Πίσω από τις σκηνές στην καναδική εκτόξευση της ειλικρινούς εταιρείας με τη Jessica Alba

Την περασμένη εβδομάδα πήγα σε ένα κοκτέιλ που φιλοξένησε η Jessica Alba. 

Ξέρετε, απλά μια κανονική Τετάρτη. (Χα!) 

Η 35χρονη ηθοποιός και επιχειρηματίας βρισκόταν στο Τορόντο κάνοντας έρευνά τους για το The Honest Company, το μη τοξικό προϊόν ομορφιάς και οικιακών προϊόντων που ξεκίνησε το 2011. 

Ενώ τα εμπορεύματά της βρίσκονταν σε μερικούς καναδικούς λιανοπωλητές για περίπου ένα περίπου χρόνο, τα μεγάλα νέα (και ο λόγος για το ταξίδι της) είναι ότι'είναι πλέον διαθέσιμο σε περισσότερα από 700 καταστήματα σε εθνικό επίπεδο. Πόσο συναρπαστικό για εκείνους από εμάς που είμαστε σε φυσικά προϊόντα! 

Αν με ακολουθήσεις στα κοινωνικά μέσα, τότε εσύ'Έχω ήδη δει κάποια βίντεο πίσω από τη σκηνή. Μερικές φορές όταν έρχονται οι παραστάσεις στην πόλη, αυτοί'είστε πολύ φρουροί και μόνο κάνετε μια γρήγορη ομιλία πριν από αυτούς'χτυπηθούν από τους χειριστές τους. Όχι Jessica "Ήμουν τόσο εντυπωσιασμένος που αναμίχθηκε ελεύθερα με τους συντάκτες και έβαλε φωτογραφίες μαζί μας.

Μιλώντας για το ...'Δεν νομίζω ότι αυτή η γυναίκα έχει πάρει ποτέ κακή εικόνα στη ζωή της. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, είναι εξίσου πανέμορφο και πιο ψηλό από όσο φαντάστηκα. Επίσης υπερ-κομψό: φόρεσε ένα μπλε σατέν φόρεμα σατέν με τα μισά-up μαλλιά και τα τολμηρά κάρβουνα καπνιστή μάτια, και φαινόταν τέλεια. 

Σημείωση για τον εαυτό σας: φορέστε περισσότερο μακιγιάζ σε κοκτέιλ πάρτι με τη Jessica Alba. 

Εδώ'την ομιλία της στην οικεία συγκέντρωση καναδικών συντακτών. (Ο τύπος είναι συνιδρυτής και επικεφαλής του προϊόντος, ο Christopher Gavigan.) 

Μια πιο προσεκτική ματιά στη Jessica'με άψογα μαλλιά και μακιγιάζ (λυπάμαι, ο φωτισμός δεν ήταν υπέροχος)...

Και πιο κάτω είναι η ομάδα για τα μαλλιά και τη μακιγιάζ της "Daniel Martin και Jennifer Yepez. Πρέπει να περάσω αρκετά λεπτά για να μιλήσω μαζί τους, και αυτοί're LOVELY. 

(Καλέστε μου τρελό, αλλά συνάντηση καλλιτέχνες με τα μαλλιά και τα μακιγιάζ διασημοτήτων είναι σχεδόν πιο συναρπαστικό για μένα από ό, τι μιλάμε με τις ίδιες τις προσωπικότητες!)

Daniel, ο οποίος είναι επίσης ειλικρινής ομορφιά'του δημιουργικού συμβούλου χρωμάτων, έκανε η Τζέσικα'με μακιγιάζ με το χείλι, στο Dreamy Kiss. Η Jennifer Yepez, η οποία είναι η ειλικρινής εταιρεία'της πρεσβευτής των μαλλιών της Τζέσικα'τα μαλλιά της.

Δυστυχώς ... Η Honest Beauty, το βραχίονα μακιγιάζ της εταιρείας, κέρδισε't στον Καναδά μέχρι κάποια στιγμή το επόμενο έτος! 

Προς το παρόν, μερικά από τα προϊόντα που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Η Τελική Εταιρεία Βιολογικό Βάλσαμο για Όλα

Η οργανική βάλσαμο γενικής χρήσης αντιμετωπίζει ευαίσθητο, ερεθισμένο ή σκασμένο δέρμα "οπουδήποτε χρειάζεται λίγη επιπλέον TLC. 

Η έντιμη εταιρία Honest Face + Body Lotion

Το Honest Face + Body Lotion είναι μια ελαφριά ενυδατική κρέμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το κεφάλι μέχρι τα πόδια.

Η Ειλικρινή Εταιρεία Ειλικρινής Σαμπουάν + Πλύσιμο Σώματος

Το Σαμπουάν + Body Wash είναι απαλλαγμένο από θειικά και αρκετά απαλά για τα μαλλιά που έχουν υποστεί επεξεργασία με χρώμα ... και τα μωρά!

Η ειλικρινής εταιρεία έντιμο Conditioner

Το matching Honest Conditioner είναι χωρίς σιλικόνη και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών.

Η ειλικρινής Εταιρεία Ειλικρινής Διευθυντής

Τζέσικα'Η hairstylist της Jennifer αγκαλιάστηκε για την άδεια του Honest Detangler, η οποία και πάλι θέτει τα μαλλιά χωρίς σιλικόνες. Την χρησιμοποίησε πρόσφατα και στον Kim Kardashian.

Η ειλικρινής εταιρεία Honest Wipes

Κρίστοφερ, Τζέσικα'ο συνιδρυτής μου, μου είπε ότι αυτά τα Honest Wipes είναι ένα από τα εμπορικά σήματα's κορυφαίους πωλητές. Αυτοί'όχι μόνο για τα μωρά, θα μπορούσατε να τα χρησιμοποιήσετε για το πρόσωπό σας ή το σώμα σας, ως μια πιο φυσική εναλλακτική λύση για τα mainstream καθαριστικά πανιά (τα οποία είναι σχεδόν πάντα γεμάτα από παράξενα χημικά προϊόντα).

Ο Κρίστοφερ είπε ότι τα αντηλιακά έρχονται και στον Καναδά, αλλά αν με ρωτήσετε, εγώ'd μείνετε μακριά από αυτά και ελέγξτε έξω αυτές τις επιλογές αντ 'αυτού! (Λυπάμαι, Τζέσικα ...)

Αγοράστε την ειλικρινή εταιρεία

Βρείτε τη γραμμή σε περισσότερους από 700 καναδικούς λιανοπωλητές, συμπεριλαμβανομένων των Nordstrom, Well.ca, Indigo, Whole Foods Market, Loblaws, καναδική ελαστική και Sobeys. 

Αναζήτηση εδώ για ένα κατάστημα κοντά σας.

Έχετε δοκιμάσει οτιδήποτε από την The Honest Company?
Τι σκέφτηκες?

Leave A Comment

96 − = 93