Το Clarins 3-Dot Liner κάνει τα μάτια σας Pop, χωρίς να είναι εμφανή γι ‘αυτό

Πάντα ήθελες να κάνεις τα μάτια σου να ξεχωρίζουν περισσότερο, αλλά να μισούν το βλέμμα του προφανή eyeliner ή σκιά ματιών?

Είμαι sooo μαζί σας. Αυτός είναι ο ακριβής στόχος μου για μακιγιάζ, δεδομένου ότι προτιμώ μια ελαφρύτερη πινελιά κατά τη διάρκεια της ημέρας και το σχήμα του καπακιού μου κάνει σκιά ματιών σπατάλη χρόνου (εκτός αν το συσσωρεύω και κανείς δεν το θέλει να το δει αυτό).

Αλλά υπάρχει μια λύση, και αυτό'είναι πολύ, πολύ φοβερό. Το Clarins 3-Dot Liner, διαθέσιμο τώρα στο Brown, δημιουργεί ξεχωριστά μάτια με τα καλύτερα, πιο λεπτή και 'μην προσπαθείτε πάρα πολύ σκληρά' τρόπος. Στην πραγματικότητα, κανείς δεν θα μπορεί να σας πει'φοράτε επιπλέον μακιγιάζ στα μάτια!

Μπορείτε να θυμάστε ότι μιλάω για αυτό το πράγμα λίγο πίσω (2012, για να είμαι ακριβής, όταν ξεκίνησε για πρώτη φορά στο Black και ήταν περιορισμένης έκδοσης). Τώρα ο Μαύρος είναι μόνιμος και αυτοί'έχω ενημερώσει τη φόρμουλα με επιπλέον συστατικά για να βοηθήσετε τις βλεφαρίδες να παραμείνουν μακριά και ισχυρές (yay!). 

Η καφέ σκιά είναι νέα από τον περασμένο μήνα, σε μια έκδοση περιορισμένης έκδοσης, αλλά ας είναι'Ελπίζω να το κάνουν μόνιμο, γιατί πραγματικά αξίζει να είναι.

Πρώτα πράγματα πρώτα, έρχεται με την υπογραφή κόκκινη συσκευασία Clarins, και εδώ είναι τα συστατικά (σε περίπτωση που ανησυχείς γι 'αυτό):

Όταν το βγάλετε έξω, μοιάζει με οποιοδήποτε άλλο κοκαλιάρικο υγρό χιτώνιο, μέχρι να ανοίξετε το καπάκι. Όχι μόνο ένα, αλλά τρία πηχάκια εδώ, που κάνει αυτό το σούπερ-ειδικό:

Ο Λεμέ εξηγεί γιατί.

Όταν πιέζετε απαλά το τριπλό σημείο εφαρμογής στο δέρμα σας, δημιουργεί τρεις μικροσκοπικές κουκίδες (εξ ου και το όνομα). Εφαρμόστε το σωστά στη βάση των βλεφαρίδων σας και γεμίζει τέλεια τα κενά ανάμεσα σε κάθε βλεφαρίδα για να πλαστογραφήσει ένα πιο γεμάτο αποτέλεσμα. 

Ναι, χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο για να το χρησιμοποιήσετε, εργάζοντάς σας κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων και σφραγίζοντας με την επένδυση, αντί να τραβήξετε μόνο μια γραμμή από τη μία. Αλλά τα αποτελέσματα είναι καλά αξίζει τον κόπο. Σκεφτείτε τις ογκώδεις βλεφαρίδες, χωρίς να κοιτάξετε σαν εσάς'φοράτε επιπλέον μακιγιάζ!

Φυσικά, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και ως συμβατικό eyeliner εάν το κρατάτε υπό γωνία και τραβάτε κατά μήκος της γραμμής βλεφαρίδας με μόνο μία από τις άκρες. 

Η φόρμουλα είναι υγρή, αλλά δεν είναι κακή ή βρώμικη. το'είναι αρκετά τακτοποιημένο και ακριβές για χρήση. Μόλις στεγνώσει, το οποίο είναι πολύ γρήγορο, έχει καταπληκτική διατήρηση της δύναμης πολύ καλύτερα από τα αδιάβροχα μολύβια eyeliner I'δοκιμάσατε προηγουμένως στις γραμμές των υδάτων, οι οποίες τείνουν να επηρεάζουν την πορεία της ημέρας. Το 3-Dot Liner doesn't.

Ενώ αγαπώ το μαύρο, νομίζω ότι ο Brown είναι πιο ιδανικός για μένα για τη διάρκεια της ημέρας και είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους από εμάς με ελαφρύ δέρμα.

Έτοιμοι για μου πριν και μετά? 

Κάπως τρελός τι κάνει αυτή η διαφορά! Και ήμουν μάλιστα φορώντας μάσκαρα πριν (το νέο Lancôme Grandiôse). Αλλά'είναι πολύ σαφές ότι χρειάζομαι το 3-Dot Liner για να παρέχει ορισμό ... και πραγματικά παραδίδει.

Εδώ'μια πιο κοντινή άποψη:

Όπως μπορείτε να δείτε, δεν το έκανα't σφιχτά τα κανάλια καθόλου "αυτό το εργαλείο δεν είναι't για αυτό. Η επίδραση είναι μόνο από την πλήρωση στις ρίζες των βλεφαρίδων μου. Έχω συγκεντρώσει το μεγαλύτερο μέρος της προσπάθειάς μου στην πάνω πλευρά, και έπειτα έκανε μια ελαφριά πινελιά κατά μήκος των κατώτερων ριζών επίσης.

Μπορείτε μάλλον να το πείτε αυτό'είμαι απλά τρελός για αυτό το πράγμα! Και τώρα που έχω τον μαλακότερο Brown, εγώ'Θα το χρησιμοποιώ κάθε φορά. Το έχεις δοκιμάσει?

Από που να αγοράσω

Βρείτε το Clarins 3-Dot Liner στους ακόλουθους εμπόρους λιανικής πώλησης:

Πείτε τη γνώμη σας

Δοκιμάσατε το Clarins 3-Dot Liner ακόμα; Τι νομίζετε για αυτό το τακούνι; Έχεις άλλα κόλπα για να φτιάξεις τα μάτια χωρίς να είσαι προφανής?

Leave A Comment

54 − 53 =