Αγαπώ Lush Sikkim κορίτσια τόσο πολύ, εγώ σχεδόν δεν ήθελα να σας πω για αυτό

Όσο καιρό μου αρέσει να μοιράζομαι όλα τα τελευταία μου πρέπει να ... κατέχει μαζί σας ... εκεί'απλά κάτι για το άρωμα αυτό'μικρό διαφορετικός από όλες τις άλλες κατηγορίες ομορφιάς. Μου πήγαν χρόνια να εγκαταλείψω τα αγαθά στο παιδί, εξάλλου. (Οτι'είναι αυτό που κάνει τους άνδρες κυριολεκτικά να σας σταματήσουν στο δρόμο. Πολλές φορές, ορκίζομαι.)

Μα εγώ'm αισθάνομαι γενναιόδωρη σήμερα, και εγώ πραγματικά πρέπει να πω κάποιος για το πόσο καλά είναι αυτά τα πράγματα, έτσι εγώ'Θα πετάξω. (Απλά πρέπει να μου υποσχεθώ ότι αν συναντηθούμε ποτέ, έρχομαι να είναι αυτός που το φοράει.)

Το'ονομάζεται Sikkim Girls και αυτό's από το Lush. Πλούσια βλάστηση!

Βγείτε τώρα για $ 19.95-69.95 CDN σε επιλεγμένες θέσεις Lush και στο lush.ca.

Δεν μπορώ'δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι να το ονομάσουμε, δεδομένου ότι'η οποία δεν φέρει την ένδειξη "Toilet Eau de Toilette" ή "Eau de Parfum", λέει απλά ότι "το άρωμα είναι χέρι αναμειγμένο με εκλεκτά αιθέρια έλαια". Το'δεν είναι λιπαρό, σκεφτείτε εσείς? το'είναι ακριβώς όπως ένα κανονικό άρωμα ... εκτός από τον καλύτερο τρόπο. (Και πιο μακράς διαρκείας ... Εγώ'εγώ γράφω αυτή τη δημοσίευση 13 ώρες από την τοποθέτησή της και μπορώ ακόμα να ανιχνεύσω το άρωμα στους καρπούς μου.)

Αλλά προτού φτάσω στις σημειώσεις, επιτρέψτε μου να κάνω ξανά πίσω. Αυτό είναι ένα από τα εννέα αρώματα στο Lush'η νέα συλλογή Gorilla Perfumes της νέας εταιρείας Gorilla, η οποία αποκτά αυτό, προορίζεται ως αντίδοτο σε αυτό που η εταιρεία αποκαλεί "βαρετά" αρώματα μαζικής αγοράς. (ΕΓΚΑΙΝΟΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΟΥ) Δημιουργήθηκε από τον συν-ιδρυτή Μάρκο Κωνσταντίνο και τον γιο του Σίμωνα (που δεν είναι καθόλου τυπικοί φανταχτοί υπέρ αρωματοποιοί), ο καθένας πρέπει να είναι δικό του έργο τέχνης: αξέχαστος, εμπνευσμένος και ικανός να κάνει τους ανθρώπους ενθουσιασμένοι για καλής ποιότητας αρώματα.

Αγαπάτε αυτό; Μου αρέσει. Αλλά μια προειδοποίηση. Αν εσύ'μια πολύχρονη κυρίαρχη μυρωδιά, τότε υπάρχει μια πιθανότητα ότι αυτά θα μπορούσαν αρχικά να σας μυρίσουν περίεργα. Οτι's λόγω των αιθέριων ελαίων, τα οποία αντικαθιστούν τις συνθετικές χημικές ουσίες. Χάκε, ακόμη και μαζί μου, ένα μεγάλο χιούμορ άρωμα, τα μισά από τα αρώματα της συλλογής φάνηκαν πολύ "πράσινα" όταν τα έβγαλα σε δείγματα αρώματος. Το κόλπο είναι, όμως, να τα δοκιμάσετε στο δέρμα σας. Τότε αυτοί'πλήρως μεταμορφωμένο σε καταπληκτική.

Ακόμα τίποτα στη συλλογή πλησιάζει Sikkim Girls για μένα. Προφανώς το όνομα είναι ένα αφιέρωμα σε αυτές τις νεοσσοί στο Darjeeling της Ινδίας, οι οποίοι ήταν γνωστό ότι ήταν ολότελα απολυταρχηγούς (όχι πραγματικά). Ήταν καλυμμένοι από το κεφάλι μέχρι το δάχτυλο στο παραδοσιακό φόρεμα, αλλά θα μπορούσαν προφανώς να γοητεύσουν και να αποπλανήσουν τους άντρες μόνο με την κυριαρχία του σώματός τους ... και υποθέτω το άρωμά τους! Ποιος δεν θα μπορούσε'δεν θέλω να φορέσω κάτι με τέτοια δύναμη πάνω από το αντίθετο φύλο; Έχει φραγκιτάνη, γιασεμί, βανίλια και κόνδυλο ... και το αποτέλεσμα είναι γλυκό, εξωτικό, θηλυκό και εντελώς μοναδικό (ακόμη και σε σύγκριση με όλα τα άλλα λευκά florals μου). Ο μεγάλος εμπειρογνώμονας και ο βιοφυσικός Luca Turin είπε ακόμη και αυτό μέσω του Twitter: "Μεγάλη ζωή αρωματοποιίας: Γορίλλα αρώματα' "Sikkim Girls" και "Η Φωνή του Λόγου" αποτελούν απόδειξη. "

Τόσο υπάρχει. Ορκίζομαι, όταν αυτό τελειώσει, αγοράζω περισσότερα. (Και γνωρίζετε ότι ένας συντάκτης ομορφιάς "αγοράζει περισσότερα" είναι ένα σπάνιο και ειδικό περιστατικό.)

Δοκιμάσατε τα αρώματα Gorilla ακόμη?

Πιστεύετε ότι οι mainstream μυρωδιές είναι βαρετές?

Τι's το αγαπημένο άρωμά σας "αποπλάνησης"?

Leave A Comment

+ 33 = 41