Channel Your Inner Miss Piggy Με τη Muppets της OPI που θέλει την πιο περιζήτητη συλλογή

Εγώ'Θα το παραδεχτώ. Εγώ'm περισσότερα από ένα κορίτσι Sanrio (και εξακολουθεί να περιμένει τη συλλογή Hello Kitty μου, FYI OPI). Αλλά εκεί'εξακολουθεί να είναι πολλά για να αγαπήσουν το μωρό μάρκα'με τη νεότερη συλλογή μαλακών αποχρώσεων, η οποία αφορά όλα τα Muppets. Εκτός αυτού του μήνα, οι οκτώ αποχρώσεις περιορισμένης έκδοσης εμπνεύστηκαν από την επερχόμενη Muppets Most Wanted ταινία, η οποία θα είναι στα θέατρα 21 Μαρτίου. 

Προώθησα την εσωτερική μου κυρία Piggy και πήγα να δουλέψω για αυτά τα δείγματα για σένα. Εδώ'τι πρέπει να αρπάξει πριν'έφυγε.

Μεγάλος αριθμός του Miss Piggy

Ο μεγάλος αριθμός της Miss Piggy είναι ένα πολύ βασικό λαμπρό βασιλικό μπλε. Δυστυχώς, δείχνει εγκεφαλικά επεισόδια βούρτσας, αλλά αν μπορείτε να το πετύχετε ή να το εφαρμόσετε με ακρίβεια χειρουργού, τότε είναι μια όμορφη σκιά.

Αγαπώ το χειροκρότημα

Θα είμαι ειλικρινής μαζί σας, Αγαπώ το Χειροκρότημα δεν είναι πραγματικά διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο καθαρό ροζ εκεί έξω. Αλλά με αυτό είπε, μόλις εφαρμοζόταν δεν μπορούσα να σταματήσω να λέω τον εαυτό μου πόσο μου άρεσε. Όπως και με όλα τα ανοιχτά ροζ, αυτό θα κάνει τα χέρια σου να φαίνονται υπερ-κυρίαρχα και γυαλισμένα, έτσι κατά τη γνώμη μου πρέπει να έχεις στο οπλοστάσιο καρφιών οποιουδήποτε κοριτσιού. Έχει μια ωραία φόρμουλα, αλλά είναι λίγο στην καθαρή πλευρά. χρειάστηκαν τρία παλτά για να μοιάσουν με τα παραπάνω. Αλλά ήταν τρία καλά παπούτσια, γιατί είναι πραγματικά ένα μεγάλο, κλασικό ανοιχτό ροζ.

Ας κάνουμε ό, τι θέλουμε!

Είμαι τόσο εμμονή με το να κάνουμε ό, τι θέλουμε (σε στρώσεις πάνω από το I Love Applause)! Στο μπουκάλι, πραγματικά δεν με εντυπωσίασε. Νόμιζα ότι το μικροσκοπικό αυξήθηκε χρυσό και τα λευκά glitters ήταν πανέμορφα, αλλά κατάλαβα ότι τα μεγαλύτερα λευκά τετράγωνα θα τα έβαλαν όλα μακριά. Εντελώς όχι! Είναι η τέλεια προσθήκη στα νύχια σας αν αισθανθείτε μια θηλυκή μάνη.

Μου μίλησε ο Κέρμιτ

Δεν ήμουν τόσο ερωτευμένος με τον Kermit Me για να μιλήσω. Αυτή είναι μια από εκείνες τις σκιές που μετατοπίζονται από το μωβ στο ροζ σε χρυσό ταυτόχρονα κάτω από ένα ορισμένο φως και παρόλο που στην πραγματικότητα φαίνονται φαράγγι στην εικόνα (και στο μπουκάλι), βρίσκω αυτοπροσώπως ότι αφήνει κάτι επιθυμητό . Πιστέψτε με, απλά δεν μεταφράζεται επίσης στο νύχι.

Chillin' Όπως ένας παπαγάλος

Σύμφωνα με τον OPI, Chillin' Όπως ένας παπαγάλος είναι ένα καθαρό γυμνό, & # x201C; αλλά αν δεν είμαι τυφλός, μου φαίνεται σαν ένα ελαφρύ και κρεμώδες πορτοκαλί πορτοκάλι (το οποίο προτιμώ πολύ). Παρόμοια με το I Love Applause όσον αφορά τη φόρμουλα, αυτή η σκιά ήταν περισσότερο στην καθαρή πλευρά και πήρε τρία παλτά για να δημιουργήσει. Είναι όμορφο! Αλλά αν δεν λείπει μια σκιά όπως αυτή στη συλλογή σας, τότε δεν είναι απαραίτητα ένα standout για μένα.

Κερδίζοντας το Mole-mentum

Η απόκτηση του Mole-mentum είναι μια μοναδική κορυφή, γεμάτη με ψιλοκομμένη ροζ και χρυσή λάμψη. Αγαπώ πραγματικά αυτό γιατί δεν έχω τίποτα σαν αυτό (συν να μην έχουν ποτέ είδα κάτι παρόμοιο) και το σύνθετο χρώμα είναι εξαιρετικά χαριτωμένο, ειδικά σε στρώσεις πάνω από το Chillin & # x2019; Σαν Α Villain. Μοιάζει με θρυμματισμένα κομμάτια από μεταλλικό γυαλί ή κομμένα κομφετί και πιθανότατα το αγαπημένο μου από τη συλλογή. Πολύ όμορφο για την άνοιξη, αν θέλετε να προσθέσετε λίγο άκρη, ή να διασκεδάσετε με ένα νυχτερινό προφορά.

Int

Αυτή η σκιά δεν ήταν το φλιτζάνι τσάι μου. Το'μικρό τρόπος πάρα πολύ στην απόλυτη πλευρά για το γούστο μου (αυτό είναι τρία παλτά!) και εγώ'Δεν αισθάνομαι ολόκληρο το μαργαριτάρι φινίρισμα. Μου θυμίζει με ειλικρίνεια κάτι που θα φορούσε η γιαγιά μου, έτσι δεν το έκανε πραγματικά'δεν το κάνουμε για μένα.

Muppets World Tour

Το Muppets World Tour περιγράφεται ως λευκός χαλαζίας με πολύχρωμη λάμψη, και νομίζω ότι χτύπησαν το καρφί στο κεφάλι. Επέστρωσα αυτό το glitter πάνω από το Int Capper. Αυτή η συσκευασία είναι πραγματικά γεμάτη με ροζ, λευκό, χρυσό και μπλε και στεγνώνει σε ένα ωραίο τελειωμένο φινίρισμα. Εγώ επέλεξα να πάω χωρίς top coat (στην πραγματικότητα, όλα αυτά τα δείγματα είναι κορυφαία coat-free), επειδή φαινόταν μεγάλη όπως είναι. Ένιωσα σαν να υπήρχαν βασιλικά κοσμήματα που έσπευσαν τα νύχια μου και πραγματικά, τίποτα που με κάνει να νιώθω σαν βασιλικός είναι κάτοχος.

Από που να αγοράσω

Το Muppets Most Wanted από την OPI συλλογή θα είναι διαθέσιμο για περιορισμένο χρονικό διάστημα αυτό το μήνα σε επαγγελματικά σαλόνια και spa.

Πείτε τη γνώμη σας

Τι νομίζετε για αυτές τις αποχρώσεις?
Θα δείτε τη ταινία Muppets?
Οποιοσδήποτε χαρακτήρας θέλετε να δείτε ενσωματωμένος σε βερνίκι νυχιών?

Leave A Comment

48 + = 58