Αυτά τα μολύβια Marc Jacobs Eyeshadow είναι το καλύτερο πράγμα που έχετε ποτέ

Πριν από πολύ καιρό περίπου το 2011, για να είμαι πιο ακριβής, θα αναφερθώ στην αγάπη μου για αυτή τη σκιά ματιών που ο Dior χρησιμοποίησε για να κάνει το αποκαλούμενο Undressed Beige. Ήταν μια αδιάβροχη κρέμα, σε μια μικρή κατσαρόλα, και μόνο το απόλυτο ουδέτερο, shimmery χρώμα σαμπάνιας που θα μείνει για πάντα και πάντα. Εγώ'm ακόμα αμηχανία γιατί ο Dior σκέφτηκε ότι θα ήταν καλή ιδέα να το διακόψει. Isn't ότι πάντα ο τρόπος; Αν και η Στύλα's μωράκι γατάκι ήταν λίγο κοντά, εγώ'm ακόμα αποθησαυρίζοντας δυο μισοχρησιμοποιούμενα δοχεία επειδή τίποτα που προσπάθησα δεν ήταν το ίδιο ή δεν ήταν τσαλακωμένο. 

Μέχρι τώρα, αυτό είναι. Εκεί'είναι ένας νέος υποψήφιος από τον Marc Jacobs και νομίζω ότι μπορεί να είναι ακόμη καλύτερα από το αεριωθούμενο Dior! 

Όχι μόνο το Marc Jacobs Twinkle Pop Eye Sticks έρχονται σε αυτό το τέλειο γυμνό γυμνό, αλλά υπάρχουν οκτώ άλλες αποχρώσεις &'re mega-εύκολο να εφαρμοστεί, χάρη σε αυτή τη μορφή μολυβιού:

Επειδή αυτό'είναι το πράγμα για την κρέμα ματιών σκιά σε μια κατσαρόλα. Εφαρμόζοντας το με μια βούρτσα δεν γίνεται't συνήθως δουλειά, δεδομένου ότι'είναι τόσο πυκνή. Πρέπει να εισέλθετε εκεί με τα δάχτυλά σας, τα οποία είναι πολύ λιγότερο ακριβή.

Η εφαρμογή σκιάς κρέμας από στυλό θα βελτιώσει σημαντικά τη ζωή σας. Αυτά τα MJ αυτά είναι το τέλειο μέγεθος και σχήμα για να δουλεύουν με "όχι πάρα πολύ μεγάλο ούτε πολύ παχουλό. Λένε ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε όλα τα καλύμματα ως σκιές, ή να εφαρμόσετε στο γωνιακό άκρο ως χιτώνια.

Και το στυλό τους τους καθιστά εξαιρετικά φορητό για να ποπ στην τσάντα σας, όπως ανέφερα στη θέση του συμπλέγματος διακοπών.

Όταν σύρετε ένα από αυτά στα καπάκια σας, εσείς'θα νιώσετε αμέσως μια μικρή αίσθηση ψύξης. Δεν απαιτείται δεξιότητα από την άποψη της εφαρμογής, απλά πρέπει να χαράξετε όπου θέλετε το χρώμα. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το δάχτυλό σας για να μαλακώσετε και να συνδυάσετε, αν και ίσως να μην χρειαστεί να το αγγίξετε με τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις, καθώς τα λαμπερά χρώματα απαιτούν πολύ λιγότερη ακρίβεια από μια κανονική σκιά ματ. Εάν χρειάζεται να κάνετε ανάμειξη, να δουλεύετε αρκετά γρήγορα, καθώς αυτές ορίζονται και "κλειδώνουν" στη θέση τους μετά από μερικά δευτερόλεπτα.

Και αυτό'Είναι ο λόγος για τον οποίο αγαπώ αυτές τις σκιές. (Και οι περισσότερες σκιές κρέμας σε γενικές γραμμές'είχαν πολύ μεγαλύτερη επιτυχία με το να μένουν στη θέση τους και να μην τσακίζουν σε με σε σύγκριση με τις σκόνες.) Αυτά τα Twinkle Pops έχουν εξαιρετική εξαιρετική διαμονή. Εγώ'ήμουν φορώντας τους τόνους, και απλώς δεν υπάρχει καμία κίνηση ή θόλωση καθόλου μέχρι εγώ'έτοιμη να τα απομακρύνω στο τέλος της ημέρας. Ζήτω!

Έχω τέσσερα χρώματα, και εδώ's πώς φαίνονται στο δέρμα:

Ο Βόλβερ, φυσικά, είναι η φλόγα μου που πηγαίνει παντού σαμπάνια. Αλλά και εγώ πραγματικά αγαπώ την Stardust για ένα μαλακό μαύρο κάρβουνο καπνιστό μάτι. Το πορφυρό On The Verge φαίνεται υπέροχο με ένα μπορντό μεταλλικό eyeliner (όπως το φοβερό Kat Von D's Liner Lightening in Hex). Τρία Shakes είναι μια σοκολάτα γάλακτος που'ίσως λίγο έξω από τη ζώνη άνεσης μου, αλλά αν αγαπάς ένα καφέ καπνιστό μάτι, εσύ'πιθανώς να το σκάψω.

Από το πάρτι διακοπών μου, εδώ'είναι μια ματιά των τριών Shakes και Volver στα καπάκια μου:

Δεν μπορούσε't είναι πιο εύκολο να εργαστείς, και μου αρέσουν τα αποτελέσματα! Μετά τη χρήση αυτών, δεν θέλω ποτέ να φτάσω για μια κανονική σκιά σκόνης τώρα. Είναι τα νέα και βελτιωμένα καπνιστά εργαλεία για τα μάτια.

Εδώ's το πλήρες φάσμα χρωμάτων:

Εγώ'Θα στοιχηματίσετε ότι ο χαλκός (Leila) και ο κασσίτερος (Au Revoir) είναι επίσης εκπληκτικοί!

Από που να αγοράσω

Βρείτε το Marc Jacobs Twinkle τα Pop Stick στο Sephora.

Πείτε τη γνώμη σας

Έχετε δοκιμάσει τα Twinkle Pops ακόμα; Ποιες αποχρώσεις είναι τα αγαπημένα σας; Βρέθηκε οποιαδήποτε άλλη μεγάλη κρέμα ματιών σκιά ματιών?

Leave A Comment

30 − 20 =