Το νέο μαξιλάρι μαργαριταριών της Lancôme ζει εξ ‘ολοκλήρου στο όνομά του

Τώρα τελικά παίρνω αυτό που όλα τα φασαρία είναι περίπου με συμπιεσμένο μαξιλάρι.

Προτού δοκιμάσω την Lancôme'το νέο, που ονομάζεται Miracle Cushion, άρχιζα να σκέφτομαι ότι ήταν απλώς διαφημιστική εκστρατεία.

Y'όλα θα θυμηθώ Αναθεωρήσαμε το μαξιλάρι Holika Holika, το οποίο είναι χοντρό, χαλκώδες λευκό και παίρνει το κέικ για το πιο λιτή μακιγιάζ I'έχετε δοκιμάσει ποτέ στη ζωή μου.

Στη συνέχεια δοκιμάσαμε το μαξιλάρι Aqua BB από το 3LAB, το οποίο έτρεχε καλύτερα. Το'είναι μια όμορφη συνταγή που αισθάνεται υπέροχη για το δέρμα, αλλά οι επιλογές σκιάς είναι ένα ερωτηματικό και το Medium didn'δεν ταιριάζει αρκετά για μένα.

Εγώ'Έχετε επίσης μια αναθεώρηση για το AmorePacific's, το οποίο είναι το αρχικό συμπαγές μαξιλάρι (εφευρέθηκαν η κατηγορία). Ξέρω ότι οι άνθρωποι φαίνεται να την αγαπούν αλλά τη μυρωδιά! Δεν μπορώ να ξεπεράσω τη μυρωδιά. Περισσότερα για αυτό σύντομα. Εν τω μεταξύ...

Cue τον ήχο των αγγέλων, επειδή αυτό το προϊόν είναι νικητής:

Τώρα, ξέρετε ότι 99 τοις εκατό του χρόνου, αϊ'Τίποτα δεν θα σταθεί στο δρόμο της πίστης μου για να φτιάξω για πάντα το πρόσωπο και το σώμα, a.k.a. το αγαπημένο μου θεμέλιο όλων των εποχών. (Η σαπφώ κάνει την αγαπημένη μου βιολογική.)

Αλλά το μαξιλάρι Lancôme Miracle είναι πλέον ένας σοβαρός υποψήφιος, ειδικά για ταξίδια ή αν χρειάζεται να φέρω κάτι στην τσάντα μου, γιατί κανείς δεν θέλει να φέρει ένα γυάλινο μπουκάλι και ένα πινέλο (ξανά!). Έχει επίσης SPF 23, καθιστώντας την πρακτική επιλογή για την προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.

Εδώ είναι η υπόθεση glam. Για μια φορά μου αρέσει η συσκευασία της Lancôme! (Μερικές φορές αυτά τα συμπαγή ναυτικά μπορεί να αισθάνονται φθηνά, αλλά όχι αυτό.)

Στο εσωτερικό, μοιάζει με κάθε άλλο μαξιλάρι που συμπιέζει'έχω δει:

Το ίδιο το σφουγγάρι, το οποίο είναι κορεσμένο με το θεμέλιο, είναι πολύ μαλακό, ελαφρύ και σκουριασμένο. Ακριβώς χτυπώντας θα διανείμει κάποιο προϊόν "don"'δεν πρέπει να πιέσουμε σκληρά καθόλου.

Υπάρχουν έξι αποχρώσεις στον Καναδά και 11 στις ΗΠΑ. Η μάρκα μου έδωσε τρία για να δοκιμάσω.

Δυστυχώς, η Lancôme αποφάσισε να κάνει τα πράγματα πολύ συγκεχυμένα, καθώς αυτά τα ονόματα σκιάς είναι μόνο για τον Καναδά στις ΗΠΑ είναι εντελώς διαφορετικά. Μα εγώ'm υποθέτοντας ότι τα πραγματικά χρώματα είναι τα ίδια σε κάθε γραμμή. Εδώ είναι η καλύτερη εικασία μου για το τι είναι:

Η κάλυψη είναι ελαφριά έως μεσαία και πολύ οικοδομήσιμη. Μου θυμίζει πραγματικά το αγαπημένο MUFE Face & Body μου, γιατί το μαξιλάρι υγρό έχει μια παρόμοια λεπτή συνέπεια και στο δέρμα σας, αυτό'είναι πολύ φρέσκο ​​και χωρίς βαρύτητα. Απλώς μισώ όταν νιώθω σαν εγώ'm φορώντας μια πλήρη μάσκα της ίδρυσης! Έτσι δεν είναι't έτσι.

Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το concealer στην κορυφή, το οποίο είναι καλό για μένα. Πούδρα σύμφωνα με τις προσωπικές προτιμήσεις σας. Όπως μπορείτε να δείτε, το φινίρισμα είναι ελαφρώς δροσερό, ωστόσο'δεν είναι λιπαρό και το νομίζω'είναι ακόμα φορητό μόνο του. (Shoutout στο μάγουλο Dior & Lip Glow I'm επίσης φορώντας εδώ! Επανεξέταση αυτού εδώ.)

Η μόνη μου ντροπή είναι ότι εύχομαι η Lancôme να σταματήσει να χρησιμοποιεί τόσο ροζ! Αυτό είναι ένα συνεχιζόμενο πρόβλημα με το εμπορικό σήμα ότι τα περισσότερα από τα θεμέλιά τους έχουν ροζ undertones αντί για ουδέτερο ή κίτρινο. Αν κοιτάξετε το πηγούνι μου σε σχέση με το λαιμό και το στήθος μου, μπορείτε να δείτε πού το μαξιλάρι αυτό δεν συμβαίνει'δεν ταιριάζει αρκετά με το 100 τοις εκατό. Και 'γώ το ίδιο'θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα κομμάτι ματ bronzer για ακόμη και τα πράγματα έξω. (Η διαφορά χρώματος στην πραγματικότητα φαίνεται χειρότερη στη φωτογραφία από ό, τι στην πραγματική ζωή, αφού οι ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές είναι τόσο ευγενείς σαν αυτό). 

Το άλλο πράγμα είναι, σε αντίθεση με άλλα συμπαγή μαξιλάρια, don'μην πάρετε ξαναγέμισμα. Αλλά σε $ 48, υποθέτω ότι η τιμή είναι συγκρίσιμη με την 3LAB's $ 100 compact, όπου παίρνετε δύο. Περίπου τα 50 δολάρια φαίνεται να είναι το επιτόκιο ανά υψηλό τέλος μαξιλάρι.

Η κατώτατη γραμμή

Συνολικά εγώ'm πολύ εντυπωσιασμένος! Η Lancôme έκανε σίγουρα μια σπουδαία δουλειά να φέρει την τάση συμπαγούς μαξιλαριού στην επικρατούσα δυτική αγορά. Εάν μπορείτε να βρείτε τη σκιά σας σε αυτό το lineup, δεν μπορώ'Δεν νομίζω ότι'θα είναι απογοητευμένοι!

Από που να αγοράσω

Βρείτε Lancôme Miracle Cushion στο:

  • Καναδάς: Sephora, Nordstrom, Hudson's Bay, Lancome.ca
  • ΗΠΑ: Sephora, Nordstrom, Lancome.com, ULTA Beauty, Macy's, Bloomingdale'μικρό

Πείτε τη γνώμη σας

Ελέγξατε ακόμα το Lancôme Miracle Cushion; Τι's το αγαπημένο μαξιλάρι σας συμπαγές?

Leave A Comment

+ 43 = 44