Διάλεξη του συντάκτη: Συμπληρώστε για πάντα το νερό βασισμένο πρόσωπο και σώμα Ίδρυμα για το φως, Σκληρή κάλυψη

Δεν πηγαίνει μια εβδομάδα όπου δεν έχω't χρησιμοποιήστε το make up για πάντα's Μακιγιάζ υγρών προσώπου και σώματοςτουλάχιστον μια φορά.

Ίσως ακόμη και επτά φορές, αν θέλω πραγματικά να φανώ αξιοπρεπής. Και αυτό'ήταν η περίπτωση από τα μέσα του 2012, η ​​οποία είναι σαν εκατό χρόνια στο χρόνο του προϊόντος ομορφιάς.

Αν δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στα ραβδώσεις μου εδώ, τότε ξέρεις ότι μάλλον αναφέρω αυτά τα πράγματα στο blog τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. 

Οτι's πιθανώς γιατί δεν είχα't έδωσε στη F & B τη δική της θέση μέχρι τώρα. Αλλά από το Make Up For Ever πρόκειται να ξεκινήσει ακόμα αλλο νέο ίδρυμα τον επόμενο μήνα (η πολύ-αναμενόμενη, υψηλότερη κάλυψη Ultra HD), νόμιζα ότι εγώ'Καλύτερα να συμπιέζω πρώτα σε αυτή την oμάδα, γιατί εγώ'm 99 τοις εκατό σίγουρος εγώ'Θα επανέλθω σε αυτό.

Βλέπετε, δοκιμάζω υποτιμητικά και αναφέρω τα άλλα, νεότερα, πιο φανταστικά θεμέλια που έρχονται με τον τρόπο μου ... αλλά πάντα επιστρέφω στο Face & Body.

Ποιος ξέρει πότε ξεκίνησε αυτό το πρώτο ξεκίνημα της Sephora από το 2008 αλλά εισήγαγε στον κόσμο μου σε μια τυχαία σύσταση από έναν δημοσιογράφο ο οποίος έπρεπε να είναι ο δικός μου δίδυμος. Όχι μόνο μοιραζόμαστε τον ίδιο τόνο δέρματος (μια κάπως σκληρή για να ταιριάζει δίκαιη, ουδέτερη σκιά) αλλά και οι δύο μισούμε πραγματικά το αίσθημα της θεμελίωσης και το φορούσα μόνο από την ανάγκη. 

Είναι αυτό γνωστό σε σας; Τόσες φορές όταν εγώ'm προσπαθώ θεμέλια, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να πάρει να το ξεπλύνετε από το πρόσωπό μου. Το'το πάχος, τα περίεργα αρώματα, η αίσθηση ότι οι πόροι μου είναι ασφυκτικές. Επιπλέον, θέλω το δέρμα μου να μοιάζει με το δέρμα από κοντά, όχι σαν εγώ'm φορώντας ένα μακιγιάζ πλήρους κάλυψης. 

Όπως σύντομα ανακάλυψα, το Make Up For Ever Face & Body κτυπά όλα τα κουτάκια. Νομίζω ότι οι λέξεις "μεταβαλλόμενος χρόνος" κυνηγούσαν και ήταν απολύτως σωστές, τουλάχιστον για τις ανάγκες μου.

Έτσι ήταν μια πολύ μακρόστενη εισαγωγή. Αφήνω's εξετάστε προσεκτικά:

Εδώ'τι είναι αυτό's διαφορετικά σχετικά με αυτόν τον τύπο:

Σας προτείνουμε πραγματικά να ανακινείτε τη (γυάλινη) φιάλη πριν τη χρήση, αν και εγώ'δεν είχα ποτέ προβλήματα διαχωρισμού.

Θα έλεγα ότι η κάλυψη είναι καθαρή, αλλά μπορεί να φτάσει μέχρι περίπου μέτρια, αν την χτίσετε. (Στην πραγματικότητα, θα μπορούσατε να χτίσετε και να οικοδομήσετε και να οικοδομήσετε, αλλά ποτέ δεν θα φανεί βαρύ.) Η ελαφρότητα είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω σε ένα ίδρυμα, επειδή φαίνεται πολύ φυσικό εάν κάνετε ένα καθαρό όλος-πάνω στρώμα, - απόκρυψη (ή απόκρυψη, όπως αποκαλεί η Lisa Eldridge) όπου χρειάζεται περισσότερη κάλυψη. Δεν έχει νόημα να φοράτε τόνους βαρύ καμουφλάζ, αν το χρειάζεστε μόνο σε λίγα σημεία.

Λένε το Face & Body είναι καλό για τους κανονικούς τύπους δέρματος. Είχα πραγματικά έναν καλλιτέχνη μακιγιάζ να μου πει ότι ήταν "πολύ ενυδατική" και ότι το HD Invisible Cover θα ήταν καλύτερο για το σύνθετο δέρμα μου, αλλά εγώ'βρήκατε ακριβώς το αντίθετο. (Ίσως έκανα μια κακή ημέρα δέρματος όταν το έλεγε αυτό;) Το φινίρισμα είναι πάντα τόσο ελαφρώς δροσερό αλλά ποτέ λιπαρό και δεν το κάνει't να τονιστούν τυχόν επιθέματα ή άλλες ατέλειες, όπως και οι βαρύτερες φόρμουλες. Για μένα κάνει ακριβώς το δέρμα μου να φαίνεται πιο ομοιόμορφο, αλλά όχι σαν κι εγώ'm φορώντας μακιγιάζ "που είναι ο στόχος μου. Και γιατί'είναι αδιάβροχο, διαρκεί όλη την ημέρα.

Αυτά είναι τα συστατικά:

Aqua, Υδρογονωμένο Πολυισοβουτένιο, Σεσκιελαϊκό Σορβιτάνιο, Κυκλολενασιλοξάνη, Μεθυλοπροπανοδιόλη, Γλυκερίνη, Βουτυλενογλυκόλη, Βουλανικό Γλυκόλη, Βουτυλενογλυκόλη, Ακρυλικά / C10-30 Ακρυλικό Σταυρωτό Πολυπολυμερές, Τετρανατριούχο ΕϋΤΑ, Αρώματα PEG-8, Φαινοξυαιθανόλη, Μυριστικό, χλωροφενεσίνη, μεθυλπαραμπέν, προπυλπαραβένιο, καπρυλυλ γλυκόλη, πολυακρυλικό νάτριο, πανθενόλη, εξαμυλική κινναμωλή, λιμονένη, κιτρονελλόλη, γερανόλη, βουτυλφαινύλ μεθύλ προπιονικό, λιναλόλη, αλφα-ισομεθύλ ιονένιο. Μπορεί να περιέχει: CI 77891 (διοξείδιο του τιτανίου), CI 777493 (Οξείδια του σιδήρου), CI 77492 (Οξείδια του σιδήρου), CI 77499 (Οξείδια του σιδήρου).

Ένας άλλος λόγος για να αγαπάς αυτό; Υπάρχουν 19 σκιές. (Έτσι δεν είναι ότι το Dior φως σε μεσαίες ροζ επιχειρήσεις που μιλήσαμε για την άλλη μέρα.) Εκεί'θα είναι μια σκιά εδώ για σχεδόν όλους.

Λοιπόν. Εγώ'Σίγουρα εσύ'αναρωτιέμαι γιατί εγώ'm που σας δείχνει δύο μπουκάλια, και αυτό's επειδή χρησιμοποιώ και τα δύο. Αναμειγνύονται μαζί. Κανονικά θα ήθελα ποτέ κάνετε αυτή την πολύ μεγάλη προσπάθεια για ένα ίδρυμα, αλλά το Face & Body είναι η εξαίρεση.

Ξεκίνησα με την Pink Porcelain 38, η οποία είναι η ελαφρύτερη σκιά ("για πορσελάνη με ροζ"). Θεωρώ ότι είναι πιο ουδέτερη από ροζ, οπότε ο ίδιος ο τόνος χτυπάει. Αλλά'Είναι λίγο φως για μένα, εκτός αν αυτό'είναι στα μέσα του χειμώνα. Έτσι λοιπόν ένα από τα Make Up For Ever'οι καναδικοί καλλιτέχνες μακιγιάζ με έκαναν χρώμα με την πορσελάνη 2, η οποία είναι η πιο σκούρα "για το ελαφρύ δέρμα με ροζ undertones". Εδώ είναι απ 'ευθείας από την αντλία:

Και αναμειγνύονται (δείτε πόσο υγρό;):

Από μόνη της, βρίσκω το Porcelain 2 λίγο πιο σκοτεινό / ροδακινί για να μου δώσει την κάλυψη που θέλω, γι 'αυτό αναμιγνύω μια σταγόνα με την ροζ πορσελάνη 38, στο πίσω μέρος του χεριού μου. Αυτή η φωτογραφία είναι ένα μείγμα 50/50, αλλά έχετε την ιδέα. Γίνεται ένα πολύ γλυκό μάτι δέρματος!

(Παραδόξως, Ivory 20 δεν ήταν'έναν αγώνα. Πάρα πολύ ελαφρύ και πολύ κίτρινο.)

Εδώ'είναι το μίγμα στο δέρμα μου, μαζί με το Make Up For Ever πριμοδότες που γεννήθηκα εδώ.

Απλά ονομάστε YSBB. (Το δέρμα σας, αλλά καλύτερα.) Αισθάνεστε σαν εσάς'Μην φοράτε τίποτα και μπορείτε να ξεφύγετε τελείως χωρίς να προκαλέσετε σκόνη ή σκόνη'δεν είναι ένα από αυτά τα θεμέλια που πρέπει να τεθεί απολύτως. Απλά κάνει το δέρμα σας να φαίνεται υγιές και φρέσκο.

Πες μου τι σκέφτεσαι παρακάτω!

Από που να αγοράσω

Βρείτε το Make Up For Faver & Body Foundation στο Sephora.

Έχετε δοκιμάσει αυτό το ίδρυμα ακόμα? 
Τι σκέφτηκες?

Leave A Comment

2 + 5 =