Η Dior λέει ότι είναι εντάξει για να ταιριάξετε το κραγιόν σας με το Πολωνικό νύχι για την άνοιξη

Γνωρίζετε λοιπόν πως το "matchy-matchy" ήταν το χειρότερο πράγμα ποτέ; Ξαφνικά, αυτό'δεν είναι. Τουλάχιστον όχι στην ομορφιά.

Ξέρω! Τον περασμένο χρόνο διώκωσα τη Mila Jovovich επειδή είχα ένα πορτοκαλί φόρεμα, πορτοκαλί μαλλιά, πορτοκαλί χείλη και ροζ πορτοκαλί. Και εξακολουθώ να είμαι δίπλα σε αυτό. Αλλά η ιδέα της αντιστοίχισης σε ένα πολύ υποτιμημένο, κυρίαρχο τρόπο σαν κάτι'που συμβαίνει για την άνοιξη στο Christian Dior με χείλια και νύχια είναι πραγματικά πολύ συναρπαστικό.

Στην πραγματικότητα, τα ταιριαστά χείλη και τα νύχια ήταν μόνο μία από τις επιλογές ομορφιάς που μας παρουσιάσαμε σε αυτή την παράσταση. Υπήρχαν στην πραγματικότητα ένα ουράνιο τόξο σκιά νυχιών, αλλά οι ταιριάζουν με ταιριάζει σε ροζ χρώματα ήταν μακράν οι αγαπημένες μου. Και ίσως το όλο θέμα ταιριάζει μόνο με το κόκκινο ούτως ή άλλως ... το οποίο είναι ωραίο από μένα επειδή δύο από τα αγαπημένα μου πράγματα σε όλο τον κόσμο είναι ζουμερά κόκκινα χείλη (όπως τα παραπάνω ή η περασμένη σεζόν's Temperley Londons) και απροσδόκητα έντονα κόκκινα, στρογγυλεμένα, μικρά νύχια. Ναι εγω'Έχω χτυπήσει για αυτά τα πράγματα για λίγο καιρό τώρα και εγώ'τελικά επικυρώθηκε. Ναι! Ελάτε και αφήστε'να διερευνήσει αυτό...

Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Pat McGrath το έβγαλε από το πάρκο εδώ. Ποιος είναι το κορίτσι της Dior; Λοιπόν, σε αντίθεση με το παρελθόν των θεάτρων (χρειαζόμαστε να σας υπενθυμίσω εδώ;), αυτό το έτος "έχει τα τέλεια μάτια, το τέλειο δέρμα, τα καλλωπισμένα φρύδια και τα όμορφα κόκκινα χείλη", δεν λέει τίποτα υπερβολικό, "λέει Pat Suffice να πω, θέλω να είμαι αυτό το κορίτσι (όπως ήθελα να είμαι το κορίτσι Chloé την περασμένη σεζόν).

Προφανώς θέλετε να μάθετε ποιο προϊόν είναι υπεύθυνο για αυτά τα θαυμάσια χείλη, ναι?

Φοβόμουν από αυτό. Απεναντίας, αυτοί'ένα μείγμα τριών κόκκινων χρωστικών ουσιών, το καθένα με πορτοκαλί, μπλε ή ροζ υποδιατάγματα και έθιμο αναμειγμένο για κάθε μοντέλο, ανάλογα με τον τόνο και την επιδερμίδα του δέρματος έτσι μπορούμε'Αγοράζετε πραγματικά μια σκιά. (Τα κόκκινα κεράσια ήταν τα καλύτερα, κατά τη γνώμη μου.) Αλλά ίσως μπορούμε να πάρουμε μερικά σημάδια από το φινίρισμα (ελαφρώς ματ) και την ίδια την εφαρμογή. Πατ είπε Μόδα: "Είναι κόκκινο τον τρόπο που ένα κορίτσι θα έκανε ένα κόκκινο χείλη σήμερα. Μοντέρνο, υγρό, με ένα δάχτυλο. "

Το υπόλοιπο πρόσωπο είναι ακριβώς όπως φαράγγι. Πρέπει να κοιτάξετε αυτό το μακιγιάζ των ματιών:

Αυτά τα καμπυλωτά καπάκια! Απλώς κάνουν όλο το πράγμα ακόμα καλύτερα.

Και τότε, βέβαια, πρέπει να μιλάμε για νύχια. Σε μια προσπάθεια να παρουσιάσουν μια ολόκληρη επερχόμενη συλλογή των λακών νυχιών Dior Le Vernis, ορισμένα μοντέλα είχαν πράσινο (Water Lily), πορτοκαλί (Riviera), γυμνό (Incognito) και αυτό το μοβ (Forget Me Not):

Αλλά don'Δεν νομίζετε ότι ο τόνος στον τόνο μοιάζει καλύτερο?

Αυτό είναι πραγματικά κοραλλιογενές ροζ (Lucky) που για μένα διαβάζει ως κόκκινο. Ή θα μπορούσατε να πάτε μόνο για το αγαπημένο μου κόκκινο pinky όλων των εποχών, Κεράσια στο χιόνι από την Revlon:

Όσο για τα μαλλιά, ο Orlando Pita λέει ότι δεν πρέπει να το δοκιμάσουμε στο σπίτι. Ναι αλήθεια. Παρόλο που φαίνεται σχετικά απλή (χαμηλά κουνουπιέρες με χαλαρά, μετωπικά κομμένα τμήματα), λέει "πάντα προσπαθώ να κάνω ένα χτένισμα που δεν είναι τόσο εύκολο να το κάνετε μόνοι σας". Εντάξει τότε.

Πες μου:

Ταιριάζει τα χείλη σας με τα νύχια σας?

Σας αρέσει η ματιά του Matchy σε Dior ή είστε περισσότερο οπαδός των κόκκινων χειλιών με μωβ (ή άλλα χρώματα νυχιών)?

Ποια είναι τα αγαπημένα σας κόκκινα κραγιόν και βερνίκια νυχιών?

Leave A Comment

1 + 8 =