Τα Olsens κάνουν αρώματα αρωμάτων τώρα και είναι πραγματικά μεγάλα

Δεδομένης της επιλογής, θα επιλέξω πάντα ένα αρωματικό με βάση το πετρέλαιο σπρέι με αλκοόλ. 

Όχι ότι αυτή η επιλογή εμφανίζεται πολύ συχνά, σας απασχολεί. Αλλά προτιμώ πολύ τη μαλακότερη, πιο μακροχρόνια επίδραση ενός πετρελαίου, το οποίο φαίνεται να βυθίζεται καλύτερα στο δέρμα σας και να μένει κοντά όλη την ημέρα. Οι ψεκασμοί αλκοόλ έχουν καλύτερη διάχυση, αλλά μπορούν να είναι λίγο over-powering (#rude) και τουλάχιστον σε με, φθείρονται γρηγορότερα.

Δυστυχώς, εγώ'έχω μόνο λίγα έλαια στη συλλογή μου (όπως οι απαράμιλοι παιδικοί άνθρωποι ΣΤΕΙΛΟΥΣ χαιρετίζω με ρωτώντας αν'm φορώντας). Έτσι ήμουν ενθουσιασμένος να δοκιμάσω τα νέα αρώματα Nirvana από την Elizabeth και James.

εντάξει, κάπως ενθουσιασμένος. Η Ελίζαμπεθ και ο Τζέιμς είναι μια γραμμή μόδας που δημιουργήθηκε από τους Ashley και Mary-Kate Olsen, έτσι εγώ'Είμαι πάντα λίγο επιφυλακτικός όταν εμπλέκονται προσωπικότητες. Αλλά αυτοί'είναι αρκετά όμορφα κορίτσια, και τουλάχιστον το εμπορικό σήμα τους δεν't obnoxiously έχουν τα ονόματά τους σε αυτό. 

Και μου αρέσει πολύ ο πολύχρονος κομμωτής τους, Mark Townsend (Ι'm στη μέση της μεταγραφής μια άλλη συνέντευξη μαζί του, οπότε μείνετε συντονισμένοι!). Στην πραγματικότητα, Μου είπε απλώς πόσο αγαπούν τα λάδια για τα μαλλιά τους. Έτσι έχει νόημα ότι αυτοί'δ κάνουν τις εκδόσεις πετρελαίου των αρωμάτων τους (που δεν είχα't προσπάθησε πριν από αυτό).

Το Nirvana Black είναι το πιο έντονο, υποθέτω το "βράδυ" ένα:

Ήμουν σίγουρος ότι δεν ήταν't θα είναι για μένα, κατά την πρώτη εφαρμογή. Οι νότες είναι βιολετί, σανταλόξυλο και βανίλια. Πάρα πολύ πλούσιος, πολύ βαρύς, σκέφτηκα. Εγώ'm περισσότερο από ένα σπινθηροβόλο, καθαρό, φρουτώδες-βανίλια κορίτσι.

Αλλά όχι. Λατρεύω αυτό το sooo πολύ τώρα. Απλά δώστε περίπου 20 λεπτά για να στεγνώσει και εσείς'θα καταλήξουμε με το πιο όμορφο, απαλά σέξι, ζεστό άρωμα που παραμένει κοντά στο δέρμα σας. Δεν μπορώ'Δεν ξέρω αν ισχύει και για την έκδοση αλκοόλ, αλλά αισθάνομαι ότι το πετρέλαιο το κάνει καλύτερο. Συνδέεται πραγματικά μαζί σας και δεν είναι'δεν εξουδετερώνονται καθόλου. Θέλω μόνο να μυρίσω τους καρπούς μου, με τη νόστιμη, χειμωνιάτικη βανίλια που είναι η τέλεια ισορροπία μεταξύ αρσενικού και θηλυκού.

Το άλλο είναι το Nirvana White:

Τώρα βλέπετε, σκέφτηκα ότι'αγαπώ αυτό το ένα ακόμα, γιατί'είναι αρκετά θηλυκό και ελαφρύ πάνω στο αρχικό dab. Οι νότες είναι η παιωνία, η μούγκου (κρίνος της κοιλάδας) και ο μόσχος, και σκέφτηκα ότι θα ήταν περισσότερο "εμένα".

Μου αρέσει, αλλά εκπληκτικά, μου αρέσει περισσότερο ο Nirvana Black tons. Τι'είναι παράξενο ότι ο Λευκός καταλήγει να είναι ο ισχυρότερος από τους δύο, με ένα πολύ έντονο λουλουδάτο σημείωμα που απλά κάθεται στην κορυφή του δέρματός μου και παραμένει όπως εσείς wouldn'δεν πιστεύω. Νομίζω ότι δεν συμβαίνει'Δεν συμφωνώ με τη χημεία του σώματός μου και έρχομαι λίγο δυνατός / ώριμος σε σύγκριση με το πώς θα ήθελα να μυρίσω (σέξι, γλυκιά).

Από την άποψη του μεγέθους, αυτοί οι τύποι ταιριάζουν στην παλάμη του χεριού σας (τόσο ωραίο για να βρεθείτε στην τσάντα σας):

Και εκεί'με ένα μικρό σταγονόμετρο στο καπάκι (χρειάζεστε μόνο μία σταγόνα ανά φθορά):

Εγώ'd λένε, δώστε 'και τα δύο πηγαίνετε να δείτε ποια προτιμάτε, αλλά βεβαιωθείτε ότι αξιολογείτε μετά από μια καλή περίοδο αποξήρανσης 30 λεπτών, επειδή πραγματικά πρέπει να βυθιστούν πριν λάβετε την απόφασή σας.

Το καλύτερο μέρος είναι, αυτοί'μόνο 42 δολάρια το καθένα ($ 35 στις Η.Π.Α.), έτσι σε άρωμα-γη, μια πολύ γλυκιά συμφωνία!

Από που να αγοράσω

Βρείτε τα Elizabeth και James Nirvana Black και το Nirvana White Oil Perfume στο Sephora.

Πείτε τη γνώμη σας

Έχετε δοκιμάσει τη Nirvana Black ή τη Nirvana White; Ποιο είναι το καλύτερο; Προτιμάτε λάδια αρωμάτων ή σπρέι?

Leave A Comment

96 − = 92