Η Άγρια Μάσκα Μαλλιών για τα Λεπτά, Χρωματισμένα Μαλλιά

Εμείς'Μιλάμε για ένα δίκαιο κομμάτι για τις μάσκες των μαλλιών εδώ πρόσφατα. Η Κατρίνα μοιράστηκε μαζί σας το αγαπημένο φαρμακείο της για τα ξηρά, απείθαρχα μαλλιά. Στη συνέχεια, η Λόρι αποκάλυψε εκείνη που διέσωσε τα μαλλιά της από χημική υπερπαραγωγή.

Και τώρα εγώ'Έχω μια μάσκα μαλλιά ιστορία της δικής μου.

Δεν μπορώ'δεν σκέφτομαι εγώ'έγραψα πραγματικά εδώ σχετικά με τις μάσκες μαλλιών πριν, τουλάχιστον όχι σε έναν "συντάκτη"'s pick ", γιατί δεν είχα'δεν βρήκε τίποτα που πραγματικά αξίζει να μιλάμε. Με τα ωραία μαλλιά μου, τα πιο βαθιά μακιγιάζ είναι απλά πάρα πολύ πλούσια και βαριά για μένα να θέλω να τα χρησιμοποιώ σε τακτική βάση. 

Και αυτό'τι ακριβώς πίστευε ο Kevin Murphy όταν δημιούργησε τη νέα Angel Masque (ναι, όπως η Lori, εγώ'm συνιστώντας ένα άλλο προϊόν του Kevin Murphy). Παρόλο που ΠΟΛΥ αισθάνεται πλούσιο, τρέφει, επισκευάζει και δυναμώνει χωρίς να σας ζυγίζει σαν μια παραδοσιακή μάσκα μαλλιών.

Εγώ'Θα αφήσουμε τον ίδιο τον Κέβιν να σας δείξει σε δράση:

Και 'γώ το ίδιο'Έχω χρησιμοποιήσει αυτά τα πράγματα για μερικούς μήνες τώρα, για κάθε άλλο ντους στη θέση του κοντίσιονερ στα άκρα μου. (Πραγματικά, εσύ'πρέπει να το αφήνεις σε 10 λεπτά, αλλά κάνω MAYBE πέντε.)

Αληθινή ιστορία: Ο κομμωτής μου διαπίστωσε πόσο καλά'εργάστηκε. 

Εργάζομαι ουσιαστικά στο Tony Chaar Salon, όπου ο Tony κάνει το χρώμα μου κάθε μήνα και το Tahira τον βοηθά, με σαμπουάν και μερικές φορές blow-dry. ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ τα μαλλιά μου, τα οποία είναι τόσο μακρά τώρα που τα άκρα τείνουν να στεγνώσουν και λίγο πικάντικα. Αλλά εντελώς απροσδόκητα, είπε'd έγιναν πολύ πιο ομαλά και υγιέστερα.

Ο λόγος είναι αυτή η μάσκα. Καλύτερα από την Kérastase, καλύτερη από την Schwarzkopf, καλύτερη από τη Phyto ... και τώρα έχω τελικά τη διαφημιστική εκστρατεία για τα μαλλιά του Kevin Murphy. Για να συνοψίσω: #worthit

Από που να αγοράσω

Βρείτε Kevin Murphy Angel Masque σε σαλόνια. δείτε εδώ για να βρείτε μια τοποθεσία κοντά σας.

Πείτε τη γνώμη σας

Δοκιμάσατε την Angel Masque; Έχετε οποιαδήποτε άλλη μάσκα recos για την λεπτή, χρωματισμένα μαλλιά?

Leave A Comment

9 + 1 =