Τα Βερνίκια Νυχιών Κασμίρ Essie του Matte δεν είναι τα Μέσα Ουδέτερά σας

Αν υπάρχει'ένα πράγμα εγώ'έμαθα από την εμφάνιση εκατοντάδων βερνικιών νυχιών'να μην ΠΟΤΕκρίνετε ένα βερνίκι από το μπουκάλι του. 

Αυτό δεν μπορούσε't ισχύει περισσότερο για τον Essie'της νέας συλλογής Cashmere Matte. Όταν είδα για πρώτη φορά τις αποχρώσεις, κρίνω σκληρά και ήταν εντυπωσιακά εντυπωσιασμένος. 

Αλλά μόλις χτύπησαν τα νύχια μου, δεν μπορούσα'Σταματήστε να κοιτάτε. Αυτά τα μαλακά ουδέτερα έχουν σατέν-ματ φινίρισμα "εμπνευσμένα από κασμίρ, natch" που μπορείτε να το βάζετε μόνοι σας ή να φοράτε κάτω από τακτικές γυαλιστερό παλτό. (Πολύ προτιμώ τον τελευταίο, όπως εσείς'θα ανακαλύψω σε ένα δευτερόλεπτο)

Με το χειμώνα τώρα σε πλήρη εξέλιξη, ζεστό και δείτε τα δείγματα, τα οποία εγώ'έχετε κάνει τόσο ματ και γυαλιστερό:

Μόλις ραμμένες

Το Just Stitched είναι το τυπικό μωρό σας ροζ με λίγο μικροσκοπικό μπλε λάμψη. Ήμουν απολύτως απεχθάνοντας αυτό στο μπουκάλι, αλλά κατέληξε να είναι ένα από τα αγαπημένα μου. Αυτό μου πήρε τρία παλτά για να πάρω τέλεια, αλλά με μια προσεκτική εφαρμογή, δύο θα πρέπει να είναι μια χαρά. Έχω ερωτευτεί με το πόσο θηλυκή είναι αυτή η σκιά. το ξέρω'είναι απλά ένα ροζ μωρό αλλά εκεί'είναι κάτι για το λάμψη. Ενώ αυτό'είναι ένα αναισθητοποιητικό όπως είναι, εγώ'm ακόμα πιο εμμονή με αυτή τη σκιά κάτω από το κορυφαίο παλτό. Κοιτάξτε την λάμψη! 

Όλα τα μάτια στα γυμνά

Όλα τα μάτια στα γυμνά με κάνουν να σκεφτώ τον Kim Kardashian "βράζει αυτά τα καμήλα γυμνά χρώματα στο reg. Πρέπει να ομολογήσω ότι δεν έχω'Δεν το αγαπάμε στο ματ, αλλά ρίχνουμε λίγο κορυφαίο παλτό και εμείς'Έχουμε κερδίσει τον εαυτό μας. Δύο παλτά ήταν το μόνο που χρειαζόμουν για αυτή τη σκιά. (Ω, και δικαιολογήστε τις υπερβολικά λιπαρές επιδερμίδες! Ήταν αυτές ή υπερ-ξηρές, ακαθάριστες, έτσι, ξέρετε ....)

Τύλιξέ με

Το Wrap Me Up είναι ένα κρεμώδες υπόλευκο'Είναι πραγματικά κολακευτικό στα νύχια, αλλά και πάλι, μου αρέσει μόνο με το κορυφαίο παλτό. (Αυτό ήταν ένα πολύ μεγάλο θέμα με τα περισσότερα από αυτά τα γυαλιστικά.) Η εφαρμογή ήταν μεγάλη με αυτή τη σκιά? δύο καλά εφαρμοσμένα παλτά και ήμουν καλός για να πάω. Το εκπληκτικό πράγμα για το ματ βερνίκι είναι ότι το ξέρετε'όταν στεγνώνει όλη η λάμψη ... καθαρή! 

Coat Couture

Εγώ'm αγάπη Coat Couture, ένα γκρι-μωβ με μπλε λάμψη, η οποία ήταν τέλεια σε δύο παλτά. Πιστέψτε το ή όχι, δεν έχω κάτι σαν αυτό στη συλλογή μου, και αυτό's SO κατάλληλο για το χειμώνα. Μου αρέσει πραγματικά αυτό το ένα ματ, αλλά αυτό'είναι πραγματικά κάτι ιδιαίτερο με το κορυφαίο παλτό. Ότι λάμψη μόλις σκάει! 

Comfy Σε Κασμίρ

Από όλες τις αποχρώσεις, ήμουν η πιο εντυπωσιασμένη από το Comfy στο Cashmere. Όπως μπορείτε να δείτε στο δείκτη μου και δαχτυλίδια δάχτυλο, η εφαρμογή ήταν λίγο παχύ (ενοχλητικό!), Και πάλι, εγώ προτιμώ γυαλιστερό, όχι ματ. Σχεδόν όλες αυτές οι αποχρώσεις έχουν ένα είδος πανέμορφου μικρο-λάμψη που ξεχωρίζει μόνο με τελική επίστρωση. Θέλω να πω, κοιτάξτε πόσο χαριτωμένοι είναι εκείνοι οι μπλε σπινθήρες! Εσείς'Δεν θα λάβετε ποτέ την πλήρη ισχύ εάν κρατήσατε αυτό το ματ, αλλά το υποθέτω'είναι δροσερό να έχει αυτή την επιλογή. 

Εκφώνηση στο Luxe

Ah, το Spun In Luxe είναι τόσο καλό "με top coat, φυσικά. (Αποκαλύψτε τη λάμψη στην πρώτη φωτογραφία'δεν είναι εύκολο να πάρετε τα νύχια pics τη νύχτα!) Χωρίς το κορυφαίο παλτό, αυτή η σκιά ειλικρινά ακριβώς έμοιαζε με ένα ματ μαύρο για μένα όταν εφαρμόζεται με δύο παλτά. Μπορείτε να δείτε τα μπλε shimmers εκεί, αλλά το ματ τελείωμα doesn'να μην κάνει αυτή τη δικαιοσύνη της Πολωνίας. Κοιτάξτε τη διαφορά που κάνει το κορυφαίο παλτό! Το'όπως τα νύχια μου μεταμορφώθηκαν σε έναν σπινθηροειδή γαλαξία των μπλε αστέρια. Σίγουρα ένα άλλο από τα αγαπημένα μου, αλλά μου αρέσει μόνο όταν αυτό'είναι λαμπερό. 

Από που να αγοράσω

Βρείτε Essie's Cashmere Matte συλλογή αυτό το μήνα στα σαλόνια και τους αγοραστές Drug Mart.

Πείτε τη γνώμη σας

Τι νομίζετε για αυτή τη συλλογή; Προτιμάτε ματ ή λαμπερά τελειώματα? 

Leave A Comment

11 − = 6