χωρέσει στο λαιμό ενός βερνικιού είναι ένα αρκετά καλό στυλό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διάσπαση! Χρησιμοποίησα ένα στυλό σε δύο από τα νύχια μου για να αποδείξω πόσο καλά λειτουργεί. Μπορείτε να πείτε ποια νύχια?!

Εντάξει εγώ'Θα σας πω. Δείκτη μου και μεσαία δάχτυλα!

Έτσι, τώρα που πιστεύετε πόσο καλά λειτουργεί ένα στυλό ... βγάλτε από τη φιάλη την πραγματική βούρτσα της Πολωνίας και σκουπίστε το εργαλείο διάτρησης ή τη στυλό με στυλό από τη βούρτσα. Όταν βάζετε το εργαλείο στο νύχι σας, σιγουρευτείτε ότι δεν πιέζετε πάρα πολύ ή αλλιώς θα σκουπίσετε το μαύρο γυαλιστικό προς τα έξω και θα εκθέσετε το πορτοκαλί. Μπορώ συνήθως να ξεφύγω με δύο ή τρεις κουκκίδες, πριν χρειαστώ να ξανα-καυσίμων το εργαλείο διάσπασης μου.

Pro συμβουλή: Πριν από την εφαρμογή του ανώτερου παλτό σας, περιμένετε τουλάχιστον 10 λεπτά για να δώσετε στις κουκίδες αρκετό χρόνο για να στεγνώσουν. Αν το κάνετε πρόωρα, θα πάρετε μαύρες ραβδώσεις κάτω από το νύχι σας.

Happy Halloween, και ελπίζω να το καρφώ!

Ο Rikki Ciminsky είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Ryerson στο Τορόντο. Ακολουθήστε την στο Twitter: @rikki_see.

Πες μας:

Χρωματίζετε τα νύχια σας για να ταιριάζει με τα χρώματα των διακοπών?

Δοκιμάσατε προηγουμένως ένα εργαλείο κουρέματος?

Θα δοκιμάσετε αυτό το DIY για αποκριές?

Leave A Comment

25 + = 31