Διάλεξη του συντάκτη: Η καλύτερη συσκευή επιδερμίδας για πλήρες χείλος χωρίς ένεση

Όλοι θέλουν μεγάλα χείλη αυτές τις μέρες, αλλά αν εσείς'τίποτα σαν κι εμένα, εσύ'δεν είστε διατεθειμένοι να πάτε στη διαδρομή ένεσης για να τις πάρετε!

Καλέστε με τρελό, αλλά στο χρόνο εγώ'γράφω τη στήλη Πριν & Μετά, εγώ'είδα τρόπο πάρα πολλές εργασίες πλήρωσης χείλη έκαναν λάθος. (Βλέπε Ellie Goulding και Khloe Kardashian, για αρχάριους.) Έτσι, συχνά, η τεχνητή ενίσχυση σε αυτή την περιοχή καταλήγει να κοιτάζει άμορφη, αφύσικη και αποσπούν την προσοχή. Μπορεί ακόμη και να επηρεάσει τις εκφράσεις του προσώπου σας και την ικανότητα να χαμογελάσει.

Αλλά την ίδια στιγμή, αυτό'Είναι δύσκολο να αρνηθεί κανείς ότι τα πλήρη χείλη προσθέτουν ένα συγκεκριμένο je ne sais quoi σε ένα πρόσωπο. Από βιολογικής πλευράς, λέγεται ότι αποτελούν ένδειξη γονιμότητας. Και όπως γνωρίζει ο καθένας που έχει πειραματιστεί με επικαλύψεις, μπορεί να εξισορροπήσει τα χαρακτηριστικά σας και να σας δώσει περισσότερο χώρο για να παίξει με το χρώμα.

Έτσι δεν θα ήταν'δεν είναι υπέροχο αν υπήρχε ένας τρόπος για να πάρετε λίγο περισσότερο όγκο χείλη, χωρίς ενέσεις, χωρίς να φαίνονται "έκαναν;"

Υπάρχει! Εγώ'είχα δοκιμάσει ένα καινούργιο εργαλείο γεμίσματος του χείλους, και σε αυτήν την ανασκόπηση, εγώ'Θα καλύψει:

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για το PMD Kiss Lip Plumping System...

Τι είναι το PMD Kiss Lip Plumping System?

Έτσι, μπορείτε να θυμηθείτε ότι το PMD είναι η ίδια εταιρεία που κάνει το Personal Microderm. Εγώ'έχω συστήσει το gadget πολλές φορές επειδή το σκέφτομαι'είναι το καλύτερο σύστημα μικροδερμοαπόξεσης στο σπίτι στην αγορά. 

Οτι'γιατί είχα μεγάλες ελπίδες όταν μου έστειλαν το Kiss Lip Plumping System για να το δοκιμάσω. Ειλικρινά, το έχω δει πριν από αυτό για να αγοράσω τον εαυτό μου! 

Το κουτί περιλαμβάνει:

Και εδώ'τι ισχυρίζονται ότι θα κάνει:

Ακούγεται καταπληκτικό, έτσι; Λάβετε υπόψη σας ότι'λέγοντας "το βλέμμα της" πληρότητας, όχι ότι πραγματικά αυξάνει το μέγεθος του χείλους σας μόνιμα. (Ποιο είναι ίσως καλό πράγμα.)

Εδώ'πώς το κάνει αυτό...

Πώς λειτουργεί το PMD Kiss Lip Plumping System

Θυμηθείτε την πρόκληση Kylie Jenner Lip? Πριν παραδεχτεί να πάρει ενέσεις, οι οπαδοί σε όλο τον κόσμο προσπάθησαν να αναδημιουργήσουν την εμφάνισή της απορροφώντας γυαλιά, συχνά με καταστροφικά αποτελέσματα όπως κοψίματα και σοβαρές μώλωπες.

Το PMD Kiss βασίζεται στον ίδιο μηχανισμό αναρρόφησης αλλά χωρίς κανένα από αυτούς τους κινδύνους!

Η άκρη της συσκευής διαθέτει ένα μικρό ροζ αναρροφητικό δοχείο που τοποθετείτε στα χείλη σας. Όταν την τροφοδοτείτε, αναβοσβήνει απαλά και χάλια, όπως ένα κενό, το οποίο επιπλέει απαλά τον ιστό των χειλιών και βαθαίνει το χρώμα του.

Με την πάροδο του χρόνου, λένε ότι θα ενισχύσει το κολλαγόνο, υποθέτω από την αυξημένη ροή αίματος στην περιοχή και τα αποτελέσματα θα είναι μακρύτερα. Στην εταιρεία'το 91 τοις εκατό των χρηστών είδε αυξημένη ποσότητα χείλους μετά τη χρήση της συσκευής για οκτώ εβδομάδες.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το PMD Kiss Lip Plumping System

Βήμα 1: Πρώτον, βεβαιωθείτε ότι είστε've χρεωθείτε τη συσκευή για δύο ώρες. Τότε, εσύ'είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε με καθαρά, ξηρά χείλη. Σε αυτή τη φωτογραφία "πριν", μπορείτε να δείτε το φυσικό μου, un-ενισχυμένο μέγεθος χείλη και ανύπαρκτο άνω χείλος! 

Βήμα 2: Εφαρμόστε τον ορό γεμίσματος ορού. Περιμένετε 60 δευτερόλεπτα για να μπορέσετε να απορροφήσετε.

Ο ορός έχει ωραία, μη λιπαρή υφή και δεν το κάνει't tingle όσο και οι περισσότεροι plumpers Ι'δοκιμάσατε. Αλλά εξακολουθούσε να χτυπούσε πραγματικά τα χείλη μου! Δεν μπορώ'Δεν το σκέφτομαι'πρέπει να χρησιμοποιήσω με το σύστημα, έτσι εγώ'θα το παρακάμπτεστε με μελλοντικές χρήσεις.

Βήμα 3:  Πατήστε το κουμπί τροφοδοσίας και τοποθετήστε σταθερά την άκρη αναρρόφησης στο χείλος σας, δημιουργώντας μια στεγανή σφράγιση ώστε να μπορεί να λειτουργήσει η τεχνολογία κενού. Η συσκευή θα αρχίσει να παλίνει.

Εσείς'πηγαίνετε να δουλεύετε στα χείλη σας σε έξι ενότητες: πάνω αριστερά, δεξιά και μέση. και κάτω αριστερά, δεξιά και μέση. Θέλετε να στοχεύσετε 10 έως 20 παλμούς ανά τμήμα. Αυτό πρέπει να διαρκέσει περίπου πέντε λεπτά. 

Για περισσότερη πληρότητα, μπορείτε να αλλάξετε την ταχύτητα. Υπάρχουν δύο ρυθμίσεις: Το πρότυπο είναι για ένα "γρήγορο παχύ" και το χαμηλό για ένα "πιο έντονο, στοχοθετημένο παχουλό".

Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε στον εσωτερικό ιστό των χειλιών σας. Δοκίμασα αυτό για το άνω χείλος μου, όπου χρειάζομαι περισσότερη πληρότητα. 

Τίποτα από αυτά δεν είναι επώδυνο ή ενοχλητικό, παρεμπιπτόντως! Απλώς αισθάνεται σαν μια απαλή αναρρόφηση. Για το λόγο αυτό, δεν το έχω'Δεν το σκέφτομαι'Είναι σημαντικό να κάνεις περισσότερους παλμούς εάν θέλεις. Νομίζω ότι έκανα περίπου 30 με 40 ανά τμήμα. 

Βήμα 4:Voila, πληρέστερα χείλη που δεν είναι'δεν φαινόταν ψεύτικο! 

Για να δείτε πραγματικά τη διαφορά που έκανε, πρέπει να κοιτάξετε τα πλάνα μου πριν και μετά τα πλάγια...

PMD Kiss πριν και μετά

Δεν ήταν't μέχρι να συγκρίνω αυτές τις φωτογραφίες που εκτιμώ πόσο καλά η συσκευή PMD Kiss δούλευε για μένα! 

Οχι αυτό'δεν είναι μια δραματική αλλαγή, όπως δείχνουν στη σελίδα Πριν και Μετά (και δεν έχω ιδέα πώς πήραν αυτά τα αποτελέσματα αν δεν παλμούσαν για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πολύ καιρό!). Αλλά ακόμα, εγώ'm πραγματικά ικανοποιημένος με αυτό το αποτέλεσμα. Το'είναι πολύ "τα χείλη σας, μόνο καλύτερα."

Όπως μπορείτε να δείτε, πήρα σίγουρα το μεγαλύτερο όγκο στο κάτω χείλος μου. Το άνω χείλος μου ήταν περισσότερο μια πρόκληση, αλλά υπάρχει μια μικρή βελτίωση. Εγώ'Θα ήθελα να δουλέψω στην περιοχή για να δούμε αν μπορώ να το πάρω πιο παχουλό με την πάροδο του χρόνου.

Λατρεύω επίσης πώς αυτή η συσκευή έδωσε στα χείλη μου μια ωραία, ροζ λάμψη που αντικατέστησε την ανάγκη για κραγιόν. 

Τα αποτελέσματα αυτά διήρκεσαν περίπου μιάμιση έως δύο ώρες. Εγώ'm εικασία ότι όσο περισσότερο θα το χρησιμοποιήσετε, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η πληρότητα.

Εκεί'είναι μόνο ένα πράγμα που αναρωτιέμαι, και αυτό's εάν η αναρρόφηση θα μπορούσε ενδεχομένως να αυξήσει την πιθανότητα ανάπτυξης λεπτών γραμμών γύρω από το στόμα. Μετά από όλα, εμείς'συχνά προειδοποιούνται από τους δερματολόγους να μην τραβήξουν το δέρμα γύρω από τα μάτια μας, ούτε να πιουν από άχυρο! 

Για το λόγο αυτό, δεν το έχω'δεν νομίζω ότι αυτό είναι ένα gadget ομορφιάς εγώ'd απαραίτητα χρησιμοποιούν καθημερινά ... αλλά νομίζω ότι'είναι ένα απίστευτο εργαλείο για να έχετε στο οπλοστάσιό σας για ειδικές περιστάσεις, βραδιές ή φωτογραφικές περιόδους όπου θέλετε αυτό το μικρό επιπλέον βοήθημα ομορφιάς. 

Αν εσύ'κάποιος που θέλει να βιώσει το πληρέστερο βλέμμα των χειλιών χωρίς βελόνες, νομίζω εσύ'Θα αγαπώ αυτό όσο και εγώ!

Από που να αγοράσω

Μπορείτε να βρείτε αυτή τη συσκευή στη διεύθυνση:

Δοκιμάσατε αυτή τη συσκευή χείλους?
Τι νομίζετε για αυτή την ιδέα?

Leave A Comment

7 + 2 =