Το Cult-Classic Cleansing Oil της Dermalogica έρχεται τώρα σε μαντηλάκια

Μπορεί να μην είμαι οπαδός της μεθόδου καθαρισμού πετρελαίου, ή ακόμη και του τρώει πολλά λάδια, αλλά μπορώ σίγουρα να πάρω πίσω από την Dermalogica'με δύο βήματα τελετουργία καθαρισμού πετρελαίου που ονομάζεται Precleanse.

Προ-τι; Precleanse. Πρώτα εισήχθη περί το 2005 ή το 2006 "Μπορώ ακόμα να θυμηθώ να απομακρυνθώ σε αυτή την εκδήλωση συντάκτη ομορφιάς & # x2014'είναι ένα ελαφρύ λάδι που αφαιρεί καλά τα ίχνη της βρωμιάς, του λαδιού, του μακιγιάζ και του αντηλιακού, προτού καθαρίσετε ξανά με κανονικό πλύσιμο προσώπου (χωρίς λάδι). Η Dermalogica την δημιούργησε αφού ανακάλυψε ότι οι γυναίκες συνήθως πλένουν τα πρόσωπά τους μόνο για τρία δευτερόλεπτα, πράγμα που σημαίνει ότι τα πρόσωπά τους παραμένουν ακόμα κάπως βρώμικο μετά από μία έκπλυση. Η απομάκρυνση μακιγιάζ μακιγιάζ και αντηλιακά μπορεί να οδηγήσει σε εκδηλώσεις ακμής, milia και άλλα θέματα δέρματος.

Η διαδικασία δύο σταδίων είναι το είδος του καθαρισμού του πετρελαίου που μπορώ να πάρω πίσω: το Precleanse είναι υπερ-ελαφρύ, μη-comedogenic, εύκολα γαλακτωματοποιείται με νερό και στη συνέχεια ξεπλένεται πλήρως με το δεύτερο βήμα καθαρισμού. Εγώ'το χρησιμοποίησα εδώ και χρόνια τώρα που χρειάζομαι βαθύ καθαρισμό μετά τη χρήση βαρύ μακιγιάζ και λειτουργεί όμορφα (δηλαδή δεν υπάρχουν καταστροφές όπως αυτή).

Le πρόβλημα? Το καθαρό λάδι μπορεί να είναι λίγο βρώμικο, και εκεί'δεν είμαι καθόλου τρόπος εγώ'θα προσπαθήσω ποτέ να ταξιδέψω μαζί του "μπορείτε να φανταστείτε τι θα συνέβαινε αν χύθηκε στη βαλίτσα σας; Οτι'Γιατί αυτό'έτσι ώστε η Dermalogica κυκλοφόρησε τώρα το Precleanse με τη μορφή ενός βιοαποικοδομήσιμου σκουπίσματος. Εγώ'Βρήκατε τα φορτία των καθαριστικών μαντηλιών πριν, αλλά ποτέ δεν λάδι σκουπίζω. Τι τέλειο!

Όταν τραβάτε το ένα έξω, θα σκεφτείτε'κατά κάποιο τρόπο έχει εξαπατηθεί και πήρε ένα ελαττωματικό πακέτο, καθώς το μαντηλάκι είναι τόσο ξηρό - περίμενα ότι θα νιώθει σαν να ήταν μούσκεμα σε λάδι. Αλλά η έλλειψη λιπαρότητας / υγρότητας δεν συμβαίνει't σημαίνει έλλειψη αποτελεσματικότητας. Ένα σκουπίστε απομακρυσμένα ένα πρόσωπο γεμάτο θεμέλια, κοκκινίζει, δύσκολη μάσκαρα και το πιο λαμπερό, πιο αδιάβροχο ραβδάκι σκουλαρίσματος MUFE μου. Μετά από μια δεύτερη πλύση με ένα καθαριστικό πηκτώματος, το πρόσωπό μου αισθάνθηκε μωρό μαλακό και εξαιρετικά καθαρό. Ήταν στην πραγματικότητα ευκολότερο από την εργασία με το αρχικό Precleanse!

Το άλλο μεγάλο πράγμα γι 'αυτά είναι το άρωμα που μοιάζει με σπα. Μπορείτε να το απολαύσετε λίγο περισσότερο τοποθετώντας το σκουπίστε πάνω από το πρόσωπό σας και απλά εισπνέοντας. Precleanse, με πάρτε μακριά!

Θα ήθελα να ακούσω τι σκέφτεσαι. Εχεις δοκιμασει 'em?

Από που να αγοράσω

Σημειώστε ότι το δείγμα Τύπου μου παραπάνω περιλάμβανε 10 μαντηλάκια, αλλά αυτά είναι λιανικό εμπόριο με 20 ανά πακέτο. Βρείτε τους στους παρακάτω συνδέσμους καθώς και σε εξουσιοδοτημένα κέντρα δέρματος της Dermalogica, ιαματικά λουτρά και σαλόνια. Δείτε εδώ για τοποθεσίες.

Έχετε το λόγο σας

Διπλά καθαρίζετε ή καθαρίζετε το πετρέλαιο?

Έχετε δοκιμάσει το Precleanse πριν, στην αρχική ή τη νέα μορφή σκουπίσματος?

Τι'με το αγαπημένο σας καθαριστικό προσώπου όλων των εποχών?

Leave A Comment

43 + = 53