Το θεϊκό πετρέλαιο Caudalie’s Heavenly-Scented είναι πλέον ένα άρωμα

Όταν ο Caudalie εισήγαγε το Θείο πετρέλαιο πέρυσι, ήμουν σκισμένη. Μύριζε τόσο καλά τον τρόπο με τον καλύτερο τρόπο από τους συναδέλφους της γαλλικής λατρείας ξηρού πετρελαίου Nuxe Huile Prodigieuse. Αλλά με μια φόρμουλα με βάση τα κραμβέλαιο, το σουσάμι και τα ηλιέλαιο, απλά δεν μπορούσα'να φέρω τον εαυτό μου να το χρησιμοποιήσω. Θα μπορούσα να είμαι εντάξει με μικροσκοπικά ποσά ακόρεστων ελαίων στο πρόσωπό μου, αλλά χρησιμοποιώντας τα σε μεγάλες επιφάνειες; Εγώ'Δεν είμαι τόσο σε αυτό. (Και αυτή η ανάρτηση εξηγεί γιατί).

Αλλά τώρα το σήμα έχει βγει με το Parfum Divin de Caudalie, και εγώ'm ενθουσιασμένος. Το'είναι το ίδιο άρωμα με το Θεϊκό Λάδι, εκτός από τη μορφή αρωμάτων, οπότε μπορώ απλώς να το θυμηθώ αντί να βάζω τον εαυτό μου σε λάδι.

Και ο άνθρωπος, είναι πάντα για να πεθάνει-για άρωμα. Όσοι από εσάς είστε't σε "άρωμα" μυρωδιές θα αγαπήσει ιδιαίτερα, όπως αυτό'είναι περισσότερο από ένα μυρωδιά του δέρματος, και λίγο spa-όπως, επίσης, χωρίς να είναι ανοιχτά floral ή φρουτώδες.

Εγώ'Θα σας δώσω τον κατάλογο των σημειώσεων, αλλά ακόμη και μπορούν't το περιγράφουν με ακρίβεια: βουλγαρική ροζ απολύτως, μαροκινό τριαντάφυλλο, κέδρο Βιρτζίνια, βανίλια, γκρέιπφρουτ, λευκό μόσχο και πικάντικο ροζ πιπέρι. 

Δεν συμβαίνει'δεν μυρίζει πραγματικά όπως τριαντάφυλλα ή βανίλια, όμως. Θα το έλεγα'είναι ένα φρέσκο, ελαφρώς γλυκό, ξυλώδες / σαπούνι μόσχος. Και αυτό's πιθανώς ένα από τα καλύτερα αρώματα του δέρματος από όλα αυτά'δοκιμάσατε (συμπεριλαμβανομένου του Clean Skin, Voyage d'Hermes και Estée Lauder Bronze Goddess, για να αναφέρουμε μερικές). Πιστέψτε με, αυτό είναι καλό.

Λατρεύω επίσης ότι έρχεται σε ένα φιαλίδιο με καθρέφτη με ένα πώμα από ξύλο οξιάς, το οποίο αισθάνεται λίγο πιο βιολογικά, διακοσμητικά, σε σχέση με κάποια φανταχτερές συσκευασίες αρωμάτων.

Η κατώτατη γραμμή: μπορώ'το συνιστώ αρκετά, και το προβλέπω'είναι το είδος της μυρωδιάς που'Θα σας ρωτήσω ποιοι είστε εσείς'φορώντας. Προσπάθησε ακόμα?

Από που να αγοράσω

Βρείτε το Parfum Divin de Caudalie στους ακόλουθους εμπόρους λιανικής πώλησης:

Πείτε τη γνώμη σας

Αγαπάτε τη μυρωδιά του Caudalie Divine Oil; Δοκιμάσατε το άρωμα; Τι'είναι το αγαπημένο σας άρωμα για το δέρμα?

Leave A Comment

+ 20 = 29