Έχω κοιμηθεί σε αυτή τη μαξιλαροθήκη χαλκού για να καταπολεμήσει τις ρυτίδες

Πριν από μερικούς μήνες, άρχισα να κοιμάμαι σε μια ειδική μαξιλαροθήκη. 

Δεν είναι κατασκευασμένο από μετάξι ή σατέν. Όχι, η ειδική μαξιλαροθήκη ΜΟΥ κατασκευάστηκε από ίνες οξειδίου του χαλκού.

Περιμένετε. Τι?

Ξέρετε ότι με αγαπάτε με τρελό ακούγοντας ομορφιά. Και μια μαξιλαροθήκη χαλκού ακούγεται σίγουρα λίγο περίεργη. Ίσως να αναρωτιέστε αν αυτό θα πρέπει να είναι μια άλλη προσθήκη στη λίστα μου με τα πιο φρικτά προϊόντα ομορφιάς που έγιναν ποτέ. (Υ'ξέρετε, αμέσως μετά το Va J-J Visor ...)

Αλλά με ακούστε. Μου αρέσει αυτό το πράγμα!

Και αυτό'διότι ο χαλκός είναι ένας πραγματικά νόμιμος τρόπος να βοηθήσουμε στην επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης. Μετά από 10 χρόνια έρευνας, τα Iluminage είναι τα μόνα peeps που κατάλαβα πώς να τα παραδώσουμε σε μορφή μαξιλαριού "'s το πρόσωπο αυτό, είναι πολύ πιο εύκολο από ό, τι κάποια κρέμα σας'πρέπει να ισχύουν

Το'καλείται Skin Rejuvenating Pillowcase με Οξείδιο του Χαλκού, επίσης ένα "έξυπνο κλωστοϋφαντουργικό" και έρχεται σε ένα όμορφο κουτί που μοιάζει με αυτό. (Μια μαξιλαροθήκη ανά κουτί.)

Στην ετικέτα, σας λέει τι είναι's, το οποίο είναι "100% Cupron Oxide Copper Polyester". (Η Cupron είναι μια βιοτεχνολογική εταιρεία που ανέπτυξε την τεχνολογία με βάση την τεχνολογία του χαλκού. Η φωτισμός επικεντρώνεται στα αντι-γήρανσης αντικείμενα περιποίησης της επιδερμίδας, τα οποία κυμαίνονται από αυτή την μαξιλαροθήκη μέχρι το λέιζερ εξομάλυνσης της επιδερμίδας σε ένα μόνιμο σύστημα αποτρίχωσης.) 

Η μέτρηση του νήμα είναι 249, αλλά έχει και έναν αριθμό νημάτων!'s το κανονικό μέγεθος των 20 "x 26".

Μέσα σε αυτό's περιελίσσεται ως εξής:

Έτσι, επιτρέψτε μου να σας πω τι ισχυρίζονται ότι κάνει. 

Φωτισμός's Skin Rejuvenating Μαξιλαροθήκη με οξείδιο του χαλκού αποδεικνύεται κλινικά ότι αλλάζει την εμφάνιση του δέρματός σας σε μόλις τέσσερις εβδομάδες, με:

Οτι'χάρη στις ίνες οξειδίου του χαλκού. Όταν το δέρμα σας είναι σε επαφή με την μαξιλαροθήκη όλη τη νύχτα, ιόντα χαλκού μεταφέρονται στα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας σας, όπου βοηθούν στην υποστήριξη της ανανέωσης του δέρματος και προάγουν τη φυσική αύξηση των πρωτεϊνών στο δέρμα.

Τώρα, αυτό ακούγεται υπερβολικά για μια απλή μαξιλαροθήκη, αλλά αυτό βασίζεται σε αποτελέσματα από τέσσερα ανεξάρτητα, διπλά τυφλά, ελεγχόμενα με εικονικό φάρμακο μελέτες.

Εδώ'ένα από αυτά, για παράδειγμα. Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Καλλυντικής Δερματολογίας το 2012, οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα: "Η ύπνος με μαξιλαροθήκες που περιέχουν οξείδιο του χαλκού έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση του βάθους των ρυτίδων και τη γενική βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος".

Ποιος μπορώ να διαφωνήσω με αυτό ;! Επιπλέον, ο χαλκός έχει χρησιμοποιηθεί από καιρό σε τοπικά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας. Βρίσκεται φυσικά στο δέρμα μας και είναι το κρίσιμο στοιχείο για τη διατήρηση της ελαστικότητας.

Το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την μαξιλαροθήκη για πάντα "η δράση της επάνω στο δέρμα θα διαρκέσει για τη διάρκεια ζωής του προϊόντος. 

Το'επίσης να πλένονται στο πλυντήριο, αν και δεν πρέπει'Χρησιμοποιήστε μαλακτικό υφασμάτων ή φύλλα στεγνωτηρίου όταν το βάλετε στο πλυντήριο ή το στεγνωτήριο.

Εγώ'Δεν είμαι τρελός για το χρώμα βαρετό μπεζ, το οποίο λένε ότι είναι "αντιπροσωπευτικό του φυσικού τόνου του χαλκού", αλλά μπορείτε απλά να το πιέσετε πίσω από τα άλλα διακοσμητικά μαξιλάρια στο κρεβάτι σας, έτσι δεν υπάρχει μεγάλη υπόθεση. Η αίσθηση του είναι πολύ μαλακή και λεία, έτσι εσείς'σίγουρα παίρνετε τα ίδια πλεονεκτήματα κατά του μπλοκαρίσματος όπως θα κάνατε από μια κανονική σατέν ή μεταξωτή μαξιλαροθήκη. Ποτέ δεν ξυπνάω με σήματα μαξιλαριού τώρα! 

Όσον αφορά τα πραγματικά αποτελέσματα του δέρματος, μερικοί άνθρωποι έχουν αναφέρει βελτιώσεις στην ακμή και την αποσκλήρυνση των γραμμών. Δεδομένου ότι δεν έχω'Έχω βαθιές ρυτίδες, έχω καταλάβει'δεν παρατηρήσαμε τίποτα σε αυτό το μέτωπο, αλλά θα έλεγα ότι το δέρμα μου είναι σίγουρα πιο μαλακό και αισθάνεται πιο ενυδατωμένο με αυτή την μαξιλαροθήκη. Και τολμούν να το πω, φαίνεται λίγο πιο παχουλό?!

Έχει επίσης μια συνεχιζόμενη επίδραση με την πάροδο του χρόνου, έτσι ώστε όσο περισσότερο κοιμάμαι σε αυτό, τόσο καλύτερη είναι η επιδερμίδα!

Από που να αγοράσω

Εδώ's πού να βρείτε το δέρμα ανανέωσης δέρματος φωτισμού δέρματος με οξείδιο του χαλκού:

Πείτε τη γνώμη σας

Δοκιμάσατε αυτήν την μαξιλαροθήκη; Τι νομίζετε για την έννοια "τρελή ή ενδιαφέρουσα?

Leave A Comment

47 − = 45