Όταν ο Στίλα λέει ότι αυτό το στιλβωτικό χείλος διαρκεί όλη την ημέρα, δεν γέρνει γύρω

Δεν μπορώ'δεν ξέρω για σας, αλλά όταν σκέφτομαι το "μακρύ χρώμα χείλους", σκέφτομαι τις grody, ξηραντικές φόρμουλες που έρχονται σε κακές '90s αποχρώσεις του καφέ. (Η αποστροφή μου στους τόνους αυτούς πηγαίνει πίσω ...)

Στυλά's Μείνετε όλη τη μέρα Vinyl Lip Glosses δεν είναι σαν αυτό σε ΟΛΟΥΣ.

Η πρώτη ένδειξη είναι ότι είναι glosses. εγώ δεν'Δεν το γνωρίζω δυνατόν για τη στιλπνότητα να είναι μακρύς-φθορά, αλλά πιστέψτε με "είναι. Σας παρακαλώ, αυτά είναι glosses όσον αφορά το τελείωμα και μόνο? διαφορετικά, έχουν περισσότερα κοινά με κραγιόν εξαιτίας της πλούσιας χρωστικής που καλύπτει εξ ολοκλήρου τον φυσικό σας τόνο χείλη.

Η δεύτερη ένδειξη ότι κάτι'Τα διαφορετικά εδώ είναι τα χρώματα. Μόλις είδα Melon Vinyl, το καρπούζι ροζ ένα, πήγαινα, "Gimme! Gimme!" στο κεφάλι μου. Το άλλο είναι το Nude Vinyl, το οποίο ήταν κατανοητά λίγο λιγότερο ενθουσιασμένο, αλλά αυτό έρχεται και στο Hot Pink Vinyl (ροζ φθορίζον ροζ!), Στο βούτυρο παπαρούνας (κόκκινο πορτοκαλί) και σε μερικές άλλες αποχρώσεις (οκτώ συνολικά).

Τα συστατικά, σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει αυτό (Sephora'πήρατε τον πλήρη κατάλογο στην ιστοσελίδα τους):

Και τώρα είναι οι σωλήνες:

Με την υφή, το προϊόν είναι αρκετά παχύ αλλά δεν κολλάει βασικά το τυπικό υγρό χείλος. Και μου αρέσει το άρωμα σαν επιδόρπιο! Στα χείλη, αισθάνονται εξαιρετικά μαλακά και κρεμώδη. Εκεί'Είναι λίγο κολλώδες, αλλά δεν ήταν't αρκετά για να με ενοχλεί.

Τώρα, ας's εξετάστε προσεκτικά κάθε σκιά. (Υφηγητής'δεν σκέφτομαι τα μπερδεμένα μαλλιά? Προσπαθούσα να το ανακατέψω, ενώ έσπασα πολλές κριτικές σε μια μέρα!)

Γυμνό βινύλιο

Γυμνό βινύλιο περιγράφεται ως "μεσαίο ροζ γυμνό"? επειδή εγώ'm τόσο χλωμή, φαίνεται πιο καφετί ροζ σε μένα από γυμνό. (Αλλά θα ήταν ίσως γυμνό για μερικούς ανθρώπους!) Τώρα, δεν έχω'δεν ξέρω ποια είναι η πιθανότητα η κοπέλα της YSL Kiss & Blush στα 10 Nude Insolent που εξετάσαμε εδώ, ή το Rodial Glamstick in Thrill εξέτασα εδώ, αλλά νομίζω ότι μπορεί να ξεπεράσω τον φόβο μου για αυτό το χρώμα. Το'το είδος του ... τολμούν να το πω ... όμορφο ;! Νομίζω ότι το Nude Vinyl θα έκανε μια μεγάλη σκιά ημέρας γραφείου (αν δούλευα σε ένα γραφείο, δηλαδή).

Πεπόνι Βινύλιο

Τώρα εδώ'μικρό ένα απροσδόκητο χρώμα. Δεν είπα ότι η Melon Vinyl ήταν τρομερή; Το'είναι ένα ροζ καρπούζι, έτσι'Είναι ροζ με μια ένδειξη κοραλλιών σε αυτό. Και κύριε, είναι φωτεινό. Φοράτε αυτό και μερικές μάσκαρα, και αυτό είναι το μόνο που χρειάζεστε. Προσπαθώ να δοκιμάσω πολλά κραγιόν και ειλικρινά'δεν είδα ένα χρώμα αρκετά όπως αυτό πριν και σε αυτή τη μορφή.

Και το κάνουν Πραγματικά Μείνετε όλη την ημέρα?

Ναί! Κατά την πρώτη εφαρμογή, θα φανούν λίγες κηλίδες / κολλώδεις, αλλά το κόλπο είναι να δώσουν 'ίσως μια ώρα για να ρυθμίσετε πραγματικά "πριν κάνετε οποιαδήποτε κατανάλωση ή κατανάλωση. Όταν λέω "set", αυτό δεν συμβαίνει't σημαίνει ότι στεγνώνουν σε μια διαφορετική υφή. θα εξακολουθούν να αισθάνονται κρεμώδη και ενυδατική όλη την ημέρα.

Φορούσα το Vinyl Melon για μια καλή οκτώ ώρες και ειλικρινά, το χρώμα δεν συμβαίνει't πραγματικά ξεκαρδίζω. Σίγουρα θα πρέπει να εργαστείτε για να το κόψετε, αλλά βρήκα ακόμα και αφού έτρωγα ένα μεγάλο δείπνο όχι πολύ προσεκτικά, ήταν ακόμα εκεί με ελάχιστη ανάγκη να αγγίζετε. Βγαίνει πολύ εύκολα με τον αφαίρεσης μακιγιάζ της επιλογής του Bioderma.

Νομίζω ότι αυτά θα ήταν υπέροχα για όσους έχουν χείλη που χρειάζεται μεγάλη διάρκεια ζωής, συμπεριλαμβανομένων των νυφών! Πόσο καταπληκτικό θα ήταν να δεις μια νύφη στο Vinyl Melon?!

Από που να αγοράσω

Βρείτε το Stala All-Day Vinyl Lip Glosses σε απευθείας σύνδεση στους ακόλουθους εμπόρους λιανικής πώλησης:

Πείτε τη γνώμη σας

Ελέγξατε αυτά τα γυαλιά ακόμα?

Ποια είναι η αγαπημένη σας σκιά?

Βρέθηκαν άλλα αξιοπρεπή χρώματα χείλη μακράς φθοράς?

Leave A Comment

75 − 70 =