Το Kiehl’s έχει ένα νέο καθαριστικό και είναι απαλλαγμένο από σαπούνι, χωρίς απαλότητα

Αφήνω'Μιλήστε για το πλύσιμο προσώπου. Από τότε έχω διαβάσει για τα προβλήματα με τη χρήση παραγόντων αφρισμού που μπορούν να τροποποιήσουν το δέρμα's φράγμα λειτουργία "I'προσπαθήσατε να αποφύγετε την τοποθέτησή τους στο πρόσωπό μου. Φαντάζομαι, διατηρώντας το ευαίσθητο δέρμα μου ευτυχισμένο είναι ήδη αρκετά δύσκολο, οπότε γιατί να το προσθέσω στον κατάλογο των μάχης μου; (Σώμα, Ι'δεν είμαι τόσο επιλεκτικός.) 

Το πρόβλημα είναι ότι τόσοι πολλοί καθαριστές χωρίς θειικά άλατα και σαπούνια τείνουν να είναι, δεν καθαρίζουν πραγματικά. Dontcha μισούν όταν τρέχετε ένα μαξιλάρι βαμβάκι πάνω από το πρόσωπό σας, αφού χρησιμοποιήσετε κάποια γαλακτώδη καθαριστικό, και παίρνει ένα μάτσο από grime; Όχι μόνο αυτό, αλλά εάν συμβεί να έχετε ευαίσθητο δέρμα και συνδυασμός & # xFFFD; & # xFFFD; & # xFFFD; σαν εμένα μου'δεν χρειάζεται καν τόσο πολύ στον τρόπο της υγρασίας.

Αν εσύ'να σκέφτεσαι τον τρόπο που εγώ'm σκέψης, τότε ένα προϊόν που θα πρέπει να είναι στο ραντάρ σας είναι το νέο Kiehl's Καλέντουλα Βαθύ Καθαριστικό Αφρώδες Πλύσιμο Προσώπου.

Y'όλοι γνωρίζουν την Kiehl's Calendula Toner, σωστά; Το'είναι ένα ολοκληρωμένο προϊόν λατρείας που χρονολογείται από τη δεκαετία του 1960 και βοηθά στην εξισορρόπηση του φυσιολογικού με λιπαρό δέρμα, παρόλο που το στυπτικό είναι απολύτως απαλλαγμένο από οινόπνευμα. Το νέο Face Wash είναι η μικρότερη αδελφή του και έχει την ίδια έννοια: αυτό'Επίσης, βασίζεται σε εκχύλισμα καλέντουλας, αυτό'Είναι επίσης κατάλληλο για κανονικό-λιπαρό δέρμα, και κάνει επίσης τη δουλειά του χωρίς να απογυμνώσει ή να σας στεγνώσει. 

Εδώ είναι τα συστατικά:

Γλυκενικό νάτριο, Coco-βεταϊνη, Γλυκερίνη, Χλωριούχο νάτριο, Ακρυλικά / Stereath-20 μεθακρυλικό συμπολυμερές, Φαινοξυαιθανόλη, Tetrasodium EDTA, Nepeta Cataria Oil, Limonene, Geraniol, Μεθυλισοθειαζολινόνη, Citral, Citronellol, εκχύλισμα λουλουδιών Calendula Officinalis, υδροξείδιο νατρίου, κιτρικό οξύ.

Η υφή είναι ένα πήκτωμα και στην πραγματικότητα έχει μια αξιοπρεπή δράση αφρισμού, χάρη στο κοκοϋλ γλυκινικό νάτριο και στην κοκοφοϊνη (και τα δύο προέρχονται από μη ξηραντικό έλαιο καρύδας). Μου αρέσει εκεί's γλυκερίνη εδώ, το αγαπημένο μου ελαφρύ συστατικό ενυδάτωσης και το χλωριούχο νάτριο είναι απλώς αλάτι. Απλά ένα κεφάλι επάνω, υπάρχουν κάποια φυτικά έλαια κάτω από τη λίστα που θα μπορούσε να είναι ενοχλητικό εάν είστε super-duper ευαίσθητο. Αλλά έχω ευαίσθητο δέρμα και καταφύγιο'Δεν είχα κανένα πρόβλημα's μόνο σε επαφή για λιγότερο από ένα λεπτό, μετά από όλα.

Αυτό που μου αρέσει περισσότερο για αυτό το καθαριστικό είναι πόσο καθαρό αλλά μαλακό το δέρμα μου αισθάνεται μετά από αυτό'είναι ένα καθαρό καθαρισμό, αλλά αυτό'είναι ένα ήπιο καθαρό. Ω, και το μπουκάλι είναι τεράστιο, έτσι'είναι πραγματικά αρκετά προσιτό, πάρα πολύ. Ενημερώστε με αν το ελέγξετε!

Από που να αγοράσω

Βρείτε το Kiehl's Καλέντουλα Deep Cleansing Αφρώδη Πλύση Προσώπου στους ακόλουθους εμπόρους λιανικής πώλησης:

Πείτε τη γνώμη σας

Δοκιμάσατε αυτό το καθαριστικό ακόμα; Τι's το αγαπημένο σαπούνι σας χωρίς σαπούνι?

Leave A Comment

+ 46 = 56